Παρασκευή, Απριλίου 20, 2012

ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ...


Ο δήμαρχος κατάφερε να παρουσιάσει την χειρότερη δημοτική αρχή, ακόμα και από την 4ετία Στ. Γεωργόπουλου.

Είναι πασιφανές ότι ο Π. Βλασσόπουλος και οι συνεργάτες του δεν μπορούν, ούτε καν, να συγκρατήσουν την κατάσταση που πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο.

Ο ηγέτης, ο μπροστάρης, ονομάστε το όπως θέλετε, εκτός από τον ίδιο κρίνεται από τις επιλογές των συνεργατών του. Ο δήμαρχος μέχρι σήμερα, όχι μόνο δε μπορεί να κρίνει να αξιολογήσει και να απομονώσει εκείνους που τον εκθέτουν, αλλά επέλεξε να απομακρύνει (να πουλήσει) συνεργάτες του, που προσπαθούσαν να κάνουν ότι μπορούσαν με τα δεδομένα που υπάρχουν στον δήμο και μάλιστα με προσωπικό κόστος.

Μετά το αποτέλεσμα των δημοτικών εκλογών ο δήμαρχος έλεγε: «Η Κυριακή των εκλογών της 14ης Νοεμβρίου είναι μια μέρα σημαδιακή, γιατί η κοινωνία του Ηρακλείου βγάζει μπροστά τα παιδιά της…», τους τελευταίους μήνες γίναμε θεατές του δεσποτικού ρόλου του νέου Γ. Γραμματέα του Δήμου, κάτοικου Χολαργού, ο οποίος όπως προκύπτει δεν μπορεί να έχει αυτή την θέση στον δήμο λόγω ασυμβίβαστου.
Τι πέτυχε λοιπόν ο δήμαρχος?

Έχασε τους συνεργάτες που επέλεξε ο Γ.Γ. να τους αποσύρει από την διοίκηση, και υποχρεωτικά θα πρέπει ο Κος Θεοδώρου να αποδεσμεύσει την καρέκλα του γενικού γραμματέα του δήμου.

Με έναν σμπάρο δύο τρυγόνια από την ανάποδη.
Για να καταφέρει κάποιος τέτοια «επιτυχία» πρέπει να το παλέψει σκληρά.

Υπάρχουν συνεργάτες «γλάστρες», διακοσμητικοί που δεν κάνουν τίποτα και δε μπορούν να κάνουν, μάζεψαν 200 ψήφους και έγιναν δημοτικοί σύμβουλοι, που σε άλλες εποχές με αυτά τα ψηφαλάκια θα έβλεπαν θέση στο δημοτικό συμβούλιο μόνο με κιάλια. Το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι να λένε θα το κλείσω δε πάει άλλο, αντί να απαλλάξουν την επιχείρηση/επιχειρήσεις από την ανυπαρξία τους, μήπως και βρεθεί κανένας σοβαρός και κάνει τουλάχιστο τα απαραίτητα…. και ο δήμαρχος στην ΚΟΣΜΑΡΑ του.

Διατήρησε σε θέση ειδικού συμβούλου το ίδιο πρόσωπο που είχε και ο Γεωργόπουλος, λες και δε είδε ο Βλασσόπουλος τα αποτελέσματα της πρώην διοίκησης. Ποια είναι η διαφορά σήμερα δήμαρχε με τον ίδιο σύμβουλο σου?
Σου φόρεσε και τον γενικό σε εξέθεσε ανεπανόρθωτα, διότι εδώ δεν υπάρχει «δεν ήξερα, δεν ρώτησα…» τα πάντα έγιναν εν πλήρη γνώση, με την ελπίδα ότι κανένας δε θα έπαιρνε χαμπάρι το επιλήψιμο της τοποθέτησης του συγκεκριμένου προσώπου.

Μια και μιλάμε για τοποθετήσεις, πρόσφατα επιλέγησαν τα πρόσωπα που θα αναλάβουν τις διευθυντικές θέσεις στον «νέο οργανισμό»

Πέρα από την επιλογή των προσώπων, που έκαναν αίσθηση, οι τοποθετήσεις έγιναν προκαταβολικά πριν ο νέος οργανισμός περάσει από το δημοτικό συμβούλιο. Γιατί τέτοια βιασύνη? Για ποιον λόγο?

Μόνο και μόνο για να εκτεθεί για ακόμα μια φορά η διοίκηση και ο ίδιος ο δήμαρχος.

Να αναφερθώ και στην επιλογή του αμαξοστασίου που ενοικιάζει ο δήμος από ιδιώτη…
Πως γίνεται να μην έψαξαν στον δήμο πριν καταλήξουν σε συμφωνία για το αμαξοστάσιο αν όντως πληροί τις προϋποθέσεις ο χώρος?
Το αποτέλεσμα?
Στο δημοτικό συμβούλιο της Μεταμόρφωσης για το θέμα του αμαξοστασίου αναφέρθηκε ότι καταλογίστηκε πρόστιμο 50.000 ευρώ από την πολεοδομία για παράνομες κατασκευές.

Ένα καλό πήγε να κάνει ο δήμαρχος, και αυτό θα κοστίσει πολύ ακριβά στο ταμείο του δήμου, εκτός από τα ενοίκια που έχει πληρώσει μέχρι τώρα.

Το γνώριζε η διοίκηση ότι ο χώρος δεν έχει δυνατότητα για τέτοια χρήση?
Αν δε το γνώριζε γιατί δε έκανε την προβλεπόμενη έρευνα προκειμένου να εξασφαλίσει την νομιμότητα της χρήσης?
Μήπως κάποιοι γνώριζαν ότι ο χώρος δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως αμαξοστάσιο, αλλά και πάλι το έκρυβαν με το σκεπτικό «ποιος θα το ανακαλύψει καημένε?»

Θα είναι θλιβερό αν από αυτά τα ερωτήματα τελικά καταλήξουμε σε δόλια απόκρυψη των κολλημάτων, πόσο μάλλον όταν ο δήμαρχος μας φέρει τον «τίτλο» του «καλού παιδιού», δηλαδή αν ήταν «κακό παιδί» τι θα έκανε?

Μέχρι σήμερα αντί για το ξεσκέπασμα της κακοδιαχείρισης στον δήμο από τις παρελθούσες διοικήσεις, όπως έλεγε προεκλογικά ο δήμαρχος, παρατηρούμε να κουκουλώνονται υποθέσεις.

Αντί για την σθεναρή αντιμετώπιση στο θέμα της πλατείας από τον ανεξάρτητο και χωρίς «γραμμάτια» Π. Βλασσόπουλο, βλέπουμε την ίδια ακριβώς αντιμετώπιση.

Αντί για τάξη στην λειτουργία του δήμου, ΜΠΑΧΑΛΟ.

Τελικά ο δήμαρχος διεκδικεί με αξιώσεις τον τίτλο της χειρότερης δημοτικής αρχής των τελευταίων 30 ετών.
ΕΝΕΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ Web Developer

22 σχόλια:

 1. ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...ΣΥΝΤΟΜΑ ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΑΚΕΠ...ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΡΟΠΗ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΩΝ ΚΑΙ ΟΣΩΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΦΟΡΕΣΟΥΝ ΚΑΠΕΛΟ ΝΔ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΗΣ ΔΕΣΠΟΙΝΟΥΛΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑΛΟ...Α ΡΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΣ...ΚΑΤΡΑΚΥΚΑ ΧΩΡΙΣ ΣΤΑΜΑΤΗΜΟ...ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ Ν Α ΣΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ...Η ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΕ ΒΛΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕΡΝΕΣΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ... ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΙ ΦΡΟΥΤΑ ΨΗΦΙΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ρε κατάντια. Να έχουμε τη Δημοτική αρχή που έχουμε που δεν είναι ούτε για τα πανηγύρια , και να διαμορφώνει γραμμή ο Καραβάκος που την υποστηρίζει.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Έχει φάει για τα καλά το παραμύθι ο βλασσόπουλος από τον καραβάκο, που νομίζει ότι είναι ο ΔΟΛ των βορείων προαστίων.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. βρεγμένη σανίδα20 Απριλίου 2012 - 6:32 μ.μ.

  Φίλε Blogger, καλά τα γράφεις, ο συμπαθής Παντελής είναι «ταλαντούχος», αλλά τα ρεκόρ του Θεσμού δε σπάνε εύκολα!
  Γιατί ο συμπαθής Παντελής πέφτει σε λάθη; Τί έχει πάθει;
  Μπορεί να μην έχει τα προσόντα να πάρει όλο το παιχνίδι πάνω του, όπως έκανε ο Γιώργος ο πρώην ωραίος και νυν και αεί γοητευτικός. Αλλά, πάλι, τα είδαμε και τα δικά του τα χαΐρια και μαζί με τα δικά του και τα δικά μας που, ενώ ο δήμος μπορούσε να τρέχει με χίλια, πήγαινε με πρώτη.
  Μπορεί να έταξε στους πάντες τα πάντα και, τώρα που λιγοστέψανε τα φράγκα για το δήμο, να μην μπορεί να ταΐσει όλους τους πεινασμένους και τους αχόρταγους.
  Μπορεί να βγήκε στον αφρό συγκυριακά, γιατί ο Θεσμός ήταν από άλλο ανέκδοτο, γιατί το ΠΑΣΟΚ μπέρδεψε τα μπούτια του με τους βετεράνους, το Νώντα, το Γιώργο, τον Κυριάκο και το Νίκο που δε χωράγανε στην ίδια εντεκάδα και είχανε έφεση στα αυτογκόλ και γιατί ο κόσμος θέλησε να στείλει και μερικούς αριστερούς στη διοίκηση, μπας και αλλάξει κάτι.
  Μπορεί και όλ' αυτά μαζί, μπορεί και τίποτα. Δεν έχει καμία σημασία. Σημασία έχουνε τα αποτελέσματα που δε διορθώνονται με πανηγυράκια και λιβανιστήρια, γιατί ο κόσμος είναι υποψιασμένος και δε μασάει επικοινωνιακές φόλες.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. "Πέρα από την επιλογή των προσώπων, που έκαναν αίσθηση, οι τοποθετήσεις έγιναν προκαταβολικά πριν ο νέος οργανισμός περάσει από το δημοτικό συμβούλιο. Γιατί τέτοια βιασύνη? Για ποιον λόγο? "

  H επιλογη των προσωπων ηταν ιδια με την επιλογη του Γεωργοπουλου που τον εερε στο 15% , τα ιδια προσωπα σε ακομη ανωτερες θεσεις.

  Οσο για την βιασυνη ας γλειψουν κανενα κοκαλο μεχρι να φυγουμε , αου εμεις φαμε το βοδι με τις ευλογιες τους....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Το “ΝΥΧΤΑ ΠΗΡΕΣ ΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑ “ δεν είναι τυχαίο.
  Άτομο που τελείωσε το γυμνάσιο και με τα κονε μέσω ΝΔ έγινε υπάλληλος της Εμπορικής και μετά πήγε νυχτερινό για να εξελιχθεί σε ΚΛΗΤΗΡΑ. Ένα τέτοιο άτομο είναι ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ. Μην περιμένουμε και πολλά. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΓΡΑΦΑΜΕ αρχές 2011 ΕΙΧΑΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΜΕ δυστυχώς ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕ (για να τα εφαρμόσει) ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΛΥΠΗΣΗ ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΕΚΤΕΘΕΙ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΑΠΕΧΕΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ ΠΑΡΑΣΑΓΓΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΣΙΝΟΠΟΥΛΟΥ, (και αν δεν εκτεθεί μέσα στο ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΘΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΟΠΩΣ Ο ΘΕΣΜΟΣ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΦΟΒΑΤΑΙ τους συναισθηματικούς παροξυσμούς ΤΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΩΤΩΝ)

  ΣΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΩΘΕΙ ΜΟΝΟ:
  ΝΑ ΓΙΝΕΙ και αυτός ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ “ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΟΛΗ” ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑΛΟΥ (και αν τον ΔΕΧΤΕΙ )
  Άντε Μπαμπαλε σου βρίσκω υποψ δημοτικούς συμβούλους και ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ.

  Γ&Δ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. ίσως ο Παντελής τώρα που βλέπει ότι δε θα βγάλει σύνταξη, ως Δήμαρχος, αφού δε θα επανεκλεγεί, αποφάσισε να βγάλει εφάπαξ. Και αυτό μόνο κάτι τύποι σαν τον Θεοδώρου μπορούν να του εξασφαλίσουν.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Σε όλο το Δήμο επικρατεί ένα αλαλούμ πρωτοφανές. Είναι μάστορας (όχι βέβαια για καλό ) ο Μαστοράκος. Αυτό ήθελε , το σχεδίασε καλά και άρχισε να σκάει. Το αστείο είναι να μας βγει πάλι ο Βλασσόπουλος με τίποτα λαογραφικά νομίζοντας ( με το νου του ) ότι θα κάνει αποπροσανατολισμό. Ο κόσμος πλέον αγριεύει και τρελαίνεται με αυτού του είδους την εξουσία. Ανεπαρκής , με ψευτο-σπουδαιοφάνεια, και με κατασπατάληση χρημάτων που δεν ξέρει που και γιατί τα ξοδεύει , ενώ και δεν εισπράττει από αυτούς δεν θέλει ( καφετζήδες). Δεν υπάρχει διαδικασία να φύγουν άμεσα;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. καλα να παθει ο παντελης με τους συνεργατες που διαλέξε....ολοι οι αιερετοι συμφεντορολογοι κοιτανε την παρτη τους και αυτοι που θα μπορουσαν να βοηθησουν κανουν κο κο κο κο για να μην τον στεμναχωρησουν.αληθεια ας μας πει ποσες παραιτησεις εχουν υποβληθει απο δημ.συμβουλους και εχουν μεινει στο συρταρι μετα απο παρακαλια του αρχηγου...για ρωτηστε τους...μαρια γιωργο ηλια περικλη γιατρο βασω ποντιο...τα καμαρια μου ολοι κο κο κο κο για την θιεσουλα...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΑΝΤΕΛΑΚΗ ΜΟΥ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΑΝΤΕΛΗ ΜΟΥ

  ΕΛΛΗΝΙΚΗΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
  ΝΟΜΟΣΑΤΤΙΚΗΣ
  ΔΗΜΟΣΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
  ΔΗΜΟΤΙΚΟΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
  ΑΡΙΘΜ. ΠΡΩΤ: ΟΙΚ. 5215/20-4-12
  ΑΔΑ:
  Ηµεροµηνίαεπίδοσηςτης 4953/ 11-4-2012
  πρόσκλησηςσεόλαταµέλητου
  Δ.Σ. είναιη 11-4-2012
  ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ
  Απότο 9
  ο Πρακτικό
  Συνεδρίασητης 18 -4-2012
  ΑριθµόςΑπόφασης 119
  ΑριθµόςΘέµατος 1


  ΠΕΡΙΛΗΨΗΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ
  ΘΕΜΑ: Απευθείας ανάθεση για την ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΓΙΑ ΚΙΝΗΣΗ
  ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ ΜΕΣΩΝ ΚΑΙ ΘΕΡΜΑΝΣΗ, για τις ανάγκες του Δήµου, για
  έναέτοςποσού 331.445,00 Ε.
  Μετά την εκφώνηση του θέµατος η Γραµµατέας του ΔηµοτικούΣυµβουλίου, διάβασε
  τηνεισήγησητουΔηµάρχουκ. Βλασσόπουλουπου έχειωςεξής:
  Σας ενηµερώνουµε ότι µε την 02/2011 απόφαση της Οικονοµικής Επιτροπής
  εγκρίθηκε η µελέτη για την προµήθεια καυσίµων για κίνηση µεταφορικών µέσων και
  θέρµανση, συντάχθηκαν οι όροι διακήρυξης για διεθνή ανοικτό διαγωνισµό και
  εγκρίθηκεσχετικήποσού 331.445,00€.
  ΣτάλθηκεηπερίληψηδιακήρυξηςστηνεπίσηµηΕφηµερίδατηςΕυρωπαϊκήςΈνωσης,
  στο ΦΕΚ, σε δυο οικονοµικές καθώς και σε δυο τοπικές εφηµερίδες και οι
  ενδιαφερόµενοι έπρεπε να καταθέσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά µέχρι 12-03-
  2012 όπου δεν προσήλθε κανένας ενδιαφερόµενος.
  Με την 72/2012 απόφαση της, η Οικονοµική Επιτροπή, ενέκρινε το πρακτικό της
  επιτροπής διενέργειας των διαγωνισµού, κήρυξε άγονο τον διαγωνισµό λόγω µη
  προσέλευσης ενδιαφεροµένων και παραπέµψε το θέµα στο Δηµοτικό Συµβούλιο για
  απευθείας ανάθεση.
  Ηαπευθείαςανάθεσητηςπροµήθειαςκαυσίµωναιτιολογείταιδιότιυπάρχειεπείγουσα
  περίπτωση καθώς η εν λόγω προµήθεια αφορά στην οµαλή λειτουργία των
  απορριµµατοφόρων και λοιπών οχηµάτων του Δήµου.
  Θέτουµε υπόψη σας την γνωµοδότηση της επιτροπής καθώς και την προσφορά της
  επιχείρησης ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΡΗΤΙΚΟΣ και παρακαλούµε για την απευθείας
  ανάθεση, για ένα έτος, της προµήθειας καυσίµων για κίνηση µεταφορικώ νµέσων και
  θέρµανση.
  Το ποσό της ανάθεσης ανέρχεται στο ποσό 331.445,00€.
  ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
  Αφού άκουσε την εισήγηση του Δηµάρχουκ. Βλασσόπουλου τη βρήκε ορθή και
  νόµιµη σύµφωνα µε τις κείµενες διατάξεις, µετά από διαλογική συζήτηση

  AΠΟΦΑΣΙΖΕΙ
  Εγκρίνει κατά πλειοψηφία µειοψηφούντων των κ.κ Μοσχονά Η., Περδικάρη Π.,
  ΜαστοράκουΓ., ΚουτρούληΚ., ΖούνηΜ., ΜπάµπαλουΝ., ΤσεκούραΔ., ΖούρουΜ.,
  Και παρόντων τωνκ.κ ΓεωργόπουλουΣ., ΓκίκαΙ., ΚοκκινίδηΚ.
  Την ανάθεση στον κ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΚΡΗΤΙΚΟ, την ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΓΙΑ
  ΚΙΝΗΣΗ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ ΜΕΣΩΝ ΚΑΙ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ, για τις ανάγκες του Δήµου,
  Για ένα έτος ποσού 331.445,00 Ε.


  ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ:
  1. ΜΕ ΠΟΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΚΛΕΙΝΕΤΑΙ Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΑΥΤΗ;
  Με την μέγιστη, τη μέση ή την ελάχιστη τιμή καυσίμων ΠΟΥ ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ;
  2. ο κ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΡΗΤΙΚΟΣ πως ΞΑΝΑΜΠΗΚΕ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ; ΑΦΟΥ “οι
  ενδιαφερόµενοι έπρεπε να καταθέσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά µέχρι 12-03-
  2012 όπου δεν προσήλθε κανένας ενδιαφερόµενος.” ΑΡΑ ΚΑΙ Ο κ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΡΗΤΙΚΟΣ. Τι έγινε και πήρε την δουλειά;;;;;;;;;;;;;;
  3. Πήραν προσφορές και από άλλους πρατηριούχους ή ΠΗΓΑΝ ΚΑΡΦΩΤΟΙ ΣΤΟΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΠΡΑΤΗΡΙΟΥΧΟ;;;;;;;
  4.ΑΥΤΟΣ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΔΙΝΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΥΣΙΜΑ ή ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΕΣΑΖΩΝ;;;;
  5. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΝΕΚΡΙΝΑΝ ΟΙ κ.κ ΜΟΣΧΟΝΑΣ, και ΠΕΡΔΙΚΑΡΗΣ;;;;;;;;;;;;;;
  6. ΕΙΝΑΙ ΤΟΟΟΟΟΟΟΣΟ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ;;;;;;; ή συμβαίνει κάτι άλλο;;;;;;;

  αυτά για αρχή. (μάλλον μέση γιατί υπάρχει και το 2011)

  Γ&Δ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. ΕΡΩΤΗΣΗ

  Αφου λοιπον καναμε απευθειας αναθεση στα καυσιμα γιατι δεν κανουμε το ιδιο και στα ειδη ατομικης προστασιας των εργαζομενων η στον γιατρο εργασιας η στις σακουλες απορριματων που δεν εχουμε ??

  ΑΠΑΝΤΗΣΗ

  Γιατι δεν ειμαστε ΨΙΛΙΚΑΤΖΗΔΕΣ.......

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. Όλοι αυτοί, Βλασσόπουλος, Κεσκινίδης, Λεσγής , Γαλακτοπούλου κλπ. απόφοιτοι του Harvard υποτίθεται ότι έχουν ιδεολογία ( συμφωνεί δε συμφωνεί κανείς με αυτή ) που εκφράζει την ελεύθερη οικονομία, τον ανταγωνισμό, τους διαγωνισμούς κλπ. διότι μέσω αυτών των διαδικασιών δημιουργείται όφελος για τον κόσμο . Τι σχέση έχουν με αυτά οι πρακτικές μαυρογιαλούρου που εφαρμόζουν στον Δήμο με κόστος των Δημοτών ; Ή μήπως δεν ξέρουν ούτε τι σημαίνει ελεύθερη οικονομία ( που είναι βέβαιο ) και πρέπει κάποιος να τους μορφώσει σχετικά ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. Για να δείτε πόσο χάλια είναι ο Δήμαρχος και οι επιτελέίς του.Στον δημοτικό σταθμό της βορείου Ηπείρου ξεκίνησαν να βάφουν απ`εξω μόλις άνοιξε ο σταθμός μετά το Πάσχα.Γιατί δεν ξεκίνησαν να βάφουν μόλις έκλεισε ο σταθμός για τις διακοπές του Πάσχα?Δεν ξεκίνησαν γιατί στην Ελλάδα πρέπει να ταλαιπωρηθεις για να καταλάβεις οτι κάτι γίνεται αλλιώς δεν μπορεί να γίνει τίποτα.Ξυπνήστε εκει στον Δήμο γιατι θα σας φάει το μαύρο σκοτάδι

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. Ο ΚΡΟΙΣΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

  Ρίχνοντάς το στην τρελλή για αυτά που γίνονται

  HTTP://WWW.YOUTUBE.COM/WATCH?V=ID2UH6XE3U0&FEATURE=CHANNEL&LIST=UL

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΟΥΓΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. http://www.youtube.com/watch?v=id2uH6xe3u0&feature=youtube_gdata

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 17. βρεγμένη σανίδα24 Απριλίου 2012 - 10:51 μ.μ.

  Βρε, ποιον μου θυμίζεις εσύ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 18. Παντελή, διώχτους όλους,καλά ξεκίνησες.
  Συνέχισε, και τους άλλους φάτους, τελευταίο άσε το Βλαντή που δεν ξέρει τι είναι.
  Κάνε τη μεγάλη ομάδα της Δεξιάς παράταξης.

  ένας παλιός φίλος σου

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 19. ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ, Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΤΕΝΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΆΛΑ ΛΑΜΌΓΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΆΡΟΥΝ ΠΟΛΛΟΎΣ ΣΤΟ ΛΑΙΜΌ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΦΎΓΟΥΝ ΝΎΧΤΑ ΚΑΙ Η ΔΙΟΊΚΗΣΗ ΕΔΏ ΘΑ ΚΛΑΊΕΙ ΜΕ ΜΑΎΡΟ ΔΆΚΡΥ ΑΠΌ ΤΟΥς ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΜΟΎΣ ΠΟΥ ΘΑ ΦΆΕΙ

  ΕΡΓΆΤΗΣ ΤΟΥ 3ΟΥ ΟΡΌΦΟΥ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 20. ΟΙ ΕΡΓΑΤΕΣ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΝΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΛΑΚΟΥΒΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ... ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΕΡΓΑΤΗ ΤΟΥ 3 ΟΡΟΦΟΥ ΣΤΟ ΤΡΙΤΟ ΟΡΟΦΟ....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 21. ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΙΣ ΛΑΚΟΥΒΕΣ ΤΟΥ 3ου ΟΡΟΦΟΥ

  ΑπάντησηΔιαγραφή