Κυριακή, Μαΐου 20, 2012

Μετά το νέο για την οφειλή του δήμου στην ΕΥΔΑΠ ύψους ενός εκατομμυρίου ευρώ, θυμήθηκα μία άλλη περίπτωση από το παρελθόν που ο δήμος δεν είχε πληρώσει λογαριασμούς του ΟΤΕ για 7-8 χρόνια με αποτέλεσμα να συγκεντρωθεί ένα υπέρογκο ποσό που είχε σαν συνέπεια να αναγκαστεί ο ΟΤΕ να κόψει την παροχή της υπηρεσίας στον δήμο.

Είναι γνωστό ότι ο δήμος μας δεν είναι και ο καλύτερος πελάτης, προμηθευτές από όλη την Ελλάδα δεν θέλουν καμία συνεργασία με τον δήμο, γιατί γνωρίζουν ότι δεν είναι τυπικός στις υποχρεώσεις του.

Τα τελευταία χρόνια ο δήμος δεν είναι συνεπής και στις ανελαστικές δαπάνες της μισθοδοσίας των δημοτικών επιχειρήσεων, μάλιστα εργαζόμενοι σε κάποιες δημοτικές επιχειρήσεις είχαν φτάσει μέχρι και 8 μήνες απλήρωτοι.

Το ερώτημα είναι, αν δεν πληρώνονται ο ΟΤΕ, η ΕΥΔΑΠ, οι εργαζόμενοι, οι προμηθευτές, που στο κέρατο πηγαίνουν τα χρήματα που διαχειρίζεται ο δήμος?
Έργα δε βλέπουμε να γίνονται και αυτά που γίνονται είναι από ποσά που διαθέτει η περιφέρεια, βελτίωση σε υλικοτεχνική υποδομή δεν το συζητάμε…

ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ??

{ 1 comments... read them below or add one }

  1. ΤΙ ΠΑΤΑΤΡΑΚ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΑΘΑΝΕ ΟΙ ΒΛΑΚΕΠΑΙΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΕΝΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ?

    ΕΙΧΑΝ ΖΑΛΙΣΤΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΕΒΑΙΝΑΝ ΤΙ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑΛΟ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΣΥΓΓΝΩΜΗ !!!!!!!

    ΓΕΛΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΔΑΛΟ ΚΑΤΣΙΚΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Τελευταία σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Εφημερεύοντα

Σαν σήμερα

- Copyright © ΗΡΑΚΛΕΙΟ NEWS -Metrominimalist- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -