ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ!!!

Απίστευτο κι όμως αληθινό!!!
Αντιδήμαρχος προσέφερε προστασία σε Αντιδήμαρχο όταν ο πρώτος διαφώνησε έντονα με πολίτη.
Σοβαρότατο επεισόδιο συνέβη την Παρασκευή 13 Ιουλίου στο γραφείο Δημάρχου στο Δημαρχείο της πόλης του Ηρακλείου Αττικής, μεταξύ ιδιοκτήτη καταστήματος της πόλης και στελεχών της διοίκησης του Δήμου, σύμφωνα με έγκυρες και αποκλειστικές πληροφορίες του Χ-τύπου.

Ο επιχειρηματίας είχε πάει στο δημαρχείο ως ιδιώτης, αλλά και με θεσμικό ρόλο, προκειμένου να μιλήσει με τη διοίκηση επί των αιτημάτων που έχουν υποβληθεί από επιχειρήσεις για τοποθέτηση τραπεζοκαθισμάτων στην κεντρική πλατεία “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης”, καθώς και για πιθανή πεζοδρόμηση της οδού Ναρκίσσων, στο τμήμα μπροστά από την πλατεία.
Ωστόσο, μπροστά στο γραφείο Δημάρχου είχαμε έναν έντονο λεκτικό καυγά που ξεκίνησε μεταξύ του Αντιδημάρχου, αρμόδιου επί των θεμάτων και του καταστηματάρχη, όπου ενεπλάκησαν και άλλοι Αντιδήμαρχοι είτε πυροσβεστικά, είτε εμπρηστικά..
Τα «παλικάρια» του Δημάρχου, Παντελή Βλασσόπουλου, μας έδειξαν ότι εκτός από ικανότητες διοίκησης εκτελούν και χρέη μασίστα. Α, όλα και όλα, δεν παίρνεις έτσι αντιδημαρχία από το Βλασσόπουλο αν δεν είσαι αίλουρος και δεν ξέρεις κάνα δύο γερά πιασίματα. Όπως λέμε κάνα δυο ξένες γλώσσες.
Και εδώ πρέπει να αναφέρουμε πως υπάρχουν καταγγελίες ότι ο υπερασπιστής Αντιδήμαρχος χτύπησε τον πολίτη στο κεφάλι πισώπλατα την ώρα που λογομαχούσε με άλλον Αντιδήμαρχο και για να τον αιφνιδιάσει του χίμηξε και του έσφιξε και τα γεννητικά του όργανα. Όχι παίζουμε.
Βέβαια ο Αντιδήμαρχος ήταν τυχερός διότι με την επέμβαση των ψυχραιμότερων αποτράπηκαν τα χειρότερα και πιθανόν με απρόβλεπτες συνέπειες. Αργότερα οι δύο πλευρές συναντήθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα όπου πήγαν για να καταθέσουν μηνύσεις.
Πρώτοι, βέβαια, από ότι μάθαμε πήγαν οι Αντιδήμαρχοι. Μάλλον γιατί ο ένας πρέπει να στραμπούλιξε τα δάκτυλά του από το σφίξιμο. Όταν εμφανίστηκε και ο επιχειρηματίας τον παρακάλεσαν να αποσύρει τη μήνυση και να λήξει το θέμα εκεί λόγω αυτοφώρου και για τις δύο πλευρές.
Είδες, δύσκολη η στενή για αντιδημάρχους, δεν είναι μαθημένοι.
Ωστόσο, και αυτή η υπόθεση δημιουργεί ζήτημα αναφορικά με την αντιμετώπιση από μέλη της διοίκηση πολιτών και επαγγελματιών που έχουν συναλλαγές με το Δήμο…
Ο Δήμαρχος, Παντελής Βλασόπουλος, μετά από την πολύ σύγχυση που έλαβε έφυγε διακοπές και παρακάλεσε το θέμα να μείνει εντός των τειχών.
Πριν λίγες μέρες πάλι είχαμε και άλλο επεισόδιο με Αντιδήμαρχο να επιτίθεται λεκτικά στην πλατεία σε ηλικιωμένο και αυτός ανήμπορος να βάζει τα κλάματα. Τώρα γιατί Αντιδήμαρχος χτυπά πολίτη; Γιατί του έχει ξεφύγει του δημάρχου η κατάσταση. Θα μου πεις ποτέ δεν την είχε. Γιατί δεν ζήτησε παραιτήσεις εκείνη τη στιγμή; Και αυτή τη φορά, βεβαίως, για το Δήμαρχο και αυτό το θέμα ήταν ήσσονος σημασίας.
Τώρα, πέρα από την πλάκα να πάμε στην ουσία. Είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ να βρίζεις και να χτυπάς πολίτη για οποιοδήποτε λόγο. Αν είναι εριστικός φώναξε την αστυνομία να τον πάρει. Πολιτισμένες λύσεις υπάρχουν πολλές.
Ο Δήμαρχος πρέπει πια να σταματήσει να είναι απών, και η αντιπολίτευση να λάβει τα μέτρα της και να ζητήσει εξηγήσεις για την κατασυρροήν ανάρμοστη συμπεριφορά των μελών της διοίκησης.
Εμείς για ρεπορτάζ όταν πάμε στο Δήμο Ηρακλείου πάντως φοράμε σπασουάρ το συνιστούμε και σε εσάς.
Ποτέ δεν ξέρεις.

Από το www.xtypos.gr