Πέμπτη, Οκτωβρίου 04, 2012

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ


Η ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ξεκινά δωρεάν μαθήματα διδακτικής στήριξης σε μαθητές-μαθήτριες γυμνασίων- Λυκείων, των οποίων οι γονείς είναι άνεργοι ή ανήκουν σε άλλες ευπαθείς ομάδες.

Ο Δήμος Ηρακλείου συμβάλει σ’αυτή την προσπάθεια με όλες τις δυματές υλικοτεχνικές υποδομές (σχολικές αίθουσες, φωτοτυπικό, Η/Υ).

Για πληροφορίες και κατάθεση αιτήσεων: Κοινωνική Υπηρεσία Δήμου Ηρακλείου

Τηλ. 210 2716636- 210 2716948
ΕΝΕΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ Web Developer

5 σχόλια:

 1. ΓΔ γράψε κι εδώ κάτι εναντίον πλιζ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΕΙΧΕ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙ ΤΑ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΑΥΤΑ Η κα ΑΔΑΜΗ (συνταξιούχος καθηγήτρια ) ΚΑΙ Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΒΛ-ΑΚΕΠ, ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΗΡΑΚΛΕΙΩΤΗΣΑ ΚΑΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΘΕΛΗΣΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ ΜΑΣ .
  ΕΠΙΣΗΣ ΑΡΚΕΤΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΒΛ-ΑΚΕΠ (ΟΙ ΒΛΑΚΕΠΙΤΕΣ ΓΕΝΙΚΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΙΔΕΚΤΟΙ ΓΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΜΑΘΗΣΗΣ) ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ ΜΑΣ
  ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΗΚΑΝ ΟΙ ΤΗΣ ΒΛ-ΑΚΕΠ, ΚΑΙ ΕΒΑΛΑΝ ΤΗΝ ΤΑΜΠΕΛΑ στο SITE ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ :
  “ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΔΙΔΑΚΤΙΚΗΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ”
  ΔΗΛΑΔΗ ΣΥΝΕΙΡΜΙΚΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ……….

  ΤΟΣΟ ΚΑΦΡΟΙ ΕΙΝΑΙ. ΟΙ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ.
  (αν και δεν ήθελα να θίξω το θέμα ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΟΥΤΕ Η κ ΑΔΑΜΗ ΟΥΤΕ ΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΜΙΑ ΑΞΙΕΠΑΙΝΗ ΠΡΑΞΗ) ΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΒΑΡΕΛΟΦΡΟΝΕΣ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ.

  ΜΗΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ ΘΑ ΤΑ ΑΚΟΥΤΕ

  Γ&Δ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Μήπως θα πρέπει να εκπαιδευθούν και κάποιοι γνωστοί της Δημοτικής αρχής, τουλάχιστον αναδρομικά μπας και κάνουν κάτι ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Δεν χρειάζεται στην Ελλάδα εκπαίδευση για να πετύχει κανείς και να γίνει και Δήμαρχος, Αντιδήμαρχος, υπεύθυνος παιδείας, οικονομικών, κλπ. και να καθιερωθεί ως προσωπικότητα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Θυμάστε που για κάποιον αντιδήμαρχο έγραφαν κάποιοι πως δε πειράζει που δεν έχει πτυχίο γιατί κάνει καλή δουλειά;

  ΑπάντησηΔιαγραφή