ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΜΕΡΟΣ 2ο ΑΠΟ ΤΟΝ Χ-ΤΥΠΟ


Τρίτη 15 Μαϊου
Υπαίθρια μάντρα οικοδομικών υλικών!!! Μοιράζονται δωρεάν φθηνά οικοδομικά υλικά και μπάζα και όχι μόνο. Τα κλαδιά τα αφήνουμε να ξεραθούν να τα κάψουμε στο τζάκι το χειμώνα.. 19 Λεπτά έφτασε το πεύκο φέτος.


Πέμπτη 25 Μαϊου
...Το κατάστημα έβαλε και έπιπλα!


Τρίτη 29 Μαϊου
Σιγά -σιγά, ανοίγουν καταστήματα διανομής υλικών σε όλη την πόλη και με είδη υγιεινής. Γιατί εμείς στηρίζουμε την οικοδομή. Μια ευγενική πράξη από την Yπηρεσία καθαριότητας και περιβάλλοντος Δήμου Ηρακλείου Αττικής.


...αφού είδαν το φακό του ΧΤΥΠΟΥ το έβαλαν στα πόδια τα παλιόκλαδα, σα δε ντρέπονται!!!


Αυτά μην τα πειράξει κανείς. Τα άφησαν γιατί βγαίνουν οι μαθητές του δημοτικού και κάνουν Μελέτη Περιβάλλοντος. “Κακοπροαίρετοι ρεπόρτερ. Η εφημερίδα φταίει που τα δημοσιεύει”. Η διοίκηση καθαριότητας σκέφτεται την περιβαλλοντική εκπαίδευση. Πάντα κοντά στο μαθητή.


Υπαίθριο Κοινωνικό Παντωπωλείο

Συνεχίζονται οι εικαστικές παρεμβάσεις για να δώσουμε χρώμα στη ζωή μας, και όχι μόνο. Τώρα κοινωνικό παντοπωλείο σε κάθε δρόμο, σε κάθε γειτονιά και σιγά - σιγά μέσα στο σπίτι σας. Μπορείτε να βρείτε κατα μήκος του πεζοδρομίου για εκατοντάδες μέτρα, πολλά εύχρηστα πράγματα, όπως, χαρτοπετσέτες, κρουασάν, γκοφρέτες, σακούλες, μπισκότα, πορτοκάλια, μπουκαλάκια νερού, αναψυκτικών, και πολλά άλλα καλούδια.... Σε λίγο καιρό μπορεί να βρούμε και τα κόκαλα από κανένα φουκαρά που θα έχει ψοφήσει από τη βρώμα.


Πρόγραμμα από το ΕΣΠΑ για την ανάπλαση της πόλης
Τώρα φυτεύουμε δίπλα στους άπλυτους κάδους για να ισορροπήσουμε τις αναθυμιάσεις. Και μετά έχετε και παράπονα...