Παρασκευή, Οκτωβρίου 19, 2012

ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΑΚΕΠ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ


Κάνοντας μια αναζήτηση στο διαδίκτυο εντόπισα κάποια δελτία τύπου που αφορούσαν την θέση του Π. Βλασσόπουλου και της ΑΚΕΠ για το δημοτικό ραδιόφωνο.
Φυσικά όταν συντάχθηκαν τα δελτία τύπου που ακολουθούν ο Π. Βλασσόπουλος και η ΑΚΕΠ διεκδικούσαν την καρέκλα του δημάρχου. Μετά από 2 χρόνια άλλαξαν πολλά και μέσα σε αυτά και η απόψεις των πολιτικάντηδων...


“Η δημοτική κίνηση “ΑΚΕΠ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ”, καταδικάζει το γεγονός ότι οι εργαζόμενοι στον Ραδιοφωνικό σταθμό της πόλης μας παραμένουν, για άλλη μια φορά ακόμη, απλήρωτοι για τρεις ολόκληρους μήνες, σε μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο και αναγκάζονται να διεκδικούν το αυτονόητο. Ακόμη περισσότερο καταδικάζει τη στάση της δημοτικής αρχής που πέρα από ασυνεπής αποδεικνύεται αφερέγγυα και αδιάλλακτη απέναντι στους εργαζόμενους, αφού αρνείται μέχρι και την επικοινωνία μαζί τους περιοριζόμενη σε έκδοση ουδέτερων και αντιφατικών ανακοινώσεων . Απαράδεκτο είναι το γεγονός ότι ακόμη και τώρα οι εργαζόμενοι δε γνωρίζουν πότε θα πληρωθούν ενώ δυσκολεύονται να πιστέψουν οποιαδήποτε υπόσχεση, καθώς οι δηλώσεις «ήξεις αφίξεις» περισσεύουν στη δημοτική αρχή.
Δηλώνουμε την αμέριστη συμπαράσταση στον δίκαιο αγώνα και τις διεκδικήσεις των εργαζομένων της Ραδιοφωνίας και ζητούμε , έστω και την τελευταία στιγμή , να σταματήσει ο εμπαιγμός τους και να καταβληθούν άμεσα τα δεδουλευμένα τους”.

-------------------------------------------------

Μεγάλη Πέμπτη σήμερα και 42 εργαζόμενοι στο Δημοτικό Ραδιόφωνο, όχι μόνο δεν πήραν δώρο Πάσχα αλλά δουλεύουν απλήρωτοι από τον Φεβρουάριο. Μοιάζει με κακόγουστο πρωταπριλιάτικο ψέμα, αλλά δυστυχώς είναι η πικρή αλήθεια. Πασχαλιάτικα, εργαζόμενοι να απαιτούν τα αυτονόητα και να...

...διεκδικούν τα δεδουλευμένα. Το έργο το ‘χουμε ξαναδεί σ’ αυτήν την Πόλη.

Οι «νοικοκυραίοι» που Διοικούν τον Δήμο δεν είναι ικανοί να πληρώσουν ούτε τους εργαζόμενους. Τα «ψίχουλα» (μισό δώρο Πάσχα) που τους προτείνουν είναι η απόδειξη της κοινωνικής τους αναλγησίας. Άλλη μια φορά το όνομα της Πόλης διασύρεται. Άλλη μια φορά αρνητικοί πρωταγωνιστές στα Μ.Μ.Ε.

Οι δικαιολογίες δίνουν και παίρνουν. Φταίει το κράτος, η Δ.Ε.Η., η προηγούμενη Διοίκηση, η Αντιπολίτευση και διάφοροι άλλοι. Όλοι εκτός απ΄ τους ίδιους. Πουθενά μια φράση αυτοκριτικής, πουθενά μια φράση συμπάθειας για τους εργαζόμενους και τις οικογένειές τους που ανεβαίνουν τον δικό τους Γολγοθά. Η γνωστή ξεπερασμένη και παλιομοδίτικη τακτική, τεκμήριο της πολιτικής τους ανικανότητας.

Ο Δήμαρχος, οι Αντιδήμαρχοι, οι Πρόεδροι Δημοτικών Επιχειρήσεων και οι παρατρεχάμενοι των διαφόρων επιτροπών είναι άραγε απλήρωτοι;

Η Α.Κ.Ε.Π. και οι απλήρωτοι εργαζόμενοι του Δημοτικού Ραδιοφώνου τους εύχονται ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ.

Για την ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΑΤΤ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΠΑΝΤ. ΒΛΑΣΣΟΠΟΥΛΟΣ

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΑΝΔΡ. ΔΑΥΙΔ


-----------------------------------------------------

Την ξεκάθαρη στήριξή του στον αγώνα που έχουν ξεκινήσει οι εργαζόμενοι του Δημοτικού Ραδιοφώνου Ηρακλείου Αττικής «Επικοινωνία 94FM», οι οποίοι διεκδικούν την καταβολή των δεδουλευμένων Ιουλίου, Αυγούστου, Σεπτεμβρίου και επιδόματος αδείας, εξέφρασε ο υποψήφιος δήμαρχος της πόλης και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «ΑΚΕΠ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ» κ. Παντελής Βλασσόπουλος.

Σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με το Σωματείο Εργαζομένων του “Επικοινωνία 94FM”, ο κ. Βλασσόπουλος δεσμεύτηκε ότι εφόσον εκλεγεί κανείς εργαζόμενος δεν πρόκειται να χάσει την εργασία του. Επίσης, ο ίδιος καταδίκασε το γεγονός ότι οι εργαζόμενοι στον Ραδιοφωνικό σταθμό της πόλης παραμένουν, για άλλη μια φορά απλήρωτοι για τρεις ολόκληρους μήνες, σε μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο και αναγκάζονται να διεκδικούν το αυτονόητο.

Ο κ. Παντελής Βλασσόπουλος καταδίκασε τη στάση της δημοτικής αρχής του Σταύρου Γεωργόπουλου, η οποία, όπως τόνισε, πέρα από ασυνεπής αποδεικνύεται αφερέγγυα και αδιάλλακτη απέναντι στους εργαζόμενους, αφού αρνείται μέχρι και την επικοινωνία μαζί τους περιοριζόμενη σε έκδοση ουδέτερων και αντιφατικών ανακοινώσεων.

«Απαράδεκτο είναι το γεγονός ότι ακόμη και τώρα οι εργαζόμενοι δεν γνωρίζουν πότε θα πληρωθούν ενώ δυσκολεύονται να πιστέψουν οποιαδήποτε υπόσχεση, καθώς οι δηλώσεις «ήξεις αφίξεις» περισσεύουν στη δημοτική αρχή. Δηλώνουμε την αμέριστη συμπαράσταση στον δίκαιο αγώνα και τις διεκδικήσεις των εργαζομένων της Ραδιοφωνίας και ζητούμε, έστω και την τελευταία στιγμή, να σταματήσει ο εμπαιγμός τους και να καταβληθούν άμεσα τα δεδουλευμένα τους», τονίζει σε ανακοίνωση που εξέδωσε η δημοτική κίνηση «ΑΚΕΠ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ».
ΕΝΕΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ Web Developer

10 σχόλια:

 1. ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΕΓΡΑΦΑ : “ΣΤΡΑΒΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΤΕ ΣΤΡΑΒΑ ΠΡΟΧΩΡΑΤΕ” ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΜΕ ΛΟΙΔΟΡΟΥΣΑΝ ΚΑΠΟΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΕΒΛΕΠΑΝ ΠΟΥ ΠΑΕΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ, ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΦΕΛΕΙΣ ΠΙΣΤΕΥΑΝ ΟΤΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ .
  ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΟΙ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΙΔΑΝ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΛΙ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΣΑΝ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ (ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΑΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ), (ΤΙΣ ΚΟΡΩΝΕΣ ΠΟΥ ΠΕΤΑΕΙ ΩΡΕΣ – ΩΡΕΣ Ο ΒΛΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΠΕΡΙ ΕΛΕΓΚΤΩΝ ΠΟΥ ΨΑΧΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΑ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΑ ΕΤΗ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΩΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ).
  ΕΙΔΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟΕΙΔΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ (ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΜΑΣΑ ΠΑΝΤΑ) ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΝ ΕΞΥΓΙΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥΣ (ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΕΙΝΑΙ;;;;;;) ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΤΟ ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ.
  ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΑΡΓΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΟΛΟ ΤΟ ΜΠΟΡΔΕΛΟ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΓΙΑΥΤΟ ΝΑ ΕΙΣΘΕ ΒΕΒΑΙΟΙ ΕΦ ΟΣΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΣΤΡΑΒΟ ΔΡΟΜΟ.

  ΥΓ.
  1. ΠΡΟΣ ΒΛΑΣΟΠΟΥΛΟ: ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΣ κ ΒΛΑΣΟΠΟΥΛΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΕΣ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΙΧΕΣ ΠΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟ ΟΤΙ :
  “ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΓΙΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΘΑ ΣΤΡΩΘΟΥΜΕ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ”
  ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΣ ΤΙ ΕΛΕΓΕΣ ή ΣΟΥ ΕΙΧΑΝ ΒΑΛΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΑΠ ΕΞΩ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΣΟΥ;;;;;;;;;;;;;;;;
  2. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ (ΣΤΑ ΜΠΑΤΖΑΚΙΑ)
  ΔΕΝ ΜΕ ΑΙΦΝΙΔΙΑΖΕΙ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΒΛΑΝΤΗ..
  ΚΑΠΟΤΕ ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΤΟΥ Ο ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ ΟΤΑΝ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΜΠΑΧΑΛΟ ΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΑ ΧΩΝΑΝ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΑΥΤΟΣ ΕΛΕΓΕ ΤΑ ΕΞΗΣ :
  α) ΑΝ ΔΕΝ Σ ΑΡΕΣΕΙ ΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ
  β) ΑΝ ΔΕΝ ΣΠΑΣΩ ΑΥΓΑ ΔΕΝ ΦΤΙΑΧΝΩ ΟΜΕΛΕΤΑ.
  3. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟ-ΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟ-ΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΕΝΟΥΝ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ. ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕΝΕΙ πχ ΣΤΟΝ ΑΛΙΜΟ ΔΥΣΚΟΛΑ ΠΙΑΝΕΙ ΕΝΑΝ ΣΤΑΘΜΟ ΤΟΠΙΚΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ ΑΡΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥ, ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥΣ (ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ) ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ.
  4. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΛΑΚΕΠΟΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ασχοληθείτε με την δική σας μάνα. ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΑΣ

  ΒΛΑΚΕΠΑΚΙΑ ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ : ΠΙΣΩ ΕΧΕΙ Η ΑΧΛΑΔΑ ΤΗΝ ΟΥΡΑ.

  Γ&Δ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. και τρέχατε κάποιοι από το ραδιόφωνο να τον στηρίξετε. Ακόμα και την εποχή που ο Βλασσόπουλος ήταν μόνος του και γύριζε σαν το φτωχοδιάβολο. Και τότε κάποιοι σας έβριζαν και σας λοιδωρούσαν. Τώρα αυτοί είναι με τον Παντελή και σεις........Δε λέω ότι κάνατε άσχημα ούτε ας προσέχατε. Έτσι γίνεται πάντα. Ίσως όχι τόσο χοντρά αλλά πάντα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Η ΑΚΕΠ είναι συνεπέστατη. Καταγγέλει ότι οι εργαζόμενοι έμειναν 3 μήνες απλήρωτοι. Δε μιλάει για 8 μήνες

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Υπογραφή ΔΑΥΙΔ. Άλλο θύμα αυτός. Τρέχει να στήσει το μαγαζί και μετά πλακώνουν μετά οι καιροσκόποι και τα λαμόγια να κάνουν τους πονηρούς. Και αυτός τους ''καμαρώνει'' από μακριά. Δύσκολοι καιροί για ευθείς και έντιμους ανθρώπους.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. ΔΑΥΙΔ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΑΚΕΠΙΤΕΣ ΦΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΤΕ.ΛΟΥΦΑΞΑΤΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΣΑΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ...ΒΡΕ ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ...ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΞΑΝΑΖΗΤΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΜΑΣ ΣΕ 2 ΧΡΟΝΙΑ...ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΨΑΤΕ ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΚΕΡΑΤΑΔΕΣ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. εγώ έμαθα πως ο Δαυίδ ήταν κατηγορηματικός να κλείσει το ραδιόφωνο αν είναι ψέματα να βγει να το διαψεύσει ο ίδιος, διαφορετικά έγινε ρόμπα και αυτός

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Aπό που και ως που όποιος είναι υπέρ του να κλείσει το ραδιόφωνο είναι ρόμπα ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. τα παραπάνω δελτία τύπου έχουν μια ταμπέλα πχ ΑΚΕΠ, δεν είναι απρόσωπη, επίσης έχει και 2 υπογράφοντες.

  Ανεξάρτητα από τους 2 υπογράφοντες όσοι συμμετέχουν στην ταμπέλα π.χ. ΑΚΕΠ συμφωνούν με το περιεχόμενο του δελτίου τύπου, αν δε συμφωνούν και παρόλα αυτά παραμένουν τότε κάτι δε πάει καλά.

  Εκτός από το να διαβάζεις μόνο τα σχόλια ρίξε και μια ματιά στα δελτία τύπου για να τα θυμηθείς.

  "Οι δικαιολογίες δίνουν και παίρνουν. Φταίει το κράτος, η Δ.Ε.Η., η προηγούμενη Διοίκηση, η Αντιπολίτευση και διάφοροι άλλοι."

  Τις ίδιες δικαιολογίες χρησιμοποιεί ο υπογράφων το κείμενο σήμερα

  "Η γνωστή ξεπερασμένη και παλιομοδίτικη τακτική, τεκμήριο της πολιτικής τους ανικανότητας."
  Δεν απέχει πολύ από το συμπέρασμα που βγάζουμε για τον υπογράφων και την διοίκηση του.

  “Η δημοτική κίνηση “ΑΚΕΠ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ”, καταδικάζει το γεγονός ότι οι εργαζόμενοι στον Ραδιοφωνικό σταθμό της πόλης μας παραμένουν, για άλλη μια φορά ακόμη, απλήρωτοι για τρεις ολόκληρους μήνες, σε μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο και αναγκάζονται να διεκδικούν το αυτονόητο"

  Οι εργαζόμενοι είναι απλήρωτοι 8 μήνες και η περίοδος που διανύουμε είναι ακόμα πιο δύσκολη με εκείνη που εκδόθηκε το δελτίο τύπου.
  Το ότι οι εργαζόμενοι ζητούν τα δεδουλευμένα τους από αυτονόητο που θεωρούσε η τότε παράταξη και σημερινή δημοτική αρχή, σήμερα θεωρεί το παράδοξο και υπερβολή.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Και μια και αναφερόμαστε σε ρόμπες,
  Είδα ο Παπαδάτος έβαλε διαφήμιση στον χτύπο, στον δημοτικό ραδιοφωνικό σταθμό που είναι και πρόεδρος έβαλε διαφήμιση?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. ΑΝΕΚΔΟΤΟ
  Ο ΔΑΒΙΔ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗΝ ΒΛ-ΑΚΕΠ !!!!!!!!!!!!
  …………………………………………………………

  ΑΝΕΚΔΟΤΟ
  ο Παπαδάτος έβαλε διαφήμιση στον χτύπο
  ΠΟΥ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΒΑΛΕΙ;;;;;;;;; ΣΤΗΝ ΕΚΦΡΑΣΗ;;;;;

  Γ&Δ

  ΑπάντησηΔιαγραφή