Τετάρτη, Ιουλίου 11, 2012

ΦΤΟΥ ΚΑΙ ΑΠ' ΤΗΝ ΑΡΧΗ


Αναφορά στην Απόφαση του Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, κ. Ηλία Λιακόπουλου με την οποία ακυρώθηκε ο διορισμός του Γενικού Γραμματέα του Δήμου Ηρακλείου Αττικής κ. Ηλία Θεοδώρου, έκανε ο Δήμαρχος κ. Παντελής Βλασσόπουλος στο ξεκίνημα της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου την Τρίτη 10 Ιουλίου.

Ο Δήμαρχος ενημέρωσε το Σώμα πως προχώρησε στη διακοπή της σύμβασης με τον κ. Θεοδώρου για να προσθέσει πως θα γίνει εκ νέου νέα σύμβαση μαζί του καθώς ο πρώην πλέον Γενικός έχει κάνει διακοπή της εταιρείας “Europlace”. Μάλιστα ο κ. Βλασσόπουλος σημείωσε πως ο κ. Θεοδώρου συνεχίζει να χαίρει της εκτίμησης και της εμπιστοσύνης της διοίκησης και για αυτό η συνεργασία μαζί του θα συνεχιστεί. Πάντως, αίσθηση προκάλεσε ότι ο Δήμαρχος, παρά το χτύπημα από τον Αποκεντρωμένη Διοίκηση, πέρασε το ζήτημα ως κάτι τυπικό και δεν έδειξε διάθεση για αυτοκριτική. 

Επίσης δεν εξήγησε τι θα γίνει με τις Αποφάσεις που έχει υπογράψει ο κ. Θεοδώρου.
Από την πλευρά της αντιπολίτευσης το μοναδικό σχόλιο προήλθε από τον Δημοτικό Σύμβουλο της μείζονος κ. Κυριάκο Κουτρούλη ο οποίος παρατήρησε πως πρέπει να υπάρχει μεγαλύτερη προσοχή από την πλευρά της διοίκησης στην επιλογή των συνεργατών της.

Από το www.xtypos.gr
ΕΝΕΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ Web Developer

9 σχόλια:

 1. Με την αμοιβή που έπαιρνε μέχρι σήμερα τι θα γίνει;
  Αυτά τα χρήματα πρέπει ή να επιστραφούν η να καταλογισθούν.
  Για να δούμε.
  Βασικά να δούμε αν θα το συνεχίσουν αυτοί που το ξεκίνησαν.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ηλία, φέρε πίσω τα λεφτά! Χαχαχαχα...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Να μου το θυμηθείτε αυτή η εμμονή του Παντελή με τον Γενικό δεν θα έχει καλό τέλος...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Είμαι περιέργος και αναμένω με ενδιαφέρον την παρουσίαση (?) του θέματος από τοπικό εκδότη, ο οποίος όταν πρωτΟβγήκαν οι καταγγελίες για τον Γ.Γ. έκανε ανάρτηση με τίτλο " ΑΦΟΡΜΗ ΓΙΑ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ "... !!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. ΣΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΜΠΕΚΡΟΦΕΣΤΙΒΑΛ Ο ΒΛΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΧΕ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟΔΩΡΟΥ.
  Σ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΕΚΡΟΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΑΠ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Ο ΒΛΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΟΥ ΓΙΑ ΓΓ.

  Γ&Δ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Έγιναν και φεστιβάλ με τον Νταλάρα για να απορροφηθεί από τον κόσμο το μνημόνιο και να περάσει , την ίδια περίπου περίοδο που είχαμε "επιγραφές" εναντίον του μνημονίου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΠΙΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟ....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Μετά το 45% του ΣΥΡΙΖΑ που είχε προβλέψει ο εκδότης-κρατικοδίαιτος επαναστάτης, άλλη μια δημοσιογραφική πετυχεσιά του.
  Ξέρεις πώς θα παρουσιάσει το θέμα, φίλε μου; Κάνοντας γαργάρες με αλατόνερο. Είπαμε: Οικογενειάρχης άνθρωπος, έχει πολλά στόματα να θρέψει. Από τη σύνταξη του ΟΓΑ να περιμένει;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. http://ekfrasi.net/full_product.php?prod_id=3439  ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΣΕ Η ΜΕΙΩΣΗ ΑΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΕς ΠΟΣΟΤΗΤΕς ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ....

  ΑπάντησηΔιαγραφή