ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΑΚΕΠ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Κάνοντας μια αναζήτηση στο διαδίκτυο εντόπισα κάποια δελτία τύπου που αφορούσαν την θέση του Π. Βλασσόπουλου και της ΑΚΕΠ για το δημοτικό ραδιόφωνο.
Φυσικά όταν συντάχθηκαν τα δελτία τύπου που ακολουθούν ο Π. Βλασσόπουλος και η ΑΚΕΠ διεκδικούσαν την καρέκλα του δημάρχου. Μετά από 2 χρόνια άλλαξαν πολλά και μέσα σε αυτά και η απόψεις των πολιτικάντηδων...


“Η δημοτική κίνηση “ΑΚΕΠ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ”, καταδικάζει το γεγονός ότι οι εργαζόμενοι στον Ραδιοφωνικό σταθμό της πόλης μας παραμένουν, για άλλη μια φορά ακόμη, απλήρωτοι για τρεις ολόκληρους μήνες, σε μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο και αναγκάζονται να διεκδικούν το αυτονόητο. Ακόμη περισσότερο καταδικάζει τη στάση της δημοτικής αρχής που πέρα από ασυνεπής αποδεικνύεται αφερέγγυα και αδιάλλακτη απέναντι στους εργαζόμενους, αφού αρνείται μέχρι και την επικοινωνία μαζί τους περιοριζόμενη σε έκδοση ουδέτερων και αντιφατικών ανακοινώσεων . Απαράδεκτο είναι το γεγονός ότι ακόμη και τώρα οι εργαζόμενοι δε γνωρίζουν πότε θα πληρωθούν ενώ δυσκολεύονται να πιστέψουν οποιαδήποτε υπόσχεση, καθώς οι δηλώσεις «ήξεις αφίξεις» περισσεύουν στη δημοτική αρχή.
Δηλώνουμε την αμέριστη συμπαράσταση στον δίκαιο αγώνα και τις διεκδικήσεις των εργαζομένων της Ραδιοφωνίας και ζητούμε , έστω και την τελευταία στιγμή , να σταματήσει ο εμπαιγμός τους και να καταβληθούν άμεσα τα δεδουλευμένα τους”.

-------------------------------------------------

Μεγάλη Πέμπτη σήμερα και 42 εργαζόμενοι στο Δημοτικό Ραδιόφωνο, όχι μόνο δεν πήραν δώρο Πάσχα αλλά δουλεύουν απλήρωτοι από τον Φεβρουάριο. Μοιάζει με κακόγουστο πρωταπριλιάτικο ψέμα, αλλά δυστυχώς είναι η πικρή αλήθεια. Πασχαλιάτικα, εργαζόμενοι να απαιτούν τα αυτονόητα και να...

...διεκδικούν τα δεδουλευμένα. Το έργο το ‘χουμε ξαναδεί σ’ αυτήν την Πόλη.

Οι «νοικοκυραίοι» που Διοικούν τον Δήμο δεν είναι ικανοί να πληρώσουν ούτε τους εργαζόμενους. Τα «ψίχουλα» (μισό δώρο Πάσχα) που τους προτείνουν είναι η απόδειξη της κοινωνικής τους αναλγησίας. Άλλη μια φορά το όνομα της Πόλης διασύρεται. Άλλη μια φορά αρνητικοί πρωταγωνιστές στα Μ.Μ.Ε.

Οι δικαιολογίες δίνουν και παίρνουν. Φταίει το κράτος, η Δ.Ε.Η., η προηγούμενη Διοίκηση, η Αντιπολίτευση και διάφοροι άλλοι. Όλοι εκτός απ΄ τους ίδιους. Πουθενά μια φράση αυτοκριτικής, πουθενά μια φράση συμπάθειας για τους εργαζόμενους και τις οικογένειές τους που ανεβαίνουν τον δικό τους Γολγοθά. Η γνωστή ξεπερασμένη και παλιομοδίτικη τακτική, τεκμήριο της πολιτικής τους ανικανότητας.

Ο Δήμαρχος, οι Αντιδήμαρχοι, οι Πρόεδροι Δημοτικών Επιχειρήσεων και οι παρατρεχάμενοι των διαφόρων επιτροπών είναι άραγε απλήρωτοι;

Η Α.Κ.Ε.Π. και οι απλήρωτοι εργαζόμενοι του Δημοτικού Ραδιοφώνου τους εύχονται ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ.

Για την ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΑΤΤ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΠΑΝΤ. ΒΛΑΣΣΟΠΟΥΛΟΣ

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΑΝΔΡ. ΔΑΥΙΔ


-----------------------------------------------------

Την ξεκάθαρη στήριξή του στον αγώνα που έχουν ξεκινήσει οι εργαζόμενοι του Δημοτικού Ραδιοφώνου Ηρακλείου Αττικής «Επικοινωνία 94FM», οι οποίοι διεκδικούν την καταβολή των δεδουλευμένων Ιουλίου, Αυγούστου, Σεπτεμβρίου και επιδόματος αδείας, εξέφρασε ο υποψήφιος δήμαρχος της πόλης και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «ΑΚΕΠ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ» κ. Παντελής Βλασσόπουλος.

Σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με το Σωματείο Εργαζομένων του “Επικοινωνία 94FM”, ο κ. Βλασσόπουλος δεσμεύτηκε ότι εφόσον εκλεγεί κανείς εργαζόμενος δεν πρόκειται να χάσει την εργασία του. Επίσης, ο ίδιος καταδίκασε το γεγονός ότι οι εργαζόμενοι στον Ραδιοφωνικό σταθμό της πόλης παραμένουν, για άλλη μια φορά απλήρωτοι για τρεις ολόκληρους μήνες, σε μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο και αναγκάζονται να διεκδικούν το αυτονόητο.

Ο κ. Παντελής Βλασσόπουλος καταδίκασε τη στάση της δημοτικής αρχής του Σταύρου Γεωργόπουλου, η οποία, όπως τόνισε, πέρα από ασυνεπής αποδεικνύεται αφερέγγυα και αδιάλλακτη απέναντι στους εργαζόμενους, αφού αρνείται μέχρι και την επικοινωνία μαζί τους περιοριζόμενη σε έκδοση ουδέτερων και αντιφατικών ανακοινώσεων.

«Απαράδεκτο είναι το γεγονός ότι ακόμη και τώρα οι εργαζόμενοι δεν γνωρίζουν πότε θα πληρωθούν ενώ δυσκολεύονται να πιστέψουν οποιαδήποτε υπόσχεση, καθώς οι δηλώσεις «ήξεις αφίξεις» περισσεύουν στη δημοτική αρχή. Δηλώνουμε την αμέριστη συμπαράσταση στον δίκαιο αγώνα και τις διεκδικήσεις των εργαζομένων της Ραδιοφωνίας και ζητούμε, έστω και την τελευταία στιγμή, να σταματήσει ο εμπαιγμός τους και να καταβληθούν άμεσα τα δεδουλευμένα τους», τονίζει σε ανακοίνωση που εξέδωσε η δημοτική κίνηση «ΑΚΕΠ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ».