ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΝΟΗ - ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΚΟΥΤΡΟΥΛΗ

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε ,όλους τους συμπολίτες μας που μας πίστεψαν ,μας εμπιστεύτηκαν και μας τίμησαν με την ψήφο τους, αγνοώντας τις πιέσεις , τους εκβιασμούς , τις υποσχέσεις!!!

Πίστεψαν στο πρόγραμμά μας για αλλαγή νοοτροπίας , για εντιμότητα και διαφάνεια , για συμμετοχή του πολίτη στις αποφάσεις, για ένα Δήμο με κοινωνικό πρόσωπο.

Εμείς, σαν «Πνοή ΗΡΑΚΛΕΙΟ» ,όπως έχουμε δεσμευθεί ,θα είμαστε κοντά στον πολίτη και σε κάθε γειτονιά και μετά τις εκλογές, θα συζητάμε και θα μεταφέρουμε τις ανησυχίες και τις προτάσεις σας στο Δημοτικό Συμβούλιο και φυσικά θα είμαστε εδώ για να επιβλέπουμε και να πιέζουμε την υλοποίηση των προτάσεών σας αλλά και την υλοποίηση των υποσχέσεων - δεσμεύσεων της Διοίκησης του Δήμου.

Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους του συνεργάτες μου για τον έντιμο αγώνα που όλοι μαζί δώσαμε, που με εμπιστεύθηκαν, πίστεψαν στο πρόγραμμα της παράταξης μας , που δεν υπέκυψαν σε προκλήσεις και κατάφεραν , επιδεικνύοντας παροιμιώδη ακεραιότητα και ήθος να σταθούν επάξια σε όλη την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου.

Και μην ξεχνάμε.
Περισσότερο από κάθε άλλη φορά, χρειαζόμαστε ο ένας τον άλλον,
Γιατί ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ μπορούμε να αλλάξουμε την πόλη μας.
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ μπορούμε να δώσουμε ΠΝΟΗ στο Ηράκλειο μας !!!

Κυριάκος Κουτρούλης

Από www.zonews.gr