Δευτέρα, Απριλίου 09, 2012

ΡΥΖΙ, ΑΛΕΥΡΙ, ΛΑΔΙ ΚΑΙ ΜΕΛΙ


Στο πλαίσιο της διευκόλυνσης που παρέχει ο Δήμος Ηρακλείου στους δημότες, σας ενημερώνουμε πως από την Μ. Δευτέρα μέχρι την Μ. Πέμπτη και από τη Τρίτη 17 Απριλίου μέχρι την Παρασκευή 20 Απριλίου και ώρες 09.00- 15.00 θα δεχόμαστε αιτήσεις για παραγγελίες για ρύζι, αλεύρι, λάδι και μέλι.

Για παραγγελίες οι δημότες να προσέρχονται στον 1ο όροφο του Δημαρχιακού Μεγάρου στο γραφείο Εξυπηρετήσεως του Δημότη ώστε να συμπληρώσουν το έντυπο παραγγελίας το οποίο διατίθεται σε έντυπη μορφή.

Πληροφορίες στα τηλ. 213 2000150, 213 2000141
ΕΝΕΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ Web Developer

3 σχόλια:

 1. Το ίδρυμα RATH στη Γερμανία για την προστασία της υγείας

  HTTP://WWW4.DR-RATH-FOUNDATION.ORG/

  Στην παρακάτω διεύθυνση στο YOUTUBE περιλαμβάνεται ομιλία του
  Δρ Rath με μετάφραση στα Ελληνικά, που αν ισχύουν αυτά που λέει για αυτά που ζούμε, τότε.....

  LÓGOS DR. RATH BERLIN 2012 ELLÀDA (GREECE)

  HTTP://WWW.YOUTUBE.COM/WATCH?FEATURE=PLAYER_DETAILPAGE&V=PJ5CFJ9CYPC

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. "...Από τους πολιτικούς δεν θέλουμε να το παίζουν «γιατροί του κόσμου απεσταλμένοι στην Ρουάντα». Το πρόβλημα της χώρας δεν είναι η πείνα, είναι η ανεργία. Οι οικογένειες περιθάλπουν ακόμη τα άνεργα μέλη τους, αλλά αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί για πολύ. Τα κομποδέματα τελειώνουν και χρειάζονται δουλειές. Οι δουλειές όμως δημιουργούνται με σχέδια όχι με ευχέλαια. Πώς θα υπάρξει λοιπόν, ανάπτυξη. Πώς δεν θα γίνουμε Βουλγαρία; Γιατί αυτό είναι το επόμενο μεγάλο πρόβλημα. Η πτώση της μεσαίας τάξης. Σε ένα σπίτι που έμπαιναν δύο με τρεις χιλιάδες ευρώ το μήνα τώρα μπαίνουν χίλια. Κάποιοι μάλιστα από τους δανειστές μας, λένε ότι και αυτά είναι πολλά. Και πρέπει να μάθουμε να ζούμε με 400 ίσως και με 300ευρώ. Θα το δεχτούμε; Ή μάλλον «πώς θα το αποτρέψουμε»; Οι «κυβερνητικοί» δείχνουν να έχουν παραδοθεί στο «μοιραίο» και οι «αντιπολιτευόμενοι» μας καλούν να κηρύξουμε από το Σύνταγμα την παγκόσμια επανάσταση - τώρα και σε έκδοση κα(η)μένου επαναστάτη. Να πεινάσουμε δηλαδή αλλά με τα λάβαρα αγκαλιά...."
  Προτείνω να το διαβάσουν όλα τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου μήπως και καταλάβουν που πρέπει να στρέψουν τις δράσεις τους ...(χωρίς να θέλω να μειώσω την προηγούμενη ή την παρούσα προσπάθεια)
  Όλο το άρθρο του Σταύρου Θεοδωράκη στο http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.8emata&id=14041
  Η.Η

  ΑπάντησηΔιαγραφή