Παρασκευή, Αυγούστου 03, 2012

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΗ ΜΙΛΑΣ...


Για άλλη μια φορά οι προβληματικές διαχρονικά σχέσεις του Δήμου Ηρακλείου Αττικής με τους ιδιοκτήτες καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος στο κέντρο της πόλης βρέθηκαν στο επίκεντρο συζήτησης στο Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης.
Αφορμή αποτέλεσε το επεισόδιο που συνέβη πριν λίγες ημέρες έξω από το γραφείο Δημάρχου μεταξύ στελεχών της διοίκησης και καταστηματάρχη. Ενημέρωση για το συμβάν ζήτησαν στο Δημοτικό Συμβούλιο από την πλευρά της διοίκησης Δημοτικοί Σύμβουλοι της αντιπολίτευσης.

Τι ανέφερε για το επεισόδιο ο Γιώργος Βλαντής
Η ενημέρωση για τον καβγά προήλθε από τον Αντιδήμαρχο Ανάπτυξης και Υποδομών και Πρόεδρο της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, κ. Γιώργο Βλαντή, ο οποίος ξεκίνησε με την παράθεση του ιστορικού της υπόθεσης, επιβεβαιώνοντας ακράδαντα το ρεπορτάζ για το επεισόδιο που έβγαλε πρώτo το www.xtypos.gr στην επιφάνεια. Σύμφωνα με τα λεγόμενα του, εδώ και αρκετό καιρό κάποιοι καταστηματάρχες ζητούν να τους παραχωρηθεί χώρος στην κεντρική πλατεία “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης” (ΗΣΑΠ) για την ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων σε τμήμα της στη βορειοδυτική πλευρά, κάτι που απαιτεί να καταργηθούν πέτρινα παγκάκια που είναι εκεί.

Ο Αντιδήμαρχος τόνισε πως η διοίκηση δεν αντιμετωπίζει θετικά αυτό το αίτημα. Ωστόσο, έφερε το θέμα προς συζήτηση στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής. Εκεί ξεκινάει και η βάση της κόντρας του κ. Βλαντή με τον καταστηματάρχη που ήταν παρών στη συνεδρίαση της Επιτροπής, εκπροσωπώντας τους συναδέλφους του αλλά και τον Σύλλογο Καταστηματαρχών της πόλης. Συγκεκριμένα, ο κ. Βλαντής τονίζει πως το αίτημα απορρίφτηκε από την Επιτροπή, ενώ ο καταστηματάρχης επιμένει πως δεν ελήφθη απόφαση αλλά υπήρξε αναβολή. Ο Αντιδήμαρχος συμπληρώνει εδώ πως η Επιτροπή είπε ότι θα συζητήσει ένα άλλο αίτημα των καταστηματαρχών σχετικά με την πεζοδρόμηση τμήματος της οδού Ναρκίσσων, μπροστά από την πλατεία.
Την Παρασκευή 20 Ιουλίου ο κ. Βλαντής συναντήθηκε με τον καταστηματάρχη και τον αδελφό του οι οποίοι έφεραν τα πρακτικά της συνεδρίασης της Επιτροπής υπογραμμίζοντας πως έχουν δίκιο (ότι δηλαδή το θέμα αναβλήθηκε) και ζητώντας να τεθεί το θέμα πάλι στην Επιτροπή. Ο Αντιδήμαρχος δεν δέχθηκε την άποψη τους και, ενώ αρχικά τα πράγματα ήταν ήρεμα, κουβέντα στην κουβέντα τα αίματα άναψαν. Ο κ. Βλαντής υποστηρίζει πως από την πλευρά του καταστηματάρχη ειπώθηκαν λόγια προσβλητικά προς τον ίδιο και τα οποία τον εκνεύρισαν. Στη συνέχεια, πάντα σύμφωνα με τα λεγόμενα του, ο ένας από τους δυο αδελφούς κινήθηκε απειλητικά προς το μέρος του και έτσι ξεκίνησε ο καυγάς στον οποίο ενεπλάκησαν και άλλα στελέχη της διοίκησης, όπως ο κ. Μπούκης και ο κ. Θεοδώρου, ενώ έπεσε και ξύλο με τον κ. Βλαντή να υποστηρίζει πως ο κ. Μπούκης “έφαγε” μια γροθιά. 

Αν και οι δύο πλευρές οδηγήθηκαν μετά στην αστυνομία για υποβολή μηνύσεων τελικά αποφασίστηκε να μην κινηθεί η διαδικασία του αυτοφώρου αν και όπως είπε ο κ. Βλαντής θα υποβληθεί μήνυση από τη Δημοτική Αρχή. “Αυτό το γεγονός συνιστά μια πολύ χοντρή επίθεση στην τοπική μας εξουσία και κατά αυτή την έννοια όλο το Δ.Σ. πρέπει να είναι αλληλέγγυο απέναντι σε αυτές τις ενέργειες” τόνισε ο Αντιδήμαρχος. Εδώ πρέπει να ξεκαθαρίσουμε πως αυτή είναι η εκδοχή της διοίκησης για το επεισόδιο, ενώ στη συνεδρίαση δεν υπήρχε εκπρόσωπος του καταστηματάρχη για να υπάρξει και αντίλογος.

Iση αντιμετώπιση των επιχειρηματιών ζήτησε η Αντιπολίτευση
Από την πλευρά της αντιπολίτευσης όλες οι παριστάμενες παρατάξεις καταδίκασαν το γεγονός και τις συμπεριφορές βίας που το συνόδευσαν. Ωστόσο, ξεκίνησε ένας νέος γύρος συζήτησης και σχετικά με τις σχέσεις της Δημοτικής Αρχής με τους καταστηματάρχες, με κάποιους Συμβούλους να τονίζουν πως η ανισομερής στάση της διοίκησης απέναντι στους επαγγελματίες ενθαρρύνει τέτοιου είδους φαινόμενα. Για επιλεκτική συμπεριφορά της διοίκησης που υποθάλπει τέτοιου είδους γεγονότα έκανε λόγο ο Σύμβουλος της μείζονος, κ. Κυριάκος Κουτρούλης, που θύμισε την απόφαση για μείωση των τελών κατάληψης κοινόχρηστων χώρων, η οποία ουσιαστικά αφορούσε κάποια καταστήματα στο κέντρο χαρακτηρίζοντας την “σκανδαλώδη”. 

Να χαράξει το Δημοτικό Συμβούλιο τη δική του κόκκινη γραμμή που θα είναι κοινή για όλους ζήτησε ο Σύμβουλος της ελάσσονος κ. Γιώργος Παπαδημητρίου συμπληρώνοντας πως οι Δημοτικοί Σύμβουλοι μπορούν να γίνουν θεματοφύλακες του νόμου ώστε να επέλθει ξανά η ειρήνη και η ηρεμία στην πόλη Ιδιαίτερα επικριτική απέναντι στη συμπεριφορά των καταστηματαρχών ήταν η επικεφαλής του “Δικτύου Πολιτών” κα Ειρήνη Κατσινοπούλου που δεν έκρυψε την έκπληξη της ειδικά για το αίτημα να απομακρυνθούν τα παγκάκια ώστε να μπουν τα τραπεζοκαθίσματα. “Έχει ξεφύγει η κατάσταση....αν θεωρούν πως οτιδήποτε δεν είναι καλυμμένο με κατοικίες πρέπει να τους αποδίδεται πρέπει να το μήνυμα του Δημοτικού Συμβουλίου να είναι πολύ ηχηρό” τόνισε και ζήτησε να αναθεωρηθεί ο Κανονισμός για την παραχώρηση τετραγωνικών μέτρων σε κοινόχρηστους χώρους. Να υπάρχει ίση αντιμετώπιση των καταστηματαρχών ζήτησε από την πλευρά της παράταξης “Όραμα για το Ηράκλειο” ο κ. Γιάννης Γκίκας. Ο ίδιος είπε πως ο κάθε επιχειρηματίας θέλει να προστατέψει την επιχείρηση του και να επιβιώσει σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς. Ωστόσο, είπε πως τέτοιες "εξάρσεις" είναι καταδικαστέες.

Τα αιτήματα του Νίκου Μπάμπαλου
Για αναμενόμενο γεγονός μίλησε ο επικεφαλής της παράταξης “Ηράκλειο- Ανθρώπινη Πόλη” κ. Νίκος Μπάμπαλος από τη στιγμή που η διοίκηση, σύμφωνα με τον ίδιο, ανέχεται και δεν ελέγχει φαινόμενα αυθαιρεσιών από καταστηματάρχες. Ο κ. Μπάμπαλος θύμισε στον κ. Βλαντή τη δήλωσή του το Μάρτιο του 2011 πως θα ξήλωσε τις κατασκευές στην κεντρική πλατεία, κάτι που δεν έκανε και ακολούθως είπε πως με αυτή τη συμπεριφορά να δημιουργούνται προσδοκίες σε άλλους καταστηματάρχες. 

Ο κ. Μπάμπαλος υπέβαλε μια σειρά προτάσεων προς τη Δημοτική Αρχή όπως, μεταξύ άλλων, τον επανέλεγχο της λειτουργίας των καταστημάτων υγειονομικού εβνδιαφέροντος στο κέντρο της πόλης, την απελευθέρωση των παρανόμως καταληφθέντων κοινόχρηστων χώρων από πάσης φύσεως εμπόδια, τον πλήρη έλεγχο των οικονομικών υποχρεώσεων των καταστηματαρχών απέναντι στο Δήμο και την άμεση κίνηση των διαδικασιών για την είσπραξη των οφειλομένων. Ιδιαίτερη έμφαση έδωσε ο κ. Μπάμπαλος στο αίτημα για εκκίνηση συζήτησης και ουσιαστικού διαλόγου για ένα νέο σχέδιο χρήσεων γης ως πρώτο στάδιο για τον επανασχεδιασμό και επανακαθορισμό της λειτουργίας, του ρυθμού, της μορφής, του χαρακτήρα του αστικού ιστού της πόλης. 

Σύμφωνα με τον κ. Μπάμπαλο με αυτόν τον τρόπο θα υπηρετηθούν νέες προτεραιότητες με στόχο: τη διαφύλαξη, ανάδειξη και αναβάθμιση των περιοχών κατοικίας, την οργάνωση με νέους όρους και τον περιορισμό των περιοχών συγκέντρωσης τριτογενών δραστηριοτήτων εμπορίου, γραφείων και αναψυχής, τον επαναπροσδιορισμό του πολεοδομικού κέντρου με υπερτοπικό χαρακτήρα και την υιοθέτηση αρχών βιοκλιματικού σχεδιασμού στην πόλη. “Αν δεν πάρετε αποφάσεις θα είστε απλός θεατής των δρώμενων της πόλης μέχρι το τέλος της τετραετίας” προειδοποίησε τον Δήμαρχο ο κ. Μπάμπαλος.

Θα εφαρμοστεί ο νόμος, αλλά από του χρόνου
Ο Δήμαρχος, κ. Παντελής Βλασσόπουλος, απάντησε πως δεν υπάρχει διγλωσσία αλλά ούτε και διαφορετική συμπεριφορά από τη Δημοτική Αρχή απέναντι στους επιχειρηματίες. Για τη μείωση των τελών διευκρίνισε πως αφορούσε όλες τις ζώνες της πόλης και όχι μόνο το κέντρο (με τον κ. Κουτρούλη να τον καλεί να δει προσεκτικά την Απόφαση που πήρε το Σώμα).
Ο κ. Βλαντής, στη δευτερολογία του, υπογράμμισε πως η Δημοτική Αρχή όχι μόνο δεν παίρνει επιλεκτικές αποφάσεις αλλά είναι αποφασισμένη να φέρει εις πέρας “αυτή τη μάχη”. Συνεχίζοντας παραδέχτηκε πως υπάρχει απόσταση ανάμεσα στην πολιτική βούληση και στην εκτέλεση αναφέροντας πως υπάρχουν αντικειμενικές αδυναμίες που δεν επιτρέπουν “να γίνουν αυτά που πρέπει”. Ακολούθως, αποκάλυψε πως έπειτα από έλεγχο της διοίκησης ανακαλύφθηκε ότι σχεδόν το 80% των καταστημάτων καταλαμβάνουν περισσότερο χώρο από αυτόν που τους αναλογεί. Ο Αντιδήμαρχος είπε πως από του χρόνου αυτό θα πάψει να ισχύει και ο Δήμος θα δώσει τα μέτρα που ορίζει ο νόμος και θα τηρείται ο Κανονισμός κατά γράμμα, αναλαμβάνοντας την ευθύνη για τη φετινή χρονιά. 

 Πάντως, προειδοποίησε πως η διοίκηση δεν θα διστάσει να προχωρήσει σε αναθεώρηση του Κανονισμού ως προς το αυστηρότερο αν δεν δει ανταπόκριση από τους επαγγελματίες. Ένα άλλο μεγάλο θέμα που η διοίκηση είναι διατεθειμένη αν ανοίξει, όπως είπε ο Αντιδήμαρχος, είναι και κλειστές πρασιές των καταστημάτων. Εκεί ολοκληρώθηκε η συζήτηση για ένα θέμα που παραμένει ανοιχτή πληγή στο σώμα της πόλης εδώ και πολλά χρόνια χωρίς να φαίνεται να κλείνει εύκολα.

Από το www.xtypos.gr
ΕΝΕΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ Web Developer

5 σχόλια:

 1. Το ξέσπασμα του Γιώργου Βλαντή νούμερο 1234!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ.
  ΑΥΤΟ ΚΥΡΙΑ ΟΦΕΙΛΕΤΕ ΣΤΗΝ ΑΜΦΙΔΡΟΜΗ ΑΛΛΗΛΕΠΙΔΡΑΣΗ (sic!!) ΚΑΦΕΤΖΗΔΩΝ – ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.
  Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΣΧΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΙΟΤΙ Ή ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΟΚΑΘΙΣΜΑ Ή ΠΑΝΩ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ (super market).
  Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΔΙΑΦΟΡΗ, ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΕ ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ.
  ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΕΙΝΑΙ ΑΦΟΥ ΚΛΑΙΓΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΑΦΕΤΖΗΔΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ(όπως λένε) , ΚΑΙ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΕΝΑ ΚΑΡΟ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΑΠΛΩΝΟΝΤΑΙ;;;;;

  ΓΙΑΤΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΝΤΑΞΗ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΤΙΣ ΠΑΡΑΓΚΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ;;;

  ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΑΥΤΟ, ΑΝ Ο ΔΗΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΛΗΣΦΕΡΙΣΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΦΕΤΖΗΔΕΣ,ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΩΤΩΝ ΑΛΛΑ ΕΛΑ ΠΟΥ…………………..

  Γ&Δ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΠΑΝΤΕΛΗ ΠΕΤΑ ΤΟΥΣ ΕΞΩ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ...ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΣΙΦΛΙΚΙΑ ΤΟΥΣ ...ΚΑΝΕ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ .....ΚΟΨΤΟΥΣ ΤΟΝ ΚΟΛΟ ....Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ......

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ο ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ ΗΘΕΛΕ Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ (ΥΠΟΓΕΙΩΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ) ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΣΤΟΥΣ ΚΑΦΕΤΖΗΔΕΣ . ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΚΑΤΣΕ ΓΙΑΤΙ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ.
  ΑΡΑ
  ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ = ΚΑΤΣΙΝΟΠΟΥΛΟΥ
  ΚΚΕ = ΛΥΚΟΥΡΑΣ
  ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΝΑ ΧΑΡΙΣΤΕΙ Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΦΕΤΖΗΔΕΣ!
  ΒΛΑΜΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΟΥΝ; ΟΧΙ
  ΙΣΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΤΑ ΕΥΣΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΦΕΤΖΗΔΕΣ, ΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗ.

  Ο ΜΑΣΤΟΡΑΚΟΣ
  Ο ΜΠΑΜΠΑΛΟΣ
  Ο ΤΣΕΚΟΥΡΑΣ
  Η ΖΟΥΡΟΥ
  Η ΖΟΥΝΗ
  ΚΟΥΤΡΟΥΛΗΣ
  Και άλλοι που ξέρανε ότι αν εκτεθούν ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ

  ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ
  1. ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ Η ΣΒΟΛΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΦΕΤΖΗΔΕΣ
  2. ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΜΕΛΙΝΑΣ ΜΕΡΚΟΥΡΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΝΟΥΝ ΤΟ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΤΟΥΣ ΗΣΥΧΑ
  3. ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΠΑΧΑΛΟ ΟΛΟ ΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΛΟΓΩ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΟΥ ( ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΚΙΝΕΙΣΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ ΠΑΡΑ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ)
  4. ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΚΚΟ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΜΟΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΑΡΚΟ – ΠΩΛΗΤΕΣ.

  ΑΣΕ ΠΟΥ ΕΠΙ ΜΑΣΤΟΡΑΚΟΥ ΟΙ ΧΟΡΗΓΙΕΣ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΣΥΝΝΕΦΟ. (ΕΙΧΑΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΑΠΟ ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗ = ΑΒ- κλπ και ΓΙΓΑΝΤΩΘΗΚΑΝ ΕΠΙ ΜΑΣΤΟΡΑΚΟΥ ) ΤΙ ΦΩΝΑΖΕΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ Ο ΜΠΑΜΠΑΛΟΣ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΜΟΥΓΚΑ ΣΤΗ ΣΤΡΟΥΓΚΑ ΕΠΙ ΜΑΣΤΟΡΑΚΟΥ

  ΕΠΙ ΘΕΣΜΟΥ
  ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΘΕΣΜΟΥ ΚΑΙ ΒΛΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΣΥΝΕΧΙΣΑΝ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΡΑΚΟΥ δηλαδή
  1. ΦΤΙΑΧΤΗΚΑΝ ΟΙ ΠΑΡΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΚΑΦΕΤΖΗΔΩΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΩΣΑΝ
  2. ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΕΓΙΝΑΝ ΣΟΥΠΕΡ-ΜΑΡΚΕΤ
  3. ΦΤΙΑΧΤΗΚΑΝ ΡΑΜΠΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΚΑΡΟΥΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ.


  ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ (ΕΙΔΙΚΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ ΤΑΧΙ)

  ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ. ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΦΕΡΑΝ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ.

  Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΤΑΡΧΙΔΙΣΤΩΝ (ΑΝ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΣΥΝΔΙΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΙ ΧΟΡΗΓΙΕΣ)

  -ΤΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΟ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΕΧΕΙ ΓΙΓΑΝΤΩΘΕΙ ( ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΩΝ ΚΑΦΕΤΖΗΔΩΝ)
  ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ, ΟΣΟΙ ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΑΛΙΜΟ, ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ
  -Η ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ, ΟΛΟ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΒΡΩΜΑΕΙ.
  ΚΛΠ

  Γ&Δ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. http://www.tromaktiko.net/2012/08/24/ανατριχιαστικο-βιντεο-ανθρώπινες-κρ/

  ΑπάντησηΔιαγραφή