Παρασκευή, Ιουνίου 22, 2012

ΟΥΤΕ Ο ΚΟΠΕΡΦΙΛΝΤ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΥΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΜΟΔΙΟ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ... ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΞΕΤΑΖΕΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΤΖΑΚ ΝΟΡΙΣ?


Για μια ακόμα φορά θέματα που άπτονται του προβληματικού Τομέα Καθαριότητας του Δήμου Ηρακλείου Αττικής τέθηκαν επί τάπητος, πάλι εκτός ημερησίας διάταξης, στο Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης.

Γσυζήτηση, που έγινε σε πιο ήρεμους τόνους αν και υπήρξαν σοβαρές καταγγελίες, ξεκίνησε έπειτα από το ερώτημα του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Ηράκλειο- Ανθρώπινη Πόλη”, κ. Νίκου Μπάμπαλου σχετικά με την εξέλιξη της διερεύνησης της καταγγελίας του Γραμματέα του Σωματείου Εργαζομένων “Ηρακλής” για πλασματικές υπερωρίες και νυχτερινά στον τομέα της καθαριότητας. 

Σημειώνεται πως έπειτα από αυτήν την καταγγελία ο Δήμαρχος είχε διατάξει τη διενέργεια Ένορκης διοικητικής Εξέτασης (ΕΔΕ). Απαντώντας ο Αντιδήμαρχος, κ. Γιάννης Κεσκινίδης είπε πως έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία και το αποτέλεσμα θα κοινοποιηθεί στον Δήμαρχο και τον Γενικό Γραμματέα ενώ θα λάβει γνώση και το Δημοτικό Συμβούλιο. Πάντως ο ίδιος παρουσιάστηκε απαισιόδοξος ως προς το πόρισμα αναφέροντας πως δεν νομίζει ότι θα προκύψουν σαφή συμπεράσματα λόγω του “άναρχου τρόπου λειτουργίας” της υπηρεσίας.
“Πολλά πράγματα δεν μπορούν να διευκρινιστούν” πρόσθεσε ο κ. Κεκσινίδης που έθεσε εαυτόν στη διάθεση των Συμβούλων για να παράσχει κάθε δυνατή ενημέρωση σχετικά με τη λειτουργία της υπηρεσίας. Επιπρόσθετα διευκρίνισε πως έχει ξεκινήσει μια διαδικασία ελέγχου σχετικά με την κίνηση των εργαζομένων αν και συμπλήρωσε πως υπάρχει αντικειμενικό πρόβλημα! Συνεχίζοντας λίγο αργότερα την αναφορά του στα προβλήματα της Διεύθυνσης ο κ. Κεκσινίδης είπε χαρακτηριστικά πως ακόμα και ο Κόπερφιλντ (ο γνωστός μάγος) να έρθει στη θέση του Αντιδημάρχου δεν πρόκειται να δώσει λύσεις αν δεν αντιμετωπίσει τα σοβαρά προβλήματα της υπηρεσία. Αφού ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει ενδεχόμενο ιδιωτικοποίησης της καθαριότητας, υπογράμμισε πως η διοίκηση θα σταματήσει να χαϊδεύει αυτιά εργαζομένων ενώ αποκάλυψε πως υπάρχουν τομείς στην καθαριότητα με 270 κάδους και άλλοι τομείς με 70 κάδους (!)

“Πείτε ποιοι δουλεύουν και ποιοι δεν δουλεύουν”
Φυσικά οι αναφορές από την πλευρά του κ. Κεσκινίδη δεν έμειναν ασχολίαστες από Συμβούλους της αντιπολίτευσης. Ο επικεφαλής της “Λαϊκής Συσπείρωσης”, κ. Βασίλης Λυκούρας, είπε πως ο Αντιδήμαρχος άφησε αιχμές οτι κάποιοι εργαζόμενοι δουλεύουν και άλλοι κάθονται και ζήτησε να δώσει η διοίκηση ονόματα. “Υιοθετεί η Δημοτική Αρχή αυτήν την άποψη;” ήταν το ερώτημά του. Παρέμβαση έκανε και ο κ. Κυριάκος Κουτρούλης που είπε πως δεν μπορεί το Σώμα να ακούει υπονοούμενα από τον Αντιδήμαρχο για το πόρισμα της ΕΔΕ όταν υπάρχουν δημόσια έγγραφα όπως οι κάρτες των εργαζομένων που αποδεικνύουν πότε απασχολείται ο καθένας. 

“Η διαχείριση του προσωπικού είναι στο χέρι της διοίκησης και όχι της αντιπολίτευσης” τόνισε και πρόσθεσε: “καμία παράταξη δεν καλύπτει εργαζομένους που δεν τηρούν το ωράριο τους”. Το αίτημα του κ. Κουτρούλη ήταν να φέρει η διοίκηση το θέμα της καθαριότητας προς συζήτηση στο Σώμα, κάτι που έχει ζητήσει επανειλημμένα η αντιπολίτευση Ο Αντιδήμαρχος από την πλευρά επανήλθε διευκρινίζοντας πως αυτό που είπε ήταν ότι με τον τρόπο που λειτουργεί η υπηρεσία (ανάληψη βάρδιας) φοβάται πως δεν θα βγει αποτέλεσμα. “Το πρόβλημα είναι η συνολική λειτουργία της Διεύθυνσης” κατέληξε.

Συγχαρητήρια από τον Δήμαρχο σε εργαζόμενους
Ο Δήμαρχος, κ. Παντελής Βλασσόπουλος, θέλοντας να αναδείξει και μια άλλη πλευρά του εργατικού δυναμικού της υπηρεσίας συνεχάρη τους υπαλλήλους που δούλεψαν για να είναι καθαροί οι δρόμοι στους οποίους πραγματοποιήθηκε το παζάρι του Αγίου Πνεύματος (Αγία Τριάδα). Σχετικά με το παζάρι ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών, κ. Στέφανος Λεζγής, ενημέρωσε το Σώμα πως οι εισπράξεις του Δήμου φέτος ήταν αυξημένες κατά 30% σε σχέση με πέρσι, παρά το γεγονός πως δόθηκαν λιγότερες θέσεις στους μικροπωλητές.

Από το www.xtypos.gr
ΕΝΕΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ Web Developer

32 σχόλια:

 1. βρεγμένη σανίδα22 Ιουνίου 2012 - 1:02 μ.μ.

  Ο ωραίος Γιάννης μάνατζερ! Το έμαθε ο Τσακ Νόρρις κι έσκισε τα πτυχία του.
  Σοβαρά, τώρα, οι απαντήσεις του ωραίου Γιάννη φανερώνουνε ότι ή δεν έχει πάρει πρέφα τί συμβαίνει στην καθαριότητα ή κάνει πως δεν έχει πάρει πρέφα, αλλά δεν κάνει τίποτ' άλλο. Άντε να κάνει και μερικές προμήθειες...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ......... ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΠΑΤΕ ΦΟΥΛ ΓΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟΤΕ ΤΗΝ ΔΙΝΕΙΣ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΗ...... ΜΟΝΟ ΕΣΕΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΕΤΕ ΚΑΙ Ο ΒΛΑΜΕΝΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΟ ΧΑΦΤΟΥΝ ,

  ΠΟΣΕΣ ΜΕΤΑΤΑΞΕΙΣ ΕΓΙΝΑΝ ΕΠΙ ΒΛΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ????

  ΠΟΣΕς????????????

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. τελικά όπως αποδεικνύεται δεν ήταν λίγος ο Μοσχονάς, με αυτό που είπε ο Κεσκινίδης έδωσε στεγνά τον δήμαρχο για την επιλογή του να αλλάξει τον αντιδήμαρχο καθαριότητας και μάλιστα χωρίς επίσημη αιτιολογία.

  Σε λίγο καιρό δε θα προλαβαίνουμε να βλέπουμε να χρεώνουν ο ένας στον άλλο στην διοίκηση την αποτυχία.

  Μήπως και για το πρόβλημα με την καθαριότητα φταίει το ραδιόφωνο?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Χμμμμ
  Η διοίκηση Βλασσόπουλου δε μπορεί να διαχειριστεί τίποτα από αυτά που ανέλαβε και διαλέγει την εύκολη λύση της ιδιωτικοποίησης του κλεισίματος κτλ. Βάζω στοίχημα ότι αν δεν ήταν τόσο απαραίτητος ο τομέας καθαριότητα θα του βάζανε λουκέτο.

  Τώρα στην διοίκηση του Βλασσόπουλου έχουμε και τον οικονομικό μάνατζερ τον Λεσγή ο οποίος νομίζει ότι έχει αναλάβει κάποιο επιχειρηματικό όμιλο, μπορεί να δώσει ο Κος Λεσγής στην δημοσιότητα τις επιχειρήσεις που χρωστάνε το 1.4 μύριο εφόσον όπως είχε πει σε προηγούμενο δημοτικό συμβούλιο οι καφετέριες εξόφλησαν τα χρωστούμενα τους (περίπου 100.000 ευρώ).

  Αν οι καφετέριες που καταλαμβάνουν συνολικά τα περισσότερα τετραγωνικά οφείλουν στον δήμο μόλις 100.000 ευρώ τον χρόνο, τότε τα υπόλοιπα 1.4 εκατομμύρια τα χρωστάνε οι φούρνοι, οι χασάπηδες, τα κομμωτήρια, τα ψιλικατζίδικα?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Συγγνώμη επειδή έχουμε μια διοίκηση περιορισμένων δυνατοτήτων, που απαρτίζεται από απόφοιτους λυκείου και εξατάξιου, που δεν έχουν διοικήσει ποτέ τους τίποτα, σημαίνει ότι επειδή δεν μπορούν να λύσουν αυτοί τα θέματα, χρειάζεται Κόπερφιλντ.
  Απλά χρειάζεται κάποιος άλλος που να έχει τις στοιχειώδεις (όχι πολύ παραπάνω) ικανότητες διοίκησης.
  Αν έχει και λίγο παραπάνω από τον μέσο όρο ακόμα καλύτερα...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Μα όταν άσχετοι, βλάκες, και λοιποί συγγενείς βρίσκονται σε τέτοιες θέσεις ο Πράσινος Λόφος τους φαίνεται Όλυμπος και πνίγονται σε μια κουταλιά νερό. Τουλάχιστο να μην θέλουν σόνι και καλά να λύσουν κάποιο πρόβλημα γιατί το βέβαιο είναι ότι θα τα κάνουν ΣΚΑΤΑ. Αφήστε το παιδιά για τους επόμενους ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας αυτό μας φτάνει

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Ο καθένας μας βλέπει πως η κατάσταση της καθαριότητας δεν είναι καθόλου καλή, οι κάδοι βρωμάνε και το Ηράκλειο έχει καταντήσει από τις πιο βρώμικες περιοχές, παρακαλάμε να μη μας τσιμπήσει κανένα κουνούπι, περπατάς στο δρόμο και λες ότι θα πάθεις ασφυξία, με όλους αυτούς που πήραν θέσεις τα τελευταία χρόνια η κατάσταση πάει συνέχεια στο χειρότερο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ (πλέον ΓΙΑ ΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ) ΚΑΙ ΚΟΠΡΟΛΑΤΡΕΣ. ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΜΠΟΧΑ
  ΤΟΥΣ ΔΩΣΑΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΤΙΜΩΡΟΥΝ με τα βίτσια τους.
  ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ σε τέτοιο βαθμό που ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΘΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΚΟΠΡΟΛΑΓΝΕΙΑ ΤΟΥΣ.
  ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΟΛΕΨΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ.
  ΑΚΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΦΙΞ;;;;;;;;;;;
  ΑΚΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΟ;;;;;;;;;;;;;;;
  ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΧΡΕΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΔΗΜΟ

  Υγ δεν θέλουν ούτε τον ΤΖΑΚ ΝΟΡΙΣ ουτε τον ΚΟΠΕΡΦΙΛΝΤ
  ΤΟΝ ΚΑΪΑΔΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΑΚΩΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΙΣΑΩΡΟ ΠΡΙΝ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ. ΙΣΩΣ ΣΤΡΩΣΟΥΝ

  Γ&Δ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Την επόμενη φορά ποιους θα ψηφίσουμαι ; Αν μείνει για το τέλος πάλι καπέλωμα θα γίνει ή θα βγουν ανάλογοι.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. ΒΡΕ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑΛΟ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ! ΜΙΑ ΚΑΙ ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΔΕ (ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ) ΔΕ ΨΑΧΝΟΥΝ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΠΑΛΙΑ. ΤΟΤΕ ΠΟΥ Ο ΜΠΑΜΠΑΛΟΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΣΕ ΣΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ, ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ, ΣΕ ΩΡΑ ΕΡΓΑΣΊΑΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. ΚΑΚΙΕΣ! ΚΑΚΙΕΣ!!!
  ΑΥΤΑ ΓΙΝΟΝΤΟΥΣΑΝ ΤΟΤΕ!! (ΠΡΙΝ ΓΙΝΕΙ Η ΜΕΛΙΝΑΣ ΜΕΡΚΟΥΡΗ!)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. ΚΑΝΩ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΗΝΣΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝΤΟΣ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΑΠΛΟΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΟΜΙΔΗ, ΣΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ,ΣΤΑ ΜΠΑΖΑ ,ΣΤΙΣ ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ,ΣΤΑ ΦΩΤΑ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΕ ΚΑΛΗ ΠΡΟΘΕΣΗ ΠΩΣ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΕΣΕΙΣ. ΣΠΥΡΟΣ ΛΕΙΒΑΔΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. Δε νομίζω πως η μομφή του κόσμου στρέφεται προς τους εργαζόμενους στη καθαριότητα, αλλά μάλλον προς τους εκάστοτε κυβερνώντες...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. Πάντως οφείλω να παραδεχτώ κάτι για την διοίκηση βλασσόπουλου, βρήκε τρόπο να κάνει τον λειβαδά να φιλοτιμηθεί!!!

  τον έκανε προϊστάμενο και το αποτέλεσμα το βλέπουμε ακόμα και στο μπλόκ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. O ΛΕΙΒΑΔΑΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΠΡΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣΟΥ 24 ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΥΠΕΥΘΗΝΟ Ο ΜΑΣΤΟΡΑΚΟΣ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΥΠΕΥΘΗΝΟ Ο ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ Ο ΒΛΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΔΟΥΛΕΥΕ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑΡΧΗΣ[ΚΑΚΩΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ] ΔΟΥΛΕΥΕ ΣΤΟΝ ΓΕΡΑΝΟ ΣΤΟ ΕΝΑΕΡΙΟ ΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΘΑ ΞΕΡΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΒΙΑΣΤΙΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΕΜΠΑΘΗ ΦΙΛΤΑΤΕ ΑΝΩΝΥΜΕ 1,33 ΜΟΥ ΠΕΡΙΣΕΥΕΙ ΝΑ ΔΩΣΩ ΠΑΝΤΟΥ. ΣΠΥΡΟΣ ΛΕΙΒΑΔΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. Παρατήρηση

  ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ το blog ΕΠΩΝΥΜΑ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΒΑΡΑΤΕ (πχ ΣΠΥΡΟΣ ΛΕΙΒΑΔΑΣ)
  Αλλιώς είστε ΠΟΥΣΤΕΣ ΑΠΟ ΚΟΥΝΙΑ

  Υγ εκτός και αν είναι διοίκηση του δήμου, και προσπαθεί να εξηγήσει τα ανεξήγητα

  Γ&Δ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 17. Το πρόβλημα στον δήμο είναι ότι υπάρχουν "αναντικατάστατοι" υπάλληλοι.

  Κε Λειβαδά δεν έκανες κάποιο σχόλιο για τις φωτογραφίες ένα χρόνο μετά από την πλατεία ρίτσου.
  Η διοίκηση ευθύνεται για το ότι αυτά που φύτεψε ο δήμος 1 χρόνο πριν δεν φροντίστηκαν με αποτέλεσμα να μην έχει μείνει τίποτα?

  Ρε αν δούλευε το σύστημα και η κάθε διοίκηση δεν κατέληγε να παίζει φάπες με τους εργαζόμενους θα σας είχαν ταράξει στις ΕΔΕ και στις καμπάνες, το να τραγουδάτε επώνυμα ή ανώνυμα από το μπλοκ είναι σα να υποτιμάτε την νοημοσύνη των Ηρακλειωτών, λες και δεν κυκλοφορούν στο Ηράκλειο, λες και δεν έχουν εικόνα του μπάχαλου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 18. Τελικά το ότι ΔΕΝ ΤΡΑΒΑΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ;;;;;

  Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΤΑΙΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΑ.

  ΑΝ ΕΝΑΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΥΣΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΟΝ ΓΛΥΦΕΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΙΜΑ ΓΙΑ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.
  ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΟΥΝΕ ΚΑΙ ΛΑΒΕΙΝ ΜΕΤΑΞΥ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ.

  Γ&Δ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 19. Δεν υπάρχει “άναρχος τρόπος λειτουργίας” ΑΛΛΗΛΟΚΑΛΥΨΗ ΥΠΑΡΧΕΙ.
  “ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ” ΞΕΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΠΟΡΔΕΛΟ.
  ΑΝ ΗΤΑΝ ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΙ ΕΝΤΙΜΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΟΒΟΝΤΟΥΣΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΛΥΘΕΙ ΣΤΟΥΣ 2 ΠΡΩΤΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ (Φεβρουάριος 2011) ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΦΤΑΣΕΙ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΤΟΥ 2012 ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΚΟΜΑ.

  Γ&Δ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 20. Αγαπητέ 10.05 θα ήθελα να διαχωρίσω τη θέση μου. Δεν είμαι υποχρεωμένος να απαντώ σε πράγματα που δεν άπτωνται της ειδικότητάς μου. Αυτές τις απαντήσεις θα πρέπει να τις αναζητήσετε από το εκάστοτε τμήμα. Αν έχεις απορίες σχετικά με τον ηλεκτροφωτισμό στη διάθεσή σου.
  Φίλε Γ&Δ θα συμφωνήσω μαζί σου δυστυχώς αυτό είναι πλέον κατεστημένο.
  Σπύρος Λειβαδάς

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 21. Κε λειβαδά πόσα θες να μας τρελάνεις?????? εσύ παραπάνω έγραψες:

  "ΚΑΝΩ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΗΝΣΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝΤΟΣ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΑΠΛΟΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΟΜΙΔΗ, ΣΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ,ΣΤΑ ΜΠΑΖΑ ,ΣΤΙΣ ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ,ΣΤΑ ΦΩΤΑ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΕ ΚΑΛΗ ΠΡΟΘΕΣΗ ΠΩΣ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΕΣΕΙΣ. ΣΠΥΡΟΣ ΛΕΙΒΑΔΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ"

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 22. Μη ξεχνάς ότι είμαι δημοτικός υπάλληλος και έχω εικόνα εκ των έσω σχετικά με τις προσπάθειες που καταβάλλουν οι εργαζόμενοι στη διεύθυνση περιβάλλοντος.Θεωρώ ότι κάνουν φιλότιμες προσπάθειες με τα μέσα που τους διαθέτουν. Αυτό είναι προσωπική άποψη και φυσικά για τυχόν κακοτεχνίες ή αμέλειες δεν είμαι αρμόδιος να απαντήσω. Δεν είναι κακό να εκτιμάς προσπάθειες συναδέλφων.
  Σπύρος Λειβαδάς

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 23. ΤΕΛΙΚΑ ΛΕΙΒΑΔΑ ΕΙΣΑΙ ΜΑΓΚΑΣ!
  ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ!
  ΑΦΟΥ ΤΡΕΙΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΦΕΡΕΣ ΚΑΠΑΚΙ
  ΜΠΡΑΒΟ! ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ!
  ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 24. Aγαπητε Αντιδημαρχε αν δεν μπορειτε να διαχειριστειτε την καθαριοτητα μπορειτε να πατε σπιτι σας.

  Αλλα επειδη ηρθατε να επιτελεσετε εντεταλμενη υπηρεσια(ιδιωτικοποιηση καθαριοτητας)σιγουρα δεν θα φυγετε πριν ολοκληρωσετε το εργο σας.(ειναι πολλα τα λεφτα Αρη..)

  Με μαθηματικη ακριβεια εσεις και ο μεντορας σας(Κος Ντουρος)οδηγειτε την καθαριοτητα στον ιδιωτη και αφηστε τα παραμυθια περι τομεων με 70 καδους..

  Αν συνεχισετε εσεις και ο μεντορα σας με αυτους τους ρυθμους σας υποσχομαστε να σας θυμισουμε τις αξεχαστες στιγμες του 2007 οπου εισασταν και τοτε παροντες.

  Τελειωνοντας θα ηθελα νας σας θυμισω οτι απο τη μερα που φερατε τον μεντορα σας ξανα στην καθαριοτητα ολα πανε κατα διαολου,ξαναρχισαν οι κλοπες στα αμαξοστασια,αρχισαν να μπαινοβγαινουν ΑΘΙΓΓΑΝΟΙ στα γραφεια,και εμφανιστηκαν και οι αλυσιδες και τα λουκετα στις πορτες.. τυχαιο αραγε!!!
  Εκεινα αραγε τα σιδερα και οι καδοι
  του παρελθοντος που πηγανε?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 25. γιαννάκη πες αλεύρι ; στο τραμ 1 μεσσολογγίτης σε γυρεύει ! ξέρεις τι "αγάπη" θα λάβεις όταν τελειώσεις από αντιδημαρχίδης ; μην ξεχνάς ότι ΔΕΝ είσαι ΣΥΝΔΥΚΑΛΙΣΤΗΣ διότι στις πρόσφατες εκλογές στο τραμ , ΠΑΤΩΣΕΣ . κι όπως λέει το παλιό ρητό : μάχαιραν έδωκες - μάχαιραν θα λάβεις !!!!!!!!!!!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 26. Αγαπητέ Σπύρο Λειβαδά, πραγματικά σου αξίζει μπράβο που υπογράφεις τα κείμενά σου από τα οποία πάντως έχουν περισσότερο ενδιαφέρον αυτά που γράφεις ο ίδιος και όχι τα άλλα στα οποία είναι πασιφανές από τη σύνταξη και την ορθογραφία ότι τα γράφει αλλος. Κάποιος που έχει το σθένος να γράφει εδώ επώνυμα, δεν κρίνεται για τη δεινότητα του γραπτού του λόγου.
  Μην υποτιμάς λοιπόν ο ίδιος την πρωτοβουλία σου να υποστηρίξεις αυτά που πιστεύεις.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 27. ΣΠΥΡΟς ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗς

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 28. Φίλε μου η παρατήρησή σου είναι άκρως ενδιαφέρουσα και σ'ευχαριστώ για τα θετικά σου σχόλια. Έχω μάθει να εκφράζω επώνυμα την άποψή μου ανεξάρτητα από το κόστος. Όσον αφορά τον γραπτό μου λόγο φυσικά και είναι πιο προσεγμένος ορθογραφικά και συντακτικά τις περισσότερες φορές, γιατί συνήθως στο σπίτι μου έχω όλο το χρόνο να διαμορφώσω-διορθώσω τη σύνταξή μου μου και την ορθογραφία μου.
  Σπύρος Λειβαδάς.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 29. Ελα ρε Σπύρο τώρα........την ορθογραφία τη διαθέτουμε και στο σπίτι και στο γερανό και στην κολώνα και παντού. Επειδή η διαφορά στο λόγο είναι παραπάνω από φανερή απλά πρόσεξε μη χάνεις το δίκιο σου και την αξία της επωνυμίας που επιχειρείς για λόγους εξωραισμού κειμένων.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 30. ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ "ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Α.Ε."

  ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ

  ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΕΙΣΟΔΟΥ-ΕΞΟΔΟΥ ΘΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΟΥΝ ΤΣΙΠΑΚΙΑ ΣΚΥΛΙΩΝ ΣΤΑ ΑΥΤΙΑ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΝΤΟΠΙΣΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΟΥΡΗΜΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 31. Ανώνυμος
  27 ΙΟΥΝΊΟΥ 2012 3:07 Μ.Μ.
  ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ "ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Α.Ε."

  ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ

  ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΕΙΣΟΔΟΥ-ΕΞΟΔΟΥ ΘΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΟΥΝ ΤΣΙΠΑΚΙΑ ΣΚΥΛΙΩΝ ΣΤΑ ΑΥΤΙΑ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΝΤΟΠΙΣΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΟΥΡΗΜΑ.
  και συμπληρωνω οτι ολα αυτα θα συμβαινουν ενω θα απολαμβανουν την θαλασσα στο κοτερο........

  Γιαννη εχω και κοτερο παμε μια βολτα??

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 32. ΜΗΠΩΣ Ο ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΜΗΝΑΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ? ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΤΙΣ ΒΑΡΚΑΔΕΣ ΑΛΛΑ ΤΙΣ ΔΡΑΜΑΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ
  .. ΚΑΙ Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ....

  ΑπάντησηΔιαγραφή