Πέμπτη, Αυγούστου 09, 2012

ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΠΡΑΒΟΥΣ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ


Το βίαιο περιστατικό μεταξύ ιδιοκτητών καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος και στελεχών της δημοτικής αρχής Ηρακλείου, απασχόλησε το Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης. Το συγκεκριμένο περιστατικό συνέβη την Παρασκευή 13 Ιουλίου και έφερε στη δημοσιότητα πρώτο το zonews.gr, (σχετική ανάρτηση http://www.zonews.gr/Index.php?showbody=1&articleid=8844) την Δευτέρα 16 Ιουλίου.

Στις τοποθετήσεις τους τόσο ο Δήμαρχος Π. Βλασσόπουλος όσο και ο αντιδήμαρχος Ηρακλείου Γιώργος Βλαντής επιβεβαίωσαν το περιεχόμενο της ανάρτησης του zonews.gr ενώ δεν υπήρξε καμία αναφορά σε χυδαίες φήμες και αναφορές που ακολούθησαν τις επόμενες μέρες της ανάρτησης του zonews.gr.

Για το θέμα τοποθετήθηκαν επίσης ο επικεφαλής της παράταξης «Ηράκλειο – Ανθρώπινη πόλη» Ν. Μπάμπαλος, η επικεφαλής της παράταξης «Δίκτυο Πολιτών» Ειρήνη Κατσινοπούλου, ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης «Ηράκλειο – Η πόλη μας» Κυριάκος Κουτρούλης, ο δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Παπαδημητρίου και ο δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Γκίκας. Διευκρινιστική παρέμβαση κάνει και ο αντιδήμαρχος Στέφανος Λεζγής.

Ειδικά σε ότι αφορά τους Ν. Μπάμπαλο και Κ. Κουτρούλη, αμφότεροι καταδίκασαν το επεισόδιο, ωστόσο άσκησαν και σκληρή κριτική στη δημοτική αρχή για την αντιμετώπιση συνολικά του θέματος των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Από την πλευρά του ο Γ. Βλαντής σημείωσε μεταξύ άλλων με έμφαση ότι «ανακαλύπτουμε συνέχεια νέα θέματα. Ότι μαθαίνουμε στο συγκεκριμένο θέμα το μαθαίνουμε από μόνοι μας. Έχουμε βρει πράγματα που δεν μπορούσαμε να φανταστούμε».

Δείτε το σχετικό βίντεο από τη ΖΩ TV.

ΕΝΕΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ Web Developer

27 σχόλια:

 1. ΓΥΡΩ ΣΤΟ 1990 Ο ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΥΠΟΓΕΙΟ ΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ ΤΟΥ ΗΣΑΠ. ΤΟ ΠΑΝΩ ΑΠ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΛΙΝΑΣ ΜΕΡΚΟΥΡΗ (ΤΟΤΕ ΛΕΓΟΤΑΝ ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΩΣ) ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΙΧΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΦΕΤΖΗΔΕΣ.
  Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΤΕ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ ΟΙ ΗΡΑΚΛΕΙΩΤΕΣ ΚΛΕΙΣΑΜΕ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΕΙΛΛΑΜΕ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟΝ ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ.
  ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ (ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΤΟ ΜΙΣΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΜΕ ΔΙΟΡΙΣΜΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟ) ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΑΜΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 100 ΓΕΝΕΕΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΟΥΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ.
  “ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΚΕΙΝΗΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ” ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΣΙΝΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ Ο ΛΥΚΟΥΡΑΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΚΟΠΤΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ, ΟΤΑΝ Ο “ΠΑΠΟΥΣ” ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ ΜΠΑΧΑΛΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ (ΗΤΑΝ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΜΕΤΕΤΡΕΨΕ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΕΡΧΟΜΕΝΩΝ.
  ΑΡΑ :
  ΚΑΤΣΙΝΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ
  ΛΥΚΟΥΡΑΣ
  ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΙΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΛΕΝΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΠΡΙΝ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΕΤΡΕΨΑΝ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΠΡΟΑΣΤΙΟ ΣΕ ΚΟΛΟΧΑΝΙΟ.

  ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ , ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ο ΜΑΣΤΟΡΑΚΟΣ ΤΟ ΕΠΑΙΞΕ ΗΣΥΧΟΣ.
  ΣΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΟΥ ΜΠΗΚΑΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΑ ΜΠΑΜΠΑΛΟΣ ΤΣΕΚΟΥΡΑΣ ΖΟΥΡΟΥ ΚΛΠ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΤΟ ΑΛΛΗΣΦΕΡΙΣΙ. Η ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΩΝ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΩΝ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΡΑΚΟΥ (ΚΑΡΝΑΒΑΛΟΣ ΟΥΣΑ ΚΑΙ Η ΙΔΙΑ ) ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΜΑΝΑ ΣΤΙΣ ΧΟΡΗΓΙΕΣ ( ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΟΤΕ ΡΕ ΜΠΑΜΠΑΛΕ ΟΙ ΧΟΡΙΓΙΕΣ ΗΤΑΝ ΚΑΛΕΣ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΕΣ;;;;;;;)
  ΠΗΡΑΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΣΒΟΛΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗ
  ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΝ ΧΑΡΙΣΑΝ ΣΤΟΥΣ ΚΑΦΕΤΖΗΔΕΣ (ΛΕΓΕΤΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΗΡΑΚΛΕΙΩΤΕΣ ΟΤΙ ΝΟΜΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΤΕ, ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΚΑΠΟΙΟΥ ΑΠΟ ΚΕΙΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΦΕΤΖΗΔΕΣ.)

  ΑΡΑ
  ΜΑΣΤΟΡΑΚΟΣ
  ΜΠΑΜΠΑΛΟΣ
  ΤΣΕΚΟΥΡΑΣ
  ΖΟΥΡΟΥ ΚΛΠ
  ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΧΟΡΗΓΙΕΣ ΚΑΙ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΕΙΣ ΟΤΑΝ ΠΡΙΝ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΑΝΑΝ ΤΑ ΙΔΙΑ.

  ΤΕΛΟΣ Η ΙΔΙΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΟΜΑΔΑ ΣΥΝ ΤΟ ΚΟΥΤΡΟΥΛΗ
  ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΤΗΝ ΛΑΚΚΟΥΒΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΠΟΥ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΒΡΑΔΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΒΡΟΜΟΔΟΥΛΕΙΕΣ.

  Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΑΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΗΤΑΝ Ο ΒΛΑΣΟΠΟΥΛΟΣ (ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΣΜΟ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ) ΚΑΙ Ο ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΧΑΛΑΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ Η ΜΠΑΧΑΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ.

  ΑΡΑ ΟΛΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ (ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ) ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ.


  Γ&Δ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ο Γρηγοριάδης έξω από το γραφείο του είχε ταμπέλα που έγραφε "Δημοκρατικός Δήμαρχος, πέρασε Δημότη" . Ωραίο Μάρκετιγκ για την εποχή του.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Αυτοί της Δημοτικής αρχής τόσα χρόνια στο επάγγελμα δεν μπορούν ούτε να μιλήσουν για να συνεννοηθούμε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ρε ΓΔ πόσο άσχετος και ανιστόρητος είσαι. ΑΣΧΕΤΟΣ. Δεν ξέρω κάτι πρέπει να κάνεις, διακοπές? λεξοτανιλ? σεξ? κάνε κάτι για τον εαυτό σου φίλε!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. ΕΝΑΣ ΧΟΝΤΡΟΜΑΛΑΚΑΣ ΒΛ-ΑΚΕΠΙΤΗΣ ΠΡΙΝ 1,5 ΧΡΟΝΟ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΠΑΡΑΓΚΕΣ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΒΛΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΠΡΟΧΩΡΑ ΜΕ ΜΕΘΟΔΙΚΑ ΒΗΜΑΤΑ.
  http://irakleionews.blogspot.gr/2011/03/blog-post_3781.html?showComment=1300988518360#c6048045737688967757

  ΤΩΡΑ ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΧΟΝΤΡΟΜΑΛΑΚΑΣ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ ΤΟΥ ΨΕΥΤΗ ΚΑΙ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ, ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΗ κλπ κλπ ΠΟΥ ΟΤΙ ΤΟΝ ΒΟΛΕΥΕΙ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ (ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ), ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΛΙ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΔΙΑ ΤΗΣ ΜΕΘΟΔΟΥ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
  Ε ΛΟΙΠΟΝ ΡΕ ΚΑΦΡΕ
  1. ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ
  2. ΓΑΜΑΩ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ
  3. λεξοτανιλ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΠΙΑΣΕΙ ΥΣΤΕΡΙΑ.
  ΑΡΧΙΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΤΑ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ Ο “ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΣΑΣ Ο ΛΟΒΕΡΒΟΣ “ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟΣΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΓΕΝΙΚΩΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΙΟ ΠΙΘΑΝΟ ΤΟΤΕ, ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΑ.

  Γ&Δ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Αν τα πάρουν από τώρα το 2014 θα είναι ληγμένα....

  Πάλι ληγμένα θα πα΄ρουν ???

  Τον αρχηγό δεν θα τον πιάσει υστερία ... θα ρίξει μια κλάψα (από τις γνωστές) και θα καθαρίσει !!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. ΑΓΑΠΗΤΕ ΓΑΜΑ ΚΑΙ ΔΕΛΤΑ,
  ΕΝΤΟΝΩΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΟΥ ΑΝΑΡΤΗΣΗ, ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΥΠΟΙ ΚΑΙ ΤΥΠΙΣΣΕΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΜΕΤΑ ΕΡΩΤΙΚΗΣ ΑΠΟΛΑΥΣΕΩΣ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΗΣ ΑΡΕΣΚΕΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ "ΚΑΤΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ" (ΔΑΝΕΙΖΟΜΕΘΑ ΤΗΝ ΕΚΦΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΟΥ ΑΝΕΥ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΩΣ),ΜΕ ΧΑΡΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΟΥ ΒΡΗΚΑΜΕ ΤΡΟΠΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΗΣΕΙΣ.
  Α)ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΣΟΥ,ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΤΑΛΕΝΤΟΥ ΣΤΗ ΒΩΜΟΛΟΧΙΑ ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΣΤΙΧΟΥΣ ΣΥΝΘΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΟΠΑΔΟΥΣ ΟΜΑΔΩΝ. ΣΚΕΨΟΥ ΤΙ ΣΟΥΞΕ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΘΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΘΥΡΕΣ 7, 13,21,4 ΚΑΙ ΑΝ ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ...ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΧΡΗΜΑ.
  Β)ΝΤΥΝΕΣΑΙ DON QUIJOTE, ΔΟΝ ΚΙΧΩΤΗΣ ΔΗΛΑΔΗ ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΕΥΓΕΝΕΙΑΣ ΔΟΝ, ΣΚΕΤΟΣ ΚΙΧΩΤΗΣ, ΦΟΡΑΣ ΤΗ ΒΑΡΙΑ ΠΑΝΟΠΛΙΑ ΚΑΒΑΛΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΡΟΣΙΝΑΝΤΕ ΚΑΙ ΞΕΧΥΝΕΣΑΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΟΔΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ. ΟΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΦΑΝΤΑΣΜΑ, ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΥΠΟΠΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ Η ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ, ΟΡΜΑΣ.ΟΙ ΔΕ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΙ-ΘΕΑΤΕΣ ΚΑΤΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΗ ΑΤΡΑΞΙΟΝ ΘΑ ΣΕ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΝ ΑΚΑΤΑΠΑΥΣΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΧΡΥΣΩΝΟΥΝ. ΤΙ ΗΡΑΚΛΕΙΑ ΚΑΙ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ.
  ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΘΕΑΜΑ Ο Γ&Δ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΣΑΣ!
  ΓΙΑ ΣΚΕΨΟΥ!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Ο ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ ΗΘΕΛΕ Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ (ΥΠΟΓΕΙΩΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ) ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΣΤΟΥΣ ΚΑΦΕΤΖΗΔΕΣ . ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΚΑΤΣΕ ΓΙΑΤΙ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ.
  ΑΡΑ
  ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ = ΚΑΤΣΙΝΟΠΟΥΛΟΥ
  ΚΚΕ = ΛΥΚΟΥΡΑΣ
  ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΝΑ ΧΑΡΙΣΤΕΙ Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΦΕΤΖΗΔΕΣ!
  ΒΛΑΜΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΟΥΝ; ΟΧΙ
  ΙΣΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΤΑ ΕΥΣΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΦΕΤΖΗΔΕΣ, ΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗ.

  Ο ΜΑΣΤΟΡΑΚΟΣ
  Ο ΜΠΑΜΠΑΛΟΣ
  Ο ΤΣΕΚΟΥΡΑΣ
  Η ΖΟΥΡΟΥ
  Η ΖΟΥΝΗ
  ΚΟΥΤΡΟΥΛΗΣ
  Και άλλοι που ξέρανε ότι αν εκτεθούν ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ

  ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ
  1. ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ Η ΣΒΟΛΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΦΕΤΖΗΔΕΣ
  2. ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΜΕΛΙΝΑΣ ΜΕΡΚΟΥΡΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΝΟΥΝ ΤΟ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΤΟΥΣ ΗΣΥΧΑ
  3. ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΠΑΧΑΛΟ ΟΛΟ ΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΛΟΓΩ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΟΥ ( ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΚΙΝΕΙΣΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ ΠΑΡΑ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ)
  4. ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΚΚΟ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΜΟΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΑΡΚΟ – ΠΩΛΗΤΕΣ.

  ΑΣΕ ΠΟΥ ΕΠΙ ΜΑΣΤΟΡΑΚΟΥ ΟΙ ΧΟΡΗΓΙΕΣ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΣΥΝΝΕΦΟ. (ΕΙΧΑΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΑΠΟ ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗ = ΑΒ- κλπ και ΓΙΓΑΝΤΩΘΗΚΑΝ ΕΠΙ ΜΑΣΤΟΡΑΚΟΥ ) ΤΙ ΦΩΝΑΖΕΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ Ο ΜΠΑΜΠΑΛΟΣ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΜΟΥΓΚΑ ΣΤΗ ΣΤΡΟΥΓΚΑ ΕΠΙ ΜΑΣΤΟΡΑΚΟΥ

  ΕΠΙ ΘΕΣΜΟΥ
  ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΘΕΣΜΟΥ ΚΑΙ ΒΛΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΣΥΝΕΧΙΣΑΝ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΡΑΚΟΥ δηλαδή
  1. ΦΤΙΑΧΤΗΚΑΝ ΟΙ ΠΑΡΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΚΑΦΕΤΖΗΔΩΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΩΣΑΝ
  2. ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΕΓΙΝΑΝ ΣΟΥΠΕΡ-ΜΑΡΚΕΤ
  3. ΦΤΙΑΧΤΗΚΑΝ ΡΑΜΠΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΚΑΡΟΥΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ.


  ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ (ΕΙΔΙΚΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ ΤΑΧΙ)

  Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΤΑΡΧΙΔΙΣΤΩΝ (ΑΝ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΣΥΝΔΙΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΙ ΧΟΡΗΓΙΕΣ)

  ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ. ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΦΕΡΑΝ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ.

  ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΗΡΑΚΛΕΙΩΤΕΣ. ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΑΛΛΟΥ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΤΣΙΠΑ.

  ΥΓ
  1. ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΣΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΖΗΜΙΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ

  2. ΠΡΟΣ ΤΟΝ 21 Αυγούστου 2012 2:22 π.μ ΣΤΟ Β ΜΕΡΟΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙΣ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟΥ;;;;;;;


  Γ&Δ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΣ .ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΕΞΥΠΝΟ ΟΤΙ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΛΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ. ΜΟΝΟ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΑ ΚΑΙ ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ. ΔΕΣ ΛΙΓΟ ΤΑ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ. ΤΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΝ ΣΤΟ ΔΗΜΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ. ΦΘΑΝΕΙ ΠΙΑ ΣΤΟΥΣ ΧΑΡΑΜΟΦΑΗΔΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. ΠΡΟΣ ΒΛΗΜΑ 22 Αυγούστου 2012 1:07 μ.μ.

  Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΑΤΤΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΟΤΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΛΕΕΙ.
  ΟΛΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΣ (ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2011 ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΑ ΓΡΑΦΩ ) ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΚΟΛΟΥΘΟΙ ΑΥΤΩΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΚΑΝΑΝ, ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΛΕΝΕ.
  ΟΛΟΙ.

  ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΦΑΙΝΕΣΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΑΣ ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΟ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ, ΓΙΑΤΙ ΑΠ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΑΔΕΛΦΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΟΥ.

  Γ&Δ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Γ&Δ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΕΔΩ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ.ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΜΕ ΒΟΥΡΔΟΥΛΑ. ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΕΙΣ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΣΟΥ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΤΗΣΕΙ ΑΔΕΛΦΕ. ΒΡΙΖΕΙΣ ΑΔΙΑΚΡΙΤΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΡΦΩΝΕΣΑΙ, ΕΧΕΙΣ ΠΕΣΕΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΛΟΥΜΠΑ ΠΟΥ ΒΡΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΟΥ (ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΜΠΛΕΞΙΜΟ) ΠΕΡΝΙΕΣΑΙ ΓΙΑ ΕΞΥΠΝΟΣ ΑΛΛΑ ΑΠΛΩΣ ΕΙΣΑΙ ΠΟΝΗΡΟΣ.
  ΘΑ ΠΡΕΠΕ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΟΣΟ ΕΚΤΙΘΕΣΑΙΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΣΑΙ. ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ΞΥΠΝΙΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ. ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ. ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΑΛΛΟ..ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΣ ΚΑΙ ΤΡΕΛΛΙΤΣΑ.. ΤΟ ΜΕΛΗΜΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΠΕΡΔΕΥΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΕΚΤΕΘΕΙ ΠΟΛΥ.
  ΟΧΙ ΠΑΝΤΩΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΧΕΤΙΚΟΣ. ΟΤΙ ΤΟΥ ΛΕΝΕ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. ΚΑΠΟΙΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΟΥΝ

  1. ΟΤΙ Ο ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ (ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΑΝ ) ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΕΝΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΕ ΤΕΛΙΚΟ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΤΗΝ ΔΩΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΦΕΤΖΗΔΕΣ ( ΣΤΟΥΣ ΗΡΑΚΛΕΙΩΤΕΣ ΕΛΕΓΕ “μέσω των καφετζήδων εννοούσε”)

  2. ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΔΩΣΑΝ
  Ο ΜΑΣΤΟΡΑΚΟΣ
  Ο ΜΠΑΜΠΑΛΟΣ
  Ο ΤΣΕΚΟΥΡΑΣ
  Η ΖΟΥΡΟΥ
  Η ΖΟΥΝΗ
  ΚΟΥΤΡΟΥΛΗΣ
  Και ΟΙ άλλοι που ξέρανε ότι αν εκτεθούν ΞΑΝΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ
  ΤΗΝ ΣΒΟΛΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΣΤΟΥΣ ΚΑΦΕΤΖΗΔΕΣ.
  Αυτό που βλεπουμε όταν περναμε από εκεί είναι VIRTUAL REALITY ΣΚΗΝΙΚΟ.

  3. ΟΤΙ ΕΠΙ ΘΕΣΜΟΥ
  ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΘΕΣΜΟΥ ΚΑΙ ΒΛΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΣΥΝΕΧΙΣΑΝ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΡΑΚΟΥ δηλαδή
  1. ΦΤΙΑΧΤΗΚΑΝ ΟΙ ΠΑΡΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΚΑΦΕΤΖΗΔΩΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΩΣΑΝ
  2. ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΕΓΙΝΑΝ ΣΟΥΠΕΡ-ΜΑΡΚΕΤ
  3. ΦΤΙΑΧΤΗΚΑΝ ΡΑΜΠΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΚΑΡΟΥΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ.

  4. ΟΤΙ -ΤΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΟ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΕΧΕΙ ΓΙΓΑΝΤΩΘΕΙ ( ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΩΝ ΚΑΦΕΤΖΗΔΩΝ)
  ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ, ΟΣΟΙ ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΑΛΙΜΟ, ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ
  -Η ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ, ΟΛΟ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΒΡΩΜΑΕΙ.
  ΚΛΠ

  ΡΕ ΖΩΑ ΚΑΙ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΝΟΥΜΕΡΑ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ επειδή σας πετά ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΑΣ και κανένα κοκαλάκι ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΙΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ;
  JUMBO ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ !!!
  Άντε ΡΕ ΑΡΤΕΜΙΔΕΣ, ΡΕ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΠΑΤΕ ΝΑ ΚΑΡΦΩΣΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ.

  ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΑΣ ΞΕΡΩ.

  Γ&Δ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΠΑΠΑΓΑΚΙΑ:
  ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ.
  ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΝΑΚΙΑ ΣΑΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΖΕΤΕ Ή ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ!!!!! Ή ΑΠΟ ΤΟ ΟΤΙ ΣΑΣ ΛΕΙΠΕΙ ΤΟ AIR CONDITION.
  XA XA XA XA

  Γ&Δ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. http://www.tromaktiko.net/2012/08/24/ανατριχιαστικο-βιντεο-ανθρώπινες-κρ/

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. καλα λένε οτι ο Αυγουστος είναι "νεκρος" μήνας μεχρι και ο γδ εβαλε τον αυτόματο. τα ίδια και τα ίδια, μα ολόιδια ένα πράγμα ή μήπως να υποθέσουμε ότι το αφεντικο σου κάνει διακοπές και το τελευταίο που σου υπαγόρευσε μας το κάνεις πρόβα καθημερινώς.Πως έχω την αίσθηση ρε παιδια ότι σε ευλογη χρονικη στιγμη προ εκλογών το στολιδι γδ θα πραγματοποιησει ηρωικη έξοδο από το blog κατι σαν απαγωγή απο εξωγήινους να το πω, πάντως κάτι με εντονο στοιχείο επιστημονικης φαντασίας, όπως αυτά που γράφει.
  Εχουν στενέψει τα περιθώρια για σένα αδελφέ, την πάτησες με την εντεταλμένη εργασία που εκτελείς. Δεν ήθελες να κάνεις κριτική στη διοίκηση ήθελες να τους βρίζεις.Την κριτική μπορεί να τη σεβόταν και κάποιος αλλά τόσο βρίσιμο....
  Και ελαχιστοι πια να ξέρεις αγνοούν την ταυτότητα σου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 17. Ο Γρηγοριάδης έπαιξε πολλές ( όπως φαίνεται εκ του αποτελέσματος ) πετυχημένες προοδευτικές θεατρικές παραστάσεις και τον ακολούθησαν πολλοί, ενώ τσίμπησαν πολλοί περισσότεροι. Ο ίδιος προσπαθεί να κάνει τον ...σκηνοθέτη στο παρασκήνιο μια και πέρασε η μπογιά του.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 18. Φαντασου να ηταν ο Μαστορακος!!!!! (ο τοπικος Τσοχατζοπουλος!)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 19. Ο Μαστοράκος βγήκε αν δεν κάνω λάθος πρώτος σε σταυρούς από την αντιπολίτευση . Πρέπει να υπάρχει τεράστιο πρόβλημα στους ψηφοφόρους του Ηρακλείου . Αυτούς που έβγαλαν την ΑΚΕΠ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 20. NAI!!!! ETΣΙ ΕΙΝΑΙ!!!! ΚΑΙ Η ΝΤΙΝΑ ΜΕ 14% ΚΑΛΑ ΠΗΓΕ!
  Δεν μας χεζεις βρε Νταλαρα!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 21. Ο Νταλάρας είναι φύλος του Δημάρχου

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 22. Ο Νταλάρας είναι φίλος του Δημάρχου

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 23. Και ο Τσοχατζοπουλος το Μπαμπαλου!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 24. Όλοι αυτοί από όλες τις πλευρές είναι ο ένας χειρότερος από τον άλλο. Και το τραγικό είναι ότι οι ψηφοφόροι αντί να τους σκουπίσουν όλους, να τους αντικαταστήσουν με κάποιους ικανούς μορφωμένους , με διάθεση αλλά κυρίως δυνατότητα να προσφέρουν ,τσακώνονται για το ποιος είναι χειρότερος. Το μόνο που γίνεται είναι να ανακυκλώνεται μια συνεχής υποβάθμιση και μιζέρια που εκφράζουν όλοι αυτοί που φροντίζουν να εκλεγούν για κάποιο μισθουλάκο , και που δυστυχώς θα την πληρώσουμε όλοι όπως και στην κεντρική πολιτική σκηνή. Ο Δήμος καταρρέει.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 25. Μπορεί να μην το έγραψε ο Μουστάρδας στους Times Μεταμόρφωσης και περιχώρων, αλλά στο Ηράκλειο κυκλοφορούν τελευταία αρκετοί αρουραίοι. Θα κάνει κάποιος κάτι ή θα μας φάνε, να ησυχάσουμε;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 26. ΑΠΟ ΤΗ ΒΡΩΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ , ΑΠΟ ΙΟΥΝΙΟ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΘΟΥΝ ΟΔΟΚΑΘΑΡΙΣΤΕΣ κλπ , ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΜΟΥΘ.
  Η ΚΟΠΡΟΛΑΤΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΜΒΛΗΜΑ ΤΩΝ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΩΝ.

  Γ&Δ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 27. «Το Graeculus, υποκοριστικό του Graecus με σημασία ραπίσματος, εδήλωνε τους έλληνες σκλάβους που έκθεταν τους λαμπρούς προγόνους, για να σκεπάσουν τη μιζέρια των απογόνων.
  Στόχος της λέξης ήταν κυρίως η κοιλιά, που για να γεμίσει κατασταίνοταν μήτρα της αηδιαστικότερης κολακείας. Ένα δοχείο εντροπής και ατίμωσης.
  Οι ρωμαίοι συγγραφείς πολλές φορές θα απορήσουν και θα αναρωτηθούν. Πώς από μια φυλή αξανακατάκτητων αρετών γεννήθηκαν τέτοια ασπόνδυλα ανθρωπίδια ; Όλοι τους είναι άπιστοι, υποκριτές, λαίμαργοι, πονηροί, αργυρώνητοι, αργοκηφήνες και παράσιτα και δεν έχουν αίσθηση και αισθήματα. Στο όνομα γραικύλος ο Ιουβενάλης θα προσθέσει ένα προσδιοριστικό που διαφωτίζει : « esuriens graeculs». Μεταφράζοντας κατά λέξη γίνεται καίριος αν πει : ο γραικολιγούρης»
  Από
  Δημήτρης Λιαντίνης – «Πολυχρόνιο»

  ΑπάντησηΔιαγραφή