Παρασκευή, Αυγούστου 31, 2012

Στην καινούργια υπόγεια διάβαση του σταθμού του ΗΣΑΠ θα φιλοξενηθούν τα δημοτικά ιατρεία του Ηρακλείου Αττικής. Ήδη ο χώρος έχει διαμορφωθεί από συνεργεία του Δήμου και όλα είναι έτοιμα για τη μετακόμιση των υπηρεσιών που είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσουν να λειτουργούν στη νέα τους έδρα από την επόμενη εβδομάδα.

Σύμφωνα με την ενημέρωση που είχαμε από την αρμόδια Αντιδήμαρχο, κα Μαρία Γαλακτοπούλου, στον ανωτέρω χώρο θα μεταφερθούν τα ιατρεία της Καναπίτσας, της οδού Αυγής και του Δημαρχείου. Ο Δήμος θα πληρώνει ενοίκιο ύψους 500 ευρώ στον ΗΣΑΠ, εξοικονομώντας έτσι ένα σημαντικό ποσό από τα ενοίκια που έδινε για τα ιατρεία της Καναπίτσας και της Αυγής. Θυμίζουμε εδώ πως η μεταφορά των δημοτικών ιατρείων στο κέντρο της πόλης είχε προκαλέσει τις αντιδράσεις Συμβούλων της Αντιπολίτευσης σε πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Παραμένει το ιατρείο στο Παλαιό Ηράκλειο
Το μοναδικό ιατρείο που θα μείνει στην περιφέρεια της πόλης είναι αυτό του Παλαιού Ηρακλείου. Ωστόσο, όπως μας είπε η κα Γαλακτοπούλου, το ιατρείο θα φύγει από την υπάρχουσα θέση στην οδό Πλαπούτα και θα μεταφερθεί σε άλλο χώρο που ήδη έχει βρεθεί με χαμηλότερο ενοίκιο. Επίσης, η Αντιδήμαρχος μας είπε πως ακόμα αναμένεται απάντηση σχετικά με τη συνταγογράφηση από τους γιατρούς στα δημοτικά ιατρεία. Τέλος μας ενημέρωσε πως ο Δήμος έχει ζητήσει να υπάρχει και στο Ηράκλειο γιατρός για τη θεώρηση βιβλιαρίων ασφαλισμένων του δημοσίου.

Από το www.xtypos.gr

Leave a Reply

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Τελευταία σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Εφημερεύοντα

Σαν σήμερα

- Copyright © ΗΡΑΚΛΕΙΟ NEWS -Metrominimalist- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -