Τρίτη, Ιουνίου 26, 2012

ΑΡΑΓΕ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΚΑΤΙ ΣΤΟΥΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ...

ΕΝΕΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ Web Developer

33 σχόλια:

 1. ΜΟΥΣΕΙΑΚΟ ΥΛΙΚΟ....

  ΠΟΥ ΤΟ ΘΥΜΗΘΗΚΑΤΕ ???

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. μαζί με τους μαγαζάτορες εννοούσε ο άνθρωπος. Και μπόρεσαν.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ο Βλασσόπουλος όπως υποστηρίζει στο φυλλάδιό του :

  • Έχει ανατρέψει τη μίζερη πραγματικότητα.
  Έχει καταργήσει
  • Τη λογική των «κολλητών» και των κομματικών, αφού αυτός είναι ακομμάτιστος.
  • Τα μεγάλα λόγια και τα φτωχά έργα.
  • Την πλαστή ( ψεύτικη) φιλικότητα.
  • Τον Δήμαρχο με το χρίσμα ( αυτός δεν κάνει ανάλογα με το τι του λένε από το κόμμα).

  • ΄Εφτιαξε μια πόλη όμορφη, καθαρή και πράσινη.
  • Δημιούργησε μια κοινωνία που συμμετέχει αντί να παρακολουθεί (με το συνήγορο του πολίτη καθ’ υπαγόρευση αυτών που θα ελέγξει για να έχει το κεφάλι του ήσυχο).
  • Έφτιαξε υπηρεσίες ψηφιακά οργανωμένες.
  • Επέλεξε πρόγραμμα και ανθρώπους άξιους ( προπαντός, με μοναδικά προσόντα όπως και ο ίδιος ).
  • Θεμελίωσε νέες δομές και υπηρεσίες με προοπτική δεκαετιών
  • Ανέτρεψε το σήμερα…. όλο ανατροπές είναι.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΒΛΑΣΟΠΟΥΛΕ

  ΤΙ ΠΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙΣ;;;;;

  Γ&Δ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Ο ΒΛΑΣΣΟΠΟΥΛΟΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕ AIR CONDITION ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ (ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ)... ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΚΤΙΡΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ?

  ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΤΙ ΟΡΓΙΣΜΕΝΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΚΕΠ ΕΠΙ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ !!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΑΚΕΠ 22 ΜΑΡΤΙΟΥ 2010
  ………………………………………………………….
  Σύννομος απολογισμός
  Μετά από τα ευχαριστήρια στον τοπικό τύπο ακολούθησε ο ένας σύντομος απολογισμός: "Είναι γνωστός, πλέον, ο τρόπος με τον οποίο λειτουργεί η Α.Κ.Ε.Π. Και είναι αυστηρά συλλογικός. Ο καθένας, η καθεμιά μας λειτουργεί στο πλαίσιο αυτής της συλλογικότητας από την θέση που βρίσκεται, σεβόμενος-η τις αποφάσεις που έχουν ληφθεί στις Συνελεύσεις των Μελών που αποφασίζουν για την πολιτική της Κίνησης στο πλαίσιο της Ιδρυτικής μας Διακήρυξης. Στην Α.Κ.Ε.Π. Δεν υπάρχουν και δεν χωρούν προσωπικές πολιτικές. Από τον Πρόεδρο μέχρι το απλό μέλος όλοι συμμετέχουν και συναποφασίζουν ισότιμα.
  Ότι λοιπόν αποτελεί θέση, έχει αποφασιστεί από την Συνέλευση των Μελών. Πέρα από τις εκδηλώσεις και τις ανακοινώσεις που αναφέρονται σε κριτική και τοποθέτηση απέναντι σε συγκεκριμένες πράξεις της Διοίκησης του Δήμου ή ακόμα και την στάση της
  Αντιπολίτευσης, όπου αναδεικνύεται το διαφορετικό ύφος και ήθος της Α.Κ.Ε.Π., υπάρχουν και σημαντικές πολιτικές αποφάσεις που σηματοδοτούν την πορεία μας. Αποφάσεις που πάρθηκαν μέσα από τις ανοιχτές δημοκρατικές διαδικασίες της Συνέλευσης των Μελών.

  Νέο κυκλοφοριακό σχέδιο
  Σημαντικό ρόλο στην πολιτική παίζουν οι προτεραιότητες. Για μας λοιπόν σημαντική προτεραιότητα για την πόλη μας είναι οι ανάγκες του πεζού, του πολίτη που χρησιμοποιεί τα μέσα μαζικής μεταφοράς, του πολίτη που θέλει
  να μετακινηθεί με εναλλακτικά μη μηχανοκίνητα μέσα. Αυτό σημαίνει, με απλά λόγια, ότι οποιοδήποτε κυκλοφοριακό σχέδιο παρουσιασθεί στην πόλη που αποκλειστικά και μόνο θα επιχειρεί να διευκολύνει και να ρυθμίσει την κυκλοφορία των οχημάτων θα μας βρει αντίθετους. Ήδη επεξεργαζόμαστε ένα κυκλοφοριακό σχέδιο για ολόκληρη την πόλη βασισμένο στην παραπάνω λογική, από τις γειτονιές μέχρι το κέντρο, που κεντρικό στόχο θα έχει την μείωση των ρύπων στην πόλη και θα προστατεύει, στο μέτρο του δυνατού, την υγεία και την τσέπη του πολίτη. Κάτω από αυτή τη λογική εναντιωθήκαμε στην ιδέα κατασκευής υπόγειου χώρου στάθμευσης στην κεντρική πλατεία, γιατί απλούστατα θα συσσώρευε ακόμα περισσότερα οχήματα από αυτά που ήδη κυκλοφορούν και μας κόβουν την ανάσα.

  Γ&Δ

  Συνεχεια

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. συνεχεια

  ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΑΚΕΠ 22 ΜΑΡΤΙΟΥ 2010

  "Όχι" στη διαπλάτυνση της Λ. Ηρακλείου
  Έχουμε ήδη πάρει αρνητική θέση για την μερική διαπλάτυνση της Λεωφόρου Ηρακλείου και τοποθετηθήκαμε υπέρ των ήπιων παρεμβάσεων που θα διευκολύνουν την διάβαση των πεζών και την κυκλοφορία των οχημάτων (πεζοδρόμηση, φωτισμός, αγωγοί ομβρίων), αφού μια ολική διαπλάτυνση, που θα έδινε την μοναδική διέξοδο στα προβλήματα είναι παντελώς ανέφικτη.


  Πρωτοστάτες για τις υπαίθριες διαφημιστικές πινακίδες
  Σηκώσαμε από τον Ιούνιο του 2009 το θέμα των υπαίθριων διαφημιστικών πινακίδων, με απανωτές ανακοινώσεις και φαίνεται ότι ο μοναχικός και εκτός Δημοτικού Συμβουλίου δρόμος που περπατήσαμε να βρίσκει συνοδοιπόρους και να δικαιωνόμαστε έστω και τώρα. Προτείναμε το ξήλωμα όλων, παράνομων και μη, για την προστασία του αστικού περιβάλλοντος, για την προστασία των οδηγών, για την απάλειψη της υποψίας διαπλοκής και διαφθοράς.


  Αντιδράσαμε στον "Καλλικράτιι"
  Τον τελευταίο καιρό δίνουμε τη μάχη για το μέλλον της πόλης μας. Από τον Νοέμβρη του 2009 προειδοποιήσαμε ότι θα αντιδράσουμε στο ενδεχόμενο συνένωσης του Δήμου μας με βάση το χωροταξικό του σχεδίου "Καλλικράτης" που επεξεργάζεται η Κυβέρνηση. Με ακλόνητα επιχειρήματα ενημεροδσαμε όλους τους αρμόδιους φορείς για το δίκαιο του αγο3να μας. Καλέσαμε τους Δημοτικούς Συνδυασμούς της πόλης να πάρουν θέση στο ενδεχόμενο η πόλη μας να μην έχει δικό της Δημοτικό Συμβούλιο την επόμενη τετραετία. Καλέσαμε το Δημοτικό Συμβούλιο να πάρει θέση, όπως τα περισσότερα στο λεκανοπέδιο. Τίποτα. Φωνή βοώντος εν τη ερήμω. Άλλοι κρύβονται και άλλοι βολεύονται κομματικά με την συνένωση. Δεν μας απασχολεί όμως. Θα κριθούν από τους πολίτες όταν θα έρθει η ώρα. Εμείς είμαστε αποφασισμένοι να προχωρήσουμε μαζί με τους πολίτες που αντιλαμβάνονται την κρισιμότητα της κατάστασης και τις επιπτώσεις που θα έχει στην καθημερινότητα τους ένα τέτοιο ενδεχόμενο, κλιμακώνοντας τις ενέργειες μας."
  ………………………………………………..

  Γ&Δ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Αγαπητέ υπάλληλε του δήμου. O Βλασσόπουλος δεν τοποθέτησε κανένα κλιματιστικό σε γραφείο του. Έχει το ίδιο. Μεταφέρθηκε το παλιό που είχε μικρή ισχύ σε γραφείο Θεοδώρου και μπήκε καινούργιο σε γραμματεία δημάρχου. Είναι κρίμα να ανοίγει το κεντρικό κλιματιστικό αποκλειστικά για το γραφείο δημάρχου που λειτουργεί και το απόγευμα. Θα ήταν καλλίτερα να κάνεις μια έρευνα όχι στα κλιματιστικά αλλά στα χαρτιά υγείας που κλέβουν οι συνάδερφοι σου για το σπίτι τους και αναγκάζεσαι κι εσύ να σκουπίζεσαι πάνω σου. Σε πληροφορώ επίσης ότι τα σκατόξυλα δεν έχουν κλαπεί. Όταν κάνετε τα κακάκια σας καλό είναι να μη τα αφήνετε μέσα στις λεκάνες γιατί οι καθαρίστριες είναι συνάδερφοί σας και μερικές πολύ πιο αξιοπρεπείς από εσάς.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. ΠΡΟΣ 28 Ιουνίου 2012 6:29 μ.μ.

  “O Βλασσόπουλος δεν τοποθέτησε κανένα κλιματιστικό σε γραφείο του……
  ….. και μπήκε καινούργιο σε γραμματεία δημάρχου……..”

  ΤΙ ΠΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙΣ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
  …………………..

  “. Θα ήταν καλλίτερα να κάνεις μια έρευνα όχι στα κλιματιστικά αλλά στα χαρτιά υγείας που κλέβουν οι συνάδερφοι σου για το σπίτι τους και αναγκάζεσαι κι εσύ να σκουπίζεσαι πάνω σου. Σε πληροφορώ επίσης ότι τα σκατόξυλα δεν έχουν κλαπεί. Όταν κάνετε τα κακάκια σας καλό είναι να μη τα αφήνετε μέσα στις λεκάνες γιατί οι καθαρίστριες είναι συνάδερφοί σας και μερικές πολύ πιο αξιοπρεπείς από εσάς.”

  1. ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΤΑ ΚΟΛΟΧΑΡΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΚΛΕΒΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΣΟΥ;;;; ΑΡΚΟΥΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΛΑΔΑΚΙ;;;;
  2. καθαρίστριες ….. ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΠΕΝΤΟΧΙΛΙΑΡΑ ή οι ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ;;;; (δεν διευκρινίζεις )


  ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΟΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΣΑΝ, ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ (της ΒΛ-ΑΚΕΠ) ΚΑΝΕΙΣ.

  Γ&Δ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. ………………………………
  "Δεν χρειάζεται να επαναλάβω όσα έχουμε πει δεκάδες φορές στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου. Το πρόβλημα μας είναι αυτό ακριβώς. Συζητάμε προβλήματα που δε λύνονται. Η αναξιοπιστία στην πολπική σήμερα οφείλεται ακριβώς για αυτό. Στη συνείδηση του κόσμου η πολιτική σήμερα δε σημαίνει αυτό που κατεξοχήν είναι, θα μιλήσω εντελώς συναισθηματικά. Τα επιμέρους τα ξέρουν όλοι. Αυτό που θέλω να καταθέσω είναι ότι η Δημοτική Αρχή έχει αστοχήσει γενικά. Και στους εργαζόμενους και στους συνεργάτες της και στους συναδέλφους της. Είπατε ότι βασικός σας στόχος ήταν η αναδιοργάνωση του Δήμου και η βελτίωση της καθημερινότητας. Μα αυτό δεν πρόκεπαι να γίνει όταν δεν έχετε φτιάξει καν το "μαγαζί" σας. Υπάρχει καθολική αστοχία στη διαχερση του ανθρώπινου δυναμικού.
  Ο Δήμαρχος δεν μπορεί να ασχολείται με τα μικρά πράγματα. Ο Δήμαρχος πρέπει να είναι ηγέτης και να εμπνέει. Να έχει τους συνεργάτες του και να τους συντονίζει. Ο Δήμαρχος, με τον τρόπο που συμπεριφέρεται, υποσκάπτει τον εαυτό του και τα παραδείγματα είναι πάρα πολλά, θεωρώ ότι είχατε καλές προθέσεις και η εποχή που αναλάβατε ήταν η καλύτερη εποχή. Τα αδιέξοδα από την προηγούμενη Διοίκηση ήταν πάρα πολλά και καταφέρατε μετά από τρία χρόνια να είμαστε όλοι , απελπισμένοι".

  30 ΙΟΥΝΗ 2009

  …………………………………………
  ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΕΛΕΓΕ ΑΥΤΑ ΤΟ 2009;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
  ………………………………………….


  Γ&Δ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Σας παρακαλώ ας μου εξηγήσει κάποιος με ποιά λογική οι υπάλληλοι του Δήμου έχουν έκπτωση 40% στα καλοκαιρινά προγράμματα άθλησης ενώ οι πολύτεκνοι 10%.
  Η ιδιότητα του υπαλλήλου του Δήμου γιατί από μόνη της χωρίς κανένα άλλο οικονομικό κριτήριο εξασφαλίζει τόσο μεγάλη έκπτωση;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. Είναι γιατί οι υπάλληλοι του δήμου σκοτώνονται όλο τον χρόνο στην δουλειά και τιμητικά ο δήμος τους κάνει αυτή την έκπτωση για την σημαντική παρουσία τους στα πόστα του δήμου και πάνω απ΄ όλα για το φιλότιμο τους.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. καλά μην τρελαίνεστε γιατί χάνετε και το πιθανό δίκιο που έχετε δείχνοντας εμπάθεια. Όλες οι υπηρεσίες (ΔΕΗ. ΟΤΕ, τράπεζες) κάνουν εκπτώσεις στους υπαλλήλους τους για τα πράγματα που παρέχουν. Και καλά κάνουν. Ακόμα και τα super market, τα κρεοπωλεία και οι πολυεθνικές

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. Κάτι τέτοια έχουν καταστρέψει αυτόν τον Τόπο

  Γ&Δ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. Μπραβο Γ&Δ το βρήκες κάτι υπάλληλοι σαν του Δήμου κατέστρεψαν τον τόπο. Το διάβασα και αλλού, πάνω που δείχνεις να γνωρίζεις πράγματα ρίχνεις μια στην καρδάρα.....
  Για να ξέρετε πάντως οι υπάλληλοι του δήμου μέχρι και πέρυσι είχαν 50% έκπτωση.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. Μην ασχολείστε άλλο με τα κείμενα της Α.Κ.Ε.Π.Για τον απλούστερο λόγο ότι ο άνθρωπος που τα έγραφε δεν ασχολείται με τα του Δήμου.Ακόμα και την προεκλογική περίοδο δεν συμμετείχε στο ψηφοδέλτιο,ούτε ήταν στην πρώτη γραμμή.Λέει κάτι αυτό;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 17. μπράβο βρε ΓΔ. Βρήκες τη ρίζα του κακού. Οι εργαζόμενοι φταίνε για την κρίση. Προφανώς δεν φταίνε τα δις των εξοπλισμών, ούτε οι εργολάβοι-εκδότες που χρεώνουν τα έργα 6-7 φορές ακριβότερα, ούτε αυτοί που έφαγαν ή επένδυσαν σε τοξικά τα λεφτά των ταμείων κλπ κλπ Όχι οι υπάλληλοι φταίνε που πληρώνουν 40 ευρώ αντί για 50.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 18. εγώ πάντως θαλεγα ότι τον τόπο, μεταξύ άλλων, τον έχουν κατασρέψει νοοτροπίες σαν του ΓΔ που αντί να δουν τα πραγματικά προβλήματα, βγάζουν την εμπάθειά τους και τον προσωπικό τους πόνο. Αυτό το εκμεταλεύονται κάθε λογής κατακτητές και αλωνίζουν αυτοί ενώ εμείς τσακωνόμαστε για επουσιώδη. Ευτυχώς όμως είναι λίγοι αυτοί. Ο ΓΔ και κάτι λίγες γιαγιάδες

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 19. Εγώ θα έλεγα πως ο καθένας είναι υπεύθυνος των πράξεων του, ο καθένας γνωρίζει τις προθέσεις του και τα αποτελέσματα των πράξεων του, το να καταλογίζει ο ένας στον άλλον ευθύνες παραπέμπει σε κουκλοθέατρο

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 20. Η ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ, ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ 10 ΕΥΡΩ ΕΙΤΕ 1 ΔΙΣ ΕΥΡΩ. ΑΠΛΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΜΟΝΟ ΝΑ ΤΣΕΠΩΣΟΥΝ (ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ) 10 ΕΥΡΩ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΔΕΚΑΡΟΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΦΑΝΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. ΤΟΣΟ ΓΕΜΑΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ.
  Η ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ, ΑΝ ΕΙΧΑΤΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΤΣΕΠΩΣΕΤΕ 2 ΔΙΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ.

  ΠΑΜΕ ΤΩΡΑ :
  ΟΙ ΤΗΣ ΔΕΗ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΩΜΕΝΟ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ.
  ΤΟΥ ΟΤΕ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΩΜΕΝΟ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ
  ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΕΧΟΥΝ ΜΠΟΝΟΥΣ

  ΘΑ ΣΑΣ ΧΑΛΑΓΕ ;;;
  -ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΝΤΑΙ; ( ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ)
  -ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΔΑΣΚΑΛΩΝ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΣΧΟΛΕΣ ΤΗΣ ΑΡΕΣΚΕΙΑΣ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ;
  - ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ;
  - ΟΙ ΕΦΟΡΙΑΚΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΦΟΡΟΥΣ;

  ΚΛΠ ΚΛΠ..

  ΟΤΑΝ ΕΓΡΑΦΑ “Κάτι τέτοια έχουν καταστρέψει αυτόν τον Τόπο”
  ΕΝΝΟΟΥΣΑ ΤΗΝ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ,……. ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΑΚΑΤΟΙΚΗΤΟ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΑΕΙ ΚΑΤΑ ΔΙΑΟΛΟΥ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ. ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΑΠ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΙΟ ΙΣΧΥΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΕΣ.

  Γ&Δ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 21. Οι υπάλληλοι του Δήμου γιατί φωτογραφίζονται όταν δουλεύουν;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 22. Γ&Δ έχεις καταντήσει γραφικός και αστείος, περα από το χυδαίος βεβαίως. Το λεξιλόγιό σου περιορίζεται σε δύο μπινελίκια και δύο βρισιές. Το νου σου όμως έχουν να πέσουν πολλά γέλια και θα ψάχνεις να κρυφτείς.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 23. άρχισε πάλι τις μαλακίες ο ΓΔ, μετά από μικρό διάλειμμα. Εκτός από αυτούς που είπες (για τους δικαστικούς κλπ δεν το συζητάω είναι εξώφθαλμη μαλακια)σε πληροφορώ ότι οι υπάλληλοι της coca και της pepsi παίρνουν δωρεάν αναψυκτικά, οι υπάλληλοι των super market έχουν έκπτωση στα ψώνια τους και γώ πριν πολλά χρόνια που δούλευα σε ένα χασάπικο μου έδινε κάθε σάββατο 5-6 κιλά κρέας (πολύ σημαντικό για την εποχή). Έτσι γίνεται στην αγορά αλλά δεν το γνωρίζεις γιατί προφανώς δε δουλεύεις. Και κάτι άλλο. Όσο βλάκας και αν είσαι εγώ θα σου απαντάω σοβαρά. Μπορεί η βλακεία να είναι αήτητη, δικαιούται όμως απάντησης

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 24. ΚΑΠΟΤΕ ΡΕ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΑΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΥ ΕΠΑΙΡΝΕ ΤΟ LAPTOP.
  ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΦΟΡΤΙΣΜΕΝΗ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΜΠΟΡΔΕΛΟ ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΙΑ. ΘΑ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΡΑΓΙΑΔΙΚΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΣΑΣ.

  Γ&Δ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 25. ΞΕΡΕΙΣ Γ&Δ... ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΣ ΓΡΑΦΙΚΟΣ ΠΙΑ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 26. Γι' αυτό χρειάζεται καμουτσίκι ο Έλληνας...

  Βλέπω κάποιοι θεωρούν απόλυτα φυσιολογικό το να υπάρχουν εκπτώσεις σε εργαζόμενους, σύμφωνα με το σύνταγμα (ψιλά γράμματα) όλοι έχουν τα ίδια δικαιώματα και τις ίδιες υποχρεώσεις. Τι προκύπτει λοιπόν από την κουβέντα, εκείνοι που τους αφορούν οι εκπτώσεις το θεωρούν και σαν δεδομένο που σημαίνει ότι στα @@ τους η ισονομία και ισοπολιτεία που ορίζει το δημοκρατικό πολίτευμα, η πάρτι μας και άμα σας αρέσει.

  Έτσι λοιπόν ο πρώην πρωθυπουργός Παπαδήμος δήλωσε εισόδημα 1 εκατομμύριο ευρώ, τελικά με κάτι φοροαπαλλαγές και δεδομένες εκπτώσεις θα πληρώσει φόρο 500 ευρώ.

  Γι' αυτό δε θα γίνουμε ποτέ κράτος και σοβαρή χώρα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 27. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΚΕΤΟΙ ΦΤΩΧΟΜΠΙΝΕΔΕΣ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΠΤΑΞΟΥΝ ΕΝΑ ΚΟΚΑΛΑΚΙ ΟΙ ΠΛΟΥΣΙΟΜΠΙΝΕΔΕΣ , ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΛΥΣΑΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥΣ.
  ΟΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΛΟΥΣΙΟΜΠΙΝΕΔΕΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΦΟΡΟ 500 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΒΓΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΕΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟΤΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΛΟΥΣΙΟΜΠΙΝΕΣ ΘΑ ΓΒΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΙ
  “ΜΑΖΙ ΤΑ ΤΡΩΜΕ …..” ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΙΤΙΑ ΟΙ ΦΤΩΧΟΜΠΙΝΕΔΕΣ…

  Γ&Δ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 28. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΦΤΩΧΟΜΠΙΝΕΔΕΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ
  …………………………………………………………..

  Το πάρτι στη Βουλή συνεχίζεται-Οι υπάλληλοι της πήραν επίδομα ΕΠΕΙΔΗ…ΚΑΘΟΝΤΑΝ
  Ο πρώην πρόεδρος της Βουλής Βύρων Πολύδωρας ενέκρινε μετεκλογικό επίδομα 1000 ευρώ στους υπαλλήλους της Βουλής.
  Τέλος, αναφέρεται ότι πρόκειται για 1300 υπαλλήλους, επομένως μιλάμε για 1.300.000 ευρώ που φυσικά θα δοθούν στους εκλεκτούς των εκάστοτε κυβερνήσεων
  ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΡΕ ΚΟΠΡΙΤΕΣ;;;;;

  Γ&Δ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 29. και βέβαια συμφωνώ γιατί προβλέπονταν. Όσο βλάκας και αν είσαι καλό είναι να καταλάβεις πως όταν βάζουν χέρι στις νόμιμες και προβλεπόμενες αποδοχές, τότε θα ακολουθήσουν συνθήκες σκλαβιάς. Ότι λοιπόν δικαιούται ο κάθε εργαζχόμενος να το παίρνει. Στο ακέραιο και όλοι.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 30. Αν χρειάζονται κάποιοι μειώσεις, εκπτώσεις κτλ είναι αυτοί που δεν έχουν εισόδημα, εκείνοι που έχουν πολύ χαμηλό εισόδημα, πολύτεκνοι και ένα κάρο κόσμος που τα βγάζει ζόρικα.

  Όταν υπάρχουν όλοι αυτοί, πόσο περισσότερο άδικο είναι οι εξασφαλισμένοι δημόσιοι υπάλληλοί να έχουν εκπτώσεις και από πάνω?

  Αν αυτό κάποιος το θεωρεί προβλεπόμενο ή δικαίωμα, εγώ πάω πάσο

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 31. κανενός ο μισθός να μη θίγεται. Αν θυμάστε ο κατήφορος ξεκίνησε με κατάργηση των δώρων των δημοσίων υπαλλήλων. Και αφού έσπασε το ταμπού βρήκαν ευκαιρία τα κοράκια του ιδιωτικού τομέα και ξέσκισαν τους εργαζόμενους. Και δυστυχώς μας βρήκαν διαχασμένους γιατί επικρατούσαν λογικές σαν τη δικά σου

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 32. ΠΡΟΣ 5 Ιουλίου 2012 8:30 π.μ.
  5 Ιουλίου 2012 4:30 μ.μ.


  - ΤΑ BONUS ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΣΩ ΠΟΡΤΑ ΜΠΑΧΤΣΙΣΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΘΟΣ.
  ………………………………
  - Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς επικοινώνησε με τον νέο πρόεδρο της Βουλής Ευάγγελο Μεϊμαράκη και του ζήτησε να βρεθεί τρόπος προκειμένου να μην δοθεί το συγκεκριμένο επίδομα εξηγώντας ότι «σε μια περίοδο περικοπών θα αποτελούσε πρόκληση».

  ΑΝΤΕ ΚΑΤΕΒΕΙΤΕ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ
  “θα ακολουθήσουν συνθήκες σκλαβιάς.”

  Γ&Δ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 33. δε μιλάω για τους μισθούς, ο μισθός είναι το αντίτιμο για την εργασία, για τις παράπλευρες παροχές μιλάω, όταν σε ένα κράτος αντίπρόνιας κάποιοι απολαμβάνουν εκπτώσεις και ευκολίες όταν άλλοι ψάχνουν να βρουν τρόφιμα από τα σκουπίδια και όταν υπάρχει 25% ανέργων.

  ΑπάντησηΔιαγραφή