ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΤ. ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ

Για «νέο ξεκίνημα, με νέα πρόσωπα, για να ξαναζωντανέψουμε το όνειρο» έκανε λόγο ο υποψήφιος Δήμαρχος Ηρακλείου Σταύρος Γεωργόπουλος (και Δήμαρχος την περίοδο 2006-2010) κατά τη διάρκεια των εγκαινίων του εκλογικού κέντρου της παράταξης «Όραμα για το Ηράκλειο» στην οδό Ναρκίσσων.

Τον Σταύρο Γεωργόπουλο, προλόγισε η υποψήφια του συνδυασμού, Γαρουφαλιά Αθανασοπούλου η οποία αναφερόμενη στο Όραμα για το Ηράκλειο έκανε λόγο για «μια δυνατή ομάδα που αδιαφορεί για τις κομματικές ταμπέλες».

Ο υποψήφιος Δήμαρχος στον χαιρετισμό του και αναφερόμενους στους παρευρίσκοντες τόνισε πως «ξέρετε το έργο μας και το βιώνετε», ενώ στη συνέχεια έκανε αναφορά στα έργα, που όπως τόνισε, «αφήσαμε στη σημερινή δημοτική αρχή».


Μεταξύ άλλων σημείωσε πως υπήρξε συνέργεια με τους όμορους Δήμους με την Ευρώπη να δίνει πιστώσεις για τέτοιου είδους συνέργειες, διεκδικήθηκε το ακίνητο της ΚΕΔ πάνω από τη λεωφόρο Κύμης καθώς και τα δημοτικά τέλη απ’ αυτό που εισέπραξε παράνομα μονομερώς ο Δήμος Αμαρουσίου, το έργο των 12 δρόμων ήπιας κυκλοφορίας πάνω από την Αττική Οδό, το κέντρο υγείας Ηρακλείου, η ανάδειξη της μελέτης από το ΥΠΕΧΩΔΕ για τη λεωφόρο Κύμης και οι πιέσεις για την έναρξη των εργασιών, η ανάδειξη της λεωφόρου Ηρακλείου, ο παιδικός σταθμός στην Πλαπούτα, αξιοποίηση του κτήματος Κουτσογιαννόπουλου, το θέμα της επέκτασης του Μετρό στο Ηράκλειο, η ελεγχόμενη στάθμευση, η κάρτα υγείας για τους δημότες, το ελεύθερο δημοτικό πανεπιστήμιο, ενώ αναφέρθηκε και σε 8 μελέτες που δόθηκαν στην παρούσα δημοτική αρχή.

Όπως τόνισε ο Σταύρος Γεωργόπουλος «αυτά ήταν τα έργα που αφήσαμε. Επιτρέψτε μου να πω ένα παράπονο μου, περίμενα βέβαια να μου δώσετε μία τετραετία ακόμη, την δικαιούμουν νομίζω. Δεν έχασα από το έργο μου, έχασα από τους συνεργάτες μου, όταν σε προδίδουν είναι δύσκολο να κερδίσεις τον πόλεμο».

Επίσης τόνισε πως θα καταπολεμήσει το παραεμπόριο, θα προχωρήσει σε αλλαγές χρήσης γης, θα προστατευθεί ο οικιστικός ιστός, θα μπουν κανόνες στην πλατεία Ηρακλείου και θα γίνει αρχιτεκτονικά και αισθητικά όπως αυτή της Νέας Σμύρνης, θα δημιουργηθεί κοινωνικό ταμείο για όσους έχουν ανάγκη.

Αναφερόμενος στη διαμπερή διέλευση του κέντρου τόνισε πως αποκαλύφθηκε πως η πλατεία ανήκει στους ΗΣΑΠ, ενώ αναφερόμενος στα δημοτικά τέλη δήλωσε πως θα γίνει μείωση 20%. Για τα απορρίμματα υποστήριξε ότι θα υπάρξει μείωση του όγκου, ανέφερε ότι θα γίνουν συμβούλια γειτονιάς, θα μειωθούν τα τροφεία στους παιδικούς σταθμούς, ενώ υποστήριξε ότι τα έσοδα μπορούν να αυξηθούν από την είσπραξη τελών από μεγάλες εταιρείες που έχουν διαφημιστικές πινακίδες καθώς και από την είσπραξη δημοτικών τελών από τη ΔΕΗ, το Φυσικό Αέριο κτλ.




Επίσης έκανε λόγο για γυρολόγους της πολιτικής, ενώ δήλωσε πως όλοι οι υποψήφιοι του συνδυασμού του είναι καινούργιοι και ανακοίνωσε ακόμη 15 υποψήφιους οι οποίοι είναι οι παρακάτω:

1) Αθανασοπούλου Γαρουφαλιά

2) Γαϊτάνος Αλέξανδρος

3) Γεωργοπούλου Κωνσταντίνα

4) Διαπούλη Χριστίνα

5) Καλογεροπούλου Βαλσάμω

6) Καρασαββίδης Γιώργος

7) Καρράς Παρασκευάς

8) Κουγιουμτζή Ελένη

9) Μανώλης Κώστας

10) Μαυρίδης Κώστας

11) Μπούκα Παναγιώτα

12) Μπουρλής Γιάννης

13) Μυρωδιάς Πέτρος

14) Σηφάκης Μιχάλης

15) Φουντούλης Μάνθος

Δείτε το βίντεο από τη ΖΩ TV εδώ: https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=Nt9780zjQv4&list=UUgvr_mxLF8ZBuTijl1uodiw ή στην κατηγορία VIDEO

Από : www.zonews.gr