ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Ο Π. ΠΕΡΔΙΚΑΡΗΣ

Άλλο ένα "εσωτερικό" χτύπημα για τη Δημοτική Αρχή Ηρακλείου Αττικής αποτελεί η ανεξαρτητοποίηση του Δημοτικού Συμβούλου της κυβερνώσας παράταξης του Δήμου κ. Περικλή Περδικάρη. Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες του www.xtypos.gr, αναμένεται να υπάρξει και συνέχεια με ανάλογες κινήσεις και άλλων δυσαρεστημένων Δημοτικών Συμβούλων της παράταξης.

Ο κ. Περδικάρης στην ανακοίνωση του προς τον Δήμαρχο, κ. Παντελή Βλασσόπουλο, τονίζει πως η παραίτησή του οφείλεται στον τρόπο διοίκησης του Δήμου και εφαρμογής των προεκλογικών δεσμεύσεων της παράταξης.

Αναλυτικά το κείμενο του κ. Περδικάρη είναι το ακόλουθο:
“Κύριε Δήμαρχε
Με την επιστολή μου αυτή σας δηλώνω την ανεξαρτητοποίηση μου από την παράταξη που διοικεί το Δήμο μας και της οποίας είμαι μέλος και κατέχω το αξίωμα του Δημοτικού Συμβούλου. Οι λόγοι της ανεξαρτητοποίησης μου δεν είναι προσωπικοί αλλά έχουν να κάνουν με τον τρόπο διοίκησης και εφαρμογής των προεκλογικών μας δεσμεύσεων.

Μετά λύπης μου διαπιστώνω ότι δεν τηρήθηκαν οι αξίες και οι δεσμεύσεις που λάβαμε από τον ηρακλειώτικο λαό μέχρι τώρα. Σημειωτέον δε ότι πριν τις εκλογές διαμορφώσαμε μια πολυσυλλεκτική δημοτική παράταξη με συγκεκριμένες αρχές και αξίες! Με μη δημαρχοκεντρικό μοντέλο διοίκησης με συλλογικές αποφάσεις, εσωτερική δημοκρατία και διαφάνεια.
Εύχομαι η δική μου ανεξαρτητοποίηση να προβληματίζει την παράταξη της συμπολίτευσης και να αποτελέσει σημείο επανεκκίνησης για την επαναφορά της σημερινής διοίκησης στις προεκλογικές της δεσμεύσεις”.

Από το www.xtypos.gr