ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ Χ-ΤΥΠΟΥ

Μια βροχή θα μας σώσει!!!
Ξεκίνησαν οι εργασίες για το κολυμβητήριο του Δήμου Ηρακλείου. Μια πρωτότυπη ιδέα της Δημοτικής Αρχής για κατασκευή χωρίς κόστος, αφού είναι δύσκολο να γίνει στο Ο.Τ. 216. Είδαν και απόειδαν και σου λέει: Αφού δεν υπάρχουν λεφτά και δεν συμφωνούμε, κατεβάζει που κατεβάζει νερό η οδός Πρασίνου Λόφου, αφήνουμε και τα φρεάτια για τα όμβρια ακαθάριστα, περιμένουμε και καμιά βροχή και τελείωσε. Σε κάθε βροχή το έργο θα προχωρά!!! Σε καμιά δεκαριά νεροποντές ο Ηρακλειώτης θα είναι περήφανος για το πρώτο κολυμβητήριο με φυσικό νερό. Και μη νομίζετε ότι η πόλη θα έχει μόνο ένα. Ετοιμάζουν και άλλα κολυμβητήρια σε άλλα σημεία. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το πράσινο υπήρχε, δεν ξοδέψανε τίποτα, μη ζητήσετε λογαριασμό.


Ξεκίνησε ο ποδηλατόδρομος στο Ηράκλειο με μελέτη από την ΚΕΑΕΔΗΑ
Με υπομονετικό σχεδιασμό και φοβερή εργασία νύχτα - μέρα εδώ και ενάμιση χρόνο, τελικά θα γίνει! Μάλιστα με έναν έξυπνο τρόπο. Αφήνουμε τις πλάκες πεζοδρομίου να ανοίξουν, δεν τις αντικαθιστούμε έτσι ώστε να προσαρμόζεται κάθε ρόδα ποδηλάτου. Σε κάποια σημεία της πόλης οι ποδηλάτες μπορούν ήδη να τον χρησιμοποιήσουν. Λίγο προσοχή στα δέντρα θέλει. Άσε που δεν χρειάζεσαι και βοηθητικές ρόδες αν δεν ξέρεις ποδήλατο. Ήδη προχωρά η μελέτη και για τα καροτσάκια λαϊκής. Έως το 2014 που τελειώνει η θητεία της Δημοτικής Αρχής θα είναι διαφήμιση προεκλογικού αγώνα. Τζάμπα έχουμε δύο συμβούλους και έναν υπάλληλο στην ΚΕΑΕΔΗΑ;


Αυτά δεν είναι φύλλα από δέντρα. Είναι εικαστικές παρεμβάσεις! Και μην τολμήσει καμία περίεργη νοικοκυρά να τα καθαρίσει! Γιατί τώρα τελευταία πολλές καθαρίζουν το δρόμο έξω από το σπίτι τους.


Αν δείτε κλαδιά να έχουν κλείσει για μέρες το δρόμο ή το πεζοδρόμιό σας μην αγανακτείτε και μην είστε αχάριστοι! Να η ευκαιρία!Αγαπητέ Ηρακλειώτη, αγαπητή Ηρακλειώτισσα. Έκοψες τα κλαδιά από τα δέντρα σου και φώναξες την Υπηρεσία του Δήμου να τα καθαρίσει; Μην απογοητεύεσαι και μην απελπίζεσαι. Εξασφάλισες φαγητό για τα ζώα σου. Δεν έχεις ζώα; Κακώς. Πρέπει να αποκτήσεις. Τώρα τα ταΐζεις δωρεάν. Τα κλαδιά μένουν έξω από το σπίτι σου μέχρι να χορτάσουν τα πρόβατά σου ή του γείτονα. Μια ευγενική πράξη της Υπηρεσίας Περιβάλλοντος Δήμου Ηρακλείου Αττικής.


* ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΥΡΩΔΙΕΣ ΤΩΝ ΑΠΛΥΤΩΝ ΚΑΔΩΝ

Από το www.xtypos.gr