ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΔΩΡΕΑΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΤΕΛΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ???

Θα σας παρακαλούσα πολύ να αναδείξετε τις δυσάρεστες πρωτιές που παίρνει ο Δήμος Νέου Ηρακλείου σχετικά με τις πολύτεκνες οικογένειες που υπάρχουν στην περιοχή του. Δυστυχώς καταργεί και τα δωρεάν δημοτικά τέλη που ίσχυαν μέχρι τώρα για τις πολύτεκνες οικογένειες... και σε αυτές ακόμα που βρίσκονται κάτω από το όριο της φτώχειας τους ζητά να πληρώσουν το 50% των δημοτικών τελών που δεν πλήρωναν μέχρι τώρα.!!!!!!!!! 

Και δεν συμπεριλαμβάνω τον Δημοτικό φόρο που ήδη πληρώνουν ενώ αυτό δεν υπάρχει σε άλλους δήμους. Αλλά αφού ουσιαστικά ήδη κατήργησε τον δωρεάν δημοτικό αθλητισμό φαίνεται το επόμενο στάδιο ήταν αυτό. Το μόνο που έχει μείνει τώρα είναι να πληρώνουν εξτρά όσοι είναι πολύτεκνοι και επιθυμούν να μείνουν στα όρια του Δήμου γιατί φαίνεται πως είναι ανεπιθύμητοι και πρέπει να εξοντωθούν.!

Έλεος πια…… αν είναι οι πολύτεκνοι να σώσουν οικονομικά τον δήμο τότε τουλάχιστον ας γραφτούν τα ονόματά τους στον τοίχο του Δημαρχείου σαν ευεργέτες.!!!

Επιστολή δημότη

Θα αναζητήσουμε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο θέμα, με την ελπίδα ότι η δημοτική αρχή δεν έχει καταλήξει στην απαράδεκτη τροποποίηση των ισχυόντων όπως αναφέρει ο δημότης στην επιστολή του.