ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ...

Σε παρέμβαση επί του οδοστρώματος της Μαρίνου Αντύπα στην αφετηρία της γραμμής της δημοτικής συγκοινωνίας μπροστά στο δημαρχείο της πόλης προχώρησε συνεργείο του Δήμου την περασμένη εβδομάδα.

Συγκεκριμένα έγινε διαγράμμιση και τοποθετήθηκαν κορίνες στο σημείο όπου σταθμεύει το λεωφορείο της δημοτικής συγκοινωνίας προκειμένου να αποτρέπεται η παράνομη στάθμευση οχημάτων που εμποδίζει τη στάθμευση του λεωφορείου και δημιουργεί κυκλοφοριακό χάος στις οδούς Αντύπα και Καραγιώργη. Πάντως, οι Έλληνες οδηγοί έχουν δείξει πως δεν “μασάνε” από διαγραμμίσεις και κορίνες. Είναι χαρακτηριστικό πως λίγα μόλις λεπτά μετά την παρέμβαση ο φακός του Χτύπου έπιασε έναν οδηγό που είχε σταθμεύσει μέσα στο διαγραμμισμένο χώρο.

Από το www.xtypos.gr

Σχόλιο του Blogger
Τι μου θυμίζει, τι μου θυμίζει... αυτό το κίτρινο χρώμα...
Περίσσεψε το χρώμα από τις προεκλογικές εργασίες επί Γεωργόπουλου?
Μια ακαλαίσθητη παρέμβαση, που αμφιβάλω αν θα έχει αποτέλεσμα κυρίως μετά τις 3 το μεσημέρι που ολοκληρώνεται το ωράριο της δημοτικής αστυνομίας. 

Η απορία μου είναι, γιατί πρέπει η στάση των λεωφορείων να είναι στο συγκεκριμένο σημείο, το πρόβλημα δεν είναι μόνο στην Μ. Αντύπα που σταθμεύουν τα οχήματα, αλλά και στην Ωραιοπούλου που διέρχονται τα οχήματα της δημοτικής συγκοινωνίας. Στον δήμο πρέπει να καταλάβουν ότι αν θέλουν εμπορική κίνηση στο Ηράκλειο (η οποία δε ξέρω σε τι ωφελεί τον δήμο όταν τα μαγαζιά δεν πληρώνουν τα τέλη) θα πρέπει να βρουν τρόπους να διευκολύνουν τους "πελάτες", αν δε θέλουν τότε θα πρέπει να αγνοήσουν όποιες ευκολίες αφορούν τους καταστηματάρχες και να φροντίσουν το κέντρο της πόλης να είναι χρηστικό για τους δημότες, 
και τα δύο δεν χωράνε.