ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Ο Γ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ

Είχαμε προαναγγείλει πως μετά την ανεξαρτητοποίηση του κ. Περικλή Περδικάρη θα υπήρχαν και άλλες αποχωρήσεις από την παράταξη της διοίκησης του Δήμου Ηρακλείου Αττικής. Το πρωί της Τετάρτης 31 Οκτωβρίου είχαμε το δεύτερο χτύπημα για τη Δημοτική Αρχή του κ. Παντελή Βλασσόπουλου, καθώς την ανεξαρτητοποίηση του γνωστοποίησε με επιστολή του προς τον Δήμαρχο ο Δημοτικός Σύμβουλος της συμπολίτευσης, κ. Γιώργος Οικονομίδης.

Ο κ. Οικονομίδης στην επιστολή του τονίζει τα εξής: “Διαφωνώ με την πολιτική που ασκείται στο Δήμο και με τον τρόπο διαχείρισης της διοίκησης του Δήμου και των δημοτικών πραγμάτων και λόγοι πολιτικής αξιοπρέπειας και συνέπειας μου επιβάλλουν την απόφαση μου. Παραμένω ανεξάρτητως Δημοτικός Σύμβουλος”.

Θυμίζουμε πως την προηγούμενη τετραετία ο κ. Οικονομίδης ήταν Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη του τότε Δημάρχου, κ. Σταύρου Γεωργόπουλου από την οποία αποχώρησε για να προσχωρήσει αργότερα στην “ΑΚΕΠ-Ηράκλειο Η Επόμενη Μέρα”. Μετά την ανεξαρτητοποίησή του οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της διοίκησης είναι πλέον 18 σε σύνολο 33.

Από το www.xtypos.gr