Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Μετά την ολοκλήρωση και του δεύτερου γύρου των εκλογών στο Δήμο Ηρακλείου Αττικής μπορούμε να σας παρουσιάσουμε ποιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι εκλέγονται βάσει των προσωρινών αποτελεσμάτων της σταυροδοσίας αν και πρέπει να επισημανθεί πως μέχρι και την ώρα που γράφονταν αυτές οι γραμμές εκκρεμούσε η οριστική επικύρωση από το Πρωτοδικείο.

Η “εικοσάδα” Μπάμπαλου
Η παράταξη “Ηράκλειο Ανθρώπινη Πόλη” που κέρδισε τις εκλογές εκλέγει 20 Δημοτικούς Συμβούλους. Στις πρώτες θέσεις βρίσκουμε τους νυν Δημοτικούς Συμβούλους της παράταξης κα Μαριάννα Ζούρου (1η) και Δημήτρη Τσεκούρα (3ο) ενώ ψηλά βρέθηκε και η πρώην Σύμβουλος και μια από τις ηχηρές μεταγραφές κα Δέσποινα Αϊβατζίδου (2η). Ακολουθούν βάσει του αριθμού σταυρών οι κ.κ. Ηλίας Χαλκής, Δημήτρης Δημητρόπουλος, Γιώργος Οικονομίδης, Χρυσούλα Αγγελοπούλου, Μανώλης Κουτσογιαννάκης, Νίκος Σπυρόπουλος, Νίκος Μπαρμπούνης, Αντώνιος Καρανικόλας, Ασημίνα Παναγιωτακοπούλου, Μαίρη Αρώνη, Γιάννης Φίλανδρος, Ηλίας Μοσχονάς, Μαρία Παντερή, Γιώργος Πέτρου, Κώστας Πέτσας, Δημήτρης Κεϊμπίνος και Μανώλης Βαβουράκης. Στην 21η θέση είναι ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Περικλής Περδικάρης.

Η “πεντάδα” Βλασσόπουλου
Η ΑΚΕΠ εκλέγει μόνο πέντε Συμβούλους στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο, ένας εκ των οποίων θα είναι και ο Δήμαρχος κ. Παντελής Βλασσόπουλος. Πρωτος σε σταυρούς υποψήφιος είναι ο κ. Γιώργος Παπαδημητρίου ενώ μαζί του στα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου θα βρεθούν οι κ.κ. Μαρία Γαλακτοπούλου, Μαρία Ζούνη και Γιάννης Κεσκινίδης. Όπως γίνεται αντιληπτό εκτός Συμβουλίου μένουν οι περισσότεροι Δημοτικοί Σύμβουλοι του απερχόμενου Συμβουλίου συμπεριλαμβανομένου και του Προέδρου κ. Γιώργου Φαρμάκη.

Και οι ...λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις
Από τους άλλους συνδυασμούς εκλέγεται από το Δίκτυο Πολιτών (πέραν την κας Κατσινοπούλου) η κα Ανθή Χαρώνη που έχει διαφορά μια ψήφου από τη Δέσποινα Καμπούρη και δύο ψήφων από τον πρώην Δήμαρχο κ. Γιώργο Γρηγοριάδη. Επίσης από τη Πνοή, εκτός του κ. Κουτρούλη, εκλέγεται ο κ. Παναγιώτης Σπηλιώπουλος. Στους υπόλοιπους συνδυασμούς εκλέγονται μόνο οι επικεφαλής τους δηλαδή οι κ.κ. Γιώργος Μαστοράκος (ΔΑΣΗ), Βασίλης Λυκούρας (Λαϊκή Συσπείρωση) Σταύρος Γεωργόπουλος (Όραμα για το Ηράκλειο) και Δημήτρης Ταβουλάρης (Ρήξη και Ανατροπή).


Από το www.syneidisi.com/