ΧΤΥΠΟΣ: ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΜΕΡΟΣ 3ο



Φίλε Ηρακλειώτη, Φίλη Ηρακλειώτισσα,
Μην αγανακτείς και μην απελπίζεσαι. Καθαρίζουμε καθημερινά την πόλη μας. Αυτά τα αφήνουμε για να σε προστατέψουμε. Με τον τρόπο αυτό σε κάνουμε να μην καπνίζεις στους δρόμους. Πρόγραμμα «Μην ανάβεις τσιγάρο σε δημόσιο χώρο»!!! Όποιος πάντως θέλει για προσάναμμα μην κωλώσει, παίρνει ελεύθερα.

Καθαρίζουμε και την είσοδο της πόλης. Αυτά δεν είναι σκουπίδια. Είναι βελούδο!!!



ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ Και όμως έγινε και αυτό πράξη. Φοβερό. Τι ομορφιά. Τι μαντέμι σκαλιστό. Πόσοι αρχιτέκτονες από τις Ευρώπες, διακοσμητάδες από Ντουμπάι, πήρε το μάτι μας και τον “Καλατράβα” που ήρθε σε ταξίδι αστραπή.
Έστυψαν το μυαλό τους, και αν δεν δούλεψαν αυτά τα παιδιά εδώ και ενάμισι χρόνο που ανέλαβε η δημοτική αρχή του Παντελή. Και να, τώρα είναι περήφανοι να καρπωθούν το μεγάλο μπράβο των πολιτών.
 
Ένα έργο κόσμημα, για την πόλη. Για πρώτη φορά σε γήπεδο ποδοσφαίρου εξέδρα πτυσσόμενη. Μαζεύει όταν δεν έχει αγώνα, απλώνει λίγο πριν την έναρξη. Κάθεσαι αναπαυτικά και απολαμβάνεις τον αγώνα σου. Αφού σκαρφαλώσεις, απλώνεις την αρίδα σου, μπορείς να πας και με σαγιονάρα άφοβα, έχεις και το φραπεδάκι σου και δεν θες να σηκωθείς. Το καλύτερο; Δεν κουνιέται. Έλα πιάσε και εσύ ένα στύλο και κάτσε επάνω. Φτιάχνεις μέση, γάμπα και ό,τι άλλο θές.
Ασφαλέστατο και ντιζαινάτο. Σηκώνει 1 τόνο ανά τετραγωνικό μέτρο. Το ντέρμπυ θέλει άπλες. Γιατί η ΑΚΕΠ - ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ βάζει τάξη και στον αθλητισμό. Αφού λέει ήρθαν οι Πολωνοί και παρακάλεσαν τον Παντελή να τους δώσει το KNOW HOW, μπας και προλάβουν να το φτιάξουν για τον τελικό του Euro. Πάντως εγώ Δήμαρχε λέω να το δώσεις, εσύ είσαι κιμπάρης, μη κοιτάς που ξέπεσες στο Ηράκλειο που δε σε καταλαβαίνουν. Εγώ σε πιάνω.
Δώσε μας και μια συνεντευξούλα να μας ανεβάσεις και μας όμως.



Θέσεις επισήμων αναλυτικά Εδώ κάτω κάθονται τρείς της παράταξης “Ηράκλειο Επόμενη Μέρα”. Πάνω στο βάθος, στις καλές θέσεις ο Δήμαρχος με κάποιον αντιδήμαρχο της αρεσκείας του. Ξέρετε ποιόν. Εκεί είναι και το σημείο που θα δέχονται τα συχαρίκια για την προίκα που αφήνουν στο Ηράκλειο. Η αντιπολίτευση κάτω, χαμηλά, να μην φαίνεται. Α! ξέχασα σε λίγο θα γίνει και πολυχώρος. Όχι όπως η τεχνόπολις, ΚΑΛΥΤΕΡΟ!!! Άντε ρε παιδιά κάντε κάτι και για την ΑΕΚ. 10 χρόνια χωρίς γήπεδο είμαστε. Δε μας λυπάστε. Αφού εσείς την ξέρετε τη δουλειά. Είδατε κύριοι της αντιπολίτευσης τι ιδέες μας έδωσαν δυό ειδικοί σύμβουλοι στην ΚΕΑΕΔΗΑ; To βρήκαν το κονδύλι και έφεραν τη χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ που περιμέναμε στο Ηράκλειο.
Ε.Σ.Π.Α - Eίσαι Σωτήρας Παντελή Aξεπέραστε!!!



Το καροτσάκι μας θυμίζει εκείνες τις κακές εποχές, που το σέρναν από εδώ και από εκεί και το ταλαιπωρούσαν. Δεν είναι πιο ωραία έτσι που κάθεται και ομορφαίνει και τη γωνιά; Αυτά που φαίνονται δεν είναι σκουπίδια μη νομίσετε. Όχι όχι μπιμπελό είναι, για ντεκόρ τα αφήσαμε.



Ωχ συγνώμη λάθος φωτογραφία. Αυτό είναι έργο από τον Γεωργόπουλο. Πινακίδες και αηδίες. Η ΑΚΕΠ ό,τι κάνει το κάνει χωρίς πινακίδες, επειδή δεν θέλει διαφήμιση. Νομίζετε δεν κάνει έργο; Γράφει τις ωραιότερες σελίδες στη μνήμη μας.


Για να το καταλάβετε καλά, καθαρίζουμε την πόλη μας συνέχεια. Αφού το νιώθετε... το βλέπετε... το μυρίζετε... Αλήθεια τι γλώσσα μιλούν οι οντοκαθαριστές; Α! όλα και όλα. Πάντως η ΑΚΕΠ τιμά τους ψηφοφόρους της, βοηθά βρε αδερφέ. Ντίνει ντουλειά στο κόσμο της. 
 
Κι όμως, αυτοί που είπαν ότι της ΑΚΕΠ δεν θα μπορούν να μαζέψουν ούτε τα σκουπίδια σε λίγο καιρό αποστομώθηκαν. Οι στρατηγοί της καθαριότητας κα κα καθαρίζουν μέρα - νύχτα όλη την πόλη. Πλένουν δρόμους, πεζοδρόμια, κάδους, νοικοκυρεύουν την πόλη, δεν το νιώθετε; Το νιώθετε. Έχουν πάρει φόρα και περνάν τους πολίτες από λουλάκι. Σε λίγο το ΗΡΑΚΛΕΙΟ θα γίνει Saint Elysees. Θα ζαλιστεί η μασχάλη σας.

Από το www.xtypos.gr