Τετάρτη, Φεβρουαρίου 05, 2014

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ Η. ΜΟΣΧΟΝΑ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΧΤΥΠΟΣ


Μύδρους κατά της Δημοτικής Αρχής του κ. Παντελή Βλασσόπουλου εκτοξεύει στη συνέντευξή του στον Χ-τύπο ο ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος Ηρακλείου Αττικής, κ. Ηλίας Μοσχονάς, ο οποίος εκλέχτηκε τις προηγούμενες εκλογές με το συμμεχικό σχήμας "ΑΚΕΠ Ηράκλειο Επόμενη μέρα". Ο κ. Μοσχονάς εξηγεί γιατί αποχώρησε από τη δημοτική αρχή και αποκαλύπτει τα σχέδια του εν όψει εκλογών. Καταθέτει ακόμα και μια δέσμη δέκα προτάσεων για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων.

Στις εκλογές του 2010 ήσασταν υποψήφιος με Δήμαρχο τον κ. Π. Βλασσόπουλο. Xρηματίσατε μάλιστα και Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος για 15 μήνες. Τώρα είστε ανεξάρτητος. Μπορείτε να μας εξηγήσετε τους λόγους;

Συμμετείχα στην "ΑΚΕΠ- Ηράκλειο Επόμενη Μέρα" με την πεποίθηση ότι βοηθάω στην προσπάθεια μιας παράταξης για ένα ελπιδοφόρο ξεκίνημα για την πόλη μας.

Διέθεσα όλες μου τις δυνάμεις τόσο προεκλογικά όσο και από τη θέση του Αντιδημάρχου και πιστεύω ότι ο τομέας που μου ανατέθηκε από τον Δήμαρχο, παρά τις τρομερές δυσκολίες, βελτιώθηκε κυρίως χάρη στις προσπάθειες και το φιλότιμο των εργαζομένων.

Ωστόσο, από νωρίς διαφώνησα με βασικές επιλογές του Δημάρχου στα πρόσωπα άμεσων συνεργατών του που είχαν ως αποτέλεσμα η παράταξη να αρχίσει να απομακρύνεται από τις προεκλογικές της θέσεις και υποσχέσεις. Παράλληλα, άλλαξαν και οι γενικές οικονομικο-κοινωνικές καταστάσεις στην χώρα με την είσοδό της στην εποχή των μνημονίων. Η οικονομική κρίση και η κοινωνική καταστροφή που συντελέστηκε αυτή την τριετία επέβαλε αλλαγές στις βασικές πολιτικές του Δήμου, αλλά ο Δήμαρχος και ο στενός κύκλος των συνεργατών του δεν ήθελαν και δεν μπορούσαν να εφαρμόσουν νέες πολιτικές που θα ανακούφιζαν τους αναξιοπαθούντες πολίτες του Ηρακλείου. Δυστυχώς και οι αρνητικές επιπτώσεις στην Τοπική Αυτοδιοίκηση από τον ''Καλλικράτη'' δεν αντιμετωπίσθηκαν μαχητικά από τη δημαρχιακή ομάδα, με αποτέλεσμα η αποδυνάμωση του Δήμου, ως συνέπεια των καλλικρατικών επιταγών, να αποτελέσει έναν άλλον αρνητικό παράγοντα για τα κατώτερα και μεσαία λαϊκά στρώματα του Ηρακλείου.

Με λίγα λόγια, το σύνθημα μας ''Όλοι Μαζί Μπορούμε'' ξεθώριασε γρήγορα και στην θέση του ήρθε το ''Όλοι μαζί αρπάξαμε την ψήφο του Ηρακλειώτικου λαού'' με υποσχέσεις που κάποιοι δεν τις πίστευαν και δεν είχαν ποτέ σκοπό να τις εφαρμόσουν. Αντίθετα άρχισαν να εφαρμόζουν αυτά που για τόσα χρόνια καταψήφιζαν και κατηγορούσαν τις προηγούμενες διοικήσεις. Ευτυχώς, έπεσαν γρήγορα οι μάσκες των καλών παιδιών, των ικανών να διοικήσουν, των ανεξάρτητων και των ακομμάτιστων.

Η διοίκηση της παράταξης αγνόησε τους συνεργάτες, τους φίλους και τον λαό του Ηρακλείου. Οι ισχυρισμοί μου αυτοί επιβεβαιώνονται από το γεγονός ότι άλλοι τέσσερις συνάδελφοι έχουν και αυτοί ανεξαρτητοποιηθεί ή παραιτηθεί και η παράταξη κάθε μέρα συρρικνώνεται.

Θέλετε να γίνετε σαφέστερος για τις πολιτικές σας διαφωνίες με τον κ. Βλασσόπουλο και την ομάδα της διοίκησης;

Η "ΑΚΕΠ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ" ήταν μια ανοιχτή παράταξη πολυσυλλεκτική με στελέχη και μέλη απ' όλους τους χώρους. Θεωρούσα ότι αυτό ήταν το πλεονέκτημα μας, αν μπορούσαν να διατηρηθούν οι ισορροπίες.

Ατυχώς σταδιακά ο κύκλος αυτός περιοριζόταν για να κλείσει σένα μικρό περίγυρο γύρω από τον Δήμαρχο , ο οποίος είχε και την ευθύνη της πολιτικής του Δήμου και επειδή θέλω να είμαι δίκαιος δεν έχει όλη την ευθύνη μόνο ο δήμαρχος, ευθύνη με την ανοχή του δημάρχου έχει όλη αυτή η ομάδα που τον περιτριγυρίζει .

Καταλαβαίνετε ότι μια παράταξη ανοιχτή έγινε σταδιακά μια μικρή ομάδα με εξωτερικούς συμβούλους υποκατέστησε αυτό που όλοι θεωρούσαμε ξεκινώντας μια παράταξη, δηλαδή μια συλλογική δραστηριότητα στηριγμένη στην συμμετοχή και στην βοήθεια όλων.

Ασφαλώς βεβαίως θα γνωρίζετε ότι όσο οι αποστάσεις περιορίζονται σένα στενό κύκλο τόσο τα λάθη αυξάνονται. Όταν συρρικνώνεται η παράταξη μπορούν εύκολα οι διαπλεκόμενοι να σε πιέσουν και να σε παρασύρουν σε μεγαλύτερα και περισσότερα λάθη.

Λάθη με πολιτική χροιά που δίνουν την εντύπωση ότι ήταν κατ' εντολή του κομματικού μηχανισμού που ανήκουν και στηρίζουν. Οι διοικούντες αποποιήθηκαν τον τίτλο των ανεξάρτητων και του ακομμάτιστων για να εφαρμόσουν την κυβερνητική μνημονιακή πολιτική της συρρίκνωσης της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, την απαξίωση της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος, την διάλυση της Δημοτικής Αστυνομίας, των σχολικών φυλάκων και του δημοτικού ραδιοφώνου.

Ο Δήμαρχος έχει τηρήσει τις δεσμεύσεις του προς τους πολίτες;

Ο κόσμος κάθε φορά που αλλάζει διοίκηση ελπίζει ότι κάτι θα αλλάξει. Οι τελευταίες διοικήσεις τον έχουν απογοητεύσει και γι' αυτό τις απορρίπτει και έτσι κάθε φορά ψηφίζει καινούρια πρόσωπα ψάχνοντας μια πραγματική αλλαγή. Μια αλλαγή όπου η διοίκηση θα υποσχεθεί δέκα θέματα και θα κάνει τουλάχιστον τα έξι. Οι πολίτες έχουν χορτάσει από υποσχέσεις έχει χορτάσει και δεν αποτελεί δικαιολογία η κρίση ή ότι χρήματα δεν υπάρχουν. Πολλά πράγματα δεν χρειάζονται χρήματα, χρειάζεται θέληση, ικανότητα να διοικήσεις και να διεκδικήσεις με μόνο κριτήριο το καλό των δημοτών και της πόλης και όχι του κομματικού μηχανισμού και του κόμματος που εκπροσωπείς. Η τοπική αυτοδιοίκηση δεν θέλει ανθρώπους με κομματική ταυτότητα που να την αποποιούνται πριν τις εκλογές και να τη θυμούνται αμέσως την επόμενη μέρα σαν διοίκηση. Τα γραφτά μένουν, δεν μπορείς να ανακοινώνεις πρόγραμμα, να υπόσχεσαι και όταν γίνεσαι διοίκηση να τα ξεχνάς όλα. Την σημερινή διοίκηση του Δημάρχου και της ομάδας του όσο καλόπιστα και να θες να την κρίνεις, θα διαπιστώσεις ότι δεν έχει να παρουσιάσει κανένα έργο. Δεν τήρησε το πρόγραμμά της, δεν σεβάστηκε τις υποσχέσεις της. Ήταν ακόμα μια χαμένη θητεία για το Ηράκλειο. Η διοίκηση αυτή διευκόλυνε την μνημονιακή πολιτική της κυβέρνησης.

Ποια είναι σήμερα η στάση σας;

Συνεχίζω να συμμετέχω ενεργά στο Δημοτικό συμβούλιο και να ψηφίζω όλα τα θετικά κατά τη γνώμη μου θέματα. Έχω κριτική στάση στα θέματα που δεν επιδεικνύεται κοινωνική ευαισθησία και υποβαθμίζουν τον Δήμο. Προσπαθώ να βοηθήσω με προτάσεις, ιδιαίτερα στον τομέα της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος χρησιμοποιώντας και την πείρα που απέκτησα ως Αντιδήμαρχος.

Επίσης δηλώνω πως παρέμεινα στο Δημοτικό Συμβούλιο τιμώντας την ψήφο των συνδημοτών μας που με προτίμησαν στις εκλογές του 2010. Ευτυχώς, τους Δημοτικούς Συμβούλους τους επιλέγει ο λαός και όχι ο δήμαρχος και ο περίγυρός του και, κατά την γνώμη μου, για καμιά διαφωνία ή παραγκωνισμό δεν παραιτούνται αλλά μένουν στο Δημοτικό Συμβούλιο και υπερασπίζονται τον όρκο που έδωσαν, το πρόγραμμα που κατέθεσαν και υποσχέθηκαν στο λαό από τον οποίο ψηφίστηκαν. Εκτός και αν υπακούουν σε κάποιο οργανωμένο σχέδιο.

Είναι ώρα να πούμε τα πράγματα με τ' όνομά τους γιατί κάποιοι αρνούνται να παραδεχθούν ότι αν παραιτηθούν και αποχωρήσουν από την διοίκηση είναι υπεύθυνοι για ό,τι κάνει η διοίκηση κι ας είναι απόντες. Οι παροικούντες την Ιερουσαλήμ και όχι μόνο, γνωρίζουν πολύ καλά ότι ο Δήμαρχος και η ομάδα του έχουν μεγάλο μερίδιο ευθύνης για την αποτυχία της προηγούμενης Διοίκησης.

"Θα είμαι παρών στις εκλογές του Μαΐου"

Αποκλείετε μια εκ νέου συνεργασία με την ΑΚΕΠ και τον κ. Βλασσόπουλο στις εκλογές;
Eχετε διαφορετικά σχέδια;


Eίμαι πολίτης του Ηρακλείου και όχι πολιτικός και θεωρώ ότι οι διαφωνίες μου με την πολιτική του Δημάρχου και του περίγυρού του που με οδήγησαν στην αποχώρησή μου από την διοίκηση και ανεξαρτητοποίηση φυσικά παραμένουν. Δεν υπάρχει καμιά πιθανότητα για οποιαδήποτε θέση και οποιαδήποτε υπόσχεση να ξαναβρεθώ στην ίδια παράταξη με τον Δήμαρχο και την ομάδα που τον περιτριγυρίζει.

Άλλωστε αν υπήρχε τέτοιο σκεπτικό θα το είχα κάνει πολύ νωρίτερα όταν μου έγινε επίσημη πρόταση από τον Δήμαρχο να επανενταχτώ στην δημοτική ομάδα, απορρίπτοντας θέσεις και αξιώματα. Όταν χαθεί η εμπιστοσύνη μεταξύ συνεργατών και διευρυνθούν οι πολιτικο-κοινωνικές διαφορές είναι καλύτερα ο καθένας να παίρνει τον δρόμο του.

Τώρα, για τις εκλογές του Μαΐου δηλώνω ότι θα είμαι παρών με ξεκάθαρες δημόσιες θέσεις και χωρίς πολιτικά παιχνίδια και συμφωνίες κάτω από το τραπέζι, με μόνο κριτήριο το καλό της πόλης μας. Έχουμε δημιουργήσει μια ομάδα συνδημοτών που έχουμε τις ίδιες ανησυχίες και προβληματισμούς. Θα ανακοινώσουμε σύντομα το πλαίσιο αρχών μας, τις πολιτκές μας κατευθύνσεις και τις αποφάσεις μας. Υπάρχει αρκετός χρόνος ακόμη μέχρι τις εκλογές.

Πιστεύω ότι ήρθε η ώρα να αναθεωρήσουμε πολλά πράγματα στον τρόπο διοίκησης του Δήμου. Εξάλλου, έχουν αλλάξει ριζικά οι πολιτικές και κοινωνικές καταστάσεις στη χώρα και επιβάλλουν ριζικές αλλαγές στην τοπική αυτοδιοίκηση.

Υπάρχει ανάγκη για μια διοίκηση με πραγματικές αρχές και αξίες που θα σέβεται δημότες, εργαζόμενους στο Δήμο, το Δημοτικό Συμβούλιο και τους συνεργάτες της .

Τι θα προτείνατε εσείς για το Ηράκλειο της νέας πενταετίας;

Νομίζω ότι αυτό που λείπει περισσότερο, όπως προείπα, είναι η κοινωνική παρουσία του Δήμου. Σήμερα που δοκιμάζονται οι Δημότες οι εκδηλώσεις τα λόγια και οι υποσχέσεις περιττεύουν. Φαντάζομαι ένα Δήμο που, όχι μόνο από το περίσσευμά του αλλά από το υστέρημά του, όλη του την δραστηριότητα θα την αφιέρωνε στα καθημερινά προβλήματα του Δημότη. Τα πράγματα είναι απλά αν το κριτήριο είναι για το καλό του δημότη και της πόλης.

Προτείνω να γίνουν δέκα κινήσεις άκρως απαραίτητες που θα βελτιώσουν την ποιότητα ζωής των δημοτών:

- Τα άλφα και το ωμέγα θεωρώ ότι είναι η καθαριότητα, καθαροί δρόμοι, καθαρές πλατείες, καθαροί κάδοι απορριμμάτων, φροντίδα στο πράσινο.

- Δωρεάν δημοτική συγκοινωνία που να εξυπηρετεί όλη την πόλη, δωρεάν μεταφορά των φοιτητών στο πανεπιστήμιο.

- Βρεφονηπιακή προστασία για όλες τις οικογένειες με πραγματικά κοινωνικά κριτήρια.

- Κοινωνικό συσσίτιο για τους ανήμπορους να ανταπεξέλθουν στην κρίση.

- Κοινωνικό παντοπωλείο σε όσους έχουν ανάγκη.

- Δωρεάν φάρμακα και περίθαλψη από τα δημοτικά ιατρεία.

- Επέκταση του προγράμματος ''Βοήθεια στο σπίτι''.

- Εθελοντική νομική προστασία γι αυτούς που δεν έχουν να πληρώσουν το ρεύμα της ΔΕΗ.

- Στα σχολεία πάσης θυσίας πρέπει να προστατέψουμε τα παιδιά ακόμα και με εθελοντική φύλαξη Για τα παιδιά με οικονομικά προβλήματα δεκατιανό στο σχολείο. Είναι ντροπή να λιποθυμούν παιδιά από υποσιτισμό και ο Δήμος να σπαταλά χρήματα για να διοργανώνει φεστιβάλ μπύρας και γυμναστράδες.

- Να σταματήσει η σπατάλη και η κακοδιαχείριση, να νοικοκυρέψουμε τις υπηρεσίες και όλοι μαζί χωρίς διακρίσεις, χωρίς προστάτες και προστατευόμενα μέλη, εργαζόμενοι και αιρετοί να εργαστούμε για το καλό των παιδιών μας και του Δήμου.

Θα τολμούσατε μια πρόβλεψη για τις επόμενες δημοτικές εκλογές;

Νομίζω ότι οι προβλέψεις ανήκουν στους δημοσκόπους και στις δημοσκοπήσεις. Θα κρατήσω όμως το δικαίωμα της ευχής. Εύχομαι, λοιπόν στις εκλογές του 2014 να κερδίσει το Ηράκλειο, πιστεύω στο αλάθητο κριτήριο των ψηφοφόρων και εύχομαι να εκλεγούν άνθρωποι ικανοί να διοικήσουν , εργατικοί, σοβαροί για το καλό της πόλης.

Ήρθε η ώρα κάποιοι να αποποιηθούν το φωτοστέφανο του σωτήρα και να παραδεχθούν ότι το Ηράκλειο δεν θέλει άλλους σωτήρες. Το Ηράκλειο δεν χρωστάει σε κανέναν πολίτη ή πολιτικό, εμείς χρωστάμε στο Ηράκλειο να το υπηρετήσουμε σωστά. Οι πολίτες έχουν μνήμη και θυμούνται πολύ καλά αυτούς που με τον τρόπο που διοίκησαν έφεραν τον Δήμο μας σε αυτή την δυσχερή θέση.

Ας αφήσουμε, λοιπόν τα πολιτικά παιχνίδια των σωτήρων και ας εργαστούμε για το καλό της πόλης μας, για ένα καλύτερο Ηράκλειο για τα παιδιά μας

Από το www.xtypos.gr
ΕΝΕΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ Web Developer

87 σχόλια:

 1. Επίσημο διαζύγιο Βλασσόπουλου- Βλαντή στην κοπή της πίτας της AKEΠ την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου.

  «Και η επιβεβαίωση ήρθε λίγο αργότερα όταν το λόγο πήρε ο κ. Βλαντής που αποκάλυψε πως υπάρχει “οριστική διαφωνία” με την παράταξη του Δημάρχου τονίζοντας πως υπάρχουν αδυναμίες πάνω στις οποίες η παράταξη του έχει καταθέσει προτάσεις, οι οποίες δεν έχουν γίνει αποδεκτές από την ΑΚΕΠ. Ο κ. Βλαντής δήλωσε πως η “Ηράκλειο Επόμενη μέρα” θα συνεχίσει να δίνει το παρών στις πολιτικές εξελίξεις της πόλης. “Οι συνεργασίες πρέπει να ισότιμες και ισοβαρείς. Πρέπει να γίνονται υπερβάσεις και θυσίες” τόνισε ο κ. Βλαντής αφήνοντας αιχμές για την άλλη πλευρά. Πάντως, υπογράμμισε τη σημασία των συνεργασιών και δεν φάνηκε να κλείνει εντελώς την πόρτα στην ΑΚΕΠ τονίζοντας πως “το δέντρο της συνεργασίας είναι εδώ και τα κλαδιά περιμένουν να ανθίσουν. Είναι κρίμα να είναι ξερό.”

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Μετά την επίσημη αποχώρηση του Βλαντή η Δημοτική αρχή διαθέτει πλειοψηφία στο Δημοτικό Συμβούλιο ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ karfi iraklio blogs ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΤΙ?
  ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΤΟΥ?
  ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΘΟΥΜΕΝΑ ΠΑ-ΠΑ-ΛΑ?
  ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΤΑ ΕΞΥΠΝΑ ΠΟΥ ΠΙΑΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΥΤΗ?

  Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΘΟΝΗΣ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ερχονται POUTSES MPLE και ιος μεσα απο το μπλοκ που θα παει συννεφο κοψτε τισ μαλακιες!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. ΚΑΡΦΙ και πρόκα στον κάθε καλαμπόκα....
  Τι κρίμα που θα αναγκαστεί πλέον να βγάλει τον σκασμό ο διαχειριστής του καρφιού...
  Τι κρίμα που είναι τόσο γκάου και ξεχάστηκε και έβγαλε τη μάσκα....
  Τι κρίμα που κάποιοι έχουν κρατήσει εκτυπώσεις...
  Τι κρίμα που αν ξαναυπάρξει πλέον κανένα άλλο καρφί, πρόκα, νταβανόβουρτσα ή οτιδήποτε ή προηγούμενη εκτύπωση θα πάει στον εισαγγελέα...
  Πω πω τι κρίμα τι κρίμα τι κρίμα....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. ti εγεινε ρε φιλε πες μασ να μαθουμε ?ετσι να πινουμε το καφεδακι μασ αφου γουσταρουμε κουτσομπολιο ελα πες κατι ,πες ,αντε περιμενω θα πεις ?ελα ρε πες!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. ΔΕΝ ΜΑς ΧΕΖΗς ΒΡΕ ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΛΑΡΑ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. KARFOJOKER H KAFROJOKER ΜΕΤΑΛΑΓΜΕΝΟΣ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Προς
  Ανώνυμος
  7 Φεβρουαρίου 2014 - 12:06 μ.μ.

  ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΙΣ ΠΟΛΥ ΛΑΔΙ.
  Άντε πήγαινε να σου αλλάξουν φλάντζες. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΙ ΣΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ

  Γ&Δ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. ώπα... να κι ο γαμοδέλτας..... γαμοδέλτα ο Γιαννάκης είσαι ???

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. ΓΙΑΝΝΗ ΜΟΥ ΤΟ--- ΒLOG ΑΚΙ ΣΟΥ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. Μοσχονά πες αλεύρι…

  Ποιες πολιτικές διαφωνίες τρομάρα σου. Τι λαμογιά έκανες με τον άντρα της Καμπούρη; Νομίζεις δεν σε πήραν είδηση; Θα σε ξεβρακώσω με στοιχεία μόλις βγεις στη γύρα για ψήφους. Έφυγες γιατί σου πήραν την αντιδημαρχία. Το ίδιο κι ο Οικονομίδης. Του πήραν την καρέκλα. Ο Περδικάρης για να κάτσει ήθελε να γίνει αντιπρόεδρος της ΚΕΑΕΔΗΑ. Μη ξεράσω με τις μικροπρεπείς δηλώσεις ή συνεντεύξεις σας .
  Οι δικές σας αποχωρήσεις δεν έχουν καμιά σχέση με της Τσαπίνου και της Καμπούρη. Μπορεί να φοράνε φουστάνια αλλά τα εχουν μεγαλύτερα από τους τρεις σας .
  Στο καλό αγοράκια μου. Καλό Μπάμπαλο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο ΦΙΛΟΣ!
  ΠΟΥ ΝΑ ΞΑΝΑΒΡΕΙ 1400 EURO ΤΟΝ ΜΗΝΑ!
  ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. Ο Λυμπερόπουλος μπροστά-μπροστά από όλους σε όλες τις συγκεντρώσεις, έβγαλε και λόγο στην πίτα του Μπάμπαλου , του Βλασσόπουλου και ποιος ξέρει και ποιου άλλου.
  Οι ιθαγενείς του Ηρακλείου επιτρέπουν στους Λυμπερόπουλο, Αϊβατζίδη, Ορφανίδη και άλλους ανάλογους να κάνουν από το παρασκήνιο τους «κουμανταδόρους» . Το αποτέλεσμα είναι να βγαίνουν οι ανάλογοι Δήμαρχοι που βγαίνουν. Είναι περίεργο που δεν έχει βουλιάξει το Ηράκλειο ακόμη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. Μαζεψου καρφωνεσαι με τις αιωνιες εμμονες σου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. ρε λαμογια του παντελη αν ειχατε κατι για το μοσχονα θα το λεγατε καιρο τωρα κατι τεντιδες κατι δαυιδ κατι χαρωνιδες ο ηλιας τους εχει για να παιζει και αμα θελει τους αγοραζει κιολας γιαυτο παρτε τωρα τον πουλο γιατι τεταρτοπεμπτοι θα πατε και αντε να ξεβρωμισει ο τοποσ λαμογια.Αληθεια η χαινη που περνει τα αντερα της απο κεαδηηα ποσες εργολαβειες εχεο κλεισει με τον παντελο?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 17. ΜΟΣΧΟΝΑ, ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΟΤΗΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 18. Είναι πολλά τα λεφτά Άρη, τόπε και μαστορακος του Ηρακλείου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 19. ΧΤΥΠΗΣΕ ΚΑΙ Ο ΤΟΠΙΚΟΣ ΓΑΡΓΑΛΑΚΟΣ (ΤΩΝ 500 EURO) ΤΟΥ ΠΑΝΤΕΛΗ! ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΚΑΙ... ΕΚΛΟΓΟΛΟΓΕ!
  ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ karfi blog ΤΟ e mail ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΠΛΕΟΝ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 20. ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΓΑΡΓΑΛΑΚΟ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΟΤΙ Η ΚΥΡΙΑ ΚΑΜΠΟΥΡΗ ΨΗΦΙΣΕ ΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ 13 20 ΗΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΦΕΥΓΙΟ ΤΗΣ!
  ΤΥΧΑΙΟ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 21. για να κατανοήσετε την ποιοτική διαφορά. Ο Βλασσόπουλος ήταν πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, χωρίς να θέλει κανείς να τον διώξει, και όταν παραιτήθηκε παρέδωσε την έδρα του στο Δ.Σ. Ο Μοσχονάς έφυγε από την παράταξή του όταν αντικαταστάθηκε από αντιδήμαρχος και κράτησε και την έδρα. Οι καλύτερες αποδείξεις είναι οι πράξεις

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 22. H ποιότητα του Βλασσόπουλου είναι προφανής .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 23. ΕΛΑ ΤΩΡΑ ΓΑΡΓΑΛΑΚΟ ΜΟΥ! ....ΞΕΧΝΑΣ ΤΟ ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ .&..ΤΟΝ ΑΣΣΟ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ! ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΜΙΛΑΣ?
  ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ & Ο ΚΕΣΚΕΝΙΔΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΟΚΤΟΝΟΙ!
  ΚΑΙ Η ΑΜΟΙΒΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΤΟΝ ΜΑΙΟ!
  ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΣΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΑ 500 ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 24. Ναι έφυγε και πριόνιζε την καρέκλα του θεσμού, με απώτερο σκοπό ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ. Ενώ ο άλλος ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ πηγαίνει.
  ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 25. ο θεσμός είναι ο Γεωργόπουλος???? χα! χα! Εντάξει να τον συμπαθείτε αφού είναι γνωστή η καλή του σχέση με το Μπάμπαλο αλλά όχι και θεσμός. Ότι χειρότερο έχει περάσει από το Ηράκλειο. Μόνο ο Μπάμπαλος ίσως τον ξεπερασει

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 26. Και περδικαρης και οικονομιδης και μοσχονας και καμπουρη και βλαντης και μπουκης και προσεχως και τζιατζια και μακρυωνιτου!! Καλε αυτος ο μπαμπαλος θα τους φαει ολους τελικα;;;;; Βρε αντε ξυπνατε κει μεσα πια που αντι να σκεφτητε μηπως πια φανηκε οτι ειστε χειροτεροι απο το σταυρο σας πηραν χαμπαρι σας φταινε οι αλλοι;;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 27. ΠΑΝΤΩς ΕΓΩ ΨΗΦΙΖΩ ΘΩΜΑ ΜΟΣΤΡΑΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΑΕΡΑ!
  ΒΛΕΠΕ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ!
  ΤΟ ΕΙΔΕς?
  ΤΩΡΑ ΒΛΕΠΕ ΚΑΙ..... ΣΤΙς 25/7/12 7΄49!
  ΠΑΣΑ ΟΜΟΙΟΤΗς ΕΝΤΕΛΩς ΤΥΧΑΙΑ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 28. ΕΓΩ ΨΗΦΙΖΩ ΜΙΛΤΟ ΒΑΦΕΙΑΔΑΚΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ!
  ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΛΙΓΟ ΝΑ ΤΟΥ ΕΠΕΡΝΑΝ ΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΟΙ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΑΙ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 29. Δε μας λες για τον φίλο σου τον Βαφειαδακη τι δουλειά κάνει;;;
  Γιατι εχω την εντύπωση που ούτε ένα ένσημο δεν εχει κολλήσει στη ζωη του.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 30. Σε λιγο ο μπαμπαλος θα περασει και τον ΜΑΡΙΝΑΚΗ με ολες αυτές τις μεταγραφές που κανει,
  ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ :
  ΩΡΑΙΟΠΟΥΛΟΥ 2 κάθε ΤΕΤΑΡΤΗ 6-8 ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 31. ΓΙΑΤΙ ΡΩΤΑΤΕ ΚΥΡΙΕ?
  ΤΟΝ ΜΑΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΤΕΛΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΑΥΙΔ!
  ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΚΥΡΙΕ!
  ΝΑ ΠΑΤΕ ΑΛΛΟΥ!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 32. ΤΟΝ ΜΑΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΤΕΛΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΑΥΙΔ!
  ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ
  ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ
  ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ
  ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ
  ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ
  ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ
  ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ

  ΓΕΛΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 33. ΡΕ ΜΟΣΧΟΝΑ ΔΕ ΜΑΣ ΧΕΖΕΙΣ.....ΑΜΑ ΔΕΝ ΣΕ ΣΧΟΛΑΓΕ ΑΠΟ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΑΚΟΜΑ ΕΚΕΙ ΘΑ ΗΣΟΥΝΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 34. O Μπάμπαλος πάει με 1000 Έχει τούρμπο μηχανή με Δέσποινα και Γιώργο.
  Εάν πάρει και τον Στάθη τότε ποιός τον πιάνει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 35. «O Μπάμπαλος πάει με 1000 Έχει τούρμπο μηχανή»

  Να προσέχει γιατί με τέτοια ταχύτητα μπορεί να εκτροχιασθεί και να πέσει σε κανένα τοίχο ή κολόνα.

  ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ
  ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ
  ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ

  ΓΕΛΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 36. Και με τη Ντίνα πάει με άλλα 1000

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 37. Πόσο βλάκας πρέπει να σαι για να γράφεις και να απαντάς στον εαυτό σου ρε Χάχα ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 38. ΠΡΟΣ " ΑΝΩΝΥΜΟ" 8/2/14 5,24
  ΚΟΙΤΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΦΕΣΙΑ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟΝ ΜΟΣΧΟΝΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 39. ΠΡΟ ΑΝΝΑΜΠΕΛ
  ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΕΚΔΗΛΩΘΗΚΕΣ ΑΝ ΗΘΕΛΕ Ο ΗΛΙΑΣ ΝΑ ΓΙΝΗ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΟΤΙ ΩΡΑ ΗΘΕΛΕ ΑΛΛΑ ΕΦΥΓΕ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΑΝ ΟΜΩΣ ΕΧΗΣ ΚΑΤΙ ΠΕΣ ΤΟ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΡΕΛΗ ΚΑΙ ΑΔΕΣΠΩΤΗ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 40. ΜΟΣΧΟΝΑ ΟΙ ΕΡΓΑΖΩΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙΣΟΥ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 41. keskenidh oi ergazomenoi ua se mayrisoyn malaka oloi mosxona ua rksoyn

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 42. κυριε Μοσχονά για την ταμπακέρα πότε θα μιλήσετε?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 43. απο ποτε το δημοτικο λεωφορειο ανηκει στον λεζγη και στο δαυιδ γιατι ενω δεν υπαρχει πετρελαιο ουτε για ζητω και δεν κανει δευτερη βαρδια για αυτους τους "κυριους" ο παντελης το δινει να πηγαινουν εκτος εδρας οι ομαδουλες τους χωρις εξοδα με οδηγο και καυσιμο της υπηρεσιας.Αλλα ξεχασα αυτοι ανηκουν στην ακεπ και μας ανηκουν ολα για ακομα 3μηνες μετα λαμογια ερχεται εισαγγελεας!!!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 44. ΠΡΟΣ ΑΝΝΑΜΠΕΛ 8 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2014. Φτερού θέλεις να ξεβρακοσεις τον ΜΟΣΧΟΝΑ για να δεις ΑΡΧΕΙΔΙΑ !!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 45. Να ενημερώσω για το θέμα του λεωφορείου, ότι πέρισυ σε αγώνα σωματείου ποδοσφαίρου της πόλης μας,το λεωφορείο οδηγούσε ο ίδιος ο Αντιδήμαρχος κος ΜΠΟΥΚΗΣ!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 46. άσχετο: όποιος έχει ΑΡΧΙΔΙΑ ξέρει και πως γράφονται

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 47. Εσύ το μόνο που έμαθες είναι πως. Γράφονται. Γιατί δεν έχεις και εγώ έμαθα να τα βάζω καλά εκεί που ξέρεις

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 48. Οι φιλολογες ξέρουν πως γράφονται.
  Ξέρεις εσύ και κάποια που έχει κιόλας;;;;;;;;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 49. οι δύο παραπάνω πρέπει να είστε οπαδοί. Μόνο αυτούς έχει τέτοιο υπόκοσμο

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 50. οι δύο παραπάνω πρέπει να είστε οπαδοί του Μπάμπαλου. Μόνο αυτός έχει τέτοιο υπόκοσμο

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 51. Από το στόμα μου το πήρες,,,,,, τέτοιο υπόκοσμο και κατακάθι μόνο το ρεμάλι ο Μπάμπαλος.... Ξεχάσαμε με ποιον τα ετρωγε μαζί ο Μαστοράκος?????? ή μήπως δεν τον είχε αντιδήμαρχο τον παλιόΠΑΣΟΚο........
  Ακόμα και τωρα που το ΠΑΣΟΚ είναι στο 3% συνεχίζουν μερικοί να το στηρίζουν αυτό και τα λαμόγια του....
  Μάυρο ρε και στον Μπαμπαλο... ΜΑΥΡΟ κυριοι

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 52. Μεγάλε είσαι πολύ αστείος.... Γράφεις και απαντάς στον εαυτό σου....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 53. ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΑΠΟ ΣΤΟΜΑ ΣΕ ΣΤΟΜΑ ΠΑΝΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ.
  ΠΑΛΙΟΧΛΙΜΙΤΣΟΥΡΕΣ ΤΗΣ ΛΟΥΜΠΕΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 54. Αντε ρε που έχεις και αρχιδια.... Σκατομυαλε πισωγλέντι μπαμπαλόμουνο

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 55. Άσε τη μουρμούρα ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΓΛΥΦΕΙΣ ΠΑΛΙΟΧΛΙΜΙΤΣΟΥΡΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 56. Δημαρχε το λεωφορειο δυο χρονια που το ειχες τωρα που είναι εκλογες το θυμήθηκες μαυρογιαλουρε της πλακας υπηρετη της νου δυολας

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 57. Παντελή πες αλεύρι ο ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ σε θέλει

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 58. ΜΟΣΧΟΝΑ εσύ που θα πας για τη πολλά ακούγονται

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 59. ΠΑΝΤΕΛΗ από την μεγάλη παράταξη δέκα σου εμειναν και η ΑΝΝΑΜΠΕΛ Η ΛΟΥΛΟΥ οι αλλοι σαράντα που είναι σε πήρανε χαμπάρι και σε εφτεισα;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 60. Η ΑΝΝΑΜΠΕΛ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 61. Για πρώτη φορά στο ηράκλειο θα γίνει καρναβάλι ο ΒΛΑΣΟΠΟΥΛΟΣ γράφει ιστορία και δεν χρειάζεται καρνάβαλους θα ντύσει την Α Κ Ε Π λεζγη δαυιδ ορφανιδη γαλακτοπουλου γονατα μπουκη Κ Τ Λ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 62. ΜΟΣΧΟΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΠΑΣ ΚΑΤΣΙΝΟΠΟΥΛΟΥ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 63. E OXI KAI PTYXIOYXOS O DABID.ΚΥΡΙΕ ΓΕΝΙΚΕ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΗΣ ΑΚΕΠ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΣΟΥ ΤΗΣ ΑΣΟΕΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΑΚΕΠ ΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΧΕΡΙΑ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 64. ρε μπουκη σταματα τις μαλακιες που λες στον κοσμο κια κοιτα ν αβρεις κανενα ψηφοδελτιο να σε γραψουνε γιτι δεν σε βλεπω καλα με το αφεντικο που εχεις μπλεξει...βλακα ε βλακα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 65. Με την κατσινοπούλου ας πάει ο μοσχονάς, μη πάει με κανέναν μπάμπαλο και γίνει ξεφτίλα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 66. ΤΡΟΜΟΣ ΚΑΙ ΦΟΒΟΣ Ο ΜΠΑΜΠΑΛΟΣ, ΑΦΟΥ ΠΡΟΧΘΕΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΙΑ ΜΑΝΑ ΤΑΙΖΕ ΤΟ ΑΠΡΟΘΥΜΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΜΕ ΑΠΕΙΛΕΣ "ΦΑΕ, ΘΑ ΡΘΕΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΛΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΟ ΦΑΕΙ ΟΛΟ"

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 67. Καλε που συχναζει η αναμπελ στο 3ο η στο 1ο;;;; Με τοσα λουλουδια εχω χασει τη μπαλα!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 68. Αναμπεεεεελλλλλ! στάσου μύγδαλα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 69. ΜΟΣΧΟΝΑ ΠΗΓΕΝΑΙ ΟΠΟΥ ΘΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΑΣΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΑΝΕ ΛΑΣΠΗ ΣΤΗ ΛΑΣΠΗ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΛΑΣΠΗ ΞΕΡΟΥΝ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 70. Η ΑΝΝΑΜΠΕΛ ΕΙΝΑΙ. ΜΟΝΙΜΗ ΝΟΣΟΚΟΜΑ ΣΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΟΡΟΦΟ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 71. ΠΑΝΤΕΛΗ ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ Ο ΘΕΣΜΟΣ ΣΕ ΘΕΛΕΙ ΘΑ ΣΕ ΛΙΟΣΙΩΝ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 72. ΑΝΝΑΜΠΕΛ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΞΙΟΠΙΣΠΟ ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΤΡΕΠΕΣΤΑΙ ΕΙΣΤΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 73. ρε παντελη αυτό το ολοι μαζι μπορούμε και ολοι μαζι συνεχίζουμε τι το ήθελες επτα σου εμειναν ο παπαδατο και οι δυο βλακες δαύιδ και κυριακακης εχεις περασει το βατερλο του γεωργοπουλου

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 74. αλήθεια πιστεύεται ότι είσται αξιοπιστη επιλογη το ηρακλειο λεει ότι εισται ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ΔΙΑΛΟΓΗ ΑΝΙΚΑΝΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 75. ΑΝΝΑΜΠΕΛ ΑΝΝΑΜΠΕΛ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΣΕΧΕ ΜΗ ΣΚΙΣΗΣ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΛΤΣΟ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 76. Λουλου Φοράς ζαρντιερες

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 77. Λουλου είναι αλήθεια φοράς μαύρες ζαρντιερες ;;;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 78. Λουλου είναι. Αλήθεια ότι φοράς μαύρες ζαρντιερες όταν είσαι στο δημαρχείο

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 79. Είσαι σοβαρά αξιόπιστο Παντελή το πιστεύεις ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 80. ΤΙΣ ΦΟΡΑΩ ΤΙΣ ΖΑΡΤΙΕΡΕΣ ΚΑΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΝΑ ΜΟΥ ΤΙΣ ΞΕΣΚΙΖΕΤΕ

  ΛΟΥΛΟΥ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 81. Σεμνά λουλου σεμνά τα ξερουμαι αυτά σεμνά. Λουλου

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 82. Παντελή το καράβι.εχει βουλιάξει άντε για

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 83. Παντελή φανέρωσε την δημοσκόπηση που έχεις στο συρτάρι μη ντρέπεστε έτσι ειναι επεξες και έχασα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 84. Χερι χερι με τον θεσμο στην 4 θεση
  ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 85. Ρε φουκαράδες Παντελή αυτό το μαζί ξεκινήσαμε μαζί συνεχίζουμε τη το ήθελες Τρομάρα σας δυο και ο κούκος.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 86. ΜΟΣΧΟΝΑ το καράβι του Παντελή έχει βουλιάξει τα ποντίκια ένα ένα πήδαναι στη θάλασσα μη όχι άλλο κάρβουνο λύπη σου τα πρωί καλά παιδιά Της Α Κ Ε Π και της ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΝΥΧΤΑΣ ΤΡΟΜΑΡΑΤΟΥΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή