ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΙΟΜΑΣΤΕ

«Εκρηκτικό» είναι το κλίμα στο δημοτικό ραδιόφωνο του Ηρακλείου «Επικοινωνία 94». Η αιτία, πέρα από το γεγονός ότι οι εργαζόμενοι παραμένουν απλήρωτοι επί 8 μήνες, ήταν ότι δεν πραγματοποιήθηκε τελικά σήμερα η συνάντηση μεταξύ του Δημάρχου Π. Βλασσόπουλου και των προεδρείων των κλαδικών ενώσεων/σωματείων των δημοσιογράφων, τεχνικών, διοικητικών (ΕΣΗΕΑ, ΕΣΠΗΤ, ΕΤΕΡ, ΕΠΗΕΑ). 

Σύμφωνα με τα προεδρεία των κλαδικών ενώσεων/σωματείων ο Δήμαρχος Ηρακλείου χωρίς καμία δικαιολογία και ενημέρωση απλώς έφυγε από το δημαρχείο ένα τέταρτο πριν την συνάντηση, ενώ η αντιπροσωπεία αρνήθηκε να συναντήσει τον πρόεδρο της επιχείρησης και τον γενικό γραμματέα του Δήμου. Μέσα σ’ όλα αυτά ήρθε να προστεθεί και η πληροφορία ότι χθες συνεδρίασε η δημοτική ομάδα της πλειοψηφίας και πάρθηκε η απόφαση να κλείσει το δημοτικό ραδιόφωνο. 

Μετά απ’ όλα αυτά οι εργαζόμενοι προετοιμάζονται με γοργούς ρυθμούς σε άμεσες κινητοποιήσεις, όπου σύμφωνα με πληροφορίες θα περιλαμβάνεται η άμεση και συνεχής ενημέρωση των Ηρακλειωτών σε κεντρικά σημεία της πόλης, τόσο με διανομή φυλλαδίων όσο και με μικροφωνική εγκατάσταση κ.α., αλλά όπως όλα δείχνουν θα υπάρξει και ειδική κινητοποίηση στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου.

Από το www.zonews.gr