ΚΛΟΠΗ ΜΠΑΤΑΡΙΩΝ ΑΠΟ ΟΧΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

Μετά την κλοπή του φορτηγού του Δήμου Ηρακλείου Αττικής τον Αύγουστό μέσα από δημοτικό γκαράζ (υπόθεση για την οποία είναι σε εξέλιξη ΕΔΕ) στόχος ληστών έγιναν άλλα δύο οχήματα του Δήμου πριν λίγες ημέρες.

Ειδικότερα άγνωστοι αφαίρεσαν τις μπαταρίες των οχημάτων που ήταν σταθμευμένα στο παρκινγκ γνωστού super market που βρίσκεται στον παράδρομο της Λ. Κύμης δίπλα στο γήπεδο της Λ. Κύμης όπου στεγαζόταν παλαιότερα η Διεύθυνση Περιβάλλοντος. Το γεγονός αποκάλυψε στο Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης ο Δημοτικός Σύμβουλος της Αντιπολίτευσης, κ. Δημήτρης Τσεκούρας ο οποίος ρώτησε αν ο συγκεκριμένος χώρος φυλάσσεται.

Ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος, κ. Γιάννης Κεσκινίδης, παραδέχτηκε το περιστατικό και εξέφρασε τους φόβους του πως το φαινόμενο των κλοπών θα συνεχιστεί. Ενημέρωσε δε πως το γραφείο της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος λειτουργεί πλέον σε 24ωρη βάση ούτως ώστε και να υπάρχει άμεση παρέμβαση όλη την ημέρα σε έκτακτα περιστατικά που συμβαίνουν στην πόλη αλλά και για να υπάρχει καλύτερη φύλαξη των οχημάτων.

Από το www.xtypos.gr