ΚΡΙΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤ. ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟ

Eφ' όλης της ύλης κριτική στη Δημοτική Αρχή του κ. Παντελή Βλασσόπουλου άσκησε ο πρώην Δήμαρχος (2006-2010), κ. Σταύρος Γεωργόπουλος κατά τη διάρκεια της τοποθέτησης του στη συζήτηση που έγινε στο Δημοτικό Συμβούλιο για τη Διεύθυνση Περιβάλλοντος.

Ο κ. Γεωργοπουλος κατηγόρησε τη νυν διοίκηση για την αντιμετώπιση της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής. “Αντιλαμβάνομαι τις δυσκολίες της Δημοτικής Αρχής τις οποίες αντιμετώπισα και εγώ αλλά κάποιοι από τη διοίκηση τις χρησιμοποιούν για να με πολεμήσουν” τόνισε ο κ. Γεωργόπουλος.
Στη συνέχεια κατήγγειλε τη διοίκηση για την εγκατάλειψη της προσπάθειας που είχε ξεκινήσει ο ίδιος την προηγούμενη τετραετία αναφορικά με τη μεταφορά του δημοτικού γκαράζ στο οικόπεδο της Κτηματικής Εταιρείας του Δημοσίου (ΚΕΔ) που βρίσκεται στη Λεωφόρο Κύμης στα όρια με το Δήμο Αμαρουσίου. 

Μάλιστα ζήτησε να ενεργοποιηθεί εκ νέου η διεκδίκηση για αυτό το θέμα από την πλευρά του Δήμου. Όμως ο πρώην Δήμαρχος δεν έμεινε εκεί και μίλησε συνοπτικά για όλα τα μείζονα θέματα όπως τη διαπλάτυνση-ανάπλαση της Λεωφόρο Ηρακλείου, την επέκταση της Λεωφόρου Κύμης, τη δημιουργία σταθμού από τον ΗΣΑΠ στο Ψαλίδι αλλά και την “απώλεια” του Κέντρου Υγείας για την πόλη επιρρίπτοντας ευθύνες στη διοίκηση για τους χειρισμούς της σε θέματα τα οποία η προηγούμενη διοίκηση είχε αναδείξει. Τέλος, αναφέρθηκε και στην πρωτοποριακή συνεργασία των πέντε δήμων της περιοχής (Νέα Ιωνία - Μεταμόρφωση - Ηράκλειο, Λυκόβρυση και Νέα Φιλαδέλφεια) την προηγούμενη δημοτική περίοδο, η οποία έχει πλέον ατονήσει ρωτώντας τη διοίκηση που βρίσκεται αυτή η υπόθεση που θα μπορούσε να συμβάλλει στο να γίνουν έργα. Απευθείας απάντηση στις παρατηρήσεις του πρώην Δημάρχου δεν δόθηκε στην εν λόγω συνεδρίαση από τη Δημοτική Αρχή, καθώς η συζήτηση ήταν επικεντρωμένη στη Διεύθυνση περιβάλλοντος, με τον Αντιδήμαρχο, κ. Γιώργο Βλαντή, να επιφυλάσσεται να απαντήσει σε επόμενη συνεδρίαση.

Από το www.xtypos.gr