"ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΟΛΗ" ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ

Η κατάσταση της καθαριότητας στην Πόλη μας, δυστυχώς, εξακολουθεί να είναι πολύ κακή. Η εικόνα του Ηρακλείου είναι θλιβερή και δεν τιμά κανέναν, πλην ίσως εκείνους που ευθύνονται για τη σημερινή κατάσταση. Αναφέρουμε χαρακτηριστικά τη νησίδα της οδού Κουντουριώτη, στο χώρο που γίνεται η λαϊκή αγορά της Παρασκευής, όπου η κατάσταση παραμένει τραγική και υγειονομικά απαράδεκτη λόγω μη αποκομιδής των απορριμμάτων, που απομένουν μετά το πέρας της λαϊκής. Η διαχωριστική νησίδα της οδού Μ. Αντύπα, που είναι και δρόμος περιπάτου είναι γεμάτη από σκουπίδια και στέρεα απορρίμματα. 

Οι δρόμοι γύρω από την Αγία Τριάδα, Ικάρων, Οδυσσέως κλπ είναι δείγμα της απουσίας οδοκαθαρίσματος. Η κατάσταση στην διασταύρωση των οδών Κύπρου και Πυθαγόρα, ακριβώς δίπλα στο κληροδότημα του Δήμου, έχει ξεφύγει από τα όρια της αδιαφορίας και είναι εκτός ελέγχου. Όλα τα παραπάνω τα ανέφερε ο δημοτικός μας σύμβουλος Δημήτρης Τσεκούρας, στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 28ης – 8ου - 2012, ενώ ταυτόχρονα κατέθεσε και φωτογραφικό υλικό, για απόδειξη της πραγματικής κατάστασης.

Για άλλη μια φορά οι απαντήσεις που δόθηκαν από πλευράς Δημοτικής Αρχής δια στόματος του αρμόδιου αντιδημάρχου, ο Δήμαρχος ήταν για ακόμα φορά πολιτικά απών, δεν ήταν πειστικές και ξεκάθαρες.

Από το www.syneidisi.com