Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 07, 2012

ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΟΛΗ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΛΟΠΗ ΦΟΡΤΗΓΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ


Η κατάσταση στο Δήμο του Ηρακλείου έχει πλέον ξεφύγει. Στην αδυναμία της Δημοτικής Αρχής να ανταποκριθεί στην καθημερινότητα του δημότη, στην έλλειψη ικανότητας για τη λύση των προβλημάτων έρχεται να προστεθεί και η αδυναμία φύλαξης και προστασίας της περιουσίας του Δήμου. Παραμονή του Δεκαπενταύγουστου κλάπηκε φορτηγό-αυτοκίνητο μαζί με το γερανό του, που ανήκε στη διεύθυνση περιβάλλοντος, από δημοτικό χώρο. Το φορτηγό αυτό με το γερανό χρησιμοποιείτο για την αποκομιδή στέρεων απορριμμάτων, μπαζών, κλαδιών κλπ. 

Το γεγονός αυτό ήρθε στο Δημοτικό Συμβούλιο, όχι μετά από ενημέρωση της Δημοτικής Αρχής, αλλά από τον δημοτικό σύμβουλο Δημήτρη Τσεκούρα. Ωστόσο και αν ακόμα αυτό το γεγονός μπορεί να δικαιολογηθεί, καμία δικαιολογία δεν υπάρχει για την αμέλεια και ολιγωρία των υπευθύνων να ενεργοποιήσουν το σύστημα ανίχνευσης του αυτοκινήτου πέντε (5) ημέρες μετά την κλοπή. Προφανώς ή δεν γνώριζαν, ή ξέχασαν, ότι τα αυτοκίνητα του δήμου, με ενέργειες της προηγούμενης δημοτικής αρχής, έχουν σύστημα ανίχνευσης. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να χαθεί πολύτιμος χρόνος και το αυτοκίνητο μέχρι σήμερα να μην έχει βρεθεί.

Ρωτάμε λοιπόν τον κύριο Δήμαρχο:

Υπάρχουν κ. Δήμαρχε υπεύθυνοι για την απώλεια του φορτηγού-αυτοκινήτου;

Θα υπάρξουν κυρώσεις;

Ποια μέτρα λαμβάνετε για τη φύλαξη και διασφάλιση της δημοτικής περιουσίας;
ΕΝΕΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ Web Developer

16 σχόλια:

 1. ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥ ΒΛΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΤΟ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΙΛΙΚΙ (ΠΡΩΤΑ ΒΓΑΙΝΕΙ Η ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΧΟΥΙ ) ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΨΕΙ ΟΛΟΥΣ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΠΕΙΔΗ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΦΟΡΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟΥ.

  Γ&Δ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. http://www.hassapis-peter.blogspot.gr/2012/09/blog-post_8366.html

  Παρασκευή, 7 Σεπτεμβρίου 2012
  Μπορεί η Ελλάδα να γίνει χειρότερα; Μπορεί! Και λέγεται Κόσοβο.

  Μοντέλο Κοσόβου

  Του Γιάννη Βαρουφάκη
  Μπορεί μια χώρα, μια οικονομία, να συνεχίζει να φυτοζωεί με το ευρώ ως νόμισμα χωρίς ανάπτυξη, με κράτος (ουσιαστικά) εκτός λειτουργίας, με πλήρη αδυναμία να εισάγει πρώτες ύλες και αγαθά (εκτός κι αν οι αγοραστές τα προπληρώνουν πριν εισαχθούν), με μια πολιτική ηγεσία κλεπτοκρατών κι ενίοτε μαφιόζων, με μια συνεχιζόμενη,....
  μαζική μετανάστευση όσων μπορούν στο εξωτερικό; Μπορεί! Και λέγεται Κόσοβο.
  ............  Γι’ αυτό «προέκυψαν» τα μνημόνια, τα μεσοπρόθεσμα, οι τρόικες κ.λπ. Έχοντας, εκ των πραγμάτων, αποκλείσει το σενάριο Βουλγαρίας και Λεττονίας, η Ελλάδα μπήκε σε μια τριετία δανειοληψίας-μετά-λιτότητας. Ουσιαστικά, κατεβλήθη η προσπάθεια να γίνουμε μια όλο-και περισσότερο δανειζόμενη Λεττονία - τουλάχιστον έως ότου το χρέος μας μεταφερόταν από τις γερμανικές τράπεζες στους ώμους των φορολογουμένων της Γερμανίας, της Ολλανδίας κ.λπ. Βέβαια, κάποια στιγμή η «μεταφορά» αυτή ολοκληρώνεται. Τότε, όπως στις μουσικές καρέκλες, η μουσική σταματά και δεν υπάρχουν αρκετές καρέκλες για να κάτσουν τόσο οι ελληνικές τράπεζες και μη όσο και το ελληνικό Δημόσιο. Αυτήν τη «στιγμή» τη διακρίνουμε στον ορίζοντα - κάπου εκεί τον Νοέμβρη (μετά τις αμερικανικές εκλογές). Το ερώτημα είναι: «όταν σταματήσει η μουσική, τι θα γίνει;». Λογικά, η Ευρώπη θα πρέπει να αποφασίσει είτε να μας «ακρωτηριάσει» είτε να μας δώσει μια ελπίδα να ορθοποδήσουμε. (Όχι, βέβαια, με «επιμηκύνσεις» και άλλες αντίστοιχες ανοησίες, αλλά με ένα πρόγραμμα που να τερματίζει κι όχι απλώς να επεκτείνει το «κύκνειο άσμα» της χώρας.)

  Δυστυχώς, εδώ ισχύει αυτό που λέγαμε στον στρατό: «Εκεί που αρχίζει η ευρωζώνη, σταματά ηλογική!». Γι’ αυτόν το λόγο φοβάμαι ότι «παίζει» και μια τρίτη «προοπτική»: το μοντέλο Κοσόβου.

  Να σας θυμίσω ότι το Κόσοβο δεν ανήκει, βέβαια, ούτε στο ευρώ ούτε στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Δεν είναι καν χώρα (τουλάχιστον όχι κατά τον ΟΗΕ). Κι όμως. Αν πάτε στο Κόσοβο, θα διαπιστώσετε ότι όλες οι συναλλαγές του γίνονται σε ευρώ. Τα ΑΤΜ των τραπεζών δίνουν ευρώ. Στα σύνορα πληρώνετε με ευρώ για τη «βίζα» που σας επιτρέπει να εισέλθετε στη χώρα. Και σαν να μην έφτανε αυτό, την οικονομία του Κοσόβου τη διαχειρίζεται, επισήμως, η Ευρωπαϊκή Ένωση (ως εντολοδόχος του ΟΗΕ). Με άλλα λόγια, εκεί η «τρόικα» (που όμως αποτελείται από την Ε.Ε., τη Διεθνή Τράπεζα -το αδελφάκι του ΔΝΤ- και τον ΟΗΕ) κυβερνά άμεσα. Όσο για την κυβέρνηση του Κοσόβου, αυτή απλώς βοηθά στο να τηρούνται τα προσχήματα, να δίνεται η εντύπωση της αυτοδιάθεσης μιας κοινωνικής οικονομίας η οποία, χωρίς πραγματικό τραπεζικό σύστημα, χωρίς καμιά ουσιαστική εξουσία επί της τύχης της, χωρίς πολιτική εκπροσώπηση στις Βρυξέλλες ή στη Φρανκφούρτη, παρατηρεί νωχελικά και θλιμμένα τη διαιώνιση της κλεπτοκρατίας υπό συνθήκες αναπαραγόμενης εξαθλίωσης.

  Τίποτα, δυστυχώς, από όσα κάνει και λέει η ελληνική πολιτική ηγεσία δεν μου δίνει κάποια ελπίδα ότι το μοντέλο Κοσόβου τους φοβίζει αρκετά ώστε να το αποτρέψουν. Το χειρότερο, μάλιστα, είναι ότι μπορεί να το θεωρούν, μπροστά στο φάσμα της αποπομπής από το ευρώ, ένα «καλό» σενάριο. Δεν είναι. Το γεγονός ότι η έξοδος από το ευρώ θα ήταν καταστροφική δεν μπορεί να αποτελέσει άλλοθι για τη δική μας κλεπτοκρατία, ώστε να επενδύσει στο μοντέλο Κοσόβου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. http://www.hassapis-peter.blogspot.gr/2012/09/blog-post_4574.html


  Σάββατο, 8 Σεπτεμβρίου 2012
  Η κοινωνία ζητούσε το «πόθεν έσχες» των πολιτικών και αυτοί εξετάζουν το «πόθεν έσχες» της κοινωνίας.


  Είναι γνωστό ότι σύσσωμη η ελληνική κοινωνία ζητούσε μετ΄ επιτάσεως να ελεγχθούν τα «πόθεν έσχες» των ανθρώπων του πολιτικού συστήματος. Μάλιστα ο ίδιος ο κ. Σαμαράς είχε υποσχεθεί ότι θα ελεγχθεί το ουσιαστικό «πόθεν έσχες» όλων των πολιτικών από το 1974 μέχρι σήμερα.

  Τελευταία όμως πληροφορούμαστε από τα κατοχικά ΜΜΕ ότι στο στόχαστρο....
  των φορολογικών ελέγχων μπαίνουν 8.500.000 Έλληνες. Προφανώς εξαιρούνται μόνο οι ανήλικοι που δεν διαθέτουν περιουσιακό στοιχείο.

  Δηλαδή εκεί που η κοινωνία απαιτούσε να ελεγχθεί ο πλουτισμός των ανθρώπων του πολιτικού συστήματος και κατ' επέκταση της άρχουσας ελίτ, η τελευταία (ως ελέγχουσα την εξουσία) αντέστρεψε τους όρους και αντί πλέον να ελεγχθεί η πολιτικοοικονομική ελίτ του τόπου, θα ελεγχθούν λεπτομερώς όλα τα μέλη της ελληνικής κοινωνίας, για νέο ξεζούμισμα υπέρ του αδηφάγου χρεοκοπημένου κράτους, από το οποίο τρέφεται αυτή η κρατικοδίαιτη παρασιτική ελίτ.

  Αναρωτιόμαστε: Αυτό είναι άραγε το πολιτικό σύστημα που θα μας βγάλει από την κρίση;;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Δευτέρα, 10 Σεπτεμβρίου 2012
  Ο Σαμαράς μιμείται ακριβώς τους προκατόχους του Παπανδρέου και Παπαδήμο..

  Ο επενδυτής θέλει καθαρό γήπεδο


  Από: kathimerini.gr

  Του Σταύρου Λυγερού
  Τα στατιστικά στοιχεία επιβεβαιώνουν αυτό που οι ‘ Ελληνες βιώνουν καθημερινά με δραματικό τρόπο. Η οικονομία βυθίζεται στον φαύλο κύκλο της ύφεσης. Στο τέλος του έτους υπολογίζεται ότι θα έχει χαθεί αθροιστικά περίπου το ένα τέταρτο του ΑΕΠ! Πρόκειται για οικονομική καταστροφή χωρίς προηγούμενο στη μεταπολεμική Ευρώπη και όχι μόνο. Ο πολλαπλασιασμός των οικονομικών και....
  κοινωνικών ερειπίων καθιστά ολοένα και πιο δύσκολη την προοπτική ανάκαμψης.

  Ο Σαμαράς μιμείται ακριβώς τους προκατόχους του Παπανδρέου και Παπαδήμο.

  Οι αλλεπάλληλες διαψεύσεις, σε συνδυασμό με την κατεδάφιση των σταθερών του βίου εκατομμυρίων Ελλήνων, έχουν κονιορτοποιήσει την αναγκαία πολιτική εμπιστοσύνη που πρέπει να τρέφουν οι πολίτες προς το πολιτικό σύστημα λίγους μόλις μήνες μετά τις εκλογές.

  Το έλλειμμα εμπιστοσύνης δεν είναι αδικαιολόγητο. Προεκλογικά, η Ν.Δ. και το ΠΑΣΟΚ διεκδίκησαν την ψήφο με σημαία την επαναδιαπραγμάτευση του Μνημονίου και η ΔΗΜΑΡ με σημαία τη σταδιακή απεμπλοκή απ’ αυτό. Σχεδόν αμέσως, η απαίτηση για επαναδιαπραγμάτευση εκφυλίσθηκε σε αίτημα για επιμήκυνση του χρόνου εφαρμογής των δεσμεύσεων του Μνημονίου.


  Διολίσθηση δεν υπήρξε μόνο στο ζήτημα της επαναδιαπραγμάτευσης. Πριν αλέκτωρ φωνήσαι, το νέο πακέτο μέτρων καταπατά το προγραμματικό πλαίσιο που τα τρία κόμματα υπέγραψαν ως βάση της κυβερνητικής συνεργασίας τους.

  Το πρόβλημα με την ασκούμενη πολιτική δεν είναι μόνο το τεράστιο κοινωνικό κόστος της. Είναι κυρίως ότι βυθίζει την οικονομία σε μία «μαύρη τρύπα». Η εφαρμογή των επιταγών της τρόικας δεν είναι ούτε πολιτικά, αλλά ούτε και οικονομικά ρεαλιστική. Το σημαντικότερο είναι ότι η αποτελεσματικότητα των οριζόντιων μέτρων έχει φθάσει στα όριά της, με αποτέλεσμα η Ελλάδα να θυμίζει σκύλο που κυνηγάει την ουρά του.

  Επιβεβαιώνεται στην πράξη ότι η συνεχής αύξηση των φόρων σε συνθήκες μεγάλης ύφεσης δεν λύνει το πρόβλημα των δημοσίων εσόδων. Πρώτον, επειδή η μείωση του όγκου συναλλαγών συρρικνώνει και τα έσοδα από τη σχετική φορολογία. Δεύτερον, επειδή ένα ολοένα και μεγαλύτερο ποσοστό φορολογουμένων, λόγω του γεγονότος ότι το διαθέσιμο εισόδημά του είναι αμφίπλευρα και δραστικά μειωμένο, αδυνατεί να πληρώσει. Η διάψευση της ελπίδας εδραιώνει την πεποίθηση ότι τα χειρότερα είναι μπροστά. Η διάχυτη αυτή εκτίμηση επηρεάζει αρνητικά όχι μόνο τις επενδύσεις, αλλά και τη φορολογική συμπεριφορά. Αρκετοί από όσους ακόμα μπορούν να σηκώσουν τα φορολογικά βάρη αποφεύγουν να πληρώσουν. Προτιμούν να διατηρήσουν ένα χρηματικό απόθεμα για τις δύσκολες ημέρες που έρχονται. Σ’ αυτά πρέπει να προστεθεί και η ταχύρρυθμη αύξηση των «κόκκινων δανείων», η οποία συνεχώς διογκώνει τα ποσά, που είναι αναγκαία για την ανακεφαλαιοποίηση του τραπεζικού συστήματος.

  Σ’ αυτές τις συνθήκες, η παραγωγή πρωτογενούς πλεονάσματος καθίσταται σισύφειο έργο. Ο φαύλος κύκλος μπορεί να σπάσει μόνο εάν η ελληνική οικονομία εισέλθει σε τροχιά ανάπτυξης. Πώς μπορεί, όμως, να γίνει αυτό; Η απάντηση της τρόικας είναι: Πρώτον, μαζικές και άνευ όρων ιδιωτικοποιήσεις. Δεύτερον, «κινεζοποίηση» της Ελλάδας σε ό,τι αφορά τους μισθούς και τις εργασιακές σχέσεις. Η τρόικα θεωρεί ότι η ανάπτυξη θα έλθει εάν καταστήσει την Ελλάδα χώρα φθηνών ευκαιριών και ως εκ τούτου ελκυστική για το διεθνές κεφάλαιο.

  Πέρα απ’ όλα τα άλλα, συντρέχει και ένας πρόσθετος λόγος, για τον οποίο δεν μπορεί να λειτουργήσει αυτή η συνταγή. Οσο η θέση της Ελλάδας στην Ευρωζώνη παραμένει υπό αίρεση, καμία σοβαρή παραγωγική επένδυση δεν πρόκειται να πραγματοποιηθεί. Η εκκρεμότητα αυτή λειτουργεί παραλυτικά. Ο επενδυτής θέλει καθαρό γήπεδο: ή αναμφισβήτητα στο ευρώ ή επιστροφή στη δραχμή και σταθεροποίηση μετά την αναπόφευκτη μεγάλη υποτίμηση. Οσο το ευρωιερατείο βάζει ερωτηματικό στη σχέση της Ελλάδας με την Ευρωζώνη, η ελληνική οικονομία θα συνεχίσει να βυθίζεται στο «σπιράλ θανάτου».

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Η ώρα της αλήθειας έφθασε για τον Δήμο… που δεν είναι αυτή που έλεγε και που λέει ο Βλασσόπουλος. Βεβαίως αποφασιστικό ρόλο έπαιζε και παίζει στο δράμα του Δήμου η απίστευτη αναξιότητα της ηγεσίας, αυτής της απίστευτης μετριότητας που ταλαιπωρεί όλους.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. ΤΕΤΑΡΤΗ, 12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2012
  Κοντογιώργης: «Δεν έχουν αγγιχτεί στο παραμικρό οι παράγοντες που οδήγησαν στην κρίση» (ηχητικό).


  «Η όλη διαχείριση της κρίσης έγινε κατά τρόπο που επιχειρήθηκε να κρατηθεί αλώβητη η πρωτογενής αιτία» ανέφερε ο καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης του Παντείου Πανεπιστημίου Γιώργος Κοντογιώργης, μιλώντας στον Real Fm 97,8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου και σημείωσε πως «δεν έχει αγγιχτεί το παραμικρό....
  από τους παράγοντες εκείνους που οδήγησαν στην κρίση».

  Ο κ. Κοντογιώργης τόνισε πως δεν μπορεί να δηλώσει αισιόδοξος και αναρωτήθηκε «γιατί δεν έγινε τίποτε στο ζήτημα της κάθαρσης και της ευθύνης του πολιτικού προσωπικού». Επίσης, όσον αφορά στο θέμα των δημοσίων υπαλλήλων, εξήγησε ότι «το πρόβλημα δεν είναι η ποιότητα των δημοσίων υπαλλήλων αλλά η δομή της δημόσιας διοίκησης».

  «Αν θέλουμε να πατάξουμε τη φοροδιαφυγή πρέπει να ξεκινήσουμε από το παρελθόν», πρόσθεσε ο καθηγητής του Παντείου Πανεπιστημίου.

  Ακούστε τί δήλωσε ο Γιώργος Κοντογιώργης στον Real Fm 97,8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου

  Από: real.gr

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Τέτοια διαφήμιση στο Νεούδη του τραγουδιού, δε ξανάγινε!!!! άξια τα παράσημα που παίρνουν οι κοσμήτορες του στο Δήμο!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathpolitics_1_14/09/2012_461301

  Η πολιτεία, τα κενά και η Χρυσή Αυγή

  Tου Σταυρου Λυγερου  Οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι το ποσοστό της Χρυσής Αυγής ανεβαίνει. Οι Ελληνες δεν έχουν προσβληθεί από κάποιον μυστηριώδη ακροδεξιό ιό. Υπάρχουν αιτίες, που μία μέχρι πρότινος περιθωριακή οργάνωση έχει τέτοια απήχηση. Και οι αιτίες είναι η παράνομη μετανάστευση, η διάσπαρτη εγκληματικότητα και η διάχυτη ανομία.
  Οσοι νομίζουν ότι με τις καταγγελίες περί ναζιστών, ταγμάτων εφόδου κ. λπ. θα ανασχέσουν το λαϊκό ρεύμα υπέρ της Χρυσής Αυγής πλανώνται. Η πολιτεία αφήνει επικίνδυνα κενά. Η φύση και η ζωή, όμως, απεχθάνονται τα κενά. Η Χρυσή Αυγή δεν κερδίζει έδαφος στην κοινωνία με ιδεολογικούς όρους. Το κερδίζει, επειδή καλύπτει με τον δικό της βίαιο και απεχθή τρόπο τα κενά.
  Εδώ και χρόνια, οι κάτοικοι των αθηναϊκών συνοικιών που έχουν μετατραπεί σε άτυπα γκέτο, διαμαρτύρονται για τη ραγδαία επιδείνωση της καθημερινότητάς τους. Οι δραματικές εκκλήσεις τους προς τον δήμο, την κυβέρνηση και τα κόμματα, όμως, δεν έβρισκαν ανταπόκριση. Ακόμα χειρότερα, αντιμετωπίζονταν σαν ρατσιστές!
  Είναι πολιτικά ανήθικο, όμως, φιλελεύθεροι αστοί και εύποροι αριστερίζοντες, από την απόσταση ασφαλείας των βορείων προαστίων, να κουνάνε το δάκτυλο και να παραδίδουν αντιρατσιστικά μαθήματα σ’ αυτούς που βιώνουν εφιάλτη. Είναι ανέξοδο και εύκολο να πουλάς ανθρωπισμό, όταν δεν υφίστασαι τις επιπτώσεις, όταν η μόνη σχέση σου με τους παράνομους μετανάστες είναι να τους χρησιμοποιείς ως υπηρετικό προσωπικό. Αυτού του είδους οι αντιρατσιστικές κορώνες το μόνο που καταφέρνουν είναι να τροφοδοτούν πολιτικά τη Χρυσή Αυγή.
  Ενώ η πολιτεία ολιγωρούσε για να μην ενοχλήσει εργοδότες που χρησιμοποιούσαν «μαύρη εργασία», ενώ τα αριστερά κόμματα στρουθοκαμήλιζαν στις ιδεοληψίες τους, η Χρυσή Αυγή έκανε ακτιβισμό. Ετσι ο Νίκος Μιχαλολιάκος το 2010 απέσπασε στον Δήμο Αθηναίων 5,3% και στις προβληματικές συνοικίες μέχρι και 20%. Τα πρόσφατα εκλογικά αποτελέσματα, λοιπόν, δεν ήταν κεραυνός εν αιθρία.
  Υποκαθιστώντας την πολιτεία στη Ραφήνα και αλλού, η Χρυσή Αυγή εμφανίζεται προστάτης των νομίμων εμπόρων, οι οποίοι υφίστανται αθέμιτο ανταγωνισμό από το εκτεταμένο παρεμπόριο. Την ίδια ώρα που η πολιτεία κωφεύει στις διαμαρτυρίες τους, αλλά τους φορτώνει με πρόσθετα φορολογικά βάρη. Προφανώς, οι χρυσαυγίτες διέπραξαν το αδίκημα της αντιποίησης αρχής και πρέπει να δικασθούν. Στη συνείδηση ενός ολοένα και μεγαλύτερου ακροατηρίου, όμως, η πράξη τους είναι δικαιωμένη. Κι αυτό είναι το πιο ανησυχητικό.
  Παλαιότερα, λαϊκοί άνθρωποι, όταν ένιωθαν ότι αδικούνται, απειλούσαν με καταγγελία στους «τηλεοπτικούς εισαγγελείς» που τότε δέσποζαν στα κανάλια. Η κάθε είδους υποκατάσταση της πολιτείας οφείλεται στο γεγονός ότι δεν υφίσταται αξιόπιστο κι αποτελεσματικό Κράτος Δικαίου. Οι θεσμοί υπάρχουν, αλλά, όπως λειτουργούν, διά παραλείψεως τροφοδοτούν την κάθε είδους ανομία.
  Οσο η πολιτεία θα αφήνει κενά κι όσο η κρίση θα απαξιώνει το κατεστημένο πολιτικό και μιντιακό σύστημα, το ακροατήριο της Χρυσής Αυγής θα μεγαλώνει. Αυτή είναι η πικρή αλήθεια και όσοι επιχειρούν να συνδέσουν την άνοδό της με το ιδεολογικοπολιτικά αδέσποτο κίνημα των «Αγανακτισμένων» για άλλη μια φορά καταφεύγουν σε φθηνές προπαγανδιστικές ερμηνείες.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Τρίτη, 11 Σεπτεμβρίου 2012
  Ρημάζει η χώρα υπό το καθεστώς του Μνημονίου...

  Του Γιώργου Δελαστίκ
  Τίποτα δεν έχει μείνει όρθιο στην Ελλάδα μετά από δυόμισι χρόνια εφαρμογής της πολιτικής που επιβάλλουν η ΕΕ και το ΔΝΤ μέσω των αλλεπάλληλων μνημονίων. Η χώρα μας γυρίζει δεκαετίες πίσω σε όλους τους τομείς - στις αποδοχές, στις συντάξεις, στο επίπεδο της ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης, στο μέγεθος της οικονομίας της.
  Τα πάντα συρρικνώνονται με μοναδική εξαίρεση το δημόσιο χρέος, το οποίο....
  διαρκώς αυξάνει, παρόλο που οι Γερμανοί υπήγαγαν την Ελλάδα υπό καθεστώς περιορισμένης εθνικής κυριαρχίας ισχυριζόμενοι ότι στόχος τους είναι, υποτίθεται, η μείωση του χρέους. Το ελληνικό ΑΕΠ γίνεται κάθε χρόνο και μικρότερο. Πάνω από 6,5% θα μειωθεί και φέτος, με αποτέλεσμα στο τέλος του χρόνου η σωρευτική του μείωση σε σχέση με το 2008 να υπερβαίνει το 20%! Μόνο σε περιπτώσεις πολέμων υπάρχει τέτοια καταβαράθρωση. Καταποντισμός του ΑΕΠ συνεπιφέρει αναπότρεπτα έξαρση της ανεργίας. Υπερτριπλασιάστηκε (!) από τον Ιούνιο του 2008 ως τον Ιούνιο του 2012 ο αριθμός των ανέργων - από το 7,4% του οικονομικά ενεργού πληθυσμού που ήταν εκτινάχθηκε στο 24,4%. Φτάσαμε στο τραγικό σημείο 3,8 εκατ. Ελληνες εργαζόμενοι να πρέπει να ζήσουν 4,6 εκατομμύρια άτομα - δηλαδή 1,2 εκατομμύρια ανέργους και 3,4 μη οικονομικά ενεργά άτομα (γέροι, παιδιά κ.λπ.)!

  Αυτό είναι αδύνατον, βέβαια, χωρίς δραματική πτώση του βιοτικού επιπέδου όλων των Ελλήνων, τόσο αυτών που εργάζονται όσο και αυτών που δεν δουλεύουν. Και να σκεφθεί κανείς ότι μόλις το 2008 η κατάσταση στη χώρα μας ήταν αντίστροφη - 4,5 εκατ. απασχολούμενοι συντηρούσαν 3,8 εκατομμύρια μη οικονομικά ενεργά άτομα και ανέργους. Οχι ότι επρόκειτο για καμιά ιδανική αναλογία, αλλά δεν ήταν και το σημερινό δράμα. Η κατακρήμνιση του επιπέδου ζωής των Ελλήνων δεν εμποδίζει φυσικά την αύξηση του δημόσιου χρέους - από 115% του ΑΕΠ που το παρέλαβε ο Γιώργος Παπανδρέου τον Οκτώβριο του 2009, φέτος θα διαμορφωθεί στο... 166,5!

  Αν, όπως μας είπαν τότε, ήμασταν χρεοκοπημένοι με χρέος 115% ή 125%, όπως ισχυρίστηκε το ΠΑΣΟΚ, πώς είναι δυνατόν να... «έχουμε σωθεί» με χρέος 166%;!

  Είναι προφανές ότι μέχρι τώρα οι ισχυρισμοί περί «σωτηρίας μέσω Μνημονίου» είναι εντελώς ανυπόστατοι. Δεν συνοδεύονται από στοιχεία δημοσιονομικά που να τους επιβεβαιώνουν, έστω και στο μέλλον. Το εντελώς αντίθετο αποδεικνύουν με επιστημονικό τρόπο δύο μελέτες που τα αποτελέσματά τους δημοσιοποιήθηκαν την περασμένη εβδομάδα. Παντελώς ανέφικτο χαρακτηρίζουν τον στόχο της επιστροφής του ελληνικού χρέους στα επίπεδα της... «χρεοκοπίας» του 2008 τόσο μελέτη του ΚΕΠΕ που τα πορίσματά της δημοσιεύθηκαν όσο και άλλη μελέτη του ΙΟΒΕ που δεν έχει ακόμη παρουσιαστεί, αλλά που δόθηκε στον Τύπο το κύριο συμπέρασμά της: ακόμη και το 2020, το χρέος δεν θα βρίσκεται στο ύψος του 120% του ΑΕΠ που έχει ως στόχο το Μνημόνιο. Θα κυμαίνεται γύρω στο... 150% του ΑΕΠ! Δέκα και πλέον χρόνια δηλαδή μνημονιακής πολιτικής και ανείπωτων δεινών του ελληνικού λαού θα έχουν οδηγήσει σε μια κατάσταση πολύ χειρότερη από αυτή που υποτίθεται ότι θα θεράπευαν! Αν συνεχιστεί η σημερινή μνημονιακή πολιτική, η Ελλάδα οδηγείται στο βάραθρο. Αυτό είναι το συμπέρασμα στο οποίο καταλήγουν οι πάντες είτε το ομολογούν είτε όχι.

  Οι Ελληνες βυθίζονται στη μιζέρια. Πώς μπορεί να κοιμηθεί ήρεμος κανείς όταν ξέρει ότι η αγοραστική δύναμη του κατώτατου μισθού, μετά το «τσεκούρωμα» του Φεβρουαρίου φέτος, έπεσε στο επίπεδο του... 1978, σχεδόν 35 χρόνια πίσω; Ο κατώτατος μισθός βυθίστηκε πλέον στο 49% του μέσου όρου των κατώτατων μισθών των ανεπτυγμένων χωρών της ΕΕ από το 60% που ήταν πριν τον Φεβρουάριο. Στο τέλος του 2012, το κατά κεφαλήν εισόδημα των Ελλήνων θα αντιστοιχεί πλέον στο 68,5% του μέσου όρου της ΕΕ, θα έχουμε γυρίσει δηλαδή... 20 (!) χρόνια πίσω, στα επίπεδα σύγκλισης του 1993. Από του χρόνου δεν θα υπάρχει καμιά χώρα της Δυτικής Ευρώπης φτωχότερη από την Ελλάδα. Θα συγκρινόμαστε μόνο με ανατολικο-ευρω-παϊκές χώρες, όπως η... Κροατία!

  Από: ethnos.gr

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Ποια κλοπή φορτηγού........

  Παρασκευή, 14 Σεπτεμβρίου 2012
  Τα...νούμερα ψεύδονται. Οι αριθμοί λένε την αλήθεια...

  Του Δημήτρη Μυ
  Παρά τη συστηματική προσπάθεια συσκότισης που κατέβαλλαν τη τελευταία διετία τα νούμερα του εγχώριου πολιτικού και μιντιακού συστήματος, οι αριθμοί έχουν μια άμεση σχέση με την πραγματικότητα, η οποία όπως γνωρίζουμε είναι επίμονη. Ας ρίξουμε, λοιπόν μια ματιά στους αριθμούς και την πραγματικότητα.

  Σύμφωνα λοιπόν με τον αναπληρωτή υπουργό οικονομικών....
  (και όχι κανένα ....τυχάρπαστο Συριζαίο ή ακόμη χειρότερα κομμουνιστή οικονομολόγο) Χρήστο Σταϊκούρα:

  Στο τέλος του 2009, ο εγχώριος τομέας, περιλαμβανομένης και της Τράπεζας της Ελλάδας είχε στην κατοχή του ομόλογα ονομαστικής αξίας 56,9 δισ. Ευρώ.

  Την ίδια εποχή οι ξένες τράπεζες και λοιποί εξωχώριοι φορείς κατείχαν ομόλογα αξίας… 145 δισ. ευρώ.

  ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ 1ον: Αν τότε, γίνονταν το περιβόητο κούρεμα οι απώλειες θα ήταν συντριπτικά εις βάρος των ξένων συμφερόντων και όχι των ελληνικών.

  Ωστόσο, τότε, όπως όλοι θα πρέπει να θυμόμαστε, η κυβέρνηση, ο Γ. Παπανδρέου, ο υπουργός οικονομικών Παπακωνσταντίνου και εν χωρώ όλοι του συστήματος τιτίβιζαν πως δεν πρόκειται να επιτρέψουν να γίνει κούρεμα, γιατί αυτό θα είναι η καταστροφή της ελληνικής οικονομίας. Και τότε, κούρεμα δεν έγινε. Ας δούμε τι ακριβώς έγινε:

  Στο τέλος του 2011, ο εγχώριος τομέας ( τράπεζες και ασφαλιστικά ταμεία) είχε στην κατοχή του 86,2 δισ. ευρώ, δηλαδή φορτώθηκε περίπου 25 δισ. ευρώ περισσότερα.

  Τα ξένα ιδιωτικά συμφέροντα, την ίδια ημερομηνία, είχαν περιορίσει την έκθεσή τους μόλις σε … 35 δισ. ευρώ, δηλαδή ξεφορτώθηκαν 110 δισ. ευρώ !

  ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ 2ον: Οσο η περήφανη κυβέρνηση του Γ. Παπανδρέου έσωζε τη χώρα, έδινε ταυτόχρονα το χρόνο στους πιστωτές να κάνουν κινήσεις προκειμένου να μεταφέρουν τις ζημιές τους στις ελληνικές πλάτες. Γιατί, προφανώς, ότι ξεφόρτωναν αυτοί τα φορτώνοντας οι ελληνικές τράπεζες και τα ασφαλιστικά ταμεία.

  Το αποτέλεσμα αυτών των πολιτικών επιλογών, είναι προφανές και εμφανέστατο πια στην πλάτη όλων μας: Τα αναζητούμενα 11,5 δισεκατομμύρια προκειμένου να συνεχιστεί ο δανεισμός της χώρας, θα βγούνε από τις τσέπες των εργαζομένων, μισθωτών και συνταξιούχων.

  Αν κάποιοι, ακόμη αφελείς, αναρωτηθούν που θα πάνε αυτά τα χρήματα, δεν έχουν παρά να αναρωτηθούν που πήγαν τα προηγούμενα. Όσα δηλαδή μάζεψαν από τους μισθούς και τις συντάξεις, όσα υποτίθεται μας δάνεισαν οι τοκογλύφοι πιστωτές μας την τελευταία διετία και όσα θα προκύψουν από τα ξεπουλήματα που προετοιμάζονται. Το χρήμα, πάει, στις τράπεζες. Πρώτα και κύρια στις ευρωπαικές και κατά δεύτερο λόγο στις εγχώριες οι οποίες έχουν μαζέψει την τελευταία διετία γύρω στα 200 δισεκατομμύρια ευρώ σε εγγυήσεις του δημοσίου για την διαρκή ανακεφαλαιοποίηση τους. Δηλαδή, την μεταφορά των ζημιών τους, στις πλάτες τις κοινωνίας.

  ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ 3ον: Μην ακούτε τα... νούμερα. Διαβάστε τους αριθμούς.

  Από: topontiki.gr

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. "Z..........BUTSAMAS" λοιπόν αδέρφια...
  Ubuntu!!!!!!!!!!!!!
  Κυκλοφορεί στο δίκτυο

  Ένας ανθρωπολόγος πρότεινε το ακόλουθο παιχνίδι στα παιδιά μιας Αφρικάνικης
  φυλής: Τοποθέτησε ένα καλάθι γεμάτο ζουμερά φρούτα δίπλα σʼ ένα δέντρο και
  είπε στα παιδιά ότι όποιο από αυτά φτάσει πρώτο στο καλάθι θα πάρει όλα τα
  φρούτα. Όταν τους έδωσε το σινιάλο για να τρέξουν, πιάστηκαν χέρι χέρι και
  ξεκίνησαν να τρέχουν όλα μαζί. Ύστερα κάθισαν σʼ έναν κύκλο για να φάνε τα
  φρούτα. Όταν ρώτησε τα παιδιά γιατί το έκαναν αυτό αφού κάποιο από αυτά θα
  μπορούσε να είχε καρπωθεί όλα τα φρούτα, τα παιδιά απάντησαν “UBUNTU” που
  σημαίνει «δεν μπορούμε να είμαστε χαρούμενοι αν έστω ένας από εμάς είναι
  στενοχωρημένος!» Η λέξη “UBUNTU”στην γλώσσα τους σημαίνει «Υπάρχω γιατί
  υπάρχουμε»

  Έγινε λοιπόν το αντίστοιχο παίγνιο και σε ένα Γυμνάσιο χώρας-μέλους της Ευρωζώνης με την διαφορά ότι το καλάθι δίπλα στο δένδρο περιείχε ένα γυαλιστερό iPod, ένα iPad και ένα iPhone, πάλι με την εξήγηση ότι ο πρώτος τα παίρνει όλα.
  Όταν λοιπόν δόθηκε το σινιάλο για να τρέξουν, έπεσαν αγκωνιές, τρικλοποδιές, μπουνιές και τελικά το πιο μεγαλόσωμο παιδάκι έφτασε πρώτο και πήρε και τα τρία gadgets. Ύστερα, μερικά παιδάκια κάθισαν γύρω από τον μεγαλόσωμο συμμαθητή τους και τον παρακολουθούσαν να χειρίζεται τα ηλεκτρονικά καλούδια με θαυμασμό, κάποια άλλα είχαν περικυκλώσει τον ανθρωπολόγο και διαμαρτύρονταν για τους άδικους κανόνες του παιγνίου απειλώντας τον ότι θα τον καταγγείλουν στον Διευθυντή του Σχολείου και στον τοπικό τηλεοπτικό σταθμό, ενώ κάποια άλλα δέχθηκαν μοιρολατρικά την τύχη τους, ψελλίζοντας ότι το όλο παίγνιο ήταν στημένο από ξένα κέντρα εξουσίας.
  Όταν ο ανθρωπολόγος συνήλθε και επέβαλε την δέουσα τάξη, πλησίασε το παιδάκι που νίκησε και το ρώτησε γιατί κράτησε και τα τρία gadgets αντί να σκεφτεί να κρατήσει το ένα και να μοιράσει τα υπόλοιπα σε δυο φίλους του. Εκείνο, του απάντησε μονολεκτικά ‘ZBOUTSAM’, που σημαίνει ‘Στην Πούτσα μου’.
  Η λέξη ‘ZBUTSAM’ στην γλώσσα της εν λόγω χώρας/φυλής σημαίνει ‘υπάρχω για να ζω σε βάρος των υπολοίπων, συγγενών, συμμαθητών, ντόπιων ή ξένων και το βρίσκω απολύτως φυσικό’.
  Το σχολείο του πειράματος ήταν το 2ο Γυμνάσιο/Λύκειο Ελασσόνας και η χώρα του σχολείου, η Ελλάδα, έχει ήδη επίσημα χρεοκοπήσει από τις 19.05.2010. Ανεπίσημα δε, πολλά χρόνια πριν.

  Αν σας αρέσει διαδώστε το...καλημέρα!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. Δεν ξερω ΕΆΝ υπαρχει κανενας να βλεπει εσας και να λεει << να ανθρωποι που εμπιστευομαι να διοικησουν το Ηρακλειο >>

  ΠΩ ΠΩ έχασα τον χρόνο μου διαβάζοντας μ...............

  υ.γ. αυτος ο Γ.Δ. ανεξαρτητος φαινεται για τον καιρο λεει το αρθρο τον Βλασοπουλο βριζει για τα αρχαια τον Βλασοπουλο βριζει εγω τον εχω συμπαθήσει μόνο και μόνο γιατί τον βρίζει ο Γ.Δ.
  ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΓΛΥΤΣΑΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. ΠΡΟΣ 27 Σεπτεμβρίου 2012 6:40 μ.μ.

  “αυτος ο Γ.Δ. ανεξαρτητος φαινεται για τον καιρο λεει το αρθρο τον Βλασοπουλο βριζει για τα αρχαια τον Βλασοπουλο βριζει εγω τον εχω συμπαθήσει μόνο και μόνο γιατί τον βρίζει ο Γ.Δ.
  ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΓΛΥΤΣΑΣ”

  1. “βριζει για τα αρχαια τον Βλασοπουλο” ;;;;;;;;;; ΚΑΛΗ Η Μ@ΛΑΚΙΑ ΑΛΛΑ Η ΠΟΛΛΗ ΦΕΡΝΕΙ ΠΑΡΑΙΣΘΗΣΕΙΣ
  2. “εγω τον εχω συμπαθήσει” ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΨΗΦΟΡΟΣ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ;;;; ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ
  3. “ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΓΛΥΤΣΑΣ” α) ΓΛΥΤΣΑΣ ΚΑΙ ΓΛΕΙΦΤΗΣ ΑΠ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ . ΚΑΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΥΠΟΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ .

  Γ&Δ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. ΡΕ Γ.Δ. ΠΟΣΟ ΒΛΑΚΑΣ ΠΟΣΟ ΠΟΣΟ ΠΟΣΟ ΕΙΣΑΙ ?
  ΑΜΟΡΦΩΤΟΣ ΣΧΗΜΑ ΛΟΓΟΥ ΕΙΝΑΙ
  ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΙΣΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ

  ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΣΥ ΞΕΡΩ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΕΙΣΑΙ

  ΓΛΕΙΦΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΚΑΛΟΠΙΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΕΓΩ ΕΙΠΑ ΑΠΛΑ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΣΤΗΜΕΝΟΣ ΤΟΣΟ ..... ΓΛΥΤΣΑΣ ΠΟΥ ΜΕ ΕΚΑΝΕΣ ΝΑ ΣΥΜΠΑΘΗΣΩ ΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ
  ΣΕ ΣΥΧΑΘΗΚΑ ΤΟΣΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΠΟΤΕ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΣΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΠΗΚΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

  ΒΡΑΣΕ ΣΤΟ ΖΟΥΜΙ ΣΟΥ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. ΒΛΑΚΕΠΙΔΕΣ ΜΕ ΟΤΙ ΜΟΥΡΗ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΤΕ ΤΟΥΣ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΤΥΧΕΤΕ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΤΥΧΕΤΕ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΞΥΠΝΗΣΕ. ΜΕ ΜΠΥΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΟΥΖΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟΥΜΠΑΡΕΤΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΡΓΑ ΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΚΑΝΕΤΕ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΙΠΟΤΑ.
  ΤΩΡΑ ΑΝ ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΣΑΣ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΒΡΙΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΑΣ.
  ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΛΥΤΣΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΟΜΑΙ ΜΕ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ.

  Γ&Δ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. ΑΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΤΩΡΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗΣ ( ΑΡΧΙΖΕΤΕ ΝΑ ΑΓΑΠΑΤΕ- ΣΥΜΠΑΘΕΙΤΕ ΤΟΝ ΒΙΑΣΤΗ ΣΑΣ) ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
  ΑΝ ΠΑΛΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΣΧΕΣΗ ΠΑΛΙ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ (ΤΟ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΓΡΑΦΤΕ ΤΟ ΣΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΤΗΛΗ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ – ΓΑΜΟΥΣ, ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΚΛΠ , πχ θελω να τα φτιαξω με τον παντελη κλπ) ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ BLOG ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΜΕ ΚΑΛΟ Ή ΚΑΚΟ ΤΡΟΠΟ

  Γ&Δ

  ΑπάντησηΔιαγραφή