ΥΠΟΓΕΙΑ ΔΙΑΒΑΣΗ... ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΜΕ ΤΙΣ ΛΕΥΚΕΣ

To ζήτημα της υπόγειας διάβασης που ενώνει τις οδούς Πεύκων και Ωραιοπούλου έθεσε στο Δημοτικό Συμβούλιο Ηρακλείου Αττικής ο Δημοτικός Σύμβουλος της παράταξης “Ηράκλειο Ανθρώπινη Πόλη”, κ. Δημήτρης Τσεκούρας. Στο δελτίο τύπου της παράταξης σημειώνονται τα εξής σχετικά με την παρέμβαση του κ. Τσεκούρα:

“Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 18ης -4ου -2012 ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης « ΗΡΑΚΛΕΙΟ-ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΟΛΗ» Δημήτρης Τσεκούρας κατέθεσε ερώτηση προς το Δήμαρχο σχετικά με την απογοητευτική εικόνα εγκατάλειψης, που παρουσιάζει η υπόγειος διάβαση που ενώνει τις οδούς Πεύκων και Ωραιοπούλου. Πρέπει δε να σημειωθεί πως είναι η δεύτερη φορά που ενημερώνεται η Διοίκηση μέσα σε ένα μήνα για το ίδιο θέμα, η οποία πριν από 6 μήνες περίπου είχε πανηγυρικά εξαγγείλει εργασίες για την ανάπλαση της διάβασης. Δυστυχώς από τότε μέχρι σήμερα σιωπή και … παντελής αδράνεια αυτής. 

Ο κ. Τσεκούρας ζήτησε να μάθει τις ενέργειες που προτίθεται η Δημοτική Αρχή να κάνει για να γίνει επιτέλους η διάβαση ασφαλής, καθαρή και αξιοπρεπής
Η απάντηση βέβαια του Δημάρχου για άλλη μια φορά ήταν οτι το γνωρίζει το θέμα και θα προσπαθήσει να το λύσει. Είμαστε υποχρεωμένοι και πάλι να περιμένουμε, ελπίζοντας αυτή τη φορά για έργα και όχι ψεύτικες υποσχέσεις.
Η παράταξή μας ΗΡΑΚΛΕΙΟ-ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΟΛΗ έχει καταθέσει την πρότασή μας και στην προηγούμενη Διοίκηση για την βελτίωση της υπόγειας διάβασης”.

Από το www.xtypos.gr

Να συμπληρώσω ότι εδώ και πολύ καιρό εκτός από την εικόνα εγκατάλειψης, δεν υπάρχει φωτισμός. Μετά την δύση του ηλίου ο κόσμος δεν νιώθει και πολύ βολικά να διασχίσει την υπόγεια διάβαση.