ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ

«Η έγκαιρη διάγνωση είναι η καλύτερη Πρόληψη» είναι το θέμα ενημερωτικής ημερίδας για θέματα υγείας που θα πραγματοποιηθεί στο Ηράκλειο Αττικής την Πέμπτη 10 Απριλίου 2014 και ώρα 19.00 μ.μ. στο Πολιτιστικό Πολύκεντρο «Ηλέκτρα Αποστόλου» του Δήμου Ηρακλείου Αττικής.

Η εκδήλωση διοργανώνεται από τον Δήμο Ηρακλείου Αττικής και το Θεραπευτήριο Σωτήρ – Κλινική Γρηγοριάδη με στόχο την ενημέρωση τον πολιτών για θέματα υγείας και την έγκαιρη πρόληψη και διάγνωση αυτών.

Στην εκδήλωση προσκλήθηκαν και οι Τοπικές Αρχές του Ηρακλείου Αττικής.

Γιατροί διάφορων ειδικοτήτων θα μιλήσουν για σημαντικές ασθένειες που μαστίζουν την ζωή μας.

Ομιλητές:

- o κ. Γρηγοριάδης Γεώργιος-χειρούργος, Διευθυντής Χειρουργικού και Επικεφαλής Κέντρου Αιμορροϊδοπάθειας θα μιλήσει για ένα θέμα που αποτελεί κοινωνικό ταμπού και δεν είναι άλλο από την αιμορροϊδοπάθεια.

- o κ. Τσέκας Αλέξανδρος-χειρούργος ουρολόγος-ανδρολόγος, Επιστημονικός Υπεύθυνος του ουρολογικού τμήματος, θα μιλήσει για την υπερτροφία προστάτη.

- ο κ. Παππάς Αλκιβιάδης –χειρούργος, Επιμελητής Χειρουργικού και Επικεφαλής Κέντρου Λαπαροσκοπικής Χειρουργικής – Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Αθηνών, θα μιλήσει για δύο παθήσεις που εμφανίζονται όλο και πιο συχνά το τελευταίο διάστημα το περιεδρικό συρίγγιο και την κύστη κόκκυγος.

- ο κ. Νταβέλας Χαράλαμπος – καρδιολόγος, Διευθυντής Καρδιολογικού τμήματος θα μιλήσει για τις καρδιακές αρρυθμίες, την κολπική μαρμαρυγή.

Από : www.zonews.gr