Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΥΚΟΥΡΑΣ ΣΤΟΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ 94FM

Συνέντευξη του υποψηφίου Δημάρχου Ηρακλείου Αττικής Βασίλη Λυκούρα στον Επικοινωνία 94FM

Κάλεσμα να στηρίξουν με όλες τους τις δυνάμεις τα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ στις επερχόμενες τριπλές εκλογές σε Περιφέρειες – Δήμους και Ευρωβουλή απηύθυνε ο υποψήφιος Δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής, κ. Βασίλης Λυκούρας, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Επικοινωνία 94FM και την εκπομπή «Δημοτικές Διαπλοκές».

Ο κ. Λυκούρας υποστήριξε πως μόνο με την «Λαϊκή Συσπείρωση» στην ηγεσία των δήμων, μπορεί η Τοπική Διοίκηση, να ορθώσει ανάστημα στις μνημονιακές πολιτικές και να γίνει και πάλι Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Όσον αφορά στην παρούσα δημοτική αρχή του κ. Παντελή Βλασσόπουλου, ο κ. Λυκούρας υποστήριξε πως αρκέστηκε σε απλή διαχειριστική λογική, χωρίς κανένα ουσιαστικό έργο και δίχως να επιλέξει τη διεκδίκηση και την αντίσταση στην ακολουθούμενη Κυβερνητική πολιτική.

Επιπροσθέτως, ο Βασίλης Λυκούρας καυτηρίασε την απαράδεκτη στάση της δημοτικής αρχής, απέναντι στους επί 13 μήνες απλήρωτους εργαζόμενους του Δημοτικού Ραδιοφώνου, υπογραμμίζοντας πως η μη επίλυση τόσο του συγκεκριμένου ζητήματος, όσο και αρκετών ακόμα στο Δήμο Ηρακλείου Αττικής, οφείλονται στην έλλειψη πολιτικής βούλησης.

Από www.syneidisi.com