ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ Η Β. ΤΣΑΠΙΝΟΥ ΑΠΟ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

Παρελθόν αποτελεί από το Δημοτικό Συμβούλιο Ηρακλείου Αττικής η Δημοτική Σύμβουλος της συμπολίτευσης, κα Βάσω Τσαπίνου, η οποία υπέβαλε την παραίτησή της. Το γεγονός ανακοινώθηκε στο ξεκίνημα της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου την Τρίτη 10 Ιουλίου από τον Δήμαρχο, κ. Παντελής Βλασσόπουλος, ο οποίος ανέφερε πως οι λόγοι της παραίτησης είναι “προσωπικοί και επαγγελματικοί”.

Ο κ. Βλασσόπουλος ευχαρίστησε τον κα Τσαπίνου για την προσφορά της και έδωσε τις ευχές του στην αντικαταστάτρια της που είναι η πρώτη επιλαχούσα του ψηφοδελτίου της παράταξης, κα Ανθή Χαρώνη, η οποία έδωσε το παρών στη συνεδρίαση της Τρίτης.

Από το www.xtypos.gr

Σχόλιο από τον Blogger

Κατά την γνώμη μου η παραίτηση της Β. Τσαπίνου ήταν αναμενόμενη, ίσως και να καθυστέρησε λίγο να διαφοροποιηθεί στην ελεύθερη πτώση της διοίκησης και μάλιστα χωρίς αλεξίπτωτο. Η διοίκηση του Π. Βλασσόπουλο σκέφτεται και πράττει εντελώς διαφορετικά από αυτό που  περιμέναμε και μας είχε προετοιμάσει προεκλογικά. Παρά τις ψυχρολουσίες η διοίκηση επιμένει σε μία γραμμή που προσβάλλει τις ιδεολογικές αντιλήψεις αλλά και την ηθική πολλών στελεχών της, δημιουργώντας προσωπικούς λόγους αποχώρησης Κε Βλασσόπουλε.