Παρασκευή, Οκτωβρίου 19, 2012

ΤΡΟΙΚΑΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ


Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν στον δήμο μας, με την δημοτική αρχή να δίνει ρεσιτάλ κωλοτούμπας.

Την προηγούμενη Τρίτη στο δημοτικό συμβούλιο η δημοτική αρχή παρουσίασε σχέδιο εξυγίανσης για την λήψη δανείου 7 εκ. ευρώ από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων. Στη λίστα των μέτρων-δράσεων για την τόνωση των εσόδων και περιορισμό των εξόδων συμπεριλαμβανόταν και το δημοτικό ραδιόφωνο Επικοινωνία FM.

Αρχικά στην εισήγηση γινόταν λόγος για κλείσιμο του μέσου, κάτι που διορθώθηκε με τη λέξη εξυγίανση με παρέμβαση του Δήμαρχου που έκανε λόγο για “τυπογραφικό λάθος”. Ο Δήμαρχος την προηγούμενη Τρίτη είπε πως η διοίκηση εμμένει στην πρόταση της για δυνατότητα απορρόφησης των εργαζομένων στον ευρύτερο δημόσιο τομέα και όχι μόνο από τον οικείο ΟΤΑ. Διαφορετικά όπως είπε θα μπει πλαφόν στους μισθούς των εργαζομένων και μάλιστα προς αυτήν την κατεύθυνση έχουν γίνει συζητήσεις, όπως είπε, με εκπροσώπους του σωματείου τους. “Ποτέ δεν μιλήσαμε για κλείσιμο” δήλωσε ο κ. Βλασσόπουλος που φάνηκε πάντως να μην πείθει κάποιους Συμβούλους της Αντιπολίτευσης όπως την κα Κατσινοπούλου που άφησαν αιχμές στις τοποθετήσεις του για το θέμα και τις προθέσεις της διοίκησης.

Οι σύμβουλοι της αντιπολίτευσης πιθανόν μετά από μια εβδομάδα διαπίστωσαν ότι δε θα έπρεπε να πειστούν από τα λεγόμενα του δημάρχου Π. Βλασσόπουλου, καθώς ο πρόεδρος της δημοτικής επιχείρησης με τον Γ.Γ. του δήμου, κάλεσαν κατ΄ ιδίαν τους εργαζόμενους και τους ανακοίνωσαν ότι υπάρχει ειλημμένη απόφαση για το κλείσιμο του δημοτικού ραδιοφώνου και ότι θα πρέπει να επιλέξουν αν συμφωνούν να μεταφερθούν στον δήμο ή να πάνε σπίτια τους.

Χθες το βράδυ συνεδρίασε η δημοτική ομάδα με θέμα το δημοτικό ραδιόφωνο, τελικά κατέληξαν στο να αποφασίσουν να το κλείσουν. Η συνεδρίαση της δημοτικής ομάδας έγινε 2 μέρες μετά την συνάντηση της διοίκησης με τους εργαζόμενους όταν ο Γ.Γ. του δήμου μιλούσε για ειλημμένη απόφαση, και ενώ κάποιοι δημοτικοί σύμβουλοι δε γνώριζαν τίποτα για καμία απόφαση. Φυσικά αυτό όπως φάνηκε δεν απασχόλησε κανέναν από τους δημοτικούς συμβούλους και σύσσωμη η δημοτική ομάδα συμφώνησε στην ειλημμένη απόφαση που είχε παρθεί έτσι και αλλιώς πριν από την συνεδρίαση!

Η απάτη της διοίκησης στην πρόταση που παρουσίασε την Τρίτη ο Γ.Γ. του δήμου αλλά και στο σχέδιο για την λύση της επιχείρησης είναι ότι η δημοτική αρχή παρουσιάζει ότι μπορεί να μεταφέρει τους εργαζόμενους που συμφωνούν, στον δήμο με συμβάσεις ΠΟΕ-ΟΤΑ.
Σήμερα οι εργαζόμενοι του Επικοινωνία 94FM μοίρασαν έγγραφο που είχε αποσταλεί από την περιφέρεια στον δήμο Φυλής, στο οποίο ο δήμος Φυλής επιδίωξε την μεταφορά των εργαζομένων του δικού του Ρ/Σ στον δήμο, και η περιφέρεια έκρινε ότι δε μπορεί και δεν προβλέπεται κάτι τέτοιο!

Εκτός από το να προσπαθεί η δημοτική αρχή να ξεγελάσει την αντιπολίτευση, επινοεί κούφιες προτάσεις για τους εργαζόμενους, δήθεν για να τους εξασφαλίσει και να μη τους πετάξει στον δρόμο.

Με την χθεσινή απόφαση της δημοτικής ομάδας, θα χάσουμε σαν δήμος ένας περιουσιακό μας στοιχείο και θα «απολύσει» ο δήμος τους εργαζόμενους στο ραδιόφωνο! Αυτό ψήφισε χθες σύσσωμη η δημοτική ομάδα, που αρκετοί από αυτούς μάθανε τελευταίοι ότι είχε προαποφασιστεί χωρίς να ρωτηθούν ή να συζητηθεί η λύση της επιχείρησης!!!!

Το εντυπωσιακό είναι, ότι υπέρ του κλεισίματος του ραδιοφώνου τάχθηκαν και οι αριστεροί σύμβουλοι της πλευράς του Βλαντή και ο ίδιος ο Γ. Βλαντής!

Φαίνεται ότι η δημοτική αρχή είναι απόλυτα συντονισμένη με την λογική της τρόικας, ότι πρέπει να γίνουν θυσίες για να εξοικονομηθούν χρήματα, και να γίνουν διαρθρωτικές αλλαγές με γνώμονα τους αριθμούς και όχι τους ανθρώπους ή την κοινωνία, κατά τα άλλα η δημοτική αρχή είναι κατά του μνημονίου, όταν θέλει να το εφαρμόσει πριν το επιβάλλει η όποια τρόικα!

Η χθεσινή επικίνδυνη απόφαση της δημοτικής ομάδας, δηλώνει ότι είναι πολύ πιθανό η λύση της επιχείρησης του δημοτικού ραδιοφωνικού σταθμού να είναι η απαρχή και για περαιτέρω «διαρθρωτικές αλλαγές» όπως η ιδιωτικοποίηση της καθαριότητας, η ιδιωτικοποίηση των αθλητικών εγκαταστάσεων και άλλων υπηρεσιών που ανήκουν στον δήμο.

Έχει εγκατασταθεί παράρτημα της τρόικας στον δήμο Ηρακλείου?
Ψηφίσαν οι Ηρακλειώτες τροικανή διοίκηση και δε το γνωρίζουν?
Ψήφισαν δήμαρχο που αντί να διαχειριστεί και να εξυγιάνει, θα ιδιωτικοποιεί και θα βάζει λουκέτο στην περιουσία του δήμου?
Ψήφισαν οι Ηρακλειώτες δημοτικούς συμβούλους μαριονέτες, που χωρίς καμία προσωπική κρίση ή ευθύνη πειθαρχούν στις αποφάσεις μιας παρεούλας?
ΕΝΕΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ Web Developer

36 σχόλια:

 1. Ελα και σιγα σιγα θα ιδιωτικοποιηθει και η καθαριοτητα , μιας και το σιγοτραγουδουν οι προισταμενοι , και οι αντιδημαρχαιοι το αρνουνται.............ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ?????

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ο ΒΛΑΣΣΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΦΑΡΜΑΚΗΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΠΟΥ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΤΟ 5%

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. μετά από αυτά ποιος μπορεί να δεχθεί εγγυήσεις από την δημοτική αρχή? Οι χειρισμοί των τελευταίων ημερών είναι σα να κάνει ο βλασσόπουλος πτώση από τα 10.000 μέτρα και να έχει ξεχάσει να φορέσει αλεξίπτωτο

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΒΛΑΝΤΗ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. σε αυτούς που εκλέξατε

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Όπως φαίνεται η δημοτική αρχή ήθελε να παίξει το χαρτί "ορίστε, τους λέμε να γίνουν δημοτικοί υπάλληλοι και δεν θέλουν με τόση ανεργία που υπάρχει στον κόσμο". Όμως το έγγραφο του Δήμου Φυλης λέει ουσιαστικά ότι αυτό δεν προβλέπεται, άρα το σχέδιο της δημοτικής αρχής του Ηρακλείου είναι να κάνει "μπαλάκι" του εργαζόμενους μεταξύ Δήμου - Υπουργείου. Δηλαδή να πάρει μια απόφαση το Δημοτικό Συμβούλιο ότι μεταφέρονται, αυτή να ακυρωθεί απο το Υπουργείο με αποτέλεσμα οι εργαζόμενοι να βρεθούν στο κενό... Ψιλο-μαϊμουδιά στην πλάτη απλήρωτων εργαζόμενων...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Ο Κεσκινίδης που το παίζει συνδικαλιστής, είναι ανάμεσα σε εκείνους που επινόησαν αυτή την μαιμουδιά.
  Κατά τα άλλα κατεβαίνει στις πορείες και τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων στο Τραμ.
  Τι είναι αυτός ο τύπος, που το παίζει σε 2πλο ταμπλό, ποιον προσπαθεί να κοροιδέψει και πόσοι μαλάκες τσιμπάνε στο προφίλ που πουλάει...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Δηλαδή το Βλαντή και το Μπούκη. Τι να σου κάνουν κι αυτοί. Δεν είμαι μαζί τους αλλά μήπως αν ψήφιζαν αλλιώς αυτομάτως έθεταν εαυτούς εκτός δημοτικής Αρχής? Θα θελα επίσης να σου θυμίσω ότι η καθυστέρηση στη λήψη απόφασης για το κλείσιμο του ραδιοφώνου οφείλεται ακριβώς στην αντίδραση αυτών των δύο μοναχικών.... Βέβαια λίγο παραπάνω πολιτικός τσαμπουκάς δεν βλάπτει...
  ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ το φτιάξανε κι "ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ" το κλείνουν.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. έτσι όπως το θέτεις οι τύποι είναι αριστεροί μόνο στα χαρτιά και για τα μάτια του κόσμου

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. ΦΙΛΕ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΙΑ ΔΕΝ ΤΣΙΜΠΆΕΙ,ΟΠΩΣ ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΑΙ, ΣΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΕΙ. ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Αιδώς Αργείοι, Γιώργο ντροπή

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. φυσικά είναι αριστεροί για τα μάτια του κόσμου, αλλά δεν τους ήταν και το ευκολοτερο πράγμα να συμφωνήσουν στο κλείσιμο του ραδιοφώνου, να είσαι βέβαιος.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΣΑΣ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΔΕΝ ΕΙΠΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠ' ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΚΑΝΕΤΕ. ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ, ΕΧΕΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΑΚΟΛΟΥΘΙΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. γιατί αν γράφανε ότι την εξυγίανση την αντιλαμβάνονται με λουκέτα και ότι δε θα μπορέσουν να λειτουργήσουν θα το πασάρουν σε ιδιώτες θα έπαιρναν τα @@ μου

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ Ο ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ ΤΟΥ ΒΛΑΝΤΗ ΚΑΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙ ΣΤΙΓΜΗ!
  ΕΙΔΕΣ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΜΕ ΤΟ PALMIER?
  ETΣΙ .. ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ!
  ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ!
  ΕΤΣΙ ΒΛΑΝΤΗ?
  ΑΜ! ΠΩΣ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. Περίμενε ο βλασσόπουλος να γίνει με επιτυχία το φεστιβάλ μπύρας να πιάσει την βαριοπούλα και να αρχίζει να γκρεμίζει Από την μία γλέντια και μεγαλεία και από την άλλη στάχτη και μπούρμπερη

  Θα φας καλά βλασσόπουλε στις ερχόμενες εκλογές

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 17. ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΕΓΡΑΦΑ : “ΣΤΡΑΒΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΤΕ ΣΤΡΑΒΑ ΠΡΟΧΩΡΑΤΕ” ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΜΕ ΛΟΙΔΟΡΟΥΣΑΝ ΚΑΠΟΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΕΒΛΕΠΑΝ ΠΟΥ ΠΑΕΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ, ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΦΕΛΕΙΣ ΠΙΣΤΕΥΑΝ ΟΤΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ .
  ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΟΙ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΙΔΑΝ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΛΙ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΣΑΝ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ (ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΑΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ), (ΤΙΣ ΚΟΡΩΝΕΣ ΠΟΥ ΠΕΤΑΕΙ ΩΡΕΣ – ΩΡΕΣ Ο ΒΛΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΠΕΡΙ ΕΛΕΓΚΤΩΝ ΠΟΥ ΨΑΧΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΑ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΑ ΕΤΗ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΩΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ).
  ΕΙΔΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟΕΙΔΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ (ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΜΑΣΑ ΠΑΝΤΑ) ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΝ ΕΞΥΓΙΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥΣ (ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΕΙΝΑΙ;;;;;;) ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΤΟ ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ.
  ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΑΡΓΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΟΛΟ ΤΟ ΜΠΟΡΔΕΛΟ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΓΙΑΥΤΟ ΝΑ ΕΙΣΘΕ ΒΕΒΑΙΟΙ ΕΦ ΟΣΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΣΤΡΑΒΟ ΔΡΟΜΟ.

  ΥΓ.
  1. ΠΡΟΣ ΒΛΑΣΟΠΟΥΛΟ: ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΣ κ ΒΛΑΣΟΠΟΥΛΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΕΣ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΙΧΕΣ ΠΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟ ΟΤΙ :
  “ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΓΙΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΘΑ ΣΤΡΩΘΟΥΜΕ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ”
  ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΣ ΤΙ ΕΛΕΓΕΣ ή ΣΟΥ ΕΙΧΑΝ ΒΑΛΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΑΠ ΕΞΩ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΣΟΥ;;;;;;;;;;;;;;;;
  2. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ (ΣΤΑ ΜΠΑΤΖΑΚΙΑ)
  ΔΕΝ ΜΕ ΑΙΦΝΙΔΙΑΖΕΙ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΒΛΑΝΤΗ..
  ΚΑΠΟΤΕ ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΤΟΥ Ο ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ ΟΤΑΝ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΜΠΑΧΑΛΟ ΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΑ ΧΩΝΑΝ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΑΥΤΟΣ ΕΛΕΓΕ ΤΑ ΕΞΗΣ :
  α) ΑΝ ΔΕΝ Σ ΑΡΕΣΕΙ ΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ
  β) ΑΝ ΔΕΝ ΣΠΑΣΩ ΑΥΓΑ ΔΕΝ ΦΤΙΑΧΝΩ ΟΜΕΛΕΤΑ.
  3. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟ-ΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟ-ΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΕΝΟΥΝ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ. ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕΝΕΙ πχ ΣΤΟΝ ΑΛΙΜΟ ΔΥΣΚΟΛΑ ΠΙΑΝΕΙ ΕΝΑΝ ΣΤΑΘΜΟ ΤΟΠΙΚΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ ΑΡΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥ, ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥΣ (ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ) ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ.
  4. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΛΑΚΕΠΟΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ασχοληθείτε με την δική σας μάνα. ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΑΣ

  ΒΛΑΚΕΠΑΚΙΑ ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ : ΠΙΣΩ ΕΧΕΙ Η ΑΧΛΑΔΑ ΤΗΝ ΟΥΡΑ.

  Γ&Δ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 18. ΡΕ ΓΔ ΑΣΕ ΤΟΝ ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗ ΗΣΥΧΟ, ΗΤΑΝ ΠΟΛΛΑ ΚΙΛΑ ΜΑΓΚΑΣ, ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΥΣΤΗΚΕ ΤΟΝ 940 ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΑΥΣΤΗΡΑ ΣΥΝΑΦΕΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ (ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ, ΗΧΟΛΗΠΤΕΣ Κ.Λ.Π). ΟΥΤΕ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ, ΟΥΤΕ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙΣ. ΑΣ ΣΥΝΕΛΘΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΦΟΡΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΒΛΑΝΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΜΕ ΤΟ ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗ. ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΑΥΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ, ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΨΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

 19. ………..ΗΤΑΝ ΠΟΛΛΑ ΚΙΛΑ ΜΑΓΚΑΣ………..
  ΤΟΥ ΤΡΕΧΕ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΑΤΖΑΚΙΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ………..

  …………..ΟΥΤΕ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ,………………
  ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕ Ο ΣΤΑΘΜΟΣ … ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ

  ………….. ΟΥΤΕ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙΣ………………
  ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΕΙΧΕ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ……..
  ΕΥΤΥΧΩΣ ΑΠΕΤΥΧΕ ΚΑΙ ΓΛΥΤΩΣΑΜΕ 20.000 ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ………

  ……ΑΣ ΣΥΝΕΛΘΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΦΟΡΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΒΛΑΝΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΜΕ ΤΟ ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗ…….

  ΟΝΤΩΣ ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΕΙΣ.
  ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ (ΔΙΟΡΘΩΣΕ ΜΕ ) ΣΤΗ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ Ο ΒΛΑΝΤΗΣ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΝΑΙ ¨η ΟΧΙ;;;;;
  Ο ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΡΙΖΑ ΝΑΙ ή ΟΧΙ ;;;;;;;;;;;;;;;
  ΑΝ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΛΑΝΤΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗ.

  ΣΥΝΕΛΘΕ , ΜΕ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΔΕΝ ΠΕΙΘΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ,
  ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΕΚΝΕΥΡΙΖΕΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ, ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΑΝΕ ΠΡΟΣ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΥΓΗ.

  Γ&Δ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 20. Μ(Π)ΑΜ(π)ΛΑΚΙΣΤΑΝ !!!
  Θα μιλησει κανενας για το οτι μέχρι το 2003 δεν υπήρχε ταμείο στον Επικοινωνία;
  Ο Καββούρης Θεός σχωρεστον τι έκανε τόσα χρόνια
  Και ο Γιώργαρος και ο Νίκαρος και όλη η παλιοπαρέα που τάσπασε στη μοιρασιά της εξουσίας;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 21. ΓΔ ΣΥΝΕΛΘΕ ΣΟΥ ΛΕΩ. ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΤΗ ΖΗΛΙΑ ΣΟΥ, ΤΑ ΚΟΜΠΛΕΞ ΣΟΥ, ΑΠΑΓΚΙΣΤΡΩΣΟΥ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΟΥ. ΜΗΝ ΤΡΕΛΕΝΕΣΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΟΙ. ΕΣΥ ΟΜΩΣ ΣΥΝΕΛΘΕ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 22. ΚΑΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΠΡΟΤΑΣΗ.ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΣΗ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΖΗΤΗΜΑ?ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΑΠΛΑ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΤΗΝ ΚΑΥΤΗ ΠΑΤΑΤΑ.ΠΑΡΟΛΟ ΠΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΣΕ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ.ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ.ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΝΑ ΔΕΣΜΕΥΕΤΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ?ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΦΕΡΕΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΑΛΛΑ ΣΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΘΑ ΚΑΤΕΛΗΓΑΝ ΔΥΣΤΥΧΩΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 23. ΝΟΜΟΣ 4071/2012


  Άρθρο 11
  Δημοτικές επιχειρήσεις με ειδικό σκοπό
  τη λειτουργία ραδιοφωνικού ή τηλεοπτικού σταθμού
  1. Σε περίπτωση λύσης υφιστάμενων δημοτικών επι−
  χειρήσεων με ειδικό σκοπό τη λειτουργία ραδιοφωνι−
  κού ή τηλεοπτικού σταθμού, η δραστηριότητά τους δεν
  μεταφέρεται.
  2. Οφειλές των ανωτέρω επιχειρήσεων προς το Ελλη−
  νικό Δημόσιο, τα ασφαλιστικά ταμεία και προς τρίτους,
  περιλαμβανομένων και των δεδουλευμένων αποδοχών
  του προσωπικού τους, ανεξαρτήτως εάν αυτό μεταφέ−
  ρεται ή όχι, μπορούν να καταβάλλονται από τον οικείο
  ΟΤΑ, σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή κατά το στάδιο
  της εκκαθάρισής τους, ή μετά το πέρας αυτής, έπειτα
  από σχετική εισήγηση των εκκαθαριστών και αιτιολο−
  γημένη απόφαση του οικείου δημοτικού συμβουλίου,
  η οποία λαμβάνεται με την απόλυτη πλειοψηφία του
  συνόλου των μελών του.
  3. Όσον αφορά το προσωπικό των ως άνω επιχειρή−
  σεων εφαρμόζονται οι κείμενες διατάξεις.

  ΟΙ ΚΕΙΜΕΝΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙς ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ

  " ΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΤΕΛΙΚΑ"

  Εξάλλου με τις παρ. 13 και 14 του άρθρου 21 του Ν. 3731/08, ΦΕΚ-263 Α/23-12-
  08, ορίζεται ότι:«13. Οι προθεσμίες των παραγράφων 1, 2 και 8 του άρθρου 269
  του Κώδικα Δήμων και Κοινοτήτων, που κυρώθηκε με το άρθρο πρώτο του ν.
  3463/2006 και τροποποιήθηκε με το άρθρο 25 παρ. 1 του ν. 3613/2007 (ΦΕΚ 263
  Α), παρατείνονται από τη λήξη τους ως τις 31.12.2009. Η ανωτέρω προθεσμία
  ισχύει και για τη μεταφορά προσωπικού σύμφωνα με την παράγραφο 10 του
  άρθρου 25 του ν. 3613/2007 .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 24. ΕΙΣ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

  25.05.2012 ΑΔΑ: Β41ΕΟΡ1Υ-Α2Η

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 25. Ο 9.16 ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ. ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ ΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΑΞΕΙΣ, ΤΟ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΤΑ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΟΙ ΕΙΔΗΜΟΝΕΣ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ,ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΝΑΝ ΣΕ ΕΝΑΡΓΗ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΤΟΝ 9.40.
  ΕΛΑΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΛΟΓΟ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ,ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 26. πολύ έξυπνο το σχόλιο του 1:54
  Έχουμε και λέμε:
  είναι γεγονός ότι ο ραδιοφωνικός σταθμός λειτουργούσε τα προηγούμενα χρόνια ως παράθυρο για διάφορες προσλήψεις γνωστών και φίλων, εκτός από αυτό χρηματοδοτούσε άλλες επιχειρήσεις του δήμου που δεν είχαν την δυνατότητα επιχορήγησης από τον δήμο, εκτός των προηγουμένων, ότι κερατιάτικα είχε να πληρώσει ο δήμος τα πλήρωνε μέσω του ταμείου του δημοτικού ραδιοφώνου ακόμα και καφέδες, λουλούδια, στεφάνια κτλ.

  Η μη νομότυπη διαχείριση των προηγούμενων διοικήσεων, για παράδειγμα με το να μην αποδίδουν φόρους, να φουσκώνουν τα πρόστιμα, να προτιμούν να μην έχουν ασφαλισμένους κάποιους εργαζόμενους αλλά να προτιμούν να πληρώνουν πρόστιμα επιβάρυνε σημαντικά την επιχείρηση.

  Όλα τα παραπάνω έγιναν μόνα τους?
  Το ραδιόφωνο τα έκανε?

  Δηλαδή δεν θα πληρώσει κανένας άλλος το τίμημα και θα το πληρώσουν εργαζόμενοι?

  Επειδή υπήρχαν και υπάρχουν όλα τα παραπάνω για τα οποία κάποιοι ήταν και είναι υπεύθυνοι θα πρέπει να κλείσει ένα περιουσιακό στοιχείο του δήμου, το οποίο είναι εδώ και χρόνια σε απαξία από τις εκάστοτε διοικήσεις και αυτό δίνει το δικαίωμα σε κάποιους να το παρουσιάζουν σαν άχρηστο?

  Δηλαδή κάποιοι κρίνουν την χρησιμότητα του ενώ γνωρίζουν πολύ καλά ότι το περιουσιακό στοιχείο του δήμου λειτουργούσε εν πλήρη απαξία, καθώς επίσης γνωρίζουν τι ρεμούλες έχουν γίνει μέσω της επιχείρησης.

  Πόσο σοβαρά μπορεί να πάρει κάποιος την άποψη εκείνου που κάνει πως αγνοεί την πραγματικότητα και βάση αυτής επιχειρηματολογεί?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 27. o 1:54 δε πρέπει να θορυβήθηκε για το γεγονός που ο γενικός κατέβηκε στο ραδιόφωνο για να ανακοινώσει στους εργαζόμενους ότι έχουν πέτσινη επιλογή (όπως αποδείχθηκε) να αποδεχθούν την μεταφορά τους στον δήμο.
  Δε θορύβησε τον φίλο μας ότι ο γενικός στις κατ' ιδίαν συναντήσεις με τους εργαζόμενους παρουσίαζε σαν τελεσίδικη την απόφαση της διοίκησης για κλείσιμο του ραδιοφώνου, ενώ δεν είχε αποφασιστεί κάτι τέτοιο από την δημοτική ομάδα παρά από κάποιους εκλεκτούς του δημάρχου.
  Δε θορυβήθηκε ο φίλος ότι προκειμένου να καλύψει η διοίκηση τον υπόδικο γενικό γραμματέα έκανε την επόμενη μέρα έκτακτη δημοτική ομάδα στην οποία τελικά πάρθηκε η απόφαση με πέτσινες επιλογές για τους εργαζόμενους?

  Και εγώ λέω στον φίλο, ότι τέτοιου είδους διαχείριση και ανευθυνότητα οδήγησαν το ραδιόφωνο σε αυτή την κατάσταση, και στην περίπτωση που κλείσει τελικά το ραδιόφωνο τι μπορεί να περιμένει από μια διοίκηση που παρουσιάζει αυτά τα χαρακτηριστικά?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 28. TEΛΙΚΑ ΟΛΟΙ ΤΟ ΨΗΦΙΣΑΝ Η ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΙΧΑΝ ΑΝΤΙΡΗΣΗ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 29. Τα πράγματα παραείναι απλά.
  Βγάλτε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις των Ορκωτών Λογιστών της τελευταίας επταετίας.
  Γνωστοποιήστε κύριοι διοικούντες στοιχεία σχετικά με τα πρόστιμα που πληρώνει ο 94.0 σε εφορίες,ασφαλιστικά ταμεία καθώς και τους λόγους που οδήγησαν σε αυτά τα πρόστιμα.
  Τι δαπάνες έχουν γίνει την τελευταία δεκαετία.
  Η σιωπή είναι συγκάλυψη.Και η συγκάλυψη βρωμάει...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 30. εγώ αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί χαρακτηρίζεται "δημοτική ΟΜΑΔΑ" εφόσον 3-4 παίρνουν τις αποφάσεις και οι υπόλοιποι ή θα πρέπει να συμφωνήσουν ή μπαίνουν στο στόχαστρο της "δημοτικής μαφίας".

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 31. ΡΩΤΑΩ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΟΤΙ Ο ΜΟΣΧΟΝΑΣ ΔΕΝ ΤΟ ΨΗΦΙΣΕΚΑΙ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 32. Δεν ξέρω για τον Μοσχονά πάντως όσοι ήταν απόντες γλίτωσαν την λέντζα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 33. ΠΡΟΣ 20 Οκτωβρίου 2012 1:11 π.μ.

  ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ ΜΟΥ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΕΙΣ
  Α) ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΜΟΥ;;;;
  Β) ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΟΙ;;;

  Γ&Δ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 34. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΟΦΕΙΛΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ (ΤΩΝ) ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ.
  ΟΤΑΝ ΦΩΝΑΖΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓΞΟΥΝ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ. ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ, ΤΙ ΔΑΝΕΙΑ , ΠΩΣ ΘΑ ΕΞΥΓΙΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ , ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ, ΟΙ ΜΕΝ ΒΛΑΚΕΠΙΤΕΣ ΜΕ ΛΟΙΔΟΡΟΥΣΑΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΙΓΗ ΙΧΘΥΟΣ.
  ΤΩΡΑ ΠΟΥΛΑΚΙΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΑΥΓΟ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΔΑΚΡΙΑ ΣΤΕΛΛΑ.. ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ “ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΛΕΦΤΑ –ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΔΥΝΗ ΘΕΣΗ” και διάφορες τέτοιες μαλακίες
  Α Π Ο Λ Υ Ε Σ Τ Ε.
  ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΕ ΑΠΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ, ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΕΙ ΑΙΤΗΣΗ ΥΠΑΓΩΓΗΣ ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΞΥΓΙΑΝΣΗΣ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 99 ΤΟΥ Ν. 3588/2007 Ο ΔΗΜΟΣ ΜΕ ΑΠΩΤΕΡΟ ΣΚΟΠΟ ΤΗ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΛΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΡΕΥΣΤΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΥ ΤΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ , (αν γίνεται !!!)

  Γ&Δ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 35. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ 5.03, 5.17 ΑΠΟ ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΝΑΓΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟΥ, ΙΣΑ-ΙΣΑ ΠΡΟΚΑΛΩ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΓΥΜΝΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΕΠΩΦΕΛΗΘΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΨΩΜΙ ΣΑΣ.ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΩ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΣ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΕΞΑΠΟΛΥΣΟΥΝ ΜΥΔΡΟΥΣ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΤΟΙΜΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΟΥ. ΑΛΛΙΩΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΙΟ ΑΝΕΝΤΙΜΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΣΑΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 36. ΠΡΟΣ 20 Οκτωβρίου 2012 1:11 π.μ.

  ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ ΜΟΥ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΕΙΣ
  Α) ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΜΟΥ;;;;
  Β) ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΟΙ;;;

  Γ&Δ

  ΑπάντησηΔιαγραφή