ΕΥΧΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΣΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΣ

Η πρώτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ηρακλείου Αττικής μετά το εκλογικό αποτέλεσμα των δημοτικών εκλογών πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 3 Ιουνίου. Έτσι, στο ξεκίνημα τόσο ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γιώργος Φαρμάκης όσο και ο απερχόμενος Δήμαρχος της πόλης, κ. Παντελής Βλασσόπουλος ευχήθηκαν στο νεοεκλεγέντα Δήμαρχο, κ. Νίκο Μπάμπαλο "καλή επιτυχία".

Από την πλευρά του, ο κ. Μπάμπαλος, αφού ευχαρίστησε για τις ευχές και ανταπέδωσε τα εύσημα στους πολιτικούς του αντιπάλους για τον πολιτικό πολιτισμό που επικράτησε στην πόλη κατά την προεκλογική περίοδο, δήλωσε πως από την 1η Σεπτεμβρίου θα ζητήσει τη συναίνεση και τη συνεργασία όλων των δημοτικών παρατάξεων. "Τα προβλήματα της πόλης είναι πολλά και μεγάλα. Χρειάζεται η προσφορά όλων για να φέρουμε τα καλύτερα αποτελέσματα για την πόλη και τους πολίτες", σχολίασε.

Και μια παραίτηση...

Εντωμεταξύ, στην ίδια συνεδρίαση αναγνώστηκε επιστολή με την οποία ο μέχρι πρότινος επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας, Νώντας Σπυρόπουλος, παραιτείται από δημοτικός σύμβουλος της πόλης. Ο κ. Σπυρόπουλος δεν μετείχε στις πρόσφατες εκλογές, άρα ούτως ή άλλως από 1η Σεπτεμβρίου θα εγκατέλειπε το Δημοτικό Συμβούλιο. Μια ώρα αρχύτερα λοιπόν... αλλά και αγγαρεία για τον παλαιό σύμβουλο της πόλης, κ. Στάθη Αγγελινά, ο οποίος, ως πρώτος επιλαχών της παράταξης του κ. Σπυρόπουλου στις εκλογές του 2010, θα κληθεί να αντικαταστήσει τον επικεφαλής του στο Δ.Σ. με ζήτημα εάν θα προλάβει μέχρι το Σεπτέμβρη ακόμα μια συνεδρίαση του Σώματος, μέχρι να αποχωρήσει και αυτός (ο κ. Αγγελινάς συμμετείχε στις τελευταίες εκλογές στο ψηφοδέλτιο του Γιώργου Μαστοράκου, ήρθε πρώτος σε σταυρούς, όμως η παράταξη εκλέγει μόνο τον κ. Μαστοράκο στο νέο δημοτικό συμβούλιο).

Από www.xtypos.gr