ΔΕΝ ΠΕΡΝΕΙ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΚΟΣ


Την διαβεβαίωση ότι η υποψηφιότητά του για τον δημαρχιακό θώκο Ηρακλείου Αττικής θα φτάσει μέχρι την κάλπη έδωσε ο κ. Γιώργος Μαστοράκος, κατά την ομιλία του στην εκδήλωση για την κοπή της πίτας της παράταξης “Δημοτική Ανεξάρτητη Συνεργασία Ηρακλείου” που ηγείται.

Πιο συγκεκριμένα, το βράδυ της Δευτέρας 3 Φεβρουαρίου 2014, στο κατάμεστο Πολιτιστικό Πολύκεντρο του Δήμου, ο επί πολλά χρόνια δήμαρχος της πόλης, έκοψε συμβολικά δύο κομμάτια από την καθιερωμένη βασιλόπιτα. Το πρώτο αφορούσε στους οικονομικά αδύναμους, στους οποίους είπε ότι θα αφιερώσει την διοίκησή του αν πάρει το δήμο και το δεύτερο είχε σαν αποδέκτες τους κατοίκους της Κεφαλλονιάς που περνούν δύσκολα λόγω των πρόσφατων σεισμών. Μάλιστα, ενημέρωσε ότι έχει θέσει τον εαυτό του στη διάθεση των αρμοδίων για να βοηθήσει σε αυτήν την ανάγκη, με την επαγγελματική του ιδιότητα, αυτή του πολιτικού μηχανικού.

Στη συνέχεια, ο κ. Μαστοράκος έκανε έναν σύντομο απολογισμό των σημαντικών κατορθωμάτων της διοίκησής του και έδωσε και το στίγμα των στόχων που έχει θέσει στην περίπτωση που ξαναβρεθεί στην κεφαλή του δήμου, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι αυτή τη στιγμή το οικονομικό ισοζύγιο στο δήμο είναι καλύτερο από όταν ήταν δήμαρχος, καθώς έχουν γίνει τεράστιες περικοπές στις μισθοδοσίες, ενώ τα δημοτικά τέλη έχουν αυξηθεί σημαντικά.

Έκανε και μία σύντομη αναφορά στον καταρτισμό του ψηφοδελτίου του λέγοντας ότι είναι καλά μελετημένη η απόφασή του να συμπορευτεί με νέους υποψηφίους, χωρίς βεβαίως να παραλείψει να ευχαριστήσει τους παλαιότερους συνεργάτες του. Ειδικά τον κ. Νώντα Σπυρόπουλο, τον ευχαρίστησε δύο φορές για τη συνεργασία τους στις προηγούμενες εκλογές.

Μετά το πέρας του χαιρετισμού του πρώην δημάρχου ακολούθησε όμορφη συναυλία με πιάνο και κιθάρα, ενώ οι δύο τυχεροί που βρήκαν τα αντίστοιχα φλουριά κέρδισαν από ένα βιβλίο.

Από www.syneidisi.com