ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ Η ΜΠΑΛΑ...

Αίσθηση προκάλεσε η καταγγελία, κατά τη διάρκεια του προηγούμενου δημοτικού συμβουλίου, εκ μέρους του κ. Κολοβού (Ένωση Εργατοϋπαλλήλων “Ηρακλής”), πως δίνονται αποζημιώσεις για νυχτερινή απασχόληση σε εργαζόμενους που δεν τις δικαιούνται. Αμέσως ζήτησαν εξηγήσεις από τον κ. Κολοβό αρκετοί Σύμβουλοι με τον ίδιο να ζητάει από τη διοίκηση να κάνει έναν έλεγχο.

Ο Γ.Γ. του δήμου κ. Ηλίας Θεοδώρου, αντέδρασε ομολογουμένως άμεσα, πλην όμως προς εντελώς λάθος κατεύθυνση. Ζήτησε εγγράφως την αμέσως επόμενη ημέρα από τον κ. Κολοβό να του πει ονόματα. Πληροφορίες ότι του ζήτησε να εμφανιστεί με κουκούλα στο αμαξοστάσιο ελέγχονται ως ανακριβείς. Το πολύ απλό το οποίο θα μπορούσε να κάνει ο Γ.Γ. ήταν να πάρει την λίστα ο ίδιος με τα νυκτερινά και να δει ποιοι όντως δούλεψαν και ποιοι όχι και όχι να προβοκάρει τον εκπρόσωπο των εργαζομένων να μετατραπεί σε ΑΡΤΕΜΗ (Μάτσα εννοούμε)… Δεν είναι αυτός ο ρόλος του. ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
Όσο για την στάση του αρμοδίου αντιδημάρχου… για άλλη μια φορά έδειξε ότι δεν διαθέτει πολιτικά αντανακλαστικά (όπως την άλλη φορά που είπε δεν σας είπα μαλάκες, απλά μιλούσα με καταστηματάρχη και του είπα «κοίτα τι τραβάμε», την ώρα που δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης δήλωναν την αντίθεσή τους στην μάλλον χαριστική μείωση των τελών κοινοχρήστων για πέντε καταστηματάρχες της πλατείας). Αντί λοιπόν ο αντιδήμαρχος να ενδιαφερθεί για την διερεύνηση και την επίλυση του θέματος (επιστροφή παρανόμων νυκτερινών), φαίνεται πως αυτό που τον ένοιαζε ήταν το ότι βγήκε δημόσια ένα τέτοιο θέμα, στον τομέα ευθύνης του. «Θα έπρεπε πρώτα να είχατε ενημερώσει τη διοίκηση !!!» είπε στον κ. Κολοβό ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, κ. Γιάννης Κεσκινίδης. Λες και ο εκπρόσωπος των εργαζομένων έθεσε το θέμα προς λαϊκή κατανάλωση στο καφενείο της γειτονίας του ή λες και το δημοτικό συμβούλιο δεν είναι χώρος επίσημης και θεσμικής ενημέρωσης.
Θα περιμένουμε να δούμε τι έγινε τελικά (τώρα που τελικά ενημερώθηκε η διοίκηση) με τα μαϊμού νυκτερινά. Ευρέθησαν ή όχι ? Και αν ευρέθησαν επεστράφησαν ? Ποιοι υπέγραψαν για την χορήγησή τους ?