ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΠΛΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΕΚΜΙΣΘΩΣΗΣ ΤΟΥ ΚΥΛΙΚΕΙΟΥ ΤΟΥ 12ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ (ΠΕΥΚΩΝ 110)

Η Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Ηρακλείου Αττικής προκηρύσσει δημόσιο πλειοδοτικό διαγωνισμό για την εκμίσθωση του κυλικείου του:

12ου Δημοτικού Σχολείου Ηρακλείου Αττικής

Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί την Πέμπτη 18/04/2013 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ηρακλείου Αττικής, Στ. Καραγιώργη 2, από τις 09:30 έως τις 12:00, οπότε θα ανοιχθούν οι προσφορές, με τους παρακάτω όρους:

1. Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχουν
α) Φυσικά πρόσωπα, καθώς και δημοτικά ή κοινοτικά νομικά πρόσωπα.
β) Πολίτες των κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, γνώστες της Ελληνικής γλώσσας.

2. Δεν γίνονται δεκτοί στον πλειοδοτικό διαγωνισμό:
α) Όσοι απασχολούνται στο δημόσιο ή σε Ν.Π.Δ.Δ. με οποιαδήποτε εργασιακή σχέση
β) Συνταξιούχοι
γ) Όσοι έχουν κώλυμα διορισμού στο Δημόσιο σύμφωνα με τα άρθρα 4 (παρ. 1, 2, 3 και 4), 5 7, 8 και 9 του Ν. 3528/2007 ΦΕΚ 26 τ.Α΄/9.2.07
δ) Όσοι είναι ανάδοχοι εκμετάλλευσης άλλου κυλικείου Δημόσιου, ή Ιδιωτικού, Σχολείου

3. Τα δικαιολογητικά συμμετοχής του κάθε ενδιαφερόμενου στον διαγωνισμό είναι:
α) Έγγραφη αίτηση με πλήρη στοιχεία για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό.
β) Έγγραφη οικονομική προσφορά με το προσφερόμενο ποσό σε ευρώ για κάθε μαθητή, σε κλειστό αδιαφανή φάκελο, όχι μικρότερο από 4,00 € ανά μαθητή ετησίως.
γ) Πιστοποιητικό φορολογικής ενημερότητας
δ) Πιστοποιητικό Εισαγγελίας ότι δεν είναι φυγόποινος, ή φυγόδικος.
ε) Πιστοποιητικό Ποινικού Μητρώου
στ) Εγγύηση ποσού τουλάχιστον 300,00 €, ή αντίστοιχη εγγυητική επιστολή, για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό. Η εγγύηση αυτή επιστρέφεται στους υποψήφιους μετά την κατακύρωση του διαγωνισμού εκτός του πλειοδότη, ο οποίος πρέπει να καταβάλλει συμπληρωματικά αντίστοιχο ποσό, ή εγγυητική επιστολή, που να καλύπτει συνολικά το 20% του ετήσιου μισθώματος.
ζ) Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/86 στην οποία δηλώνεται ότι δεν είναι ανάδοχος εκμετάλλευσης άλλου κυλικείου δημοσίου ή ιδιωτικού σχολείου.
η) Πιστοποιητικό προϋπηρεσίας σε εκμίσθωση σχολικού κυλικείου από την αντίστοιχη σχολική επιτροπή
θ) Πιστοποιητικό πολυτεκνίας από τον αρμόδιο φορέα

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στη Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, οδ. Στ. Καραγιώργη 2, Ηράκλειο Αττικής (τηλ. 2132000114/144) και ώρες 08:30 έως 14:30.