Πέμπτη, Νοεμβρίου 15, 2012

ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...


Αιχμές για τη στάση του αποχωρίσαντος Συμβούλου της πλειοψηφίας του Δήμου Ηρακλείου Αττικής κ. Γιώργου Οικονομίδη άφησε ο Δήμαρχος της πόλης, κ. Παντελής Βλασσόπουλος, στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης την Τρίτη 13 Νοεμβρίου.

Είχε προηγηθεί η ανάγνωση της επιστολής ανεξαρτητοποίησης του κ. Οικονομίδη (την οποία έχουμε παρουσιάσει στο www.xtypos.gr) ο οποίος αποχώρησε από την κυβερνώσα παράταξη καταγγέλλοντας την πολιτική της.

Ο Δήμαρχος παίρνοντας το λόγο εξέφρασε την απογοήτευσή του για την απόφαση αυτή αλλά και το παράπονο του πως ουδέποτε ο κ. Οικονομίδης είχε ενημερώσει για τις διαφωνίες του τη διοίκηση και τον ίδιο. Μάλιστα ανέφερε πως έμαθε την παραίτηση του πρώην συνεργάτη του πρώτα από τον τοπικό τύπο.
Στη συνέχεια έστειλε μήνυμα προς τον κ. Οικονομίδη, το οποίο βέβαια έχει και άλλους αποδέκτες: “Περνάμε πολύ δύσκολες στιγμές σήμερα και η Δημοτική Αρχή οφείλει να συνεχίσει. Ο καθένας από εμάς έχει δικαίωμα να εκφράζεται και να λέει την άποψη του. Από τη στιγμή όμως που διαφωνεί με το συνδυασμό του οφείλει να παραιτηθεί. Σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να γίνεται μειοψηφία στο Δημοτικό Συμβούλιο για προσωπικό συμφέρον...στην προηγούμενη θητεία έδειξα το σημαίνει πολιτική και ηθική. Όταν διαφώνησα παραιτήθηκα και δεν δημιούργησαν κανέναν πρόβλημα στην παράταξη και στο Δήμο. Κάποιοι άλλοι εννοούν διαφορετικά το ήθος. Πρέπει να παραιτηθείς αγαπητέ συνάδελφε”.

Ο Δήμαρχος κλείνοντας επιφυλάχθηκε να πει περισσότερα στη συζήτηση που θα γίνει επί του προϋπολογισμού του 2013.Πρέπει να σημειωθεί πως ο κ. Οικονομίδης δεν ήταν παρών εκείνη την ώρα στη συνεδρίαση (προσήλθε αργότερα). Πάντως σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του www.xtypos.gr ο ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος βρίσκεται πολύ κοντά σε παράταξη της Αντιπολίτευσης.

Από το www.xtypos.gr
ΕΝΕΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ Web Developer

11 σχόλια:

 1. Γιωργάρα δυνατά.
  Αν συνεχίσεις έτσι η θέση σου στο ψηφοδέλτιο του Παντελή είναι εξασφαλισμένη, έστω και αν κάποιοι έχουν αντιρρήσεις. Πολιτικός μέντορας του έτσι και αλλιώς είσαι
  Άριστος γείτων.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΒΛΑΣΟΠΟΥΛΕ ΣΕ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΤΕ ΤΙΜΟΥΣΕΣ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΣΟΥ.

  ΟΤΑΝ ΟΡΚΙΣΤΗΚΕΣ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΜΩΣ ΕΙΧΕΣ ΠΕΙ :
  ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΦΙΕΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΓΛΕΝΤΙΑ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΛΥΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ,
  ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΣΥΝΑΔΕΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙ9Α ΤΩΡΑ,
  ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕΣ ΤΟΤΕ
  Κ Α Ν Ε ΝΑ Π Ρ Ο Β Λ Η Μ Α Δ Ε Ν Ε Χ Ε Ι Σ ΛΥΣΕΙ.
  ΜΟΝΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣ .

  Γ&Δ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Έτσι και κατεβάσει συνδυασμό η Χρυσή Αυγή στο Ηράκλειο προβλέπω να βγαίνει από τη πρώτη βδομάδα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Να δουμε τι θα πει ο Παντελης για τους επομενους;;;;;;;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Την στάση του Μαστοράκου την πρόσεξε κανείς ?

  Φαινόταν να καίγεται πιο πολύ από τον Βλασσόπουλο μην τυχόν ανεξαρτητοποιηθεί και κανένας άλλος και αναγκαστεί να ψηφίσει και ο ίδιος τον προϋπολογισμό.... του προστατευομένου του Παντελεήμονος....

  Υπάρχει λύση και γι αυτό πάντως...
  Να κάνει ο Μαστοράκος αυτό που πρότεινε ο Πεντελής στον Οικονομίδη...

  ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΑΥΤΟΣ ΑΠΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ...

  ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΑ... ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ !!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Τι αιχμές να διατυπώσει ο Βλασσόπουλος, όταν όλη αυτή η παρέα ( Βλασσόπουλος, Κεσκινίδης, Λεσγής, Γαλακτοπούλου) έκαναν ο καθένας με παραλλαγές χειρότερα στον Γεωργόπουλο. Ορισμένοι μάλιστα «βολεύτηκαν» από το πουθενά και με το τίποτα. Ο Βλασσόπουλος να κρίνει τον γιατρό που δεν τον τίμησε για την τιμή που του έκανε να είναι στο συνδυασμό του ! Για φαντάσου.

  Προσποιείται ότι δεν ήξερε ή ότι δεν κατάλαβε ; Με πολύ αργούς ρυθμούς καταλαβαίνει. Οι δύσκολες στιγμές γενικά γίνονται δυσκολότερες λόγω της αδυναμίας και ανεπάρκειας της σημερινής αρχής, γι’ αυτό και θα φύγουν και άλλοι.
  Από τη στιγμή που κάποιος διαφωνεί με το συνδυασμό του δεν οφείλει να παραιτηθεί όπως λέει ο ειδικός στο συνδικαλισμό Βλασσόπουλος , κάθε άλλο. Δεν πρέπει να παραιτηθεί , για το συμφέρον του Βλασσόπουλου και της παρέας του που άλλα έλεγαν και άλλα κάνουν στα πλαίσια της ηθικής. Το τι έκανε ο ίδιος για να εξυπηρετήσει τις παρασκηνιακές μεθοδεύσεις του κατά κανένα τρόπο δεν αποτελεί παράδειγμα για μίμηση, και δεν ενδιαφέρει ούτε δεσμεύει κανέναν. Είναι άνευ σημασίας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΩΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ (ΠΡΟΕΔΡΟΥ-ΔΗΜΟΤ.ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ) ΤΟΥ ΒΛΑΣΣΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ ΚΑΙ ΑΣΣΟ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΕΜΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟ!
  ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΗΘΙΚΗ ΜΑΣ ΜΙΛΑΕΙ Ο ΑΝΗΘΙΚΟΣ!
  ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΒΑΛΕ ΠΛΩΡΗ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΗΝ ΦΡΑΞΙΑ.... ΑΙΧΜΑΛΩΤΙΖΟΝΤΑΣ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΕΙΟ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ!
  ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΠΕΛΑΤΙΑΚΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΡΑ ΣΤΟ ΕΙΔΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΚΟΥ!
  ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΟΥ 60!! ΜΕ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΜΟΥΧΛΑΣ ΚΟΜΑΤΟΝΤΑΒΑ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Μήπως μπαίνουν σε διαθεσιμότητα και οι της Δημοτικής αρχής που είναι της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ;
  Μεγάλη ιδέα έχει ο Βλασσόπουλος για τον εαυτό του να κρίνει και επιτιμητικά τον γιατρό …για την ηθική του.
  Αν είχε και κάποια προσόντα εκτός από το να είναι στη δούλεψη κάποιων ανάλογων από το κέντρο. Με όλα αυτά που καταντήσαμε να έχουμε θα φάμε δέκα μνημόνια στα μούτρα.
  Ηθικό είναι όσοι Δημοτικοί σύμβουλοι δεν είναι στην παρέα, να ανεξαρτοποιηθούν αμέσως για να τελειώνουμε. Δεν έχουμε καιρό.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Το καπανδριτι θα σε στοιχειωνει ηθικολογε...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. καλό είναι να παραιτείται κανείς όταν έχει έμμισθη θέση και όχι όταν τον αντικαθιστούν. Ο Παντελής, άσχετα από τις βλακείες που κάνει, παραιτήθηκε όταν ήταν πρόεδρος του Δ.Σ. και αρνήθηκε 1500 ευρώ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Ο «Παντελής» το μόνο καλό που μπορεί να κάνει είναι να παραιτηθεί και πάλι άμεσα για να δρομολογηθούν διαδικασίες στον Δήμο, να φύγει όλη αυτή η παρέα , και να αφήσει αυτά τα μικροπολιτικά νομίζοντας ότι κάτι λέει.

  ΑπάντησηΔιαγραφή