ΕΙΜΑΙ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ

Είμαι φιλελευθερος.

Οπως το λεει και η λεξη, αγαπαω την ελευθερια.

Δε γουσταρω κανεναν πανω απο το κεφαλι μου να μου λεει τι θα κανω, πως θα φερομαι στο σωμα μου, τι φορους θα πληρωνω στο κρατος, σε τι ρυθμισεις πρεπει να υπαχτω εγω και η εταιρεια μου.
Ειμαι φιλευθερος, libertarian, tea party.Kρυβω τα εσοδα της εταιρειας μου σε επικρατειες εχεμυθειας (offshore), ο,τι ειναι νομιμο ειναι και ηθικο, εχω πολλες διεξοδους, εχω τα Εξαρτημενα Εδαφη (Μαν και Τζερσευ) και τις Υπερποντιες Κτησεις της Μεγαλης Βρετανιας. Εχω τα Νησια Κευμαν, δηλωνω τα εσοδα μου εκει που υπαρχει μηδενικη φορολογια και τα εξοδα μου εδω, οπου κι αν ειναι το εδω, για να εκπιπτουν απο τον φορο. Ζητω το Σιτυ του Λονδινου, ζητω οι USA, ζητω οι ενδοομιλικες συναλλαγες. Συνεταιρος με το Κρατος εγω δε γινομαι. Οι πολυεθνικες μου δε χρωστανε τιποτα και σε κανεναν. Μονο καμια χορηγια πληρωνω που και που, καμια φιλανθρωπια της πουτσας και τη μιζα στον Υπουργο.

Πες του Κρατους να παει να γ@…..ι.

Ειμαι φιλελευθερος, μονεταριστης, οπαδος του Χαγιεκ και της Αυν Ραντ. Υπαρχει ολοκληρη φιλοσοφια απο πισω μου. Ειμαι ο πραγματικα προοδευτικος ανθρωπος, με κυνηγανε ολοι οι συντηρητικοι, οι σοσιαλιστες δηλαδη, οι κωλομαρξιστες. Θεωρω σοσιαλιστη ακομα και τον Ομπαμα.

Δε τα βγαλαμε μαζι, δε θα τα φαμε και μαζι. Τα απολιθωματα του παρελθοντος δε θελουν να με αφησουν να παω την Ανθρωποτητα μπροστα. Αν τους ακουγαμε, θα μεναμε ακομα στο 1950.

Δεν το κανω μονο για τα χρηματα, ειμαι Πιονερος. Οδηγω την Ανθρωποτητα μπροστα, σε απατητα μονοπατια, σε παρθενες χωρες, εκει οπου δεν εχει πατησει το ποδι του κανεις. Τωρα που ολη η Γη πατηθηκε απο ανθρωπο, ειμαι ο Εξερευνητης του Καινουριου.

Και το Καινουριο ειναι το Αυλο.

Μπορω να αβγατισω τη περιουσια μου απο το πουθενα. Μπορω να παραγω πλουτο απο το Τιποτα. Πουλαω ομολογα δεκα φορες το ΑΕΠ του πλανητη. Στοιχηματιζω την αξια της ταδε μετοχης στο ταδε μερος, στοιχηματιζω την αξια των σιτηρων της Ρωσιας, τα ορυκτα της Αργεντινης, στοιχηματιζω την αξια του μοσχαρισιου κρεατος στην Αργεντινη, στοιχηματιζω και βγαζω δισεκατομμυρια δολλαρια και κανεις δεν εχει καταλαβει Χριστο.

Δε μπορεις να σταματησεις την προοδο. Παω τα πραγματα καθε φορα ενα βημα μπροστα.
Καταργω τις εναπομεινασες κρατικες ρυθμισεις με την απειλη οτι θα παρω τα λεφτα μου και θα φυγω. Μπουκαρω σε αναπτυσσομενες χωρες, τις γεμιζω με αερα κοπανιστο κι υστερα φευγω με τον πλουτο τους.

Ειμαι φιλελευθερος, ειμαι Πιονερος, Στοιχηματιζω και βγαζω λεφτα οταν οι χωρες καταστρεφονται.

Βγαζω λεφτα στοιχηματιζοντας στην καταστροφη τους. Συγχωνευω επιχειρησεις και τραπεζες, δημιουργω μονοπωλια, κι υστερα σε αναγκαζω να αποδεχεσαι τους ορους και τις τιμες μου. Χειραγωγω την αξια των μετοχων, ειμαι ο Τζον Πολσον και φτιαχνω αχρηστα χρεογραφα τυπου ABACUS 2007-C1 παρεα με τη Γκολντμαν Σαξ, τα πουλαω χρυσαφι γνωριζοντας οτι ειναι junk, κι οταν αυτο αποκαλυπτεται, η Επιτροπη Κεφαλαιαγορας μου κλανει τα αρχιδια γιατι την εχω αγορασμενη. Ειμαι ο Λουντ Μπλανκφειν και “κανω το εργο του Θεου”. Ειμαι ο Γουορεν Μπαφετ και στο λεω στα ισα οτι φυσικα και υπαρχει ακομα ταξικος πολεμος, αλλα η δικια μου η ταξη ειναι αυτη που κερδιζει. Υστερα, για να παιξω με τον πονο σου, δηλωνω οτι ειναι αδιανοητο η γραμματεας μου να πληρωνει φορο περισσοτερο απο οτι εγω.

Ειμαι φιλελευθερος, ειμαι ελευθεριακος, ειμαι neocon, ειμαι η τρανοτερη αποδειξη οτι κοινωνια διχως κανονες κι αρχες ειναι μια φασιστικη κοινωνια.

Ειμαι εφοπλιστης και σου δηλωνω οτι “Για να με φορολογησεις, πρεπει πρωτα να με βρεις”.

Ειμαι ο Μπερνι Μααντοφ και χτιζω πυραμιδες, εμενα με πιασαν επειδη δεν ημουν πραγματικα ισχυρος. Ξεπλενω τα κερδη μου, προιον εγκληματικων ενεργειων με τη βοηθεια του υπερακτιου χρηματοπιστωτικου συστηματος και κανεις δε μπορει να με αγγιξει.

Ειμαι ενας πραγματικα προοδευτικος ανθρωπος. Εσεις ειστε οι συντηρητικοι.
Πιστευω οτι ο ανθρωπος μπορει να κανει ο,τι νομιζει, μακρυα απο κρατικες παρεμβασεις.
Αν θελει να αυτοκτονησει, ας αυτοκτονησει. Αν θελει να παρει ναρκωτικα, να παρει, ποιο ειναι το προβλημα σου; Αν θελει να ζει σε δικτατορικες κοινωνιες, ας ζησει, αρκει οι δικτατορες να συνεργαζονται μαζι μου, οπως ο Πινοσετ η ο Σουχαρτο.
Αν θελει να ζητιανεψει, ας ζητιανεψει, γιατι ταρασσεσαι; Επιλογη του δεν ειναι;

Αν θελει να φαει ληγμενα προιοντα στα σουπερ μαρκετ, γιατι να μη του δοθει η δυνατοτητα;

Ποιο ειναι το προβλημα σου ρε γαμημενε σοσιαλιστη, κοινωνικη συνειδηση δεν εχεις;

Γιατι να του στερησεις το ιερο δικαιωμα της επιλογης; Αν θελει να φαει κατσαριδες, να τις φαει.

Αν θελει να φαει χωμα, ας το φαει. Αν θελει να φαει ασβεστη, ας το φαει.

Αν θελει να δουλευει για τα μισα λεφτα στην επιχειρηση γιατι η επιχειρηση θα κλεισει,
ας το κανει. Γιατι να παρεμβεις στους μισθους και τις απολυσεις ρε κρατιστη; Για να παρω
την επιχειρηση μου και να τη κανω για αλλου που θα με παρακαλανε;

Αν θελει να δουλευει 12ωρο αλα γαλερα, γιατι να μη δουλεψει;

Αν θελει να θυσιαστει για το καλο της Εταιρειας, γιατι να μη του το επιτρεψεις;

Eιμαι φιλελευθερος. Αγαπαω πολυ την ελευθερια. Τη δικη μου δηλαδη. Για τη δικη σου ελευθερια απλως να υπαρχεις διχως αλυσιδες στα ποδια, δε δινω μια.

Οχι, τα παιρνω ολα πισω.

Δεν ειμαι φιλελευθερος, δεν ειμαι λιμπερταριαν, δεν ειμαι tea party, δεν ειμαι Καπιταλιστης.

Θες να σου πω τι πραγματικα ειμαι;

Ειμαι το ΜΕΛΛΟΝ. Ερχομαι απο το Μελλον, ερχομαι απο το παρον, απο το παρελθον απο παντου.

Ειμαι το Αυριο και για να εχεις κι εσυ μια θεση στο Αυριο, ακολουθησε με.

Δε μπορεις να με νικησεις, εχω τους πολιτικους, την Αστυνομια, τη Δικαστικη Εξουσια, τον Τυπο και τους περισσοτερους ακαδημαικους, οικονομολογους η μη, που και για ενα ξεροκομματο, μου δινουν και τα παιδια τους να πηδηξω, κι υστερα βγαινουν στην Τηλεοραση να σου εξηγουν την αναγκαιοτητα των Μνημονιων, δηλαδη του Θανατου σου.
Δε μπορεις να με νικησεις, και χαιρομαι που το εχεις καταλαβει, χαιρομαι που το αποδεχεσαι.

Σημερα θα παιξω στη Λοταρια, τους λαχνους εκεινων που θα επιβιωσουν, δε θα ειναι πολλοι, προσευχησου να βγει το ονομα σου αλλιως ετοιμαζε σιγα σιγα τα πραγματα σου..