ΒΟΗΘΑ ΜΕ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΩ Ν’ ΑΝΕΒΟΥΜΕ ΤΟ ΒΟΥΝΟ

Και ενώ τα προβλήματα στον δήμο μας μοιάζουν ανυπέρβλητα (ακόμα και τα πιο εύκολα) η δημοτική αρχή έχει ξεκινήσει στην εξασφάλιση στήριξης και αναζήτησης υποψηφίων για τις επόμενες δημοτικές εκλογές!

Φυσικά, αυτές οι διαδικασίες γίνονται, ας πούμε, διακριτικά και λογικό, διότι ο Ηρακλειώτης που βιώνει την διοικητική ανεπάρκεια το τελευταίο που τον ενδιαφέρει είναι οι συμμαχίες και οι μεταγραφές που θα κάνει η δημοτική αρχή, πιθανότατα αν το αντιληφθεί να εξαγριωθεί με την νυν διοίκηση.

Όπως αντιλαμβάνεστε μιλάμε για κουκλοθέατρο, για μια κατάσταση που σου δίνει τα μυαλά στα χέρια.
Τι να υποθέσουμε?, που μας το πετάνε οι διοικούντες κατάμουτρα… ότι έχει μέλι η καρέκλα και 1μιση χρόνο πριν ψάχνονται πως δε θα την χάσουν?

Μόνο τα δέοντα να κάνατε κύριοι θα είχατε εξασφαλίσει μία ακόμα 4ετία.

Τελικά είναι πιο δύσκολο να γίνουν τα απαραίτητα από τις διάφορες πολιτικάντικες λοβιτούρες με σκοπό την επανεκλογή.

Να θυμίσω, ότι και ο Στ. Γεωργόπουλος το ίδιο ακριβώς έκανε και ανταμείφτηκε με 15%.

Είναι εντυπωσιακή η ακρίβεια με την οποία ο Π. Βλασσόπουλος βαδίζει σε σχέση με την αποτυχημένη πορεία του Στ. Γεωργόπουλου.

Είναι επίσης εντυπωσιακό, πόσο τον δικαιώνει, αλλά και πόσο ανατρέπει την εικόνα που είχαν για αυτόν ακόμα και στενοί του συνεργάτες (πρώην σύντροφοι).

Είναι εντυπωσιακό πως αδειάζει συνεργάτες του και απευθύνεται για στήριξη σε αντιπάλους…
Ποιος μπορεί να πιστέψει ότι ένας αντίπαλος θα στηρίξει έναν «αρχηγό» που βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση? Δε θα ήταν πιθανότερο να τον στηρίξουν ακόμα και σε μια τέτοια κατάσταση οι ίδιοι του οι συνεργάτες? Φανταστείτε ότι και το 2ο ακόμα δεν είναι βέβαιο, πόσο μάλλον το 1ο.

Δεν ξέρω αν φταίει ότι η διοίκηση ζει στις επάλξεις ή αν πρόκειται για σπασμωδικές κινήσεις, το θέμα είναι πως υπάρχουν προβλήματα που δεν λύνονται, δεσμεύσεις που δε τηρήθηκαν, ερωτήματα που μένουν αναπάντητα και αφορούν σοβαρά θέματα στην λειτουργία του δήμου.

Και ενώ ο Π. Βλασσόπουλος ψάχνει για καινούργιους υποστηριχτές, όλο και περισσότερο ακούγονται ψίθυροι δυσαρέσκειας από την δημοτική του ομάδα. Είναι θέμα χρόνου, το πότε θα διαφοροποιηθούν οι δυσαρεστημένοι, και τότε το υπόλοιπο της θητείας του δημάρχου θα γίνει Γολγοθάς…