ΦΤΟΥ ΚΑΙ ΑΠ' ΤΗΝ ΑΡΧΗ

Αναφορά στην Απόφαση του Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, κ. Ηλία Λιακόπουλου με την οποία ακυρώθηκε ο διορισμός του Γενικού Γραμματέα του Δήμου Ηρακλείου Αττικής κ. Ηλία Θεοδώρου, έκανε ο Δήμαρχος κ. Παντελής Βλασσόπουλος στο ξεκίνημα της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου την Τρίτη 10 Ιουλίου.

Ο Δήμαρχος ενημέρωσε το Σώμα πως προχώρησε στη διακοπή της σύμβασης με τον κ. Θεοδώρου για να προσθέσει πως θα γίνει εκ νέου νέα σύμβαση μαζί του καθώς ο πρώην πλέον Γενικός έχει κάνει διακοπή της εταιρείας “Europlace”. Μάλιστα ο κ. Βλασσόπουλος σημείωσε πως ο κ. Θεοδώρου συνεχίζει να χαίρει της εκτίμησης και της εμπιστοσύνης της διοίκησης και για αυτό η συνεργασία μαζί του θα συνεχιστεί. Πάντως, αίσθηση προκάλεσε ότι ο Δήμαρχος, παρά το χτύπημα από τον Αποκεντρωμένη Διοίκηση, πέρασε το ζήτημα ως κάτι τυπικό και δεν έδειξε διάθεση για αυτοκριτική. 

Επίσης δεν εξήγησε τι θα γίνει με τις Αποφάσεις που έχει υπογράψει ο κ. Θεοδώρου.
Από την πλευρά της αντιπολίτευσης το μοναδικό σχόλιο προήλθε από τον Δημοτικό Σύμβουλο της μείζονος κ. Κυριάκο Κουτρούλη ο οποίος παρατήρησε πως πρέπει να υπάρχει μεγαλύτερη προσοχή από την πλευρά της διοίκησης στην επιλογή των συνεργατών της.

Από το www.xtypos.gr