Παρασκευή, Μαΐου 04, 2012

ΕΚΒΙΑΣΜΟΙ ΓΙΑ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ?


Την παροιμία «πρώτα βγαίνει η ψυχή και μετά βγαίνει το χούι» την ξέρετε προφανώς. Επίσης υπάρχει και το «το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού». Τώρα, δις, τρις, τετράκις, πεντάκις, εις το άπειρο, θα σας γελάσω…

Μαθαίνω λοιπόν ότι ιδιοκτήτης τοπικών μέσων ενημέρωσης, κατονομάστηκε και κατηγορήθηκε ευθέως από Δήμαρχο των γύρω περιοχών, για προσπάθεια εκβιασμού. Μιλώντας σε συνεργάτες του ο Δήμαρχος ανέφερε ότι τοπικός εκδότης τον προσέγγισε ζητώντας του να εξοφληθούν τιμολόγια ύψους περίπου 100.000 ευρώ (που είχαν κοπεί από την εκδοτική του επιχείρηση προς τον Δήμο) το συντριπτικό μέρος των οποίων είχε κοπεί επί των ημερών προηγούμενης δημοτικής αρχής…

Τα συγκεκριμένα τιμολόγια αφορούσαν την τότε «προβολή» του Δήμου και όλως τυχαίως η εφημερίδα τότε στήριζε μονόπατα την δημοτική αρχή, «πυροβολώντας» την αντιπολίτευση…

Το κερασάκι στην τούρτα είναι πως για την «προβολή» αυτή του Δήμου δεν υπήρχε καμία γραπτή εντολή, αλλά απλώς μια προφορική εντολή από τα ψηλά, πολύ ψηλά της τότε διοίκησης…

Οι καταγγελίες του Δημάρχου όμως δεν τελείωσαν εδώ. Όπως ενημέρωσε τους συνεργάτες του, ο συγκεκριμένος εκδότης, εκτός από την εξόφληση των έωλων τιμολογίων, ζήτησε και τον… διορισμό στενού του συγγενικού προσώπου με στενο βαθμό συγγένειας ως «συνεργάτιδα» του Δημάρχου!

Ο Δήμαρχος ήταν αρνητικός και στα δύο αιτήματα, σημειώνοντας πως θα εξοφληθούν μόνο τα νόμιμα τιμολόγια – γιατί υπάρχουν και μερικά απ’ αυτά, τα οποία έχουν γραπτή εντολή καταχώρησης κ.τ.λ.

Τι έκανε λοιπόν ο φέρελπις αυτός νέος; Προκειμένου να δείξει στον Δήμαρχο «τι θα πάθει που δεν πληρώνει τα τιμολόγια και δεν διορίζει την αδελφή μου» πήρε ένα θέμα για το οποίο η αντιπολίτευση κατέθεσε σχετικές ερωτήσεις και ζήτησε απαντήσεις από τη δημοτική αρχή και το… απογείωσε. Να η σκανδαλάρα, να οι αποκαλύψεις, να το ένα, να το άλλο…

Τώρα θα μου πείτε, αν υπάρχει θέμα, δεν θα έπρεπε να το αναδείξει; Βεβαίως θα έπρεπε. Όπως εννοείται πως η αντιπολίτευση έχει θεσμικό ρόλο να ζητά εξηγήσεις για το οτιδήποτε νομίζει εκείνη και πολύ καλά έκανε και έπραξε με το συγκεκριμένο θέμα.

Το ζήτημα βρίσκεται στον τρόπο και την ένταση με τα οποία προέβαλε το συγκεκριμένο θέμα ο συγκεκριμένος εκδότης. Ο τρόπος λοιπόν, βρίσκεται σε άμεση συνάρτηση και σχέση με την άρνηση του Δημάρχου να του εξοφλήσει τα έωλα τιμολόγια και να διορίσει την αδελφή του ως συνεργάτιδα. Απλά πράγματα.

Όπως καταλαβαίνετε η οικονομική κρίση φέρνει γκρίνια και πολλές φορές και σπασμωδικές ενέργειες. Διότι είναι αλήθεια πως εάν ως επιχείρηση τοπικών εφημερίδων οφείλεις την ύπαρξη σου στο γεγονός ότι μια δημοτική αρχή σε χρηματοδοτούσε με απίστευτα ποσά, μετά σου κακοφαίνεται ότι έχει μείνει ένα “μικρό υπόλοιπο”, που δεν πρόλαβε να εξοφληθεί, διότι ο ευεργέτης σου έχασε τις εκλογές...

Που κολλάει τώρα «το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού»; Μα στο ότι κοντεύουν να κάνουν σύλλογο οι Δήμαρχοι οι οποίοι έγινε προσπάθεια να εκβιαστούν από τον συγκεκριμένο εκδότη. Αφού δεν το έχει, τι στο διάολο το παλεύει, δεν μπορώ να καταλάβω…

Από το www.zonews.gr
ΕΝΕΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ Web Developer

50 σχόλια:

 1. ως συνήθως οι μπαμπαλαίοι κάνουν τους ψόφιους κοριούς.
  Ο Κος κατωπόδης αν έχει στριμωχθεί γιατί δε ζητάει αυτά που του χρωστάει ο Μπάμπαλος ο οποίος δε του έχει ξοφλήσει ούτε εκείνα των δημοτικών εκλογών του 2006.

  Από την άλλη ο Μπάμπαλος πότε περιμένει να ξοφλήσει τον κατωπόδη όταν θα γίνει δήμαρχος? και τότε με ποιανού τα λεφτά θα τον ξοφλήσει.

  και τα λεφτά είναι πάρα πολλά.

  Για να υποστηρίζετε τέτοιες καταστάσεις ανεξάρτητα για τον ποιον αναφέρονται είστε τα ίδια ΣΚΑΤΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Βλακεπαίοι μάλλον έχετε βαλθεί σε κάθε τι που γράφετε να δικαιολογείτε το αρχικο ΒΛΑ...

  Ξεκαθραρίστε πρώτα τι απ' όλα ισχυρίζεστε και μετά ελάτε να το πείτε: Δηλαδή χρωστάει λεφτά ο Μπάμπαλος στον χτύπο ή αβαντάρει ο χτύπος τον Μπάμπαλο ? Γιατί και τα δύο δεν γίνεται να συμβαίνουν ή το ένα θα συμβαίνει ή το άλλο ?
  Έτσι λέει η κοινή λογική...
  Έπειτα, 1:41, εσείς από που το ξέρετε ότι χρωστάει λεφτά ? Λογιστής του ενός εκ των δύο είστε ?

  Μάλλον απλός λασπολόγος...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Κε πανίβλακα 7 ΜΑΪ́ΟΥ 2012 2:02 Π.Μ

  όταν βλέπεις κάτι επικριτικό για τον αρχηγό σου δε το έχει γράψει υποχρεωτικά κάποιος που ψήφισε ΑΚΕΠ.

  Θα τον αβαντάρει ο χτύπος μέχρι να πάρει τα λεφτά του, γιατί η μόνη ελπίδα να τα πάρει είναι αν γίνει ο Μπαμπαλός δήμαρχος.
  Όπως θα γνωρίζεις ο αρχηγός σου δε βάζει εύκολα το χέρι στην τσέπη, και ακόμα πιο δύσκολα το βάζει για να βγάλει χρήματα.

  Η κοινή λογική που επικαλείσε φαντάζομαι ότι καταλαβαίνεις ότι πρόκειται κοινή λογική ηλιθίων.

  Αν περιμένεις το αλισβερίσι με τον χτύπο να δεις και παραστατικά τότε είσαι ακόμα πιο ηλίθιος, πόσο μάλλον όταν χωρίς παραστατικά η εφημερίδα ζητά ένα κάρο χρήματα από τον δήμο, για δημοσιεύσεις που έγιναν και οι συμφωνίες είχαν γίνει προφορικά.

  Ή είσαι εντελώς βλάκας ή το παίζεις βλάκας
  διάλεξε...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ρε παιδιά μισό λεπτό. Εδώ γίνεται αναφορά για ΔΗΜΟΤΙΚΑ τιμολογια προφανώς της εποχής Μαστοράκου. Τι δουλειά έχουν οι προεκλογικές συμφωνίες του καθένα με τις εφημερίδες; Να ξέρουμε τι διαβάζουμε, έλεος!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Προς εγκέφαλο 7-5-2012 1:17

  Πρώτα πρώτα ότι είσαι βλακεπίτης φαίνεται από το επίπεδο αυτών που γράφεις. Έχουμε πλέον εξοικοιωθεί να αντιλαμβανόμαστε το IQ ραδικιού των Βλακεπαίων..

  Δηλαδή για να καταλάβω τι λες ... μας λες πως γνωρίζεις ότι ο Μπάμπαλος χρωστάει στον χτύπο αλλά δεν υπάρχουν παραστατικά !!!
  Κι εσύ πως το γνωρίζεις ???

  Οι τρόποι να το γνωρίζεις είναι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ οι εξής τρεις: 1) Να το έχει ομολογήσει μια από τις δύο πλευρές (κάτι που απ' ότι ξέρω δεν συμβαίνει), 2) Να έτυχε να ήσουν μπροστά στην συναλλαγή (οπότε πρέπει να παραιτηθείς από την ανωνυμία για να το επιβεβαιώσουμε κι εμείς), 3) Να είσαι ΚΥΠατζής (πράγμα που δεν το νομίζω, όχι λόγω φρονημάτων, αλλά για τον λόγο ότι αν ήσουν πράκτορας το πολύ πολύ να ήσουν ο ΘΟΥ - ΒΟΥ 000...

  Αν τα πράγματα είναι τόσο απλά κι εγώ μπορώ να πω ότι μου χρωστάει ο Βλασσόπουλος ο Α, ο Β, ο Γ κλπ

  Μας λες ότι ¨τον αβαντάρει ο χτύπος μέχρι να πάρει τα λεφτά του, γιατί η μόνη ελπίδα να τα πάρει είναι αν γίνει ο Μπαμπαλός δήμαρχος¨.

  Έχω ακούσει για εκβιασμούς πολιτικών από εκδότες προκειμένου να εξασφαλίσουν οικονομικά ανταλλάγματα οι οποίοι χρησιμοποιούν ΔΥΣΜΕΝΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ως μεσα πίεσης. ΕΥΜΕΝΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ως μέσα πίεσης πρώτη φορά ακούω

  Αν του χρώσταγε θα τον χτύπαγε από τώρα για να πιέσει να πληρώσει, δεν θα περίμενε 3 χρόνια μετά να δει τι θα γίνει..
  Πόσο πιο απλά πρέπει να το πει κανείς για να το αντιληφθείς 000 ?


  Προς 7-5-2012 4:35

  Σωστό το σχόλιο σου αλλά αφού του Βλακεπαίου δεν του έβγαινε το θέμα τι να κάνουμε...
  Δες κάτω από την ανάρτηση για τον άκυρο Γ.Γ. του δήμου...
  Μούγκα για το θέμα τα βλακεπάκια και έχουν κάνει καμιά 30ριά άσχετα σχόλια για τον Μπάμπαλο !!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Αγαπητό όργιο...

  Το αν στηρίζει ο χτύπος τον μπάμπαλο δε χρειάζεται να δεις παραστατικά για να το καταλάβεις, ούτε χρειάζονται. Και εγώ σου λέω ότι ο σάββας δεν το παραχώρησε τον χώρο και ότι ο μπάμπαλος τον ενοικίαζε, έχεις αποδείξεις ότι του τον παραχώρησε?

  Τι σκεπτικό είναι αυτό?
  κάποια πράγματα είναι γνωστά, δηλαδή το ότι είναι ο δικηγόρος της πλατείας για να το πούμε πρέπει να έχουμε τα συμφωνητικά?

  Επειδή ο χτύπος ακριβώς επειδή δεν έχει παραστατικά, γι' αυτό όπως έκανε και τις 2 προηγούμενες φορές θα προσπαθήσει με όλες του τις δυνάμεις να βγάλει τον μπάμπαλο δήμαρχο, ή μήπως δεν τον υποστήριζε και θέλεις και για αυτό παραστατικό.

  Δε μου είπες ο Πέτρου τι έγινε?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΑΦΑΙΜΑΞΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΙΤΑΡΙΑ ΤΟΥ ΑΝ ΒΡΟΥΝ ΠΡΟΣΦΟΡΟ ΕΔΑΦΟΣ.
  1. Η ΖΩ NEWS
  ΑΥΤΟΔΙΑΦΗΜΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΚΑΤ ΑΠΟΚΟΠΗ ΤΟΥΣ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ. ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΗΣ ΙΣΩΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΤΗΣ (πχ και το παραπάνω άρθρο)
  2. ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΦΡΑΣΗ :
  ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΔΩΣΕΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΣΤΟΡΑΚΟ (ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ) ΤΙΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕ αποδεικνύοντας ότι η ΜΑΣΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΦΙΛΙΕΣ ΟΥΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ.
  3. Χ-ΤΥΠΟΣ
  ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΤΙΝΟ ΤΟΝ ΚΑΤΩΠΟΔΗ ΔΕΝ ΠΑΡΑΞΕΝΕΥΤΗΚΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΤΑΝ ΕΓΙΝΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Ο ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ (ΑΜΕΣΩΣ) ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΦΕ ΣΑΝ “Ο Α(χ)ΡΙΣΤΟΓΕΙΤΟΝΑΣ”;;;;;; ΚΑΙ Η ΟΠΟΙΑ ΕΚΒΙΑΖΕ ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ (πχ είχε ξεφτιλίσει ΔΗΜ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΡΑΚΟΥ, και πολλά άρθρα της ήταν ΓΙΑ ΤΟΝ “ΜΑΤΡΟΖΟ” και μετέπειτα ΘΕΣΜΟ.
  ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ Χ-ΤΥΠΟ ΕΓΙΝΑΝ ΓΑΡΓΑΡΑ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΓΙΑ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ.

  ΤΕΛΙΚΑ ΔΗΜΑΡΧΟΙ - ΤΟΠΙΚΟΙ ΕΚΔΟΤΕΣ ΚΟΛΥΜΠΟΥΝ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΒΟΘΡΟ

  Γ&Δ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. ΝΑΙ, ΝΑΙ, ΔΗΜΑΡΧΟΙ, ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ, ΕΚΔΟΤΕΣ, ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ, ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ, ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Προς εγκέφαλο καραφλό πράκτορα 7-5-2012 1:17, 9:28 (Double OO-Zero)

  Πραγματικά αδυνατώ να σε παρακολουθήσω....

  1. Επιμένεις για τις 15 μέρες μίσθωσης του Σάββα και δεν λες κουβέντα για τα 2,5 χρόνια του Βλασσόπουλου σε αντίστοιχο χώρο (ισόγειο, μαγαζί γωνία). Βεβαίως το νοίκιασε και η σχετική δαπάνη έχει δηλωθεί στην αντίστοιχη υπηρεσία (αναζήτησέ την, κάνε και κάτι δημιουργικό εκτός από την παπαρολογία...)

  2. Σε ότι αφορά το ¨δικηγόρος της πλατείας¨: θες να σου θυμίσω ποιος ψήφισε την πρόταση για μείωση του τέλους κατάληψης κοινοχρήστων χώρων στην πλατεία προ ενός μηνός κατά 35 % (!!!) περίπου ? (Απάντηση: Βλασσόπουλος - ΑΚΕΠοπουλα)
  Θες να σου θυμίσω ότι η στάση και η τοποθέτηση του Μπάμπαλου ήταν αρνητική για το θέμα αυτό ?
  θες να σου θυμίσω ότι για το θέμα αυτό έγινε ολόκληρο επεισόδιο στο δημοτικό συμβούλιο ? (αναζήτησε τις σχετικές Ανακοινώσεις που εξέδωσε η παράταξη Μπάμπαλου για το θέμα αυτό... και σου ξαναλέω ... κάνε και κάτι δημιουργικό εκτός από την παπαρολογία...).
  Άρα ούτε δικηγόρος της πλατείας είναι, ούτε θέμα είναι το ότι νοικιασε 15 μέρες πριν τις εκλογές. Το μόνο που μένει από αυτά που λες είναι η αποκρυστάλωση του IQ σου (below zero... understood double OO-Zero ?)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Αγαπητές συνήγορε 8 ΜΑΪ́ΟΥ 2012 1:17 Π.Μ

  Ξέρεις πολύ καλά όσα λες ότι είναι πίπες.


  για 2η φορά δε μου απάντησες...
  ο Πέτρου που εξαφανίστηκε?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Βρες και κάτι μόνος σου αστυνόμε Σαΐνη... Βρες από τις επφημερίδες τις επιστολές που σου γράφω παραπάνω να δεις ποιος τις υπογράφει και θα απαντηθεί το ερώτημά σου
  Για άλλη μια φορά στο ξαναλέω .... κάνε και κάτι δημιουργικό εκτός από την παπαρολογία....

  Πραμγατικά εκοπλήσσομαι πάντως από την ποιότητα των επιχειρημάτων σου (π.χ. ""Ξέρεις πολύ καλά όσα λες ότι είναι πίπες"")
  Είσαι πολύ κοντά στο να με πείσεις εμένα αλλά και όλους όσους σε διαβάζουν ότι έχεις δίκιο !!!

  Θέλω μόνο να ελπίζω και εύχομαι να μην σπαταλάται ούτε ένα ευρώ του δήμου για μισθοδοσία σου... δηλαδή ότι είσαι απλά βλαξ και όχι έμμισθος μετακλητός ή δημοτικός άρχων βλαξ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. Βασικά, θρασύτατε αυλοκόλακα, δε χρειάζεται να πεισθεί κανένας για αυτά που συζητάμε, διότι είναι γνωστά, μόνο σε εσένα μάλλον ήταν άγνωστα.

  Κάνεις σαν τους δημοσιογράφους που όταν βγήκε το θέμα με την πορνεία στην Αθήνα εξεπλάγησαν. "Υπάρχουν τόσες πουτάνες στην Αθήνα?" κάποιοι από αυτούς μπορεί να τις γνώριζαν και από κοντά, όπως εσύ τον εκλεκτό σου, παρόλα αυτά αναρωτιέσαι.

  Αν μπορούσες θα μας παρουσίαζες τον μπάμπαλο σαν φέρελπη νέο πολιτικό που δεν είχε κανένα παρελθόν σε καμία διοίκηση του δήμου, και πρωτοεμφανίστηκε πριν από 8 χρόνια, καθαρός και αγνός.

  Επειδή αγαπητέ σφουγκοκολάριε εδώ και 2 μήνες δε βλέπω το όνομα του Πέτρου στις ανακοινώσεις γι' αυτό ρωτάω τι συμβαίνει.

  αλλά για ακόμα μια φορά απαντάς δια τις τρελίτσας οδού, προσπαθώντας να το παίξεις Δον πονηράκης.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. Αυλοκόλακες εμφανίζονται γύρω από ¨αυλές¨. Και ¨αυλές¨ δημιουργούνται εκεί όπου υπάρχει εξουσία. Μην κρίνεις λοιπόν από την δική σου κατάσταση αγαπητέ Σαΐνη. Εσύ προφανώς και είσαι αυλοκόλακας και απ' ότι καταλαβαίνω πλέον μάλλον είσαι και έμμισθος (κατακαϋμένε δημότη που πάνε τα λεφτάκια σου...).
  Εκεί που δεν υπάρχουν αυλές δεν υπάρχουν αυλοκόλακες, υπάρχουν απόψεις και επιχειρηματα.
  Αυτά τα οποία εσύ λοιπόν θεωρείς ως ¨γνωστά¨ είναι ¨γνωστά¨ μόνο σε κάτι λούμπεν λασπολόγους σαν κι εσένα. Όλοι οι υπόλοιποι να είσαι σίγουρος ότι περιμένουν να ακούσουν τεκμηριωμένες απόψεις και όχι λάσπη.

  Όσο για τον Πέτρου, αφού σε έχει πιάσει πρεμούρα, είναι κανονικά στην θέση του

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. Και να προσθέσω και το εξής: όχι απλά λάσπη αλλά Βλακώδη Λάσπη. Δεν μπορείς για παράδειγμα να αποκαλείς κάποιον δικηγόρο της πλατείας, την στιγμή που αντιδρά και μάλιστα έντονα στις χαριστικές μειώσεις τελών των καταστηματαρχών της πλατείας. Πολύ δε περισσότερο είναι βλακώδης η στάση σου όταν αυτό το κάνεις και είσαι από την πλευρά αυτών που κάνουν την χαριστική μείωση και αυτών που άτομα της δημοτικής του ομάδας σχετίζονται άμεσα ή έμμεσα με καταστήματα της πλατείας...

  ΕΛΕΟΣ ΒΛΑΚΕΠΙΤΕΣ ΒΑΛΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ -
  ΑΠΟΣΥΡΕΤΕ ΤΟΝ DOUBLE O ZERO

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. Οι αυλές δεν υπάρχουν μόνο στην εξουσία, αλλά και στους λιγούρηδες για εξουσία, είναι να πράμα σαν προετοιμασία για όταν θα γίνουν εξουσία, και οι αυλοκόλακες σε αυτή την περίπτωση προσβλέπουν στο να πάρουν μια θέση με όσο το δυνατό καλύτερο μισθό, όπως εσύ μάλλον.

  Και για να τελειώνει το παραμύθι.
  Θεωρείς ότι ο Μπάμπαλος έχει σηκώσει το λάβαρο της επανάστασης για την πλατεία?

  Γιατί δεν προχωράει σε καταγγελίες για την μη είσπραξη του 1.5 εκατομμυρίου ευρώ από τις καφετέριες?
  Τι θα πει δε ψηφίζει υπερ της μείωσης...

  Αφου ακόμα και μειώσεις να γίνουν δε θα μπει ούτε 1 ευρώ στο ταμείο.
  Δικηγορίστικες τρίπλες είναι αυτές και μάλιστα χωρίς να έχει αντίπαλο. Είναι δηλαδή σα να κάνει ντρίπλα στον εαυτό του.

  Αυτό είναι που με εξοργίζει και θεωρώ υποκρισία και αφορά και εσένα που προσπαθείς να μας πεις τι?

  Όταν συμβαίνει το εξής παράλογο, όταν ένας καφετεριάρχης δεν έχει πληρώσει ΑΕΠΙ ο δήμος δε του δίνει άδεια, αλλά άμα δεν έχει πληρώσει τον δήμο, δε βαριέσαι... θα πάρει κανονικά άδεια.

  Είσαι βαθιά νυχτωμένος αγαπητό μου λαμόγιο ότι η κουβέντα μας έχει σκοπό να δώσει σωσίβιο στην δημοτική αρχή, και να μεταθέσουμε τις ευθύνες.

  Δε δέχομαι την υποκρισία ούτε από την εξουσία, ούτε από την αντιπολίτευση, και ούτε θα κρίνω την δυναμική σύμφωνα με την θέση, όπως και επι γεωργόπουλου ο εκλεκτός σου προτιμούσε να τον βλέπει να πέφτει σαν ώριμο φρούτο, παρά να καταγγείλει λοβιτούρες και να τον σεντράρει, και όχι να τον καταγγείλει στο δημοτικό συμβούλιο, αλλά στην περιφέρεια.

  Βγήκε το θέμα με τον γενικό του δήμου, το κατάγγειλε στο δημοτικό συμβούλιο και?

  Ήδη η δημοτική αρχή λέει ότι δεν υπάρχει τίποτα το επιλήψιμο, δηλαδή τελείωσε το θέμα? Ναι αγαπητό τρωκτικό τελείωσε μέχρι τις ερχόμενες εκλογές που μπορεί να τεθεί σαν επιχείρημα κακής διαχείρισης και δεσποτικής πολιτικής.

  Το Ηράκλειο τι κερδίζει από όλα αυτά αγαπητέ μου καραγκιόζη, που θα μου καταλογίσεις δόλο στις απόψεις μου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. Είναι πραγματικά αξιοθαύμαστος ο τρόπος με τον οποίο συνδέεις τις ευθύνες νυν και πρώην δημάρχου με τον Μπάμπαλο. Μου θυμίζει κάτι πολιτικούς του 60 που δίνανε εντολή στους κομματάρχες τους να τους γράψουν μια ομιλία που θα έχει 3 φορές την λέξη πατρίδα, 10 φορές την λέξη οικογένεια και 7 φορές την λέξη θρησκεία. Έτσι γράφεις κι εσύ. Για όποιο θέμα και να μιλάς το συνδέεις με τον Μπάμπαλο.
  Επίσης έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον - από ψυχιατρική άποψη - το πως καταλήγεις, εκ του ότι δεν προσχωρώ στις καφενειακές και ασυναρτητες απόψεις σου, ότι είμαι λαμόγιο...
  Θεωρείς επίσης λαμόγιο κάποιον επειδή δεν κατήγγειλε τον Γεωργόπουλο στην Περιφέρεια. Πρέπει να σου πω ότι καταγγελίες στην περιφέρεια έχει δικαίωμα να κάνει ο κάθε πολίτης. Άρα κι εσύ που δεν έκανες μάλλον ως λαμόγιο θα πρέπει να αυτοπροσδιοριστείς - κατά την δική σου χαοτική λογική.

  Επίσης πολύ μεγάλο ενδιαφέρον έχει η άποψη σου πως το θέμα με τον Γ.Γ. έκλεισε. Προφανώς είσαι υπέρ των πολιτικών που βγαίνουν και κάνουν σαματά και όχι αυτών που δουλεύουν μεθοδικά. Δικαίωμα σου.. Κάτσε εκεί που είσαι, είσαι στον σωστό χώρο. Άσε όμως και στους άλλους το δικαίωμα να κινούνται όπως νομίζουν. Αντί να ρίξεις την ευθύνη στην διοίκηση που δεν έχει απαντήσει καν την ρίχνεις στον Μπάμπαλο που αποκάλυψε το θέμα.
  Αν δεν τό είχε αποκαλύψει θα έλεγες ότι το συγκάλυψε...
  Δεν βγαίνει νόημα μαζί σου φίλε.
  Ειλικρινά αρχίζεις να μου γίνεσαι συμπαθής...
  Απευθύνσου σε κάποιον ειδικό να σε βοηθήσει...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 17. Ούτε με εσένα βγαίνει νόημα αυλοκόλακα,

  και για να καταλήξουμε σε κάτι,
  μετά τα όσα θετικά ανέφερες για τον μπάμπαλο, μπορείς να μας πεις ποιό το όφελος για το Ηράκλειο?

  και μη μου αρχίσεις τα σουξου μουξου, όταν κάνουμε κάτι έχει προσβλέπουμε σε κάτι, ποια είναι αυτά τα κάτι?
  το show, η διεκπεραίωση της αντιπολιτευτικής υποχρέωσης, το να αναπαραχθεί κάτι στο τοπικό τύπο και κερδίσει τις εντυπώσεις, το Ηράκλειο?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 18. Και κάτι ακόμα, επειδή εκτός από θρασύς είσαι και εξυπνόβλακας, σχετικά με τον Γ.Γ. αυτό το συμπέρασμα έβγαλες όταν είπα ότι δε φτάνει να το καταγγείλει στο δημοτικό συμβούλιο αλλά στην περιφέρεια? Κατάλαβες δηλαδή ότι εγώ (και προφανώς μάλιστα) είμαι υπερ του να γίνεται σαματάς, ενώ εσύ είσαι της αποτελεσματικότητας του να μένει το θέμα εντός των τειχών, του δημοτικού συμβουλίου και του τοπικού τύπου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 19. Για άλλη μια φορά αποδυκνύεις σωστό τον χαρακτηρισμό μου (000).
  Τοποθετείσαι με βεβαιότητα ότι δεν έχει γίνει προσφυγή στην περιφέρεια για το θέμα του Γ.Γ. ?
  Που το ξέρεις ? Ρώτησες στην Περιφέρεια ?
  Πάλι τζάμπα μάγκας...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 20. Εκ των πραγμάτων η εκάστοτε κυβέρνηση, δημοτική αρχή, κρίνεται από τις επιλογές και το έργο που παρουσίασε.

  από την εποχή των βλαχοδήμαρχων ακόμα, η αντιπολίτευση εμφανίζεται σαν ο σωτήρας και το εργαλείο που κάνει ή θα πετύχει αυτό που δεν έκανε η δημοτική αρχή.

  Από εκείνη την εποχή μέχρι σήμερα, το έργο είναι το ίδιο.
  Αυτός που ήταν στην αντιπολίτευση κάποια στιγμή γίνεται δημοτική αρχή, και ως δια μαγείας τα ίδια προβλήματα, τα ίδια σκαλώματα, τα ίδια πρόσωπα παραμένουν ως έχουν.

  Και εμείς οι βλαχοψηφοφόροι τα βιολί μας.
  Πως κάποιος θα επιλέξει μια παράταξη που είναι στην αντιπολίτευση και για πιο λόγο?

  Μη μου πείτε από το πρόγραμμα που παρουσιάζει προεκλογικά, το πρόγραμμα το έχουν ξεχάσει από την 1η μέρα που θα αναλάβουν διοίκηση.

  Συνήθως για να δώσουμε ευκαιρία σε κάποιον που δε τον έχουμε δοκιμάσει, για να τιμωρήσουμε την απερχόμενη δημοτική αρχή.. κ.α που δεν έχουν να κάνουν με το δείγμα και το αποτέλεσμα που έχει παρουσιάσει μια παράταξη ως αντιπολίτευση.

  Το ερώτημα είναι απλό, αν μια παράταξη δε μπορεί να λειτουργήσει σαν αντιπολίτευση πως μπορεί να θεωρηθεί ικανή για να διοικήσει?

  Όταν σαν αντιπολίτευση αποφεύγει να συγκρουστεί για να τηρήσει το fair play, πως θα συγκρουστεί με τα συμφέροντα για να κάνει την διαφορά.

  ο ρόλος της αντιπολίτευσης είναι εξίσου σοβαρός και ουσιαστικός με εκείνον της κάθε δημοτικής αρχής, και αν θέλει η αντιπολίτευση μπορεί να επηρεάσει αποφάσεις και πολιτικές.

  Για παράδειγμα, το θέμα που προέκυψε με το αμαξοστάσιο, την καταγγελία την έκανε ένας σύλλογος με 50 μέλη, και έγινε σάλος, αλλά δεν έμεινε στην καταγγελία το κυνήγησε, ούτε τα τζιμάνια στο δημοτικό συμβούλιο της Μεταμόρφωσης, ούτε του Ηρακλείου είχαν αντιληφθεί κάτι?

  Αυτό το παράδειγμα είναι πασιφανές ότι αν θέλει η αντιπολίτευση μπορεί, αλλά δε θέλει.

  Και εφόσον δε θέλει να τηρούνται κάποιοι κανόνες, φανταστείτε πως θα λειτουργήσει όταν γίνει διοίκηση.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 21. 8 ΜΑΪ́ΟΥ 2012 4:14 Μ.Μ

  Εσύ που το ξέρεις ρώτησες την περιφέρεια?
  ή είσαι ο παραταξιακός εκπρόσωπος του μπάμπαλου ή ο ίδιος?

  Και αν έχει γίνει τέτοια ενέργεια γιατί δε βγήκε κάποια ανακοίνωση, όπως βγήκε μετά την αναφορά του θέματος στο δημοτικό συμβούλιο?

  Ξέχασες να μου απαντήσεις στην ερώτηση, δεν είναι μόνο το θέμα του ΓΓ, μάλιστα σου έδωσα και μερικές επιλογές για να σε διευκολύνω και εσύ το πας πάλι δια τις παλαβής οδού?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 22. Δεν είμαι ούτε εκπρόσωπος, ούτε το ξέρω. Γι' αυτό και δεν τοποθετούμαι. Εσύ που τον κατηγορείς ότι δεν προσέφυγε στην περιφέρεια όμως, προφανώς εκλαμβάνεις ως δεδομένο ότι δεν προσέφυγε. Και σε ξαναρωτάω: Έχεις τέτοια πληροφόρηση ή πάλι παπαρολογείς ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 23. Οι παρατάξεις επικοινωνούν με την κοινωνία μέσα από τα δελτία τύπου, όταν δεν υπάρχει δελτίου τύπου που να αναφέρει αν έγινε κάποια ενέργεια, δεν υπάρχει ούτε σαν ενδεχόμενο.

  Το θέμα είναι εξίσου σοβαρό με τις λακκούβες όπου θα δεις δελτία τύπου ότι κλιμάκιο της παράταξης έκανε αυτοψία κτλ...

  Εσύ λοιπόν εφόσον δεν υπάρχει θέση από την παράταξη για το αν έκανε κάποια ενέργεια, γιατί παπαρολογείς?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 24. Ακόμα και αν προσέφυγε γιατί να βγει Ανακοίνωση ? Αφού όπως λες κι εσύ, την δική σου «λογική» επικαλούμαι, απ’ όλα αυτά δεν προκύπτει τίποτα καλό για το Ηράκλειο και όλα αποτελούν ένα αντιπολιτευτικό show.

  Σε κάθε περίπτωση – είτε έκανε είτε δεν έκανε προσφυγή ο Μπάμπαλος – τα στοιχεία τα κατέθεσε στο δημοτικό συμβούλιο, έχεις δικαίωμα να πας να τα πάρεις και να κάνεις – ως πολίτης – προσφυγή εσύ.

  Αλλά … είπαμε … τζάμπα μάγκας…

  Και στο κάτω κάτω δεν νομίζω να έχεις και την αξίωση να υπαγορεύεις εσύ σε κάθε παράταξη πότε θα βγάζει ανακοίνωση και πότε όχι…

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 25. Ας υποθέσουμε ότι εγώ είμαι τσάμπα μάγκας,

  εσύ που δεν είσαι μπορείς να πάρεις τα στοιχεία και να κάνεις αυτό που δεν μπορούν να κάνουν οι τσάμπα μάγκες.

  δεν μίλησα πονηρόβλακα για καμία απαγόρευση, είπα, ότι οι παρατάξεις επικοινωνούν με τους δημότες μέσω των δελτίων τύπου, και με αυτό τον τρόπο τους ενημερώνουν.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 26. εγώ δεν έκρινα απαραίτητη την προσφυγή στην περιφέρεια. Αν το έκρινα θα το είχα κάνει. Εσύ την έκρινες.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 27. και ο μπάμπαλος έκανε την καταγγελία, αν μείνει ερμητικά κλειστεί το δημοτικό συμβούλιο και στον τοπικό τύπο τι νόημα θα έχει?

  και επαναφέρω το ερώτημα που αποφεύγεις να μου απαντήσεις...

  όταν κάνουμε κάτι προσβλέπουμε σε κάτι, ποια είναι αυτά τα κάτι που προσβλέπει ο μπάμπαλος?
  το show, η διεκπεραίωση της αντιπολιτευτικής υποχρέωσης, το να αναπαραχθεί κάτι στο τοπικό τύπο και κερδίσει τις εντυπώσεις, το Ηράκλειο?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 28. ώρα είναι μας γράψεις ότι δε σε νοιάζει τι κάνει ο μπάμπαλος και ότι δεν τον υπερασπίζεσαι

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 29. Φίλε με κούρασες... είσαι αήττητος

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 30. πάλι δεν απάντησες...

  εντάξει φίλε μου, κέρδισες.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 31. ο φίλος κουράστηκε από τους κύκλους που έκανε μέχρι να απαντήσει
  λογικό

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 32. Μην τρελαίνεστε και μόνος του να κατέβει ο ΜΠΑΜΠΑΛΟΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ. Όλο το Ηράκλειο το ξέρει, ο μόνος που δεν μπορεί να το καταλάβει (ΑΚΟΜΑ) είναι ο ΜΠΑΜΠΑΛΟΣ.

  Γ&Δ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 33. Μόλις το έφερε το επίπεδο του διαλόγου ο φαλακρός πράκτορας στο υπόγειο εμφανίστηκε και ο Μάκης ο οποίος ένιωσε οικεία...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 34. Νικολάκη σου έχει γίνει βίωμα το υπόγειο ε;
  Εκεί στα χώνουν;;

  Άρχισε να μας τα λες ΘΑ ΞΑΛΑΦΡΩΣΕΙΣ.
  Ίσως οι Ηρακλειωτες σας καταλάβουμε και σας κάνουμε μείζονα αντιπολίτευση.

  Γ&Δ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 35. Ρε Μάκη δεν πας σε κανά βουνό να βρεις καμιά κατσίκα να ξελαμπικάρεις ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 36. Ααα Μάκη πρέπει να σου πω ότι το ¨μείζονα¨ που καταφερες να το γράψεις σωστά με ενθουσιάσε

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 37. Νικολάκη στο υπόγειο πας τις κατσίκες;;;;
  Και μετά πας στον 3ο όροφο ; ή πας πρώτα στον 3ο και μετά στο υπόγειο;;; με τις κατσίκες
  Άρχισε να μας τα λες ΘΑ ΞΑΛΑΦΡΩΣΕΙΣ.

  Μ΄ αρέσει Νικολάκη να ενθουσιάζεσαι με αυτά που γράφω ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΣΟΥ ΔΟΘΕΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΤΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ.

  Μ ΑΡΕΣΕΙ ΡΕ ΣΟΥΡΓΕΛΑ ΠΟΥ ΜΕ ΣΟΦΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕ τα ΜΠΑΖΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ.

  Γ&Δ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 38. Η τρέλα δεν πάει στα βουνά Μάκη ... σου λέει κάτι ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 39. και κόψε το ΓΔ , βάλε το το Α.Ν. σούργελο

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 40. Ο Α.Ν. έχει περάσει και από τον Μπάμπαλο, για να μην ξεχνιόμαστε

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 41. ΣΟΥΡΓΕΛΟ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ Η τρέλα δεν πάει στα βουνά ΑΦΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙΣ ΜΕΤΑΞΥ ΥΠΟΓΕΙΟΥ ΚΑΙ ΤΡΙΤΟΥ ΣΤΟ ΜΠΟΡΔΕΛΟ

  Γ&Δ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 42. ΑΝ ΣΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΤΟ Γ&Δ ΣΤΑ ΑΡΧ/ΜΟΥ
  ΕΓΩ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΕΧΩ ΟΝΟΜΑ
  ΜΠΑΣΤΑΡΔΕ

  Γ&Δ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 43. ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ (ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ IQ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΣ ΠΑΤΑΤΑΣ) ΟΤΙ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Ο ΜΠΑΜΠΑΛΟΣ ΟΥΤΕ ΤΑ ΑΡΧ/ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΜΗΝ ΕΚΝΕΥΡΙΖΕΣΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΠΑΘΕΙΣ και ΚΑΝΕΝΑ (ΑΝ)ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ ΚΑΙ ΧΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΨΗΦΟ ΤΟΥ.

  Γ&Δ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 44. Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΕΧΕΙ ΣΤΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΤΟΝ ΚΑΙΑΔΑ και
  Ο ΜΠΑΜΠΑΛΟΣ ΤΟΝ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟ ΤΟΝ ΚΟΥΡΑΔΑ.

  Γ&Δ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 45. Όσο με ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ ΚΡΕΤΙΝΕ ΤΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΑ ΣΟΥ ΓΡΑΦΩ, ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΤΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΝΕΝΑ, ΚΑΙ ΑΡΑ ΔΕΝ ΕΚΘΕΤΩ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΚΡΕΤΙΝΟΜΠΑΣΤΑΡΔΟΣΟΥΡΓΕΛΟΜΠΑΜΠΑΛΟΖΩΟ;;;;

  Υγ Αν σ αρέσει το Α.Ν ΔΙΚΟ ΣΟΥ, ΜΠΑΣΤΑΡΔΕ

  Γ&Δ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 46. Ηρέμησε Αρτεμάκο θα πάθεις κανένα εγκεφαλικό...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 47. Κύριε Διαχειριστή,
  Μπαίνω να διαβάσω κανένα σχόλιο για τον δήμο μου...

  Γιατί πρέπει να διαβάζω αυτό το βοθροπαραλλήλημα αυτού του υπανθρώπου...

  Αναρωτιέμαι είναι λογοκρισία να αφαιρέσεις ακατάλυπτες και υβριστικές αναρτήσεις χωρίς κανένα νόημα και περιεχόμενο ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 48. ΩΡΑΙΑ ΑΠΟΨΗ ΕΧΕΤΕ ΜΠΑΜΠΑΛΑΚΙΑ.ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ
  ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΕΧΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ (ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΩ, εκτος ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ) ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΜΕ ΕΧΕΤΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΓΕΝΕΕΣ ΔΕΚΑΤΕΣΣΕΡΙΣ ΜΕΤΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ
  “Γιατί πρέπει να διαβάζω αυτό το βοθροπαραλλήλημα αυτού του υπανθρώπου...”

  ΤΑ ΑΡΧΙΚΑ ΒΟΘΡΟΠΑΡΑΛΛΗΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΔΕΝ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ;
  ΜΠΑΜΠΑΛΑΚΙΑ;;;

  Ανώνυμος
  8 Μαΐου 2012 7:36 μ.μ.
  Μόλις το έφερε το επίπεδο του διαλόγου ο φαλακρός πράκτορας στο υπόγειο εμφανίστηκε και ο Μάκης ο οποίος ένιωσε οικεία...
  Ανώνυμος
  8 Μαΐου 2012 8:54 μ.μ.
  Ρε Μάκη δεν πας σε κανά βουνό να βρεις καμιά κατσίκα να ξελαμπικάρεις ?
  Ανώνυμος
  8 Μαΐου 2012 8:55 μ.μ.
  Ααα Μάκη πρέπει να σου πω ότι το ¨μείζονα¨ που καταφερες να το γράψεις σωστά με ενθουσιάσε
  Ανώνυμος
  8 Μαΐου 2012 9:28 μ.μ.
  Η τρέλα δεν πάει στα βουνά Μάκη ... σου λέει κάτι ?
  Ανώνυμος
  8 Μαΐου 2012 9:28 μ.μ.
  και κόψε το ΓΔ , βάλε το το Α.Ν. σούργελο


  ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΣΑΝ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΤΙΣ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΙ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ :
  ΟΤΙ ΓΡΑΦΕΤΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΜΑΣ ΚΑΛΩΣ ΓΡΑΦΤΗΚΕ.
  ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΟΓΟΚΡΙΘΕΙ.
  ΟΤΙ ΠΕΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ.
  ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΔΙΑΦΩΝΕΙΤΕ.
  ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΙΣ ΒΡΩΜΙΕΣ ΣΑΣ (σε μας που διαφωνούμε μαζί σας) ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΤΕ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ.

  ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΓΙΑΤΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΛΟΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ;;; ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΟΧΙ ΑΥΤΟΣ, ΑΛΛΑ ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ,ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΟ ΓΥΨΟ (ή θα προσπαθήσουν) ΤΟΥΣ ΗΡΑΚΛΕΙΩΤΕΣ.

  Γ&Δ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 49. Νομίζω ότι ο 11:43 δεν αναφέρθηκε ονομαστικά στον Γ&Δ. Από μόνος του ο Γ&Δ αναγνώρισε τον εαυτό στον χαρακτηρισμό υπάνθρωπος...

  ΑπάντησηΔιαγραφή