ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΟΛΗ - ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΓΙΟΡΤΕΣ

Η δημοτική παράταξη Ηρακλείου Αττικής “Ηράκλειο Ανθρώπινη Πόλη” ενημερώνει με δελτίο τύπου πως στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 11ης Σεπτεμβρίου ο Δημοτικός Σύμβουλος της παράταξης κ. Δημήτρης Τσεκούρας κατέθεσε ερώτηση προς το Δήμαρχο σχετικά με τη συνεχιζόμενη, πραγματικά απογοητευτική, εικόνα εγκατάλειψης, που παρουσιάζει η υπόγειος διάβαση που ενώνει τις οδούς Πεύκων και Ωραιοπούλου.

Το δελτίο τύπου της παράταξης συνεχίζει ως εξής: “Πρέπει δε να σημειωθεί ότι για πολλοστή φορά η Διοίκηση ενημερώνεται για το ίδιο θέμα! Ο κ. Τσεκούρας ζήτησε η Δημοτική Αρχή να προβεί άμεσα στις ενέργειες που απαιτούνται, έτσι ώστε να γίνει επιτέλους η διάβαση ασφαλής, καθαρή και προσβάσιμη.

Έθεσε θέματα επίσης προς την Υπηρεσία Περιβάλλοντος και συγκεκριμένα αναφέρθηκε στην παντελή εγκατάλειψη των πλατειών του Δήμου μας και ειδικότερα στην πλατεία Μανδηλαρά, όπου υπάρχουν σπασμένα παγκάκια, σκουπίδια κλπ, στην πλατεία Μπομποτίνου με ξερά δενδρύλλια, καθώς και στο τρίγωνο, που βρίσκεται στην οδό Κηφισίας, μπροστά στο χώρο του πρώην υποσταθμού της ΔΕΗ.
Τέλος για μια ακόμα φορά αναφέρθηκε στην παράνομη κατάληψη κοινόχρηστων χώρων, όπως στην πλατεία Έρωτα, που πραγματικά είναι αδύνατη η προσβασιμότητα των πεζών.
Οι απαντήσεις που δόθηκαν από τη Δημοτική Αρχή όχι μόνο δεν μας έπεισαν αλλά δυστυχώς επιβεβαιωθήκαμε και πάλι. Οι Δημοτικοί Άρχοντες ενδιαφέρονται μόνο για τις γιορτές και τα φεστιβάλ μπύρας. Ίσως του χρόνου να δούμε στην πόλη μας και … τη «γιορτή κρασιού»”.

Από το www.xtypos.gr