ΤΟ ΒΑΡΕΛΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΤΟ...

Μεγάλη ικανοποίηση πρέπει να νιώθουν οι οικολόγοι πράσινοι για την στήριξη που παρείχαν στις τελευταίες δημοτικές εκλογές στον κ. Βλασσόπουλο. Τα έργα πρασίνου και η περιβαλλοντική πολιτική του δεν έχουν τέλος. Τα εγκαταλειμμένα αυτοκίνητα συνεχίζουν να διακοσμούν δρόμους και αδόμητους χώρους. Η ανακύκλωση συνεχίζει να είναι στα χάλια που βρισκόταν από το ξεκίνημα της. Οι καφετέριες καταπάτησαν πλήρως την πλατεία κλπ.

Το καλύτερο όμως είναι τα έργα πρασίνου:

- Η πλατεία Αγίου Γεωργίου έχει αφεθεί στη μοίρα της. δεν ποτίζεται και το χορτάρι έχει καταστραφεί. η ειρωνεία είναι πως στο δασάκι της πλατείας υπάρχει πηγάδι που κανείς δήμαρχος δεν εκμεταλλεύτηκε ποτέ.

- Στο οικόπεδο δίπλα στην Αττική οδό και Πευκών που φιλοξενούσε παλιότερα σεισμοπαθείς κατασκευάστηκε γήπεδο ποδοσφαίρου. μα πόσα γήπεδα πρέπει να έχει ο υπερχρεωμένος δήμος μας; Ο χώρος αυτός ήταν αρκετά μεγάλος ώστε να δημιουργηθεί ένα πάρκο υψηλού πρασίνου που θα βοηθούσε και στη μείωση του θορύβου της Αττικής οδού. Αντί αυτού τσιμέντο

- Στην οδό Σημηριώτη απέναντι από την είσοδο του ορθόδοξου νεκροταφείου σε ένα πολύ μικρό κομμάτι πρασίνου κατασκεύασε μια τσιμεντένια εξέδρα. Το αποτέλεσμα είναι πραγματικά για κλάματα.

- Στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου όπου γίνεται η βιολογική λαϊκή τσιμέντωσε το πράσινο για να κατασκευάσει ένα κιόσκι τελείως περιττό όταν λίγο πιο πάνω βρίσκεται ένα όμορφο δημοτικό πάρκο. Ένας πραγματικά όμορφος χώρος ο οποίος δεν γνωρίζουμε εάν θα γλιτώσει από την μανία τσιμεντοποίησης γιατί συζητιέται να δημιουργηθεί σε αυτόν τον χώρο πισίνα.

Προς την δημοτική αρχή: Όχι άλλα έργα πρασίνου, φτάνει!!!

Ευχαριστώ.
Κώστας Αργυρόπουλος.

Από το www.syneidisi.com