Η ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ...

Μετά το νέο για την οφειλή του δήμου στην ΕΥΔΑΠ ύψους ενός εκατομμυρίου ευρώ, θυμήθηκα μία άλλη περίπτωση από το παρελθόν που ο δήμος δεν είχε πληρώσει λογαριασμούς του ΟΤΕ για 7-8 χρόνια με αποτέλεσμα να συγκεντρωθεί ένα υπέρογκο ποσό που είχε σαν συνέπεια να αναγκαστεί ο ΟΤΕ να κόψει την παροχή της υπηρεσίας στον δήμο.

Είναι γνωστό ότι ο δήμος μας δεν είναι και ο καλύτερος πελάτης, προμηθευτές από όλη την Ελλάδα δεν θέλουν καμία συνεργασία με τον δήμο, γιατί γνωρίζουν ότι δεν είναι τυπικός στις υποχρεώσεις του.

Τα τελευταία χρόνια ο δήμος δεν είναι συνεπής και στις ανελαστικές δαπάνες της μισθοδοσίας των δημοτικών επιχειρήσεων, μάλιστα εργαζόμενοι σε κάποιες δημοτικές επιχειρήσεις είχαν φτάσει μέχρι και 8 μήνες απλήρωτοι.

Το ερώτημα είναι, αν δεν πληρώνονται ο ΟΤΕ, η ΕΥΔΑΠ, οι εργαζόμενοι, οι προμηθευτές, που στο κέρατο πηγαίνουν τα χρήματα που διαχειρίζεται ο δήμος?
Έργα δε βλέπουμε να γίνονται και αυτά που γίνονται είναι από ποσά που διαθέτει η περιφέρεια, βελτίωση σε υλικοτεχνική υποδομή δεν το συζητάμε…

ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ??