Σάββατο, Ιουλίου 21, 2012

ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ 24/7


1. Τροποποίηση του Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας Δήμου Ηρακλείου Αττικής. (υπάρχει σχετικός φάκελος στο γραφείο Δημοτικού Συμβουλίου).
(εξ’αναβολής από το 16ο Δ.Σ /2012).

2. Εγκριση του «Προγράμματος Αποκατάστασης της οικονομικής λειτουργίας του Δήμου Ηρακλείου Αττικής» με σκοπό την υποβολή αιτήματος για επιμήκυνση της διάρκειας εξυπηρέτησης χορηγηθέντων δανείων από Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων σε εφαρμογή των διατάξεων του άρθρου 49 του Ν. 3943/31-3-2011 και σύμφωνα με την από 19-05-2011 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Τ.Π&Δ.
(υπάρχει σχετικός φάκελος στο γραφείο Δημοτικού Συμβουλίου).

3. Tροποποίηση α) λόγω παραίτησης αναπληρωματικού μέλους και β) λόγω ορισμού αναπληρωτή Προέδρου της υπ’αριθμ. 70/13-03-2012 απόφασης του Δημ. Συμβουλίου σχετικά με τον ορισμό μελών του Διοικητικού Συμβουλίου στο Νομικό Πρόσωπο του Διοικητικού Συμβουλίου στο Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου με την επωνυμία «ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ».
(υπάρχει σχετικός φάκελος στο γραφείο Δημοτικού Συμβουλίου).

4. Αντικατάσταση μελών και αναπληρωτών τους στην Πρωτοβάθμια Σχολική Επιτροπή Δήμου Ηρακλείου Αττικής (15/μελές Διοικητικό Συμβούλιο) Ν.Π.Δ.Δ.
(υπάρχει σχετικός φάκελος στο γραφείο Δημοτικού Συμβουλίου).

5. Παράταση μίσθωσης στο οίκημα που βρίσκεται επί της οδού Πλαπούτα 36 για την στέγαση υπηρεσιών του Δήμου.

6. Εγκριση πρακτικού ακαταλληλότητας μηχανολογικού εξοπλισμού.
(υπάρχει σχετικός φάκελος στο γραφείο Δημοτικού Συμβουλίου).

7. Κατανομή υπολοίπου Δ΄Δόσης ΣΑΤΑ 2011.

8. Παράταση περαίωσης του έργου « ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ-ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΑΚΑΘΑΡΤΩΝ ΥΔΑΤΩΝ» με ΑΜ 37/2010.

9. Παράταση του χρόνου περαίωσης του έργου «ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΝ ΒΛΑΒΩΝ ΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΚΤΙΡΙΑ »ΑΜ 26/2011.

10. Εγκριση α) 1ου ΑΠΕ, β) 1ου ΠΚΝΤΜ του έργου «ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΝ ΒΛΑΒΩΝ ΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΚΤΙΡΙΑ» ΑΜ 26/2011 προυπ/σμού 33.210,00 Ε συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ.

11. Εγκριση 4ου ΑΠΕ του έργου «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ-ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ» ΑΜ 37/2009 προυπολογισμού 126.050,43 Ε πλέον ΦΠΑ.

12. Παράταση του χρόνου περαίωσης του έργου «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ»ΑΜ 37/2009.

13. Παράταση του χρόνου περαίωσης του έργου «ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΧΟΛΕΙΑ»ΑΜ 44/2009.

14. Λήψη απόφασης για την ακαταλληλότητα και καταστροφή αχρήστων υλικών του Τμήματος Καθαριότητας της Δ/νσης Περιβάλλοντος του Δήμου.

15. Λήψη απόφασης για την ακαταλληλότητα και καταστροφή αχρήστων υλικών του Τμήματος Πρασίνου της Δ/νσης Περιβάλλοντος του Δήμου.
ΕΝΕΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ Web Developer

12 σχόλια:

 1. 16. Αντικατάσταση Αντιδημάρχου κ. Γεωργίου Βλαντή από το Δήμαρχο Στυλίδας Φθιώτιδας κ. Απόστολο Γκλέτσο.

  Εισήγηση: Ο κ. Βλαντής μελετάει, ενώ ο κ. Γκλέτσος κάνει. Ο κ. Βλαντής προσπαθεί, ενώ ο κ. Γκλέτσος ολοκληρώνει. Ο κ. Βλαντής ξεσπάει, ενώ ο κ. Γκλέτσος βάζει δυναμικά τους ανθρώπους στη θέση τους, όταν πρέπει. Ο κ. Βλαντής δεν εξέδωσε ούτε μία απλή ανακοίνωση για το συμβάν της Παρασκευής, 13.07.2012, ενώ ο κ. Γκλέτσος σάρωσε τα Μ.Μ.Ε.. Ο κ. Βλαντής χρειάζεται τη βοήθεια άλλου Αντιδημάρχου, ενώ ο κ. Γκλέτσος καθαρίζει μόνος του, άρα είναι οικονομικότερος.

  Χωρίς πλάκα τώρα:
  Γιώργο, τους θεσμούς δεν επιτρέπεται να τους ξυλοφορτώνουν! Όποιος αδικείται από αυτούς που προσωποποιούν συγκυριακά τους θεσμούς, ψάχνει να βρει το δίκιο του στα αρμόδια όργανα. Για λόγους αρχής είμαστε μαζί σου, αν πράγματι σου επιτέθηκαν. ΑΛΛΑ: Ένας Αντιδήμαρχος ούτε φοβάται το Αυτόφωρο ούτε κωλώνει για κανένα λόγο, αν έχει δίκιο, αλλιώς δημιουργεί την εντύπωση ότι έχει χεσμένη τη φωλιά του. Έκανες τεράστιο λάθος που δεν έκανες τίποτα και, γενικά, εσύ πρώτος αδικείς τον εαυτό σου, όταν δεν κάνεις τίποτα.

  http://www.youtube.com/watch?v=jTt00cDJTeQ

  Τελικά, έχεις το θάρρος να βγεις και να πεις δημόσια ότι σου επιτέθηκαν; Θα κάνεις μήνυση; Εγώ πιστεύω ότι είσαι καθαρός ουρανός που δε φοβάται αστραπές. Μένει να το αποδείξεις και εσύ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΑΛΛΟ ΓΚΛΕΤΣΟΣ
  ΚΑΙ
  ΑΛΛΟ ΛΕΤΣΟΣ της πολιτικής

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΜΕ ΤΙΣ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ;;;;
  ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ;;;;

  Γ&Δ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Γ&Δ,
  Ήθελες να παρέμβεις;
  Άργησες.

  ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

  Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η 16η
  Προς τους κ.κ. Δημοτικούς Συμβούλους

  Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010, σας προσκαλούμε σε Τακτική Συνεδρίαση που θα γίνει στις 10-7-2012 ημέρα ΤΡΙΤΗ και ώρα 18:30 στην αίθουσα των Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, με θέματα Ημερήσιας Διάταξης τα εξής:
  1.Οικονομικός απολογισμός Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης από 1/7/2011 έως 31/12/2011.(εξ’αναβολής 27ου θέματος από το 15ο Δ.Σ 2012).
  2.Οικονομικός απολογισμός Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης από 1/7/2011 έως 31/12/2011.(εξ’αναβολής 26ου θέματος από το 15ο Δ.Σ 2012).

  ΚΑΙ ΕΔΩ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ

  http://sites.diavgeia.gov.gr/dhmosiraklioy/index.php?s=24&l=8

  Οικονομικός απολογισμός Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης από 1/7/2011 έως 31/12/2011.(εξ’αναβολής 26ου θέματος από το 15ο Δ.Σ 2012).
  Ημερομηνία: 18/07/2012 10:35:58ΑΔΑ: Β41ΦΩΡ3-8ΛΔ

  Οικονομικός απολογισμός Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης από 1/7/2011 έως 31/12/2011.(εξ’αναβολής 27ου θέματος από το 15ο Δ.Σ 2012).
  Ημερομηνία: 18/07/2012 10:31:45ΑΔΑ: Β41ΦΩΡ3-Τ29

  Εαν είχες κάτι να πείς πες το.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Μπράβο, Χανιώτη! Για το Βλαντή έχεις ΕΣΥ κάτι να πεις;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Όπως καλώς μας παράθεσε ο 7:58 Μ.Μ. τις αποφάσεις, μπορεί να μας πει τι γίνεται με το θέμα της 2ης σχολικής επιτροπής, που εδώ και 2 χρόνια έχει διαπιστωθεί έλλειμμα 50-60-70.000 και ακόμα το ψάχνουν?

  υπάρχει τίποτα σχετικά με αυτό στη διαύγεια.

  Επίσης ακόμα να δούμε κάποια σύμβαση της ΝΑΣΤΡΑ με τον δήμο Ηρακλείου, έχει αναρτηθεί τίποτα στην διαύγεια και δε το έχουμε πάρει χαμπάρι?

  Ελπίζω ό 21 ΙΟΥΛΊΟΥ 2012 7:58 Μ.Μ. να μην κάνει γαργάρα τα ερωτήματα μου και να αντιδράσει με ανάλογα αντανακλαστικά όπως στο ερώτημα του Γ&Δ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Προς 1:43 μ.μ.
  http://sites.diavgeia.gov.gr/dhmosiraklioy/ada/4Α8ΘΩΡ3-ΡΥΧ

  ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ
  Ομόφωνα το Δ.Σ αποφάσισε να παραπέμψει το πόρισμα των Ορκωτών Λογιστών που
  αφορά την 2η Σχολική Επιτροπή στο Σώμα Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης για περαιτέρω
  έρευνα.

  Το Σώμα Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης από ότι αναφέρθηκε στο Δ.Σ. έστειλε ερωτήματα και η Διοίκηση έχει ήδη απαντήσει γεγονός που σημαίνει ότι έχει δρομολογηθεί ο έλεγχος.

  Αυτά όσον αφορά την 2η σχολική επιτροπή.

  Για την ΝΑΣΤΡΑ δεν ξέρω εάν υπάρχει σύμβαση διότι η ΔΙΑΥΓΕΙΑ στην λέξη ΝΑΣΤΡΑ δεν δίνει τίποτα δίνει όμως στο "Μουσικό Σύνολο Ωδή" που ίσως να είναι το ίδιο αλλά δεν το γνωρίζω:
  http://sites.diavgeia.gov.gr/dhmosiraklioy/ada/45ΟΨΩΡ3-8ΗΞ

  Όσο για το «γαργάρα» δεν ξέρω από πού προκύπτει αλλά εάν δεν καλύφθηκες και θεωρείς ότι γνωρίζω κάτι και δεν το γράφω ας το γράψεις ξανά για να καταλάβω τι εννοείς.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ ΩΔΗ και η ορχηστρα ΝΑΣΤΡΑ

  Η Ορχήστρα «ΝΑΣΤΡΑ» ιδρύθηκε το 1987 από το πολιτιστικό κέντρο του Δήμου Ν. Ηρακλείου με σκοπό να στηρίξει το Ελληνικό τραγούδι και να προβάλει τα αριστουργήματα της Ελληνικής Μουσικής.
  .................
  http://sites.diavgeia.gov.gr/dhmosiraklioy/ada/45ΟΨΩΡ3-8ΗΞ
  .....................
  για λογαριασµό του Δήµου, αναθέτει στον
  πάροχο υπηρεσιών την καλλιτεχνική επιµέλεια και εµφάνιση της ορχήστρας για την
  διοργάνωση τουπρώτουφεστιβάλµπύραςστοκτήµαΦιξ (Λεωφ. Ηρακλείου 524) στο
  πλαίσιοτηςαδελφοποίησηςτουΔήµουΗρακλείουµετηνπόλητου Muehldorf ΕΝΑΝΤΙ
  ΠΟΣΟΥ 1.845,00€ (ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥΦΠΑ 23%) ΚΑΙΣΥΜΦΩΝΑΜΕ
  ΤΗΝΠΡΟΣΦΟΡΑΤΗΣ.

  ΤΕΛΙΚΑ Η ΩΔΗ ¨η Η ΝΑΣΤΡΑ ¨Η ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΣΚΑΤΟΟΝομα ΒΓΑΙΝΕΙ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΗΝΙΑΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΜΠΕΚΡΟΦΕΣΤΙΒΑΛ;;;;;
  (που δεν στοιχιζει τιποτα;;;;;)

  ΥΓ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΚΙΟΛΑΣ.

  Γ&Δ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Σχετικά με την 2η σχολική επιτροπή, (εδώ έχει να κάνει το γαργάρα) από την στιγμή που ορκωτοί λογιστές διαπίστωσαν ότι υπάρχει τεράστιο έλλειμμα δεν ήταν αρκετό για να προχωρήσει η διοίκηση σε διαδικασία τακτοποίησης του θέματος ακόμα και με μια απλή μήνυση στο υπαίτιο?

  Δηλαδή οι ελεγκτές δημόσιας διοίκησης τι παραπάνω θα αποφανθούν?

  Πιο λογικό μου φαίνεται ότι η δρομολόγηση που επέλεξε η διοίκηση είναι για να κερδίσει χρόνο, ή να μπει η υπόθεση στο αρχείο όπως με την ΕΔΕ για τις παράτυπες υπερωρίες.

  Σε ότι αφορά την ΝΑΣΤΡΑ το θέμα είναι γνωστό και δεν χρειάζεται διαδικασίες. Δεν έχει καμία σύμβαση από τον δήμο, ο δήμος της παραχωρεί δωρεάν χώρο αποκλειστικά για τις πρόβες, πληρώνει μία υπάλληλο για τις πρόβες 3-4 κάθε δίμηνο, και όταν ζητήσει από την ορχήστρα να παίξει σε κάποια εκδήλωση τα σκάει και από πάνω.
  Δεν υπάρχει καμία σύμβαση μεταξύ ΝΑΣΤΡΑ και δήμου Ηρακλείου, και όχι μόνο δεν υπάρχει, αλλά δεν συνάπτεται και κάποια έστω για μάτια του κόσμου.

  Πες μου ότι δε τα γνώριζες αυτά που διάβασες...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Και όμως, οι ελεγκτές δημόσιας διοίκησης θα αποφανθούν –τουλάχιστον έτσι οφείλουν- και για τις ευθύνες που έχουν τα μέλη της σχολικής επιτροπής, ο αντιδήμαρχος παιδείας που δήλωνε ότι όλα ήταν καλά και το Δημοτικό Συμβούλιο που ψήφιζε τους απολογισμούς.
  Γιατί δεν είναι υπεύθυνος μόνο ένας η δύο που είχαν την διαχείριση των χρημάτων. Διότι όταν υπάρχει διαχείριση δημόσιου χρήματος υπάρχουν πολλοί μηχανισμοί ελέγχου, άσχετα εάν κανείς δεν τους ενεργοποιεί.
  Και δεν τους ενεργοποιεί γιατί θέλουν όλοι την ησυχία τους και να μην συγκρουστούν με κανέναν. Γονείς, δάσκαλοι και άλλοι εμπλεκόμενοι. Διότι ενώ οι διευθυντές είχαν στείλει επιστολές στον αντιδήμαρχο, εκείνος έκανε ότι δεν καταλάβαινε και εκείνοι δεν προχώρησαν το ζήτημα σε δημόσιες καταγγελίες.
  Τώρα ελπίζω να ήρθε η ώρα να τοποθετηθούν όλοι. Αλλά ΟΛΟΙ.

  Όσο για την ΝΑΣΤΡΑ επειδή δεν έχω δει το μισθολόγιο δεν μπορώ να τοποθετηθώ.
  Συνηθίζω να γράφω μόνο για όσα θέματα γνωρίζω και έχω στοιχεία. Δεν αμφιβάλλω καθόλου για τα όσα αναφέρονται τους έχω όλους ικανούς για όλα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. 1. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ελεγκτές δημόσιας διοίκησης
  ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΛΑΔΙ ΚΑΙ ΤΗΓΑΝΙΤΑ ΤΙΠΟΤΑ. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΠΑΡΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ( άσε που προσωπικά ΑΜΦΙΣΒΗΤΩ όλες αυτές τις “ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΑΡΧΕΣ”
  ΟΠΟΤΕ ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΙΝΕΣΤΕ ΜΕ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ.
  ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ Ο ΒΛΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΤΟΥΣ ΒΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΕΣ, απ ότι φαίνεται.
  ΕΧΩ ΕΠΙΣΗΣ ΤΗΝ ΥΠΟΨΙΑ ΟΤΙ ΟΙ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΘΕΡΜΟ ΧΕΙΜΩΝΑ που θα οφείλεται στην χρονιά που έκλεισε …..

  2. ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΝΑΣΤΡΑ (Καραγιάννη Γιώτα ) ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΧΩΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΒΕΣ.
  ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΩΔΗ (Καραγιάννης Μιχάλης) ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ.


  ΥΓ
  α. ΟΣΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ΛΙΓΟΤΕΡΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ (νόμοι Pavlov)
  β. όσο περισσότερο ανακατεύουμε τα σκατά τόσο περισσότερο βρωμάνε. Επί τη ευκαιρία έχει ακούσει κάποιος τι έγινε με το WI-FI ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ Η ΓΑΛΑΚΤΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕ ;;;;  Γ&Δ

  ΑπάντησηΔιαγραφή