ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΡΚΑΔΩΝ "ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ"

Το πρωί της Κυριακής 12 Ιανουαρίου 2014 πραγματοποιήθηκε στο Πολιτιστικό Πολύκεντρο «Ηλέκτρα Αποστόλου» η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του συλλόγου Αρκάδων Ηρακλείου Αττικής «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης». Στο πλαίσιο της εκδήλωσης τιμήθηκε ο απερχόμενος πρόεδρος Κ. Παρασκευόπουλος, παρουσιάστηκε το νέο διοικητικό συμβούλιο με την πρόεδρο Φωτείνη Δαλιάνη, έγινε ο αγιασμός και η καθιερωμένη κοπή της πίτας, ενώ ακούστηκαν κάλαντα από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο από τη χορωδία ενηλίκων του Αρκαδικού Ωδείου Άστρους υπό τη διεύθυνση του κ. Σταύρου Κουτίβα.

Τέλος έγινε η κλήρωση της λαχειοφόρου και παρατέθηκε πλούσιος μπουφές.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής Παντελής Βλασσόπουλος, οι αντιδήμαρχοι Γιώργος Βλαντής, Πασχάλης Γονατάς, Δημήτρης Μπούκης, η αντιπρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μαίρη Ζούνη, η γραμματέας του δημοτικού συμβουλίου Μαριάννα Ζούρου, ο επικεφαλής της παράταξης Ηράκλειο Ανθρώπινη Πόλη Νίκος Μπάμπαλος, ο επικεφαλής της παράταξης Όραμα Για Το Ηράκλειο Σταύρος Γεωργόπουλος, και οι δημοτικοί σύμβουλοι Κυριάκος Κουτρούλης (επικεφαλής της δημοτικής κίνησης ΠΝΟΗ), Γιώργος Οικονομίδης, Γιώργος Παπαδημητρίου και Γιάννης Γκίκας.

Επιπλέον στην κοπή παρευρέθηκαν οι πρόεδροι των συλλόγων: Ρουμελιώτων, Βαγγέλης Νικολάου, Μόλυβος, Λίτσα Σουλελέ, Μακεδόνων, Γιάννης Μήτσιος, Συνδέσμου Κρητών, Αντωνία Δελαπόρτα, Μεσσηνίων, Δημήτρης Λυμπερόπουλος και Αράκλι, Μαρία Σπυροπούλου.

Κόβοντας το κομμάτι της βασιλόπιτας ο Δήμαρχος Παντελής Βλασσόπουλος απάντησε στην πρόεδρο Φωτείνη Δαλιάνη που αναφέρθηκε στην συνεργασία του συλλόγου με το δήμο ότι θα είναι δίπλα στο σύλλογο λειτουργώντας με συνεργασία και υποστηρικτικά στο πολύ σημαντικό έργο των συλλόγων που διατηρούν την πολιτιστική κληρονομιά του τόπου.

Αναφερόμενος στο έργο του απερχόμενου προέδρου εξήρε την προσφορά του και το μεράκι με τ’ οποίο ασχολήθηκε όλα αυτά τα χρόνια.

Για όσους ενδιαφέρονται να “σερφάρουν” έως την Αρκαδία, η ιστοσελίδα του συλλόγου είναι www.h-arkadia.gr.