ΠΑΕΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χωρίς δημοτική συγκοινωνία θα μείνει ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής καθ' όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού και οι ελπίδες πλέον στρέφονται σε υπογραφή σύμβασης με την ΕΘΕΛ για την προμήθεια τριών λεωφορείων από το Σεπτέμβριο.

Είχαμε γράψει σε προηγούμενο ρεπορτάζ ότι το εναπομείναν λεωφορείο της υπηρεσίας καθηλώθηκε εξαιτίας σοβαρού μηχανικού προβλήματος, ενώ για τον Αύγουστο η υπηρεσία δεν θα λειτουργήσει, όπως συμβαίνει κάθε χρόνο, “λόγω θερινής περιόδου”, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του Δήμου.

Συνάντηση του Δημάρχου με τον Υπουργό Μεταφορών
Πάντως, ο Δήμαρχος της πόλης κ. Παντελής Βλασσόπουλος, ενημέρωσε το Δημοτικό Συμβούλιο στη συνεδρίαση της Τρίτης 24 Ιουλίου πως, κατά πάσα πιθανότητα, αρχές Σεπτεμβρίου θα υπογραφεί προγραμματική σύμβαση με την ΕΘΕΛ για την προμήθεια τριών λεωφορείων (δύο βασικών και ενός αναπληρωματικού). Το θέμα τέθηκε και στη συνάντηση που είχε ο Δήμαρχος πριν λίγες ημέρες με τον Υπουργό Ανάπτυξης, Υποδομών και Μεταφορών, κ. Κωστή Χατζηδάκη. Ο κ. Βλασσόπουλος μίλησε, επίσης, με τον Υπουργό και για θέματα οδοποιίας και, όπως πληροφόρησε ο ίδιος το Δημοτικό Συμβούλιο κλείστηκε νέο ραντεβού με τον αρμόδιο Υφυπουργό κ. Σταύρο Καλογιάννη.

Από το www.xtypos.gr