Σάββατο, Ιουλίου 28, 2012

ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ Νο. 4


Την παραίτησή της υπέβαλε από τη θέση της Προέδρου της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Ηρακλείου Αττικής η Δημοτική Σύμβουλος κα Βιργινία Μακρυωνίτου.

Η κα Μακρυωνίτου επιβεβαίωσε το γεγονός στο www.xtypos.gr αναφέροντας πως η παραίτησή της οφείλεται σε “προσωπικούς λόγους” αν και οι πληροφορίες μας κάνουν λόγο πως στη σχετική επιστολή της μιλάει για αντικειμενικούς λόγους που έχουν να κάνουν με το σκοπό και τη λειτουργία της επιτροπής. Μας διευκρίνισε, ακόμα, πως παραμένει στη θέση της Δημοτικής Συμβούλου της “ΑΚΕΠ Ηράκλειο Επόμενη Μέρα”. 

Σημειώνουμε πως η παραίτηση της κας Μακρυωνίτου έρχεται να προστεθεί στις παραιτήσεις των κ.κ. Καμπούρη και Μοσχονά από τις θέσεις των Αντιδημάρχων αλλά και στην αποχώρηση από το Δημοτικό Συμβούλιο της κας Βάσως Τσαπίνου.

Από το www.xtypos.gr
ΕΝΕΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ Web Developer

13 σχόλια:

 1. ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ.

  ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΘΑ ΤΑ ΑΚΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ. ΤΟ
  ΚΟΥΑΡΤΕΤΟ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΩΝ.

  Γ&Δ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΒΡΑΖΕΙ ΤΟ ΚΑΖΑΝΙ!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΟΣΧΟΝΑ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. προλαβαίνει ο Παντελής να σπάσει το ρεκόρ του Γεωργόπουλου. Καλά το πάει.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. μέχρι τώρα ξέραμε τη φράση ''από Δήμαρχος κλητήρας''. Ο Παντελής κατέρριψε κι αυτό το μύθο. Εγινε από κλητήρας Δήμαρχος

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. 3 ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΔΙΑΣΜΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΝΟΣΤΑΛΓΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ ΗΛΙΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΣΚΗΝΙΚΑ ΚΟΣΤΟΥΜΙΑ ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΕΝΤΗΣ! ΣΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΛΟΥΣΤΡΟΥ Ο ΜΠΑΡΜΠΑΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Οι διάφοροι εκπρόσωποι της Νέας Δημοκρατίας του σοσιαλιστικού ΠΑΣΟΚ και του υποτιθέμενου σοβαρού ( δηλαδή δεν γελάει ; ) αριστερού πρόσημου της ΔΗΜΑΡ παρελαύνουν στα «πρωϊνάδικα» , στα ελεγχόμενα μέσα ενημέρωσης κλπ. για να περάσουν τα αντιλαϊκά μέτρα και προπαγανδίζουν …υπέρ της ανάγκης μείωσης του κράτους.
  Το ΠΑΣΟΚ για δεκαετίες (και βεβαίως και η ΔΗΜΑΡ ) ήταν υπέρ της …..αύξησης του κράτους για να ικανοποιήσει την πελατεία του. Δυσκολεύεται να το εξηγήσει αυτό ….ακόμη και ο αρχηγός του!!!
  Οι Βλασσόπουλοι και ο Βλαντής που εφαρμόζουν αριστερή πολιτική υποστηρίζουν τη μείωση του κράτους, γι’ αυτό και αναθέτουν σε ιδιώτες.
  Αν ο λαός συνεχίσει όπως μέχρι σήμερα, κουλουβάχατα !!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Οι περισσότεροι από αυτούς που είναι υπέρ της μείωσης του κράτους ( για τους άλλους ) είναι διορισμένοι οικογενειακά για δεκαετίες

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. μου φέρνεις στο μυαλό έναν ψηλό, κατά κόσμο ωραίο, αντιδήμαρχο...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Άσ' τον αυτόν! Τα έχει δει όλα με τις μειώσεις των μισθών αντιδημάρχων και υπαλλήλων ΔΕΚΟ. Πέρναγε ζωή και κότα. Τώρα ψόφησε η κότα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Oι τρεις συνεργάτες ρυθμίζουν τις τελευταίες λεπτομέρειες για μια ακόμη επιδρομή για τη συλλογή 11.5 δισ ευρώ, να κάνουν δηλαδή μια ψόφια αγορά περισσότερο ψόφια , ( και μετά σου λέει ανάπτυξη ) αφού βεβαίως φροντίσουν να περισώσουν τους στυλοβάτες του συστήματός τους. Παλαιοκομματισμός «εθνικής σωτηρίας»...

  ΑπάντησηΔιαγραφή