Πέμπτη, Ιουλίου 19, 2012

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ!!!


Απίστευτο κι όμως αληθινό!!!
Αντιδήμαρχος προσέφερε προστασία σε Αντιδήμαρχο όταν ο πρώτος διαφώνησε έντονα με πολίτη.
Σοβαρότατο επεισόδιο συνέβη την Παρασκευή 13 Ιουλίου στο γραφείο Δημάρχου στο Δημαρχείο της πόλης του Ηρακλείου Αττικής, μεταξύ ιδιοκτήτη καταστήματος της πόλης και στελεχών της διοίκησης του Δήμου, σύμφωνα με έγκυρες και αποκλειστικές πληροφορίες του Χ-τύπου.

Ο επιχειρηματίας είχε πάει στο δημαρχείο ως ιδιώτης, αλλά και με θεσμικό ρόλο, προκειμένου να μιλήσει με τη διοίκηση επί των αιτημάτων που έχουν υποβληθεί από επιχειρήσεις για τοποθέτηση τραπεζοκαθισμάτων στην κεντρική πλατεία “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης”, καθώς και για πιθανή πεζοδρόμηση της οδού Ναρκίσσων, στο τμήμα μπροστά από την πλατεία.
Ωστόσο, μπροστά στο γραφείο Δημάρχου είχαμε έναν έντονο λεκτικό καυγά που ξεκίνησε μεταξύ του Αντιδημάρχου, αρμόδιου επί των θεμάτων και του καταστηματάρχη, όπου ενεπλάκησαν και άλλοι Αντιδήμαρχοι είτε πυροσβεστικά, είτε εμπρηστικά..
Τα «παλικάρια» του Δημάρχου, Παντελή Βλασσόπουλου, μας έδειξαν ότι εκτός από ικανότητες διοίκησης εκτελούν και χρέη μασίστα. Α, όλα και όλα, δεν παίρνεις έτσι αντιδημαρχία από το Βλασσόπουλο αν δεν είσαι αίλουρος και δεν ξέρεις κάνα δύο γερά πιασίματα. Όπως λέμε κάνα δυο ξένες γλώσσες.
Και εδώ πρέπει να αναφέρουμε πως υπάρχουν καταγγελίες ότι ο υπερασπιστής Αντιδήμαρχος χτύπησε τον πολίτη στο κεφάλι πισώπλατα την ώρα που λογομαχούσε με άλλον Αντιδήμαρχο και για να τον αιφνιδιάσει του χίμηξε και του έσφιξε και τα γεννητικά του όργανα. Όχι παίζουμε.
Βέβαια ο Αντιδήμαρχος ήταν τυχερός διότι με την επέμβαση των ψυχραιμότερων αποτράπηκαν τα χειρότερα και πιθανόν με απρόβλεπτες συνέπειες. Αργότερα οι δύο πλευρές συναντήθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα όπου πήγαν για να καταθέσουν μηνύσεις.
Πρώτοι, βέβαια, από ότι μάθαμε πήγαν οι Αντιδήμαρχοι. Μάλλον γιατί ο ένας πρέπει να στραμπούλιξε τα δάκτυλά του από το σφίξιμο. Όταν εμφανίστηκε και ο επιχειρηματίας τον παρακάλεσαν να αποσύρει τη μήνυση και να λήξει το θέμα εκεί λόγω αυτοφώρου και για τις δύο πλευρές.
Είδες, δύσκολη η στενή για αντιδημάρχους, δεν είναι μαθημένοι.
Ωστόσο, και αυτή η υπόθεση δημιουργεί ζήτημα αναφορικά με την αντιμετώπιση από μέλη της διοίκηση πολιτών και επαγγελματιών που έχουν συναλλαγές με το Δήμο…
Ο Δήμαρχος, Παντελής Βλασόπουλος, μετά από την πολύ σύγχυση που έλαβε έφυγε διακοπές και παρακάλεσε το θέμα να μείνει εντός των τειχών.
Πριν λίγες μέρες πάλι είχαμε και άλλο επεισόδιο με Αντιδήμαρχο να επιτίθεται λεκτικά στην πλατεία σε ηλικιωμένο και αυτός ανήμπορος να βάζει τα κλάματα. Τώρα γιατί Αντιδήμαρχος χτυπά πολίτη; Γιατί του έχει ξεφύγει του δημάρχου η κατάσταση. Θα μου πεις ποτέ δεν την είχε. Γιατί δεν ζήτησε παραιτήσεις εκείνη τη στιγμή; Και αυτή τη φορά, βεβαίως, για το Δήμαρχο και αυτό το θέμα ήταν ήσσονος σημασίας.
Τώρα, πέρα από την πλάκα να πάμε στην ουσία. Είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ να βρίζεις και να χτυπάς πολίτη για οποιοδήποτε λόγο. Αν είναι εριστικός φώναξε την αστυνομία να τον πάρει. Πολιτισμένες λύσεις υπάρχουν πολλές.
Ο Δήμαρχος πρέπει πια να σταματήσει να είναι απών, και η αντιπολίτευση να λάβει τα μέτρα της και να ζητήσει εξηγήσεις για την κατασυρροήν ανάρμοστη συμπεριφορά των μελών της διοίκησης.
Εμείς για ρεπορτάζ όταν πάμε στο Δήμο Ηρακλείου πάντως φοράμε σπασουάρ το συνιστούμε και σε εσάς.
Ποτέ δεν ξέρεις.

Από το www.xtypos.gr
ΕΝΕΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ Web Developer

31 σχόλια:

 1. Την επόμενη φορά να βάλουν εισιτήριο!

  http://www.youtube.com/watch?v=JoPVuJN93xs

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. άρχισαν τα γλέντια. Οι τραμπούκοι της δεξιάς εναντίον μπράβων. Πάντως αυτός ο επιχειρηματίας μήπως είχε κάνει καμιά ''χορηγία'' για να πετύχει το σκοπό του. Θυμίζω ότι στο ''PALMIER'' είχε κάνει συνεστίαση η ΑΚΕΠ προεκλογικά

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. αν τελικά βγουν τραπεζάκια στην πλατεία Κολοκοτρώνη τότε ο τρόπος να πετύχουμε τα αιτήματα είναι απλός. Πάμε στο Δήμαρχο, κάνουμε φασαρία, μας πιάνει και ένας αντιδήμαρχος τα αρχίδια και ....όλα καλά

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ντροπή στον ΧΤΥΠΟ για το "ρεπορταζ", θεός να το κάνει "ρεπορταζ".
  Από τα γραφόμενα προκύπτει ότι κάποιος δημότης με δίκαια αιτήματα μπήκαν στον δήμο και όρμηξαν οι αντιδήμαρχοι και τους έδειραν.

  Ντροπή σας.

  Εαν είχατε κάνει ρεπορτάζ θα είχατε δεί:
  1. Υπάρχει απόφαση της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ για το ζήτημα.
  http://sites.diavgeia.gov.gr/dhmosiraklioy/ada/Β49ΑΩΡ3-Σ2Τ

  Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ
  Αφού άκουσε την εισήγηση του προέδρου της θεωρώντας τα όσα
  αναφέρονται ορθά και νόμιμα και σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις.
  ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ
  α) Δεν γίνεται δεκτή η άδεια κατάληψης κοινόχρηστου χώρου του κ. Σταματίου Κ. ιδιοκτήτη του καφέ-εστιατορίου PALMIER.

  Εαν ο δημότης που δεν γνωρίζω τι θεσμικό ρόλο έχει έχει πρόβλημα μπορεί να ζητήσει επανεξέταση του θέματός του η και ζητήσει την συζήτησή του από το Δημοτικό Συμβούλιο εαν θεωρεί ότι έχει αδικηθεί.

  Η πραγματικότητα είναι ότι ο όποιος κύριος που δεν γνωρίζω το όνομά του εμφανίστηκε στον δήμο με αίτημα να τοποθετήσει τραπεζάκια σε χώρο πρασίνου διαμορφωμένο ήδη όπου έχουν χτιστεί πέτρινα παγκάκια όπου κάθεται κόσμος όλες τις ώρες. Δεν γίνεται να πρέπει ο κόσμος να πληρώνει για να καθήσει στην πλατεία.

  Το γεγονός βέβαια που αναφέρει η φυλλάδα ΧΤΥΠΟΣ ότι η επίθεση έγινε πισώπλατα και συνοδεύτηκε με σφίξιμο των γεννητικών οργάνων του αμυνόμενου ταλαίπωρου δημότη μένει να διερευνηθεί.
  Αυτό βέβαια που είναι σίγουρο για γνωρίζει ο "ρεπόρτερ" αυτήν την λεπτομέρεια και τίποτα άλλο είναι ότι μάλλον μονομερής ήταν η πληροφόρησή του.

  Ελπίζω να το διορθώσει σύντομα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Αυτή είναι η άλλη όψη της ιστορίας.


  Τα ντιρέκτ και τα άπερ κάτ...
  Δευτέρα, 16 Ιουλίου 2012 18:15:58

  Πω, πω, πω τι ήταν αυτό καλέ! Ακούστε τώρα τι έγινε την περασμένη Παρασκευή το μεσημέρι: Ο διάδρομος έξω από το γραφείο του δημάρχου στο Ηράκλειο, μετατράπηκε σε ρινγκ! Ιδιοκτήτης…εξωτικής καφετέριας της πλατείας, συνοδεία «καλοχτισμένων» παλικαριών απαίτησαν από τον αντιδήμαρχο Βλαντή να μετακινήσει τις τσιμεντένιες ζαρντινιέρες, για να τοποθετήσουν τραπεζοκαθίσματα ισχυριζόμενοι μάλιστα ότι ο σεβαστός αυτός πόθος τους, είχε περάσει από την επιτροπή ποιότητας ζωής. Έλα που τα πρακτικά δεν έλεγαν τίποτα… Έλα που καλός - καλός ο Βλαντής αλλά είναι να μην του θίξεις την ακεραιότητα. Εκεί τον πιάνει το… αμπαχανιώτικο, το οποίο και εν τέλει τον κατέλαβε όταν μετά την επίδειξη των πρακτικών από την επιτροπή που δεν έδειχναν τίποτα τέτοιο, ο ιδιοκτήτης άρχισε τις κορώνες για χατίρια που γίνονται σε άλλους …
  Ποιος είδε το Βλαντή και δεν τον φοβήθηκε. Ο αντιδήμαρχος πέταξε στο πάτωμα τα περίφημα πρακτικά αγανακτισμένος, και τότε ο ιδιοκτήτης… προσβλήθηκε. Δηλαδή όχι ο ιδιοκτήτης ακριβώς αλλά οι δυο φουσκωτοί του οι οποίοι κινήθηκαν προς τον αντιδήμαρχο (αστείο ποσόν παλικάρια, είναι γνωστό τοις πάσι πως ο Βλαντής είναι σε πολύ καλή φυσική κατάσταση ένεκα ποδοσφαίρου).
  Κι εκεί που αρχίζει η μουσική και γίνεται γρήγορη σαν παλιά ελληνική ταινία και λίγο λείπει για να αρχίσουν να σπάνε και πιάτα, να σου κι ο σύντροφος αντιδήμαρχος Μπούκης, κι από κοντά ο αντιδήμαρχος Κεσκινίδης να βοηθήσουν την κατάσταση, η οποία όμως εκτραχύνθηκε εντελώς όταν τα ντιρέκτ και τα άπερ κάτ κινηθήκαν στοχευμένα προς τον Μπούκη. Εκεί πλέον κινήθηκε το βαρύ πυροβολικό της διοίκησης όταν ο αντιδήμαρχος Λεζγής αλλά και ο ίδιος ο δήμαρχος Βλασσόπουλος έσπευσαν να ηρεμήσουν τα πράγματα!!!!
  (Μεγάλες στιγμές όπως σχολίασε αυτόπτης, δυο της… δεξάς να σώζουν τον…αριστερό!!!)
  Η υπόθεση συνεχίστηκε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής, προς κατάθεση μηνύσεων από όλας τα πλευράς. Η διαδικασία όμως του αυτόφωρου σε συνδυασμό με το επερχόμενο Σαββατοκύριακο, ηρέμησε για λίγο τα αίματα, δίνοντας μια παράτα στη διαδικασία για την ερχόμενη εβδομάδα.
  (Πάνω που είπε κι ο δήμαρχος να πάρει μια σταλιά άδεια!!!)
  Πάντως να ενημερώσω πως οσονούπω δημαρχεύει ο Βλαντής και το αμπαχανιώτικο δεν του έχει περάσει!!! Τρέμε πλατεία (παράνομη ή… παράλογη)!!!
  http://www.zonews.gr/Index.php?showbody=1&articleid=8844

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Κατωπόδη υπάρχει έλλειψη χαρτιών υγείας σε δημαρχείο. Θα ήταν πιο χρήσιμο να κόβεις την κολοφυλλάδα σου σε παραλληλόγραμμα στις τουαλέτες για χρήση μετά την ανακούφιση. ( Δίνω ιδέες σε κάποιον του 3ου που είναι ικανός να το κάνει). Καλημέρα εξαίρετε!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Ο κακόμοιρος ο πολίτης ήταν μποξέρ και ζητούσε παρανομία. Ο αδερφός του κακόμοιρου είναι μπάτσος και τον είχε φέρει μαζί του. Ο Βλαντής πέταξε τα χαρτά του κάτω και του είπε. ΑΜΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ και γύρισε να φύγει. Τότε δέχτηκε χτύπημα από πίσω. Παρόντες ήταν οι του τρίτου ορόφου αλλά η πηγή του ΧΤΥΠΟΥ είναι ο αγαπητότατος Γαβρήλος. Όσο για το όταν έρχεστε για ρεπορταζ σε δημαρχείο μη φοράτε σπασουάρ. Στρινγάκια σας ταιριάζουν.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Δεκτό το ότι το ρεπορτάζ του χτύπου είναι για πανηγύρια, εφόσον το γεγονός ήταν διαφορετικό, ταιριάζει περισσότερο στην περιγραφή που έγινε από την ζω, τότε γιατί δεν έπαιξε αυτόφωρο?

  Γιατί ενώ αντιδήμαρχος δέχτηκε επίθεση πισώπλατα δεν έκανε μήνυση και φοβήθηκε ο ίδιος το αυτόφωρο για τον εαυτό του? (επειδή πέταξε τα χαρτιά στο πάτωμα ήταν αιτία για να οδηγηθεί στο αυτόφωρο κατόπιν μήνυσης?)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. φιλε κατωποδη εισαι πολυ κιτρινος...οσο και αν προσπαθεις απο τον παντελη θα παρεις τα α.....α του.οσο για τον βλαντη και τον μπουκη χασανε την ευκαιρια να γινουν ηρωες.με ενα αυτοφωρο το σαβκο ειχαν την ευκαιρια να καθαρισουν την πλατεια μια και καλη,κατι που επρεπε να ειχαν κανει απο τον πρωτο μηνα της θητειας τους. ελα ομως που ο παντελης ειχε υποχρεωση στον σταματιου και ο κεσκινιδης εχει παρε δωσε με τα μαγαζια. επιταγες ειναι αυτες και πρεπει να πληρωθουν. κ α τ ω πο δ η ε ι σ α ι π ο λυ κ ι τ ρ ι ν ο ς. να χαιρεσαι την αδιοριστη συγγενη σου...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Τι ήρωες να γίνουν ρε φιλάρα ?

  Αυτοί οι ίδιοι δεν είναι που έχουν επιτρέψει κάθε είδους παρανομία στην πλατεία ?

  Αυτοί οι ίδιοι δεν είναι - και συγκεκριμένα ο Βλαντής - που πήρανε απόφαση ότι θα φύγουν οι παράγκες από την πλατεία ήδη από τον Μάρτιο του 2011 ?

  Αυτοί οι ίδιοι δεν είναι που όχι μόνο δεν απομάκρυναν τις παράγκες αλλά τις διατηρήσανε με λεφτά του δήμου κιόλας ?

  Αυτοί οι ίδιοι δεν είναι που δεν ασκούν τον παραμικρό έλεγχο σε κάθε είδους καταπάτηση στην πλατεία ? (πληρώνει κάποιος για κατάληψη κοινοχρήστου 50 τ.μ. και καταλαμβάνει παράνομα 100)

  Αυτοί οι ίδιοι δεν είναι που ενέδωσαν στις πιέσεις της πλατείας και μείωσαν τα τέλη κατάληψης κοινοχρήστων χώρων κατά 35 % ?

  ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΝΑΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΩΣ Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠ....ΕΛΟ... ?

  ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ ?

  ΚΟΚΚΙΝΟ ΦΩΤΑΚΙ ΕΙΔΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ... ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΕΔΩ .... Γ...ΑΜΕ...

  ΑΚΟΥ ¨ΗΡΩΕΣ¨ ???!!!!!!!!

  ΠΕΣ ΣΤΟ ΒΛΑΝΤΗ ΝΑ ΒΓΕΙ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΕΙ ΤΟ ¨ΗΡΩΕΣ ΑΠΑΡΤΑ ΒΟΥΝΑ¨ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΡΟΦΩΝ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΕΞΙΟΥΣ - ΑΔΕΞΙΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΗΚΕ....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Δηλαδη αν καταλαβα καλα οταν παμε δημαρχιο να εχουμε μαζι μας γαζες και επιδεσμους μη μας δειρη ο Μπουκης και ο Βλαντης????
  Ρε σας πειραξε ο Χτυπος που τα εβγαλε στη φορα τοσο καιρο ηταν καλος?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. Να παρετηθουν αμεσα απο μονοι τους!!! Βλαντης και Μπουκης οι εκσινχρονιστες!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. ME ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΛΑΜΠΡΗ ΤΟΥ ΣΑΡΑΦΗ (ΜΠΟΥΚΗΣ) ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΗ (ΒΛΑΝΤΗΣ) ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ Ο ΑΓΚΥΛΩΤΟΣ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ (ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ)...

  ΚΡΑ ΚΡΑ ΚΡΑ ΚΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

  ΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ

  ΟΞΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.......

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. Αυτές οι πρακτικές μοιρίζουν λίγο φασισμό.
  Η κατάσταση είναι άσχημη και αυτό δεν πρέπει να περάσει.
  Η διοίκιση μπορεί να έχει ευθύνες για την κατάσταη της πλατείας και να έχει ανεχθεί πολλά αλλά η είσοδος μπράβων στο Δημαρχείο (δεν είναι βέβαια πρώτη φορά) πρέπει να σταματήσει.
  Τα αιτήματα να κατατίθενται κανονικά και να τα διαχειρίζονται στην ανάγκη οι δικηγόροι τους αν θεωρούν ότι έχουν αδικηθεί.

  Τέλος όποιος πραγματικά ενδιαφέρεται ας παραβρεθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο της επόμενης Τρίτης και ζητήσουμε να συζητηθεί. (Ας σπαταλήσει κάοιος ένα απόγευμα από την ζωή του για το καλό της πόλης.)

  Πρέπει η διοίκιση να αναφερθεί στο γεγονός γιατί αρκετά το αποσιώπησε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΕΙΨΗ ΤΟΥ
  Ανώνυμος
  19 Ιουλίου 2012 7:31 μ.μ.

  Αυτές οι πρακτικές μυρίζουν λίγο φασισμό.
  Η κατάσταση είναι άσχημη και αυτό δεν πρέπει να περάσει.
  Η διοίκηση μπορεί να έχει ευθύνες για την κατάσταση της πλατείας και να έχει ανεχθεί πολλά αλλά η είσοδος μπράβων στο Δημαρχείο (δεν είναι βέβαια πρώτη φορά) πρέπει να σταματήσει.
  Τα αιτήματα να κατατίθενται κανονικά και να τα διαχειρίζονται στην ανάγκη οι δικηγόροι τους αν θεωρούν ότι έχουν αδικηθεί.

  Τέλος όποιος πραγματικά ενδιαφέρεται ας παραβρεθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο της επόμενης Τρίτης και ζητήσουμε να συζητηθεί. (Ας σπαταλήσει κάποιος ένα απόγευμα από την ζωή του για το καλό της πόλης.)

  Πρέπει η διοίκηση να αναφερθεί στο γεγονός γιατί αρκετά το αποσιώπησε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. Αν αναφερθεί το γεγονός στο δημοτικό συμβούλιο θα πρέπει να καλέσει και την άλλη πλευρά για να ακουστούν όλες οι απόψεις...

  Αν ήθελε να θέσει το θέμα και αν τα πράγματα είχαν γίνει όπως τα λέει η διοίκηση, μέσω πολυγραφότατου στο blog αντιδημάρχου της, θα έπρεπε να είχε καταθέσει ήδη μήνυση... (τι πάει να πει φοβήθηκαν το αυτόφωρο)

  Τώρα τι να κάνει ? Να το φέρει στο δημοτικό συμβούλιο για να καταδικαστεί η συμπεριφορά κάποιων που δεν θα έχουν καλεστεί για να πουν την άποψή τους ?

  ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ

  Η λύση είναι απλή: Όταν μπαίνουν μπράβοι και απειλούν στο δημαρχείο φωνάζεις την αστυνομία, υποβάλεις μήνυση και τους μαζεύει η αστυνομία...

  Εκτός αν τα πράγματα δεν έγιναν όπως λέει η διοίκηση...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 17. ή εκτός αν τους κρατάει στο χέρι ο μαγαζάτορας

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 18. Προς σ. Βλαντή:

  http://www.youtube.com/watch?v=rXLCKVTGSE4

  Γιώργη δικό σου...

  Τραγούδα το στο Πράσινο Λόφο με τον Κεσκινίδη και τον Λεζγή τις Απόκριες...

  ΗΡΩΕΣ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 19. Η ΣΩΣΤΗ ΕΚΔΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΖΩ NEWS
  http://www.zonews.gr/Index.php?showbody=1&articleid=8844

  ΚΑΛΙΟ ΑΡΓΑ ΠΑΡΑ ΠΟΤΕ

  ΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΠΟΛΥ ΦΟΡΑ.
  -ΚΑΘΕ 10 ΚΑΦΕΔΕΣ ΚΟΒΟΥΝ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ
  - ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ , ΚΑΙ ΦΟΡΟΥΣ
  - ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΓΚΕΣ ΚΛΠ
  - ΜΑΣ ΦΕΡΝΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΜΠΙΧΛΑ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ
  - ΜΑΣ ΦΕΡΝΟΥΝ ΟΥΣΙΕΣ
  - ΤΩΡΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΚΦΟΒΙΖΟΥΝ.
  - ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ
  ΚΑΙ ΧΙΛΙΑ ΑΛΛΑ

  ΝΑ ΑΓΙΑΣΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΒΛΑΝΤΗ – ΜΠΟΥΚΗ ΚΑΙ ΚΕΣΚΙΝΙΔΗ.
  ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΑΚΩΣΟΥΝ ΕΠΡΕΠΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ (2011) ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ.
  ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΣΤΥΛ “ ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ “ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΣΙΜΠΑΕΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ. ΤΟ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΕΙΩΘΟΥΝ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.  Υ. Γ
  1. ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΣΤΗ ΣΥΡΡΑΞΗ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΠΑΚΗΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΚΟΤΩΜΟΣ
  2. ΚΑΤΟΠΟΔΗ ΕΧΕΙΣ ΞΕΦΥΓΕΙ (ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΛΕΣ ΧΟΝΤΡΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ)


  Γ&Δ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 20. ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡ-ΜΠΑΜΠΑΛΟΥ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΑΤΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡ-ΤΣΕΚΟΥΡΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ!!!!
  ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΡΙΑΝΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑΛΟ ΑΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ!
  (ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΤΟΝ ΤΣΕΚΟΥΡΑ ΘΑ ΤΟΝ ΞΑΝΑΠΟΥΝ ΜΑΛΑΚΑ ΣΤΟΝ ΔΙΑΔΡΟΜΟ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΘΑ ΦΥΓΕΙ!!!)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 21. Tο "ρεπορτάζ" δεν είναι τίποτε άλλο από φτηνή πολιτική αλητεία του Αντωνάκη του ψεύτη και όσων τον στηρίζουν και του έχουν τάξει.Ακους εκεί ο φουσκωτός με τους μπράβους να αποκαλείται "ιδιώτης με θεσμικό ρόλο"!!!!!
  Οι μαλακίες της Διοίκησης του Δήμου σε σχέση με την πλατεία είναι απανωτές.Τραπεζάκια όμως στο πάρκο,δεν θα μπούνε.Άιντε γελοίοι που θέλετε να κάνετε προβοκάτσια και χιούμορ.Ουστ κοπρόσκυλα!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 22. είτε φουσκωτοί είτε ξεφούσκωτοι η εικόνα να πέφτει ξύλο στον τρίτο όροφο δεν κολακεύει κανένα. Αν ο Κατωπόδης ψεύδεται ας του κάνουν μήνυση. Αυτό το κουλό όμως ''ότι δεν έγιναν μηνύσεις για να αποφευχθεί το αυτόφωρο'' τι σημαίνει? Φοβήθηκαν οι αντιδήμαρχοι μην περάσει ο Σταματίου και οι φίλοι του αυτόφωρο? Πολύ ευαίσθητους αντιδήμαρχους έχουμε

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 23. http://www.youtube.com/watch?v=35XeOFWRm7I

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 24. Ξανάπιασε δουλειά στο blog o γνωστός αντιδήμαρχος...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 25. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΜΕ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΣΟΥ ΤΟΥΣ ΩΡΑΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΑΓΚΕΣ ΠΟΥ ΣΕ ΞΕΛΑΣΠΩΝΑΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΤΕΜΕΚ! ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΛΑΟΥ ΠΟΥ ΕΝΩ ΕΧΕΙ ΑΝΕΞΙΤΗΛΑ ΠΡΟΤΥΠΑ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΗΡΩΕΣ ΚΑΙ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΔΕΣ. ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΣ ΚΑΙ Ο ΒΛΑΝΤΗΣ ΕΠΕΙΔΗ ΠΕΤΑΞΕ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΚΑΤΩ! ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΤΟΥΜΕ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΒΛΑΝΤΗ ΗΡΩΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ ΜΕ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ. ΓΙΑ ΚΑΝΤΕ ΤΟΥ ΜΠΟΥ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΙΝΑΧΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΒΟ ΤΟΥ! ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΕΙΤΕ, ΤΗΡΟΥΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΑΝΑΛΟΓΙΩΝ, ΠΟΣΟ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΥΠΟ ΤΟΝ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΤΟΥ....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 26. ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΔΑΛΙΑΝΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΜΑΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΜΑΓΑΖΙ!!! ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΙΣΗ ΤΡΑΠΕΖΟΚΑΘΙΣΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ!

  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΑ ΤΑ ΨΑΞΕΤΕ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 27. Φτηνός,χυδαίος,λαϊκιστής και προβοκάτορας ο συντάκτης του άρθρου,όπως και όσοι αρπάζουν την ευκαιρία να χλευάσουν τους Αντιδήμαρχους που δεν έκατσαν να τις φάνε.Οι κατήγοροι (δικαίως) της Δημοτικής Αρχής για την πολιτική της στην πλατεία,μεταμορφώνονται σε υπερασπιστές των επιχειρηματιών,στη μοναδική περίπτωση που ο Δήμος πράττει το σωστό.Οπαδοί των παρατάξεων της Αντιπολίτευσης που περιμένουν με τη κουτάλα έτοιμη να μπουκάρουν στο Δήμο,για να ...σώσουν το Ηράκλειο.Όπως και η Διοίκηση,θα πάρετε και σεις αυτά που έστριψε(κατά τον Αντωνάκη με το σπασουάρ) ο Αντιδήμαρχος.Γιατί απλά οι επόμενες Δημοτικές εκλογές θα διεξαχθούν με άλλους όρους και κάτω από άλλες συνθήκες και οι έσχατοι πα γίνουν πρώτοι.Μέχρι τότε μπορείτε να γαυγίζετε όσο θέλετε....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 28. Δηλαδή αν κατάλαβα καλά εσύ ο τελευταίος είσαι οπαδός των εσχάτων της αντιπολίτευσης...

  Μάλιστα !!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 29. Όχι ο τελευταίος ... Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ....

  ΑΛΛΆ ΑΣΤΗΝ ΚΙ ΑΥΤΗΝ ΝΑ ΓΑΥΓΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΤΑΙ ΤΟΝ ΚΟΚΚΙΝΟ ΔΕΚΕΜΒΡΗ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 30. Παιδιά ξέρει κανίς που κρύβετε ο βρουστης ,για τη τον ψαχνή η αστυνομία

  ΑπάντησηΔιαγραφή